Hur man utforskar skillnaden mellan kunskap och förståelse

Kanske "hemlig ingrediens" av all visdom är förståelse, det nära magisk insikt där inte bara konceptet men dess praktiska tillämpning gör perfekt mening.Komplikationen är dock att förståelse och kunskap inte alltid är samma sak. Så, medan en person kan noggrant studera en filosofi, kan det aldrig skapa mycket fördel på en djup nivå, eller någonsin förnuftigt så lektionen är djup, abstrakt och otillgänglig. Detta vanliga problem påverkar många och är ett stort hinder för att kunna utveckla färdigheter i livet.

Denna handledning utforskar skillnaderna mellan de två och hur man säkerställer att du får maximal nytta av olika religiösa och filosofiska läror och att nå ett större förståelse i ditt studieområde.

Steg

  1. Bild med titeln bryta ett vana steg 4
1. Börja i början och titta på vilken kunskap som är. Kunskap, i själva verket, ackumuleringen av fakta, myter, trivia och övertygelser. Det är ett allenkompassningsfält av data som vi använder för att leva med från metoder för att lokalisera en uppgift, data för att kunna planera såväl som förmågan toreflect på det som lärt sig.
  • Reflektera över hur du ackumulerade denna stora butik av data. Data kan beaccumulated från skolor och andra människor och sinnet lagrar detta om Ithas intresse för det, var det trivialt intresse eller funktionell relevans.
  • Bild med titeln Mindful Meditation Steg 11
    2. Tänk på hur mycket av din kunskap du faktiskt förstår på en fördjupning. I stort sett, hur mycket kunskap vi har är mycket större än vad vi verkligen förstår. Till exempel kan vi alla veta att det är ett rå ägg i kokande vatten kommer att laga ägget, men vi förstår inte processen som påverkar proteinerna i ägget, men en specialist som studerar processen kommer inte bara att lära sig hur, men förstå Varför. På samma sätt kan vi känna till många bitar av wisdombut mycket av det vi bara lagrar som lärt sig, men inte som förstås som Weseldom observera det eller tillämpa det på ett mycket sätt.
  • Bild med titeln Uppnå kortsiktiga mål Steg 6
    3. Utforska förhållandet med kunskap och nuvarande ögonblick.Kunskap När det är nära observerat, avslöjar sig att vara helt kopplad till förbi, men inte det nuvarande ögonblicket. Allt vår kunskap och information har ackumulerats under en lång tid, nuvarande momentsimply är - det är bara medvetenhet och att vara.
  • Det är viktigt att överväga denna aspekt. Det finns väldigt lite datakunskap som vi inte stötte på genom utbildning, erfarenheter och frompersonal studie, men denna retention av data är helt enkelt retentionen avData som inte erhålls "nu", men erhölls "sedan" och är nu bra för vår personliga användning i våra sinnen.
  • Bild med titeln Meditera för nybörjare Steg 1
    4. Testa vad som händer när du släpper det förflutna. Du kan prova detta som äktenskapsexperiment, eller under en meditationsövning. Om du gör det möjligt att vara fullt medveten om det nuvarande ögonblicket, är det troligt bara i några minuter, eftersom sinnet av sinnet beror på kunskap som soit snabbt återgår till processen som det är bekant med att använda.
  • Bild med titeln Ge Mentful Meditation Steg 13
    5. Tänk nu det förhållande du har med din filosofi orreligion. Hur mycket av det är kunskap som lärt sig i motsats till kunskap? Det är en mycket överraskande punkt att förstå, att många av metoderna att leva bra och vara lyckliga har redan upptäckts av mängden filosofer, helgon och religiösa ledare över tiden.Så varför är det att vi kanske hör svaret, men det gör fortfarande inte någondifferens, men för vissa gör det?
  • Bild med titeln utveckla telepati steg 12
    6. Börja att utforska enskilda fasetter av filosofin. Genom att överväga avsikten såväl som dess tillämpningsmetod såväl som Itsalternativ och dess icke-applikation, kan du få en djupare inblick. ITSStill är inte tillräckligt i detta skede, men det här är grunden för att kombinera förståelse. Större överenskommelse händer om att kunskap som lärt sig tillämpas direkt i ögonblicket.
  • Den fascinerande delen av sinnet är att det kan se samma sak och fortfarande lära sig något nytt. Precis som när du tittar på en fotografering en målning många gånger, så småningom mer och mer av det blir det möjligt för dig. Du ser mer subtila effekter av ljus och skugga, thebrush-slag och färgtexturer och färger och mer subtila delar av bakgrunden som kan ge ny mening och intresse. Med denna inmind kan du utforska filosofin eller undervisning, eller mer generellt livets sinne för att kunna förstå det och hitta deeperaplikationer och fördelar.
  • Bild med titeln utveckla emotionell intelligens Steg 7
    7. Överväga fördelarna och möjligheterna att förbättra din förståelse. I huvudsak är förståelsen en väldigtdeep process med stora fördelar, medan enkel bokkunskap, roteinlärning eller mnemonic styleinformation upptar en mycket grundlig nivå av sinnet och så ger det. Det är bara när en person har lärt sig det tillräckligt bra för att ansöka i ögonblicket, kan förstå sedan växa från kunskap.Avsluta processen genom att återspegla igen på skillnaden mellanknowledge och förståelse. Kunskap som i slutändan är samlingen av tidigare händelser och begagnad kunskap som erhållits någon annanstans. I föregående ögonblick är det helt enkelt förståelse och öppningen motserenitet och lycka.
  • Tips

    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande