Hur man firar älskar din husdjursdag

Med upptagen liv bland familjer, jobb, resor, läxor och sysslor, hur mycket kvalitetstid spenderar du med ett husdjur? Släpp en daglig uppgift att spendera den med din djurkompis på denna dag. "Älska din husdjursdag" firas och observeras den 20 februari.

Steg

Bild med titeln som går hunden
1. Ta din hund ut för en promenad. Det låter dig och dem få gott om övning och ett bra sätt att visa uppskattning till dem. Var noga med att känna till de koppellagar där du bor innan du går ut. Vissa platser som stränder förbjuder hundar från att springa lös, medan ett hundvänligt och sluten område alltid välkomnar dem att springa gratis.
  • Bild med titeln Petting Day behandlar 049
    2
    Ge dem en speciell behandling. Välj något från en djuraffär, eller gör det personligt och skapa det själv. Det finns alla typer av idéer för olika husdjur. Du kan bifoga en speciell fågelbehandla till sidan av deras bur eller ge din kanin deras favoritgrönsaker. Om ditt husdjur är på en speciell diet, se till att det är acceptabelt.
  • Bild med titeln Weapiecarnival Toy Killer
    3. Gör dem nya leksaker. Fick toalettpapper eller pappershandduk kartongrullar? Perfekt för en mus. Ha kul med en katt med klockor och sträng.
  • Bild med titeln Harley efter badet
    4. Ge dem ett bad fyllt med kärlek. Inget djur (med undantag för katter) hatar bad. Få dem att känna sig rena och bekväma med den här metoden. Hundar älskar att borstas efteråt.
  • Bild med titeln kan en hamster vara korsad?
    5. Låt en gnagare ur sin bur under en längre tid. När en mus eller hamster hålls på en liten plats under en tid, som människor, vill de och behöver utforska miljön och omgivningen.
  • 6. Ge det extra uppmärksamhet. Du behöver inte spendera bokstavligen varje minut av din dag, men bara för att erkänna att någon älskar dem.
  • Bild med titeln Låt sovande hundar ligga ...
    7. Låt ditt husdjur sova bredvid dig. Oavsett om det är din säng eller på golvet, kommer ditt husdjur att uppskatta företaget.
  • Tips

    Det är ett känt faktum att människor som gör egna husdjur har lägre blodtryck och stress än människor som inte gör det. Husdjur följer med saker i livet att människor kan inte - de är bäst att hålla hemligheter och alltid där som företag, även i fullständig tystnad.
  • Om du inte har ett husdjur ännu, försök tänka på att anta en från ett skydd. Om du fortfarande bor med föräldrar, diskutera om det är lämpligt för huset. Husdjur kan vara ett stort ansvar i livet, men det är väl värt det i slutet.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande