Hur utökar ditt garage

Är ditt garage lite för trångt för komfort, eller vill du att återställa något oanvända utrymme? Garage Extensions är definitivt ett stort företag, men slutresultatet är mycket givande. Om du inte är säker på var du ska börja, kolla in den här guiden-den tacklar flera vanliga frågor om garageförlängningar, så du kan lägga din bästa fot framåt under dina framtida hemförbättringar!

Steg

Fråga 1 av 8:
Hur kan jag förlänga mitt bilgarage?
  1. Bild med titeln Utvid ditt garage Steg 1
1. Förlänga ditt garage för att skapa en större arbetsyta. Tenderar ditt garage att dubbla som en hemverkstad? När du förlänger ditt garage skapar du mycket mer utrymme för dina verktyg och utrustning. Denna typ av förlängning kan också ge mer lagringsutrymme, eller hjälp omvandla ditt garage till ett annat bostadsutrymme.
  • Du kan till exempel förlänga ditt garage för att göra plats för ett gym.
  • Bild med titeln Utvid ditt garage Steg 2
    2. Förbättra ditt garage för att passa fler bilar. Parkeringsplats är viktigt för något hem, speciellt om du får en ny bil. Omvandla ditt bilgarage till ett garage med två bilar, eller bredda ditt garage något för att ge din bil lite mer utrymme.
  • En liten förlängning kan hjälpa till om du lagrar cyklar och annan utomhusutrustning i ditt garage.
  • 3. Höj din garagehöjd för att passa större fordon. Ett typiskt garage är perfekt för grundläggande fordon, som sedans och SUV, men sannolikt kommer inte att vara tillräckligt lång för en släpvagn eller RV. Ett högre garage kan också passa en billyft, vilket gör att du arbetar med dina fordon mycket lättare.
  • Garage Height Extensions är bra om du inte har tillräckligt med utrymme att sträcka sig i andra riktningar.
  • Fråga 2 av 8:
    Kan jag bygga ett tillägg ovanpå mitt garage?
    1. Bild med titeln Utvid ditt garage Steg 4
    1. Du kan, men det kräver mycket konstruktion och planering. Först måste du anställa en ingenjör för att inspektera ditt nuvarande garage - de meddelar om ramen och fundamentet kan stödja en extra förlängning. Sedan, be en entreprenör att inspektera och förstärka garagens fundament om det behövs. Vid denna tidpunkt, hyra byggnadspersonal för att slutföra renoveringen, som kan se till att tillägget är upp till kod.
    • Till exempel behöver ditt basgarage en /8 i 1.6 cm) Skikt av gips tillsatt längs väggarna och taken när ett tillägg är installerat.
    Fråga 3 av 8:
    Kan jag vända mitt garage till extra bostadsyta?
    1. Bild med titeln Utvid ditt garage Steg 5
    1. Ja, du kan definitivt omvandla ditt garage till mer bostadsyta. Du kan vända ditt garage till en studio, eller omvandla den till ett hemgymnastik. Andra människor vänder sina garage i hemkontor, lekrum eller köksförlängningar.
    • Du kan också göra ditt garage till ett tilläggsutrymme eller avslappnad REC-område.
    Fråga 4 av 8:
    Behöver jag ett tillstånd att förlänga mitt garage?
    1. Bild med titeln Utvid ditt garage Steg 6
    1. Du behöver förmodligen ett tillstånd, men det beror på var du bor. Möt med en kommunal anställd för att se vilka specifika tillstånd du behöver - olika städer, stater, provinser och länder som alla har unika zonbehov. Planera ett möte på ditt lokala myndigheter - när du träffas, låt dem veta vilken typ av projekt du planerar. De ska berätta vilken typ av zonering eller byggnadstillstånd du behöver, och ge dig specifika applikationer för att fylla i.
    • I Prince William County, Virginia, behöver du ett bygglov och zonering av godkännande för att förlänga ditt garage.
    Fråga 5 av 8:
    Hur nära min fastighetslinje kan jag bygga en förlängning?
    1. Bild med titeln Utvid ditt garage Steg 7
    1. Fråga ditt län eller lokala myndigheter för specifika. Zoning krav är inte universella, och dina projektkrav kommer definitivt att vara beroende av var du bor. Sluta med ditt lokala myndigheter - en anställd Det kan låta dig veta vad som är och är inte tillåtet.
    • I Fremont, Kalifornien, kan du förlänga ditt hem upp till 10 ft (3.0 m) från bakre fastighetslinjen, så länge som din expansion inte tar upp mer än 30% av bakgården.
    Fråga 6 av 8:
    Kan jag förlänga mitt garage av mig själv?
    1. Bild med titeln Utvid ditt garage Steg 8
    1. Du kan tekniskt, men det är inte en bra idé. Om du inte har mycket upphandlande erfarenhet, är du bättre att anställa en professionell. Garage Extensions kräver mycket konstruktion och ingenjörskompetens. Att vara säkra, anställa professionella entreprenörer för att få jobbet gjort.
    Fråga 7 av 8:
    Hur mycket kostar en garageförlängningskostnad?
    1. Bild med titeln Utvid ditt garage Steg 9
    1. Den genomsnittliga garageförlängningen kostar över 12 000 dollar. När du bryter ner det är Garage Extension-projekt en kombination av material och arbete. Vissa material, som tegel och metall, är betydligt dyrare än andra byggmaterial, som trä. Dessutom, större projekt, som omvandling av ett bilgarage i ett tvåbils garage tar mer tid att slutföra, och kostar mer än en mindre tillägg.
    • Prissättningen kommer i slutändan att bero på den entreprenör du jobbar med. Scout ut olika citat online innan du förbinder dig med en viss byggare!
  • 2. Förlängningen kommer att kosta mer om du anställer byggspecialister. Om du expanderar och konverterar ditt garage till ett annat utrymme, kan du behöva extra proffs för att avsluta jobbet, som snickare och elektriker. För storskaliga jobb, som ett tillägg, kan du också anställa en arkitekt eller designer för att utarbeta förlängningsplanerna.
  • Fråga 8 av 8:
    Hur lång tid tar det för att bygga ett garage?
    1. Bilden med titeln Utvid ditt garage Steg 11
    1. Det tar vanligtvis mellan 1-2 veckor att bygga ett garage. I slutändan beror tidslinjen på den förlängning du gör gjort, liksom de material du använder. Innan konstruktionen verkligen kommer igång, för att fråga din entreprenör för en uppskattning.
    • Till exempel tar det mycket längre tid att bygga med tegel än betong.

    Tips

    Ge dina grannar en huvuden innan du börjar din garageförlängning. Renoveringarna kan bli ganska högt, och du vill inte störa någon!
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande