Hur blockerar du en yttre dörröppning

Om du har en dörröppning som du aldrig använder eller du vill bifoga ett rum, blockerar dörröppningen ett effektivt och relativt billigt sätt att göra jobbet. Det är inte heller super svårt om du har rätt material. För att göra jobbet lite lättare har vi svarat några av de vanligaste frågorna som folk har om vad som krävs för att blockera en yttre dörröppning.

Steg

Fråga 1 av 5:
Hur fyller du en dörröppning?
  1. Bild med titeln Lay Concrete Blocks Steg 14
1. Du kan blockera dörröppningen. Det finns många olika skäl att vilja fylla en dörröppning, till exempel att flytta dörren från en del av väggen till en annan eller tätning av en dörr som du inte längre behöver. Oavsett dina skäl, det enklaste och kanske det mest effektiva sättet att fylla en yttre dörröppning är att blockera den med cinderblock eller betongblock.
Fråga 2 av 5:
Hur installerar du en yttre dörrblockväggen?
1. Först måste du ta bort dörrramen. Börja med att ta bort gångjärnen och ta av dörren om du inte redan har det. Såg genom jamberna tills sågen når men rör inte den verkliga muren. Använd sedan en mejsel eller en kråka för att pry av jamberna. När jamberna har tagits bort, använd din mejsel eller crowbar för att pry av träramen så att du är kvar med en ren öppning i din vägg.
  • Försök inte blockera dörröppningen utan att ta bort ramen eller din vägg kommer inte vara så stark.
  • 2. Stack cinderblocks i öppningen med ramband mellan varje rad. Cinderblocks är relativt lätta, starka och billiga. Installera den nedre raden av block och sedan skruva ramband till väggarna strax ovanför raden av block och stapla en annan rad av block på toppen. Fortsätt stapla block och installera ramband mellan varje lager så att dina block stöds också av den omgivande muren.
  • Använd en timmersåg för att skära några block i storlek.
  • 3
    Plåster över blockväggen för en slät yta. Blanda ditt gips i en hink och använd en handfack för att sprida den över båda sidor av din blockvägg för att bilda en baslack. Tillåt det första skiktet att torka och applicera sedan ett andra skikt, känt som skummgipset. Gör det andra lagret tjock nog så det är även med den omgivande muren. Låt gipset helt torra och härda.
  • Följ blandningsriktningarna på förpackningen av gipset.
  • Kontrollera packningen av gipset för specifik torkning och härdningstider.
  • Fråga 3 av 5:
    Hur många block behöver jag använda?
    1. Bild med titeln Lay Concrete Blocks Steg 1
    1. Du kan dela upp Wall Square Footage av Block Square Footage. Mät öppningen av dörröppningen och multiplicera bredden med höjden för att få ditt kvadratmeter. Därefter mäta bredden och höjden på dina block, multiplicera värdena och dela dem med 144 för att få sina kvadratmeter. När du har båda värdena kan du dela upp väggfacket vid Block Square Footage för att ta reda på hur många block du behöver fylla i utrymmet.
    • Standardbulten är 16 tum (41 cm) bred med 8 tum (20 cm) hög.
    • Till exempel, om din vägg är 3 meter (0.91 m) bred och 9 fot (2.7 m) hög, då skulle du multiplicera dem för att få 27 kvadratmeter (2.5 m). Om du använder ett standard cinderblock, är dina blockmätningar 16 tum (41 cm) breda med 8 tum (20 cm). Multiplicera dessa värden tillsammans för att få 128 tum (330 cm), som du sedan delar med 144 för att få .89 kvadratmeter (0.083 m). Slutligen dela 27 kvadratmeter (2.5 m) av .89 kvadratmeter (0.083 m) för att få 30.33, som du kunde runda upp för att få 34 cinderblocks.
    • Du kan också använda en online-blockkalkylator på: https: // Inchcalculator.com / betong-block-kalkylator /
    Fråga 4 av 5:
    Behöver jag ett tillstånd att blockera en ytterdörr?
    1. Ja, många platser kräver tillstånd för utvändiga dörrbyte. Reglerna kan dock variera från plats till plats. Dessutom kan din grannskapsorganisation ha sina egna bestämmelser som du behöver följa. Det är alltid bättre att vara säker än förlåt. Innan du börjar blockera din dörr, kolla upp de lokala reglerna och förordningarna om bygglov samt bylaws av alla grannskapsföreningar som du är en del av att se om du behöver få särskild tillåtelse.
    • Om du är skyldig att få ett tillstånd men du väljer att inte, kan du möta en rejäl böter.
    Fråga 5 av 5:
    Hur mycket kostar det att stänga upp en dörröppning?
    1. Bild med titeln Öppna ett Cyperns bankkonto Steg 5
    1. Vanligtvis mellan $ 475- $ 655 USD. Naturligtvis kan kostnaden variera beroende på storleken på din dörröppning och hur många block som krävs för att fylla i det. Om du själv gör det, kan du spara på några arbetskostnader, men om du väljer att anställa en professionell måste du betala mer för att täcka sina kostnader. Dessutom kan du behöva betala för speciella tillstånd, vilket också kan leda till kostnaden.

    Tips

    Varningar

    Kontrollera alltid dina lokala regler och föreskrifter och säkra eventuella tillstånd innan du börjar blockera upp en dörröppning.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande