Hur man bygger en skjul

Att bygga din egen skur kan vara en utmaning, men det är ett mycket givande projekt. En lagringsskjul eller trädgårdsskjul kan hyra dina verktyg och utrustning. En ny skjul är också ett bra ställe för arbetsprojekt som inte kommer att klara upp garaget. Thiswill lär dig hur du bygger din egen skjul, oavsett om du konsulterar shed planer eller inte.

Steg

  1. Bild med titeln Bygg ett skur steg 1
1. Få ett bygglov om du behöver en. Beroende på de lokala byggkoderna i ditt område kan du behöva få ett bygglov innan du uppstår din egen skjul. Ring ditt lokala byggkontor eller tillåta kontor och fråga vad du behöver göra. Om du behöver ett bygglov, få det innan du börjar din skjul så att du inte riskerar att behöva riva ner ditt hårda arbete.
  • Det kommer sannolikt att vara en liten avgift för bygglov.
  • Om du inte får tillstånd, kan du behöva riva ner hela skuren och börja om, även om du följer de andra lokala byggkoderna.
  • 2
    Markera marken (om det behövs) och Installera däckpier längs ett rutnät för att stödja skjulet. Piers låter dig stränga stödbalkar under golvet i skuren. I exemplingsdesignen är bryggorna åtskilda 6 fot (1.8 m) från varandra i en riktning och 4 fot (1.2 m) från varandra i det andra för ett totalt gallerområde på 12 x 8 fot. Detta är bekvämt eftersom när du har stöder längs detta rutnät, tar det exakt tre standard 4- med 8-fots plywoodplåt för att täcka den.
  • Du kanske föredrar att bygga din skjul på en betongplatta för att skydda den från vatten som kan sippra upp från marken. Om så är fallet, Lägg din betongplatta Innan du börjar bygga basen av skuren.
  • Dricks: Att bygga din skjul blir enklare om du följer Shed-planer. Du kan skapa egna skurplaner så att din design är till dina specifikationer. Men du kanske föredrar att ladda ner professionella shed planer.

  • 3. Strängstödstrålar i längdriktningen över däckspåren. Detta kommer att stödja dina golvbalkar, som löper i motsatt riktning. Det enklaste sättet att fästa strålarna till bryggorna är med metallremmar, som har inbyggda nagelhål. I exemplet designen är strålarna 12 fot lång 4x6 s.
  • 4. Fäst balkar till stödbalkarna och separera dem med blockering.
  • Först måste du bifoga en RIM JOIST längs ytterkanten av varje yttersta stödstråle - var och en av dessa måste vara lika långa som strålen under.
  • Då måste du installera en serie av golvbalk över hela längden av stödbalkarna - kommer dessa att behöva vara samma längd som avståndet mellan de två fälgarna så att de kommer att passa mellan dem. I exemplet design är golvbalkarna alla separerade med 14.5-tums luckor utom de yttersta två, vilka är 13/4 tum (34.9 cm) Från sina närmaste grannar - det här är att låta en vanlig plywood sticka upp med den yttersta kanten av den yttersta björnen, men endast täcker halv av en interiörlokal, så att dess granne kan täcka den andra hälften så att båda kan stödjas ordentligt.
  • För att hålla golvet balkar från att flytta, installera en bit av blockering mellan varje par golvbjälkar längs centrumstödstrålen.
  • 5. Nagelplywoodplåt till balkarna för att bilda skjulet. Använd vid behov H-clips förutom att spikning av arken på plats-dessa passar mellan två bitar av plywood och lås dem tillsammans för ytterligare strukturell styrka. I exemplet design används två standardskivor av 4- med 8-fots plywood hela och en tredjedel är sågad i hälften och används för att fylla i 4-fotskillnaden i vardera änden. På grund av spetsens avstånd, stödbalkar och balkar, behövs inga ytterligare nedskärningar eller justeringar. Observera att bitarna av plywood är avsiktligt feljusterade så att golvet inte har en enda söm som går över hela saken, vilket skulle vara en betydande strukturell svaghet.
  • Ditt skjulgolv kan också skruvas ner med 3-tums däckskruvar.
  • 6. Bygga ramarna för alla fyra väggarna. Att redogöra för det faktum att fram- och bakväggarna skiljer sig från varandra (på grund av dörrramen i framsidan) och sidoväggarna måste vara lutande (för att förhindra att regn kan samla på taket), måste var och en av dessa måste tacklas något annorlunda. Det är lättast att bygga baksidan först, den främre andra, och de två sidorna sist, som visas i den numrerade bilden nedan. Ser Hur man ramar en vägg För mer information innan du läser instruktionerna nedan.
  • Bygga ramarna för bakväggen. Gör de övre och nedre balkarna (a.k.a. plattorna) samma längd som golvets längd som de sitter. För att hålla dina mätningar enkla, gör avståndet mellan de vertikala dubbarna som är identiska med avståndet mellan ditt golvbalk. Observera att bakväggen ska vara lägre än framväggen så att taket sluttar och leder regn bort från dörren.
  • Bygga ramarna för framväggen. Framväggen ska vara densamma som bakväggen utom längre och med en dörrkarm så att du kan häng en dörr I skuren när du är klar.
  • Bygga ramarna för sidoväggarna. Bottenplattan på varje sidovägg ska vara lika längd som avståndet mellan bottenplattorna på fram- och bakväggen (så att sidoväggarna passar mellan dem). Standardavståndet mellan vertikala väggpinnar i USA är 16 tum (40.6 cm) (från centrum till centrum, inte från kant till kant) - Eftersom det här stavavståndet inte klart uppdelas i sidoväggarnas totala längd i exemplingsdesignen, utgör de två yttersta tapparna för denna skillnad genom att vara något närmare sina grannar. Viktigast är den övre plattan vinklad så att taket kommer att vara sluttande, vilket gör höjden på varje vertikal studs något annorlunda. Om du inte är säker på hur du beräknar den nödvändiga höjden på varje vertikal stift i förväg, gör de två yttersta vertikala dubbarna först, lägg dem rätt avstånd, klippa en toppplatta som spänner över detta avstånd och skär sedan varje återstående vertikal Studindividuellt Baserat på avståndet mellan de övre och nedre plattorna vid den exakta platsen.
  • Montera de fyra väggstrukturerna. Väggkonstruktioner är vanligtvis naglade till det underliggande stödet från botten upp. Men om det inte är möjligt med den design du har valt, spika dem bara nedåt genom plywood och balkar eller tånag dem på plats genom att köra naglarna nedåt och i en vinkel. Observera att du förmodligen behöver andra personer för att hjälpa dig att hålla väggstrukturerna tills de kan fästas på varandra.
  • 7. Bygga spjäll över taket och skilja dem med blockering. Dessa bör överhänga väggarna i ditt skur för ökat väderskydd. Återigen kommer dina mätningar att förenklas mycket om du rymmer spärrarna på samma sätt som du åtskilda dina golvbalkar. När du är klar, fäst bitar av blockering mellan varje par spärrar längs de övre plattorna.
  • 8. Nagelplywoodplåt till taken för att bilda taket. Om du har lagt till överhäng måste den plywoodlayout du brukade täcka golvet ändras.
  • 9. Täcka väggarna. Du kan använda sidospår, texturerad plywood, eller något annat som ger shed en mer färdig utseende.
  • 10. Lägg till tjärpapper på taket. Börja från den nedre änden av takluckan och arbeta dig uppåt, se till att varje ny pappersnivå överlappar den under den för att hålla regn från att sippra in i sprickorna. Du kan också använda bältros eller annat takmaterial om så önskas.
  • Expert Q & A

    Sök
    Lägg till ny fråga
    • Fråga
      Vad är det bästa träet att använda för att bygga en skjul?
      Benjamin Hansen
      Benjamin Hansen
      Licensierad landskapsentreprenör
      Benjamin Hansen är en landskapsentreprenör och ägare av Artcape Gardens, ett boutique landskapsarkitektur i Los Angeles, Kalifornien. Med över 12 års erfarenhet specialiserar Benjamin på att omvandla egenskaper till estetiska, funktionella och torktoleranta oaser. Benjamin använder färgschema, dimension och vattenmedvetna utrymmen för att inspirera designen och installationen av mjukt scape, hardscape, uteplatser, vägar, bevattning, dränering, fäktning, betong, belysning och elektriskt arbete. Artcape Gardens täcker alla områden i C-27 Landscape Contractor Classification.Benjamin Hansen
      Benjamin Hansen
      Licensierad landskapsentreprenör
      Expert svar
      svara video
      Tack!
      Ja Nej
      Inte till hjälp 1hjälp 2
    • Fråga
      Hur nivar du marken när du bygger en skjul?
      Benjamin Hansen
      Benjamin Hansen
      Licensierad landskapsentreprenör
      Benjamin Hansen är en landskapsentreprenör och ägare av Artcape Gardens, ett boutique landskapsarkitektur i Los Angeles, Kalifornien. Med över 12 års erfarenhet specialiserar Benjamin på att omvandla egenskaper till estetiska, funktionella och torktoleranta oaser. Benjamin använder färgschema, dimension och vattenmedvetna utrymmen för att inspirera designen och installationen av mjukt scape, hardscape, uteplatser, vägar, bevattning, dränering, fäktning, betong, belysning och elektriskt arbete. Artcape Gardens täcker alla områden i C-27 Landscape Contractor Classification.Benjamin Hansen
      Benjamin Hansen
      Licensierad landskapsentreprenör
      Expert svar
      svara video
      Tack!
      Ja Nej
      Inte till hjälp 0helpful 0
    • Fråga
      Hur kan jag bygga en hemlagad skjul?
      Mark Spelman
      Mark Spelman
      Konstruktion professionell
      Mark Spelman är en allmän entreprenör baserad i Austin, Texas. Med över 30 års byggnadserfarenhet är Mark specialiserat på att bygga interiörer, projektledning och projektuppskattning. Han har varit en byggproffs sedan 1987.Mark Spelman
      Mark Spelman
      Konstruktion professionell
      Expert svar
      För nybörjaren finns det många pre-cut-kit som du kan köpa på lokal hårdvaruaffär. Du kan också hitta många byggplaner online som är lätt att följa.
      Tack!
      Ja Nej
      Inte hjälpsam 28helpful 120
    • Fråga
      Kan jag göra en utkast av Balsa Wood utan att bryta den?
      Mark Spelman
      Mark Spelman
      Konstruktion professionell
      Mark Spelman är en allmän entreprenör baserad i Austin, Texas. Med över 30 års byggnadserfarenhet är Mark specialiserat på att bygga interiörer, projektledning och projektuppskattning. Han har varit en byggproffs sedan 1987.Mark Spelman
      Mark Spelman
      Konstruktion professionell
      Expert svar
      Detta skulle vara endast för modellering. Balsa Wood används för att designa små mock-ups av design.
      Tack!
      Ja Nej
      Inte till hjälp 21helpful 40
    Ställa en fråga

    Video

    Genom att använda den här tjänsten kan viss information delas med YouTube.

    Tips

    Du kanske vill installera ett korrugerat glasfibertak för naturligt ljus.
  • En ramp i stället för trappor tillåter dig att flytta hjulutrustning in och ut ur skuren.
  • Skrapa inte på Windows.
  • Du kanske vill fläcka eller måla din nya shed för att göra det längre.
  • Om du planerar att avsluta insidan, bör du lägga till en extra stud i varje hörn för en spikyta.
  • Låt din nya skjul andas innan du fyller den med föremål.
  • Välja en bra plats. Till exempel, lägg en trädgård i närheten av din trädgård eller lägga ett lagringsskjul där du enkelt kan hämta dina föremål.
  • Saker du behöver

    • Däckbryggare
    • 16D naglar för inramningen
    • 8d naglar för arket
    • 4- med 6 tum (10-med 15 cm) strålar för stöd
    • 2- med 6-tums (5-med 15 cm) strålar för balkar, takmaskiner och blockering
    • 3/4-tums (2 cm) plywood för golv
    • 2- med 4-tums (5-med 10 cm) strålar för dubbar och tallrikar
    • 4- med 4 tum (10-med 10 cm) strålar för ramhuvud
    • 1/2-tums (127 mm) plywood för takläggning
    • Texturerad plywood (eller sidospår) för väggarna
    • Tjära papper för taket

    Varningar

    Om du inte har gjort det tidigare, har din fastighetslinje undersökt och markerad
  • Kontrollera zonen i din plats för att se om en skjul är tillåten.
  • Innan du börjar bygga kontrollera lokala lagar i din stads byggnadsavdelning för att se om ett tillstånd behövs.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande