Hur man agerar runt din flickväns föräldrar

Det kan vara svårt att veta hur man ska agera runt din flickväns föräldrar, speciellt om du träffar dem för den första eller andra gången. Det viktiga är att vara respektfull och engagerad och klargöra hur mycket du gillar deras dotter. I slutändan blir det det viktigaste för dem - inte hur du ser eller hur mycket pengar du gör. Men ser skarpa och är nådig aldrig skadad någon. Kom bara ihåg att hålla PDA till ett minimum och du kommer att vara på väg att ha din flickväns föräldrar välkomna dig till familjen.

Steg

Del 1 av 3:
Gör ett bra intryck
  1. Bildbeteckningen agerar runt din flickvän
1. Gör dina läxor. Innan du träffar dina flickväns föräldrar borde du lära känna lite om dem. Och om du redan har träffat, så kunde det inte skada lite mer om dem innan du träffas nästa gång. Fråga din flickvän några grundläggande saker om dem, som vad de gör för att leva, där de är från, vad deras hobbyer är eller något annat som kan hjälpa dig att göra en anslutning. Även något som ett gemensamt favoritsporter, eller det faktum att du och din flickväns mamma är i samma arbetslinje kan hjälpa dig att göra konversation och bygga en anslutning.
  • Om du lär dig att du har något gemensamt med sina föräldrar, ta inte upp det andra du möter dem. Vänta på ett lugnt ögonblick i konversationen att säga något som, "Så, herr. Smith, jag hör att du också är en stor ungarfläkt."
  • Var uppriktig med din flickvän istället för att försöka framkalla informationen från henne. Berätta för henne att du vill veta några saker om sina föräldrar att hitta gemensam mark.
  • Du kan även fråga henne vad hennes föräldrar är, om du inte har träffat dem tidigare. Om du vet att hennes pappa är sarkastisk eller att hennes mamma verkligen är pratsam i förväg, kan du vara ännu mer beredd att umgås med dem.
  • Bildbeteckningen agerar runt din flickvän
    2. Skaka hand som en man.Det här är ingen tid att vara en limpfisk eller en wimp!Under introduktionen skaka faderns hand med ett trevligt, fast grepp medan du behåller ögonkontakt, le och få dem att känna som om du är hedrad att vara där. Kom ihåg att det här är de ansvariga för att ge dig den tjej du älskar - de förtjänar din respekt och beundran.
  • Bildbeteckningen agerar runt din flickvän
    3. Klä sig väl.Se till att du har något som presenteras för introduktionen.Om du bär något för avslappet, kommer de att tro att du inte bryr dig tillräckligt för att klä upp dig (inte ett bra första intryck) eller (b) är dumt och får inte varför du borde störa (också fruktansvärt första intryck). Du borde ha något trevligt och lämpligt för tillfället. Om du bara kommer över sitt hus för en grill, blir snygga jeans och en polo bra, men om du går ut till middag, kan du behöva slacks och en knapp-down-skjorta.
  • Var noga med att brudga dig själv också. Ta en dusch, få en fin nära rakning och kör en kam genom ditt hår.
  • Bildbeteckningen agerar runt din flickvän
    4. Ta med dem en lämplig gåva. Om du ska till deras hus för första gången, ska du komma med blommor eller en annan gåva för att visa att du försöker. Du kan också ta med en fin flaska vin, om du vet att hennes föräldrar är drinkare. Fråga din flickvän vad de kommer att tycka om. Och även om du har träffat förut och de är underhållande dig, är det inte artigt att komma till hemmet tomhänt. Ta med en gåva, även om det är enkelt, visar att du är omtänksam.
  • Bildbeteckningen agerar runt din flickvän
    5. Upprätthålla positivt kroppsspråk. En annan sak du borde göra är att se till att ditt kroppsspråk gör att du verkar tillnöjd och engagerad. Stå eller sitta lång, få ögonkontakt, undvik att hänga över och använd dina armar för att gest eller hålla dem på dina sidor istället för att korsa dem. Du bör också undvika fidgeting eller som får dig att se uttråkad eller nervös. Om du är på middag, undvik frestelsen att driva din mat runt din tallrik. Vet att dina handlingar säger lika mycket som dina ord, och om du blandar dina fötter medan du försöker se intresserade av sin mamma prata om hennes PTA-möten, då kommer hon att veta att du är verkligen uttråkad.
  • Behålla en öppen hållning, vrid din kropp mot sina föräldrar, istället för bort från dem. Detta visar att du är ivriga att prata med dem.
  • Bildbeteckningen agerar runt din flickvän
    6. Erbjuda att hjälpa till eller städa upp. Om du har träffat sina föräldrar i sitt hem, bör du erbjuda att hjälpa dig att du kan. Kanske kan du hjälpa Mr. Skrämmande pappa mannen grillen. Kanske kan du hjälpa sin mamma att städa upp i köket efter en trevlig lång måltid. Kanske kan du hitta ett annat sätt att hjälpa till runt huset för att visa att du bryr dig och vill vara användbar. Det är troligt att hennes föräldrar kommer att säga att de inte behöver någon hjälp, men du kommer att se ut som en gentleman bara för att fråga.
  • Försök läsa sina toner om de nekar någon hjälp. Du får se om de verkligen menar det, eller om de vill att du ska hjälpa till.
  • Del 2 av 3:
    Behandla din flickvän bra
    1. Bildbeteckningen agerar runt din flickvän
    1. Behandla sin dotter med respekt.Detta är det enda viktigaste du kan göra för att vinna dem. Alla föräldrar, även de som fungerar fientliga till pojkvänner, vill att deras dotter ska hitta en bra kompis som kommer att respektera henne och behandla henne rätt. Visa dem du är den personen! Uppmuntra sin dotter när hon talar, prata om hur det är, hon är eller hur många stora egenskaper hon har, och inte demean henne eller prata ner till henne. Var en gentleman och behandla henne som en dam.
    • Även om du kan reta varandra i privat, försök hålla detta till ett minimum framför sina föräldrar, först tills de verkligen förstår din dynamik. Annars kan de tro att du inte respekterar henne.
  • Bildbeteckningen agerar runt din flickvän
    2. Håll PDA till ett minimum. Det finns andra sätt att visa din flickvän föräldrar hur mycket du gillar henne utan att försöka göra med henne eller grova henne framför dem. Om du verkligen vill visa att du gillar henne, så borde du vara respektfull mot henne, kanske hålla handen eller visa lite kärlek, men du borde definitivt inte överdriv det. Fäderna brukar inte se att deras döttrar berörs av andra män, så håll det i åtanke nästa gång du hittar dig med din speciella dams föräldrar.
  • Även om du inte vill vara kall och avlägsen mot henne, visar du inte för mycket PDA ett tecken på respekt mot sina föräldrar.
  • Bildbeteckningen agerar runt din flickvän
    3. Gör det klart hur mycket du gillar deras dotter. I slutet av dagen är det viktigaste föräldrarna bryr sig om hur mycket du gillar deras dotter. Du kan vara en miljardär eller Ryan Gosling, och de skulle inte bry sig om du verkade avlägsen eller nedslående till sin dotter. Även om du inte behöver berömma henne till de höga himlen eller tvinga något som inte är där, bör du klargöra att deras dotter är verkligen speciell för dig genom att hitta sätt att subtilt komplimangera henne och visa sin kärlek och genom att prata om hennes prestationer eller de saker du gillar att göra tillsammans. Få dem att se att du är seriös om sin dotter och att du inser hur speciell hon är.
  • Även det faktum att du går ut ur din väg att vara trevligt mot sina föräldrar kommer att visa dem hur mycket hon betyder för dig. Om du agerar som om du inte bryr dig vad de tycker om dig, då tror de att du inte bryr dig om deras dotter.
  • Bildbeteckningen agerar runt din flickvän
    4. Kom inte av som en slacker. En annan sak som föräldrar inte vill se är att deras dotter är att träffa en kille som saknar ambition eller kommer inte att uppgå till mycket. Du behöver inte vara herr. MBA, men du borde inte prata om hur mycket du hatar skolan eller arbetar eller om hur du tror att systemet är meningslöst. Visst, du kan få dessa tankar, men hålla dem till dig själv runt din flickvän föräldrar - åtminstone, tills du är säker på att de verkligen gillar dig. Du vill att de ska tro att du kommer att uppgå till något och att du och deras dotter kommer att göra ett bra lag.
  • Även om det är gammaldags att säga att din flickvän föräldrar vill att du ska vara en bra leverantör för henne, är det rättvist att säga att de vill se en kille som åtminstone kan ta hand om sig själv. Om du pratar om att mooching av dina föräldrar, få dåliga betyg, eller hur mycket du gillar att spruta upp det med dina bröder, kommer de inte att vinna över.
  • Hej, om skolan eller arbetet är inte riktigt din sak, prata om något du verkligen bryr dig om, som att spela gitarr eller samla frimärken. Bara göra det verkar som om du bryr dig om något.
  • Del 3 av 3:
    Gör bra samtal
    1. Bildbeteckningen agerar runt din flickvän
    1. Vara förlovad. Det viktiga är att du agerar som om du bryr dig om de konversationer du har med din flickväns föräldrar, även om du pratar om att göra dina skatter eller växande blomkål. Fråga massor av frågor, nickigt, och ge sina föräldrar din fulla uppmärksamhet. Se till att du reagerar om de försöker göra skämt och verkar som om du är verkligen glad att vara där och intresserad av vad de måste säga. Detta kommer att göra en stor skillnad, och kommer att visa dem att du är en trevlig ung man.
    • När de frågar dig frågor, ge dem inte ett ja eller nej eller ett tvåords svar. Ta dig tid att utarbeta för att visa att du bryr dig.
    • Även om din flickvän föräldrar frågar en ja eller ingen fråga, kan du ge dem ett djupare svar. Om hennes pappa säger, "Så jag hör att du studerar historia," säg inte bara, "Ja det är jag..." I stället säg, "Jag är en historia med fokus i amerikanska studier. Jag har alltid varit typ av historia buff..."
  • Bildbeteckningen agerar runt din flickvän
    2. Ge dem din fulla uppmärksamhet. Det viktigaste är att du lägger bort din telefon. Allvarligt. Sluta texta dina vänner för att göra planer för senare, sluta kontrollera ditt lags poäng på ESPN.com, och sluta kontrollera ditt mail slumpmässigt, oavsett hur frestande det kan vara. Stäng av det om du måste. Det sista du vill göra är att irritera hennes föräldrar genom att agera för coolt för skolan genom att titta på din telefon var femte sekund. Om du är ute på en restaurang och spelet är på bakgrunden, ledsen, Buddy, men du måste sakna den där.
  • Bildbeteckningen agerar runt din flickvän
    3. Var så mogen som möjligt. Detta behöver inte betyda att du måste agera all formell om du bara är 16, men att du ska försöka visa att du är på väg att bli en mogen ung man. Var artig, använd bra sätt, använd inte vulgärt språk och vara graciöst och snäll under konversation. Du kan visa att du är mogen genom att prata om dina framtidsplaner, prata om din familj med respekt, undvika att gnida eller klaga för mycket, och genom att inte göra några kommentarer som gör att du verkar clueless.
  • Kom ihåg att din flickvän föräldrar, oavsett vilken ålder du är, vill att hon ska träffa en man, inte en pojke. De vill att hon ska vara med någon som kommer att vara ett bra inflytande på henne och som kommer att uppmuntra henne att växa.
  • Bildbeteckningen agerar runt din flickvän
    4. Ha bra manners. En annan viktig sak att göra runt din flickvän föräldrar är att visa att du har bra manners. Du behöver inte gå över toppen och agera som brittisk aristokrati, men du bör se till att säga "snälla du" och "tack" Vid rätt tider, för att fråga folket vid bordet för att passera maten istället för att nå över bordet och ta det själv, för att dra stolen ut för din flickvän (om inte hon och hennes föräldrar är mer progressiva i det avseendet), och att inte avbryta människor när de talar.
  • Det är också artigt att veta vad man ska ringa sina föräldrar. Denna del är lätt. Ring bara dem vad de kallar sig när du introduceras. Om hennes pappa säger, "Ring mig Jim," då var inte rädd för att kalla honom Jim-dock, om han introducerar sig som "herr. Smed," då borde du kalla honom det tills han berättar för dig att göra något.
  • Bildbeteckningen agerar runt din flickvän
    5. Undvik kontroversiella ämnen. Det sista du vill göra är att få involverad i en debatt om den politiska situationen i Ukraina eller den katolska kyrkan med din flickväns föräldrar i mitten av vad som skulle vara en trevlig middag. Om du vet att du har väldigt annorlunda politik, eller om du bara vill vara artig, ska du strida bort från kontroversiella ämnen. Du kommer inte att imponera på någon, och det kommer bara att leda till en pinsamt och obekväm konversation.
  • Om du känner att konversationen blir obekväm, eftersom hennes föräldrar inte håller med dina övertygelser, försök att delikat ändra ämnet. Du kan säga något som, "Jag får inte gå till kyrkan på söndag, men jag gillar att titta på baseball under dagen. herr. Jones, jag hör att du är en stor jättar fan?"
  • När du väl känner till din flickvän föräldrar kan du diskutera dessa ämnen mer. Men i början är det bättre att hålla sig till de säkra ämnena, även om det är lite tråkigt.
  • Bildbeteckningen agerar runt din flickvän
    6. Ge uppriktiga komplimanger. Ett annat sätt kan du imponera på din flickvän föräldrar och agera på lämpligt sätt runt dem är att komplimangera dem eller något om dem på något sätt. Detta borde inte låta tvungna och du borde inte göra det för ofta, men en väl tidsbestämd komplimang kan verkligen hjälpa dem att se att du uppskattar sitt företag och omsorg för sin dotter. Även om komplimangen är lite dumt, kommer de att tycka om att du försöker. Här är några saker du kan komplimang:
  • En målning, souvenir eller möbel i sitt hem
  • Maten du äter (om de lagade den)
  • Hennes mammas örhängen
  • Bildbeteckningen agerar runt din flickvän
    7. Var ärlig. Föräldrar älskar ärlighet oavsett vad situationen är, det får dem att känna sig mer bekväma om att deras dotter är med dig, så svara alltid på deras frågor med ärlighet. Inte bara det, men föräldrar har mycket mer erfarenhet än du gör - de kan berätta om du är oärlig, oavsett hur bra du tycker du är. Det betyder inte att du måste vara ärlig om varje liten sak, som hur mycket du gillar att röka potten, men att du inte ska ljuga för dem när det gäller viktiga ämnen som din utbildning eller framtida planer.
  • Bildbeteckningen agerar runt din flickvän
    8. Utstråla förtroende. Berätta själv att du är en bra kille som bryr sig djupt för dottern till dessa människor. Gör dig själv säker och säker på dig själv utan ett spår av en kukig attityd. Det är inte tillräckligt att bara låtsas vara självsäker - du måste känna det också, annars kommer det inte att reflektera så bra som du hoppades att det skulle. Om du vill att din flickvän föräldrar verkligen ska ha tro på dig, måste du först tro på dig själv.
  • Bildbeteckningen agerar runt din flickvän
    9. Tala direkt och var uppriktig.Se till att när du först träffar föräldrarna, behåller du ögonkontakt när du talar med dem. Titta inte bort, mumla eller spår av. Låter självsäker i vad du säger och visar att du har övertygelser och det du tror på dig själv. Försök att undvika att säga "Uh" För mycket eller vända till din flickvän för hjälp när du är med en förlust för ord. Det är okej att ta en minut för att formulera dina ord när du behöver.
  • Bildbeteckningen agerar runt din flickvän
    10. Fungera inte nervös.Oavsett hur nervös du är, håll huvudet högt högt. Fidget, titta runt i rummet, eller ta för länge för att svara på en fråga. Bara ta ett djupt andetag och berätta för sina föräldrar vad du behöver säga. Det är okej att känna sig nervös, men du bör minimera att de ska se hur du känner så mycket som möjligt. Om du kommer ut som nervös, då kommer de tjocka du saknar förtroende och det är du oförberedd. Håll bara att berätta om att om din flickvän gillar dig, kommer hennes föräldrar att tycka om dig också.
  • Var inte nervös för att se nervös! Det kommer bara att göra sakerna värre.
  • I slutet av dagen vet det att det inte är tragedi om du kommer ut som en nervös nervös. Din flickväns föräldrar var en gång tvungna att gå igenom den obehagliga att träffa föräldrarna, och de förstår var du kommer ifrån.
  • Bildbeteckningen agerar runt din flickvän
    11. Glöm inte att vara dig själv. Fake inte en personlighet bara för att vinna över föräldrarna. Du borde inte behöva byta för någon bara för att imponera på dem.Kom ihåg att din flickvän valde att vara med du av en anledning, och plus föräldrar kan känna när killar är faking. Det är en skillnad mellan att låta dem se de mer mogna och ansvariga sidorna av dig själv och låtsas vara en helt annan person helt. Om du planerar att vara med sin dotter på lång sikt, kan du inte fortsätta en handling för evigt.
  • Video

    Genom att använda den här tjänsten kan viss information delas med YouTube.

    Tips

    Honka inte ditt horn om du plockar upp din flickvän.
  • Använd inte din elektronik medan du äter eller pratar. Föräldern kommer att tro att du är teknik galen!
  • Var snäll och uppriktig, särskilt av hennes mamma.Fråga om hon behöver hjälp när du ser henne att göra saker som att föra in matvarorna eller tömma papperskorgen.
  • Om de verkar ogillar dig från början, förstå vad deras skäl är för deras missnöje. Är det ditt utseende, ditt rykte, eller har du slagit med din flickvän som de har hört, eller att hon har diskuterat med dem?Alla eller alla dessa saker kan ställa dem mot förhållandet.Att upptäcka sin sanna invändning är det första steget i att övervinna det.
  • Gör det klart att du två dörrar varandra, men kom ihåg att du inte är förlovad (ännu).
  • Agera respektfull, men självsäker mot fadern. Skaka handen ordentligt, se honom i ögat, men var inte aggressiv.
  • Häng inte över varandra.Hennes föräldrar vill tänka på din flickvän som sitt söta, jungfrubarn - om hon plötsligt agerar som en tramp, och du kan inte styra var dina händer, kommer hennes föräldrar inte att tycka om dig.Någonsin.
  • Överdriv inte det, eller du kommer att komma av som falskt och för godis-godis. Var din naturliga, artiga själv.
  • Fråga henne om sina föräldrar på förhand - du vill inte komma av som en ryck. Men å andra sidan, om de verkligen inte är mycket formella människor, bli inte för uppåt om det. Var bara artig, och lägg inte på en fasad.
  • Behandla sitt hus bättre än din egen. Detta kan bygga förtroende med dem att veta att du är ansvarig. Plus Använd korrekt grammatik. Och undvik stora ord.
  • Om du redan känner till dem - säg om du och din flickvän var goda vänner innan du började "går ut"- Förbered dig för frågan. Moms är alltid nosiga om hur deras döttrar gör och om hon har en bra partner.
  • Oroa dig inte om de inte verkar komma ombord direkt - ge dem lite tid att vänja dig.
  • Lägg inte till för mycket Köln på första dagen.
  • Varningar

    Uppskatta deras genuint snälla och gästvänliga behandling av dig, returnera den med vänlighet och respekt. Detta kan vara din framtida familj.
  • Överdriv inte det med komplimangerna. De blir irriterande efter ett tag. Du kommer att verka som en falsk.
  • Ständigt ständigt styra din flickvän. Men var inte killen som ignorerar henne och tar bara tid för henne när det är bekvämt för dig. Föräldrar kommer inte heller att tycka om den här typen av kille för sin dotter. De vill ha en bra, stå upp kille som vill ha det bästa för sin dotter och som kommer att lägga henne som en prioritet i sitt liv.
  • När du svarar på frågor, överdriv det inte. Du kan ge dem ett tecken på att du inte är den "ett" för sin dotter eftersom du tenderar att prata för mycket.
  • Var inte curt, abrupt eller ner rätt oförskämd till sina föräldrar - förvärra eller motverkar dem inte.Kom ihåg att det här är de människor som så småningom kommer att ge sina "välsignelse" Om och när du frågar att gifta dig med sin dotter. Du bör försöka avstå från att förolämpa dem - inte i ditt bästa intresse. Du vill att hon ska behandla dina föräldrar på samma sätt, rätt?
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande