Hur man tar ett husdjur i usa från ett annat land

Att föra ett husdjur till Förenta staterna från ett annat land är ingen liten uppgift. Så spännande som det kan vara att ta med ditt husdjur med dig till USA, låt inte din spänning komma i vägen för att säkerställa att ditt husdjur uppfyller kraven på inträde när du anländer. Om du lämnar plats för att undersöka behörighetskraven, få rätt dokumentation, och förbered dig för ditt husdjurs flygresor kommer att göra processen mycket mer smidigt.

Steg

Del 1 av 3:
Förberedelser för flygresor med ditt husdjur
  1. Bild med titeln Ta med en hund i USA Steg 6
1. Tänk på dina alternativ för ditt husdjurs flygresor. Du har flera alternativ för flygresor: att ha ditt husdjur resa med dig på samma plan, boka ditt husdjur på ett annat flyg, eller skicka ditt husdjur till USA via en licensierad kommersiell avsändare. Om du husdjur kommer att resa på samma plan med dig, kan han resa i stugan med dig, checkas in som bagage eller skickas som last.
  • Endast små hundar och katter får resa i stugan med dig och de måste vara ordentligt stuvade under sätet i en speciell bärare framför dig. Fråga ditt flygbolag om bärarkraven om ditt husdjur kommer att resa i stugan.
  • Hundar och katter incheckade som bagage eller skickas som last måste vara i en robust bärare som tillåter dem tillräckligt med utrymme att bekvämt stå, sitta och ligga ner.
  • Flygresor kan vara mycket tuff på husdjur, men flygbolagen gör ansträngningar för att flyga bekvämt för husdjur som skickas som bagage eller last. Till exempel är bagage- och lastområdet och tyst.
  • Fraktkasser kan köpas på din lokala djuraffär eller via ditt flygbolag. Se till att kistan är USDA-godkänd.
  • Om du inte är bekväm med att boka ditt husdjurs resor på ett annat flyg, eller använda en kommersiell avsändare, följ ditt eget flygbolags djurresebehov för att säkerställa en smidig färdprocess för dig och ditt husdjur.
  • Bild med titeln Få en begränsningsorder Steg 2
    2. Kontakta ditt flygbolag för att lära dig om sina sällskapsdjurskrav. Det är mycket viktigt för dig att du känner till ditt flygbolags sällskapsliga krav innan Du bokar ditt flyg. Tänk på att PET-resekraven varierar från flygbolaget till flygbolag och kan skilja sig mellan amerikanska och icke-amerikanska flygbolag.
  • Amerikanska flygbolag kräver i allmänhet ett hälsointyg för husdjur som reser internationellt. Vissa amerikanska flygbolag kräver att certifikatet inte är äldre än 10 dagar gammalt, medan andra kan kräva ett certifikat som är mindre än 10 dagar gammalt.
  • Var medveten om att husdjur som väger 100 pund eller mer kommer att betraktas som last. Om ditt husdjur är cirka 100 pund, kolla med ditt flygbolag för att lära dig om du debiteras en lastavgift.
  • Det skulle också vara till hjälp att fråga om var du borde hämta ditt husdjur efter flygplatsen.
  • Bild med titeln Ta en hund i USA Steg 8
    3. Bifoga identifiera information till ditt husdjurs bärare. Det här är väldigt viktigt! Inkludera din kontaktinformation, liksom adressen till var du ska resa. Det skulle också vara till hjälp att bifoga en tydlig bild av ditt husdjur till sin bärare, om han undviker från sin bärare.
  • Bifoga ett "levande djur" tecken på ditt husdjurs bärare, tillsammans med pilar för att ange vilken sida av kassen som ska möta upp.
  • Bild med titeln Ship a Dog Steg 19
    4. Meddela flygbolag som du reser med ett husdjur. Från den tid du checkar in till den tid du blir avgjort i din plats, meddela så många flygbolag som möjligt att ditt husdjur är på planet med dig. De kan kanske göra speciella boende för att ditt husdjur är bekvämt och säkert.
  • Bild med titeln Få din hund att svälja ett piller Steg 6
    5. Maximera ditt husdjurs komfort under flygningen. Förutom att ditt husdjur är friskt kan du göra flygresor så bekväm för honom som möjligt. Till exempel kan du mata ditt husdjur en lätt måltid ungefär två timmar innan du anländer till flygplatsen. Du vill inte att han ska ha mycket mat på magen innan han kommer på planet.
  • Om du har en hund är det en bra idé att ta honom en promenad innan du går till flygplatsen, och igen efter att du har checkat in. Detta kommer att ge honom lite motion, liksom ett tillfälle att gå på toaletten innan du går på planet.
  • Minimera antalet layovers för din resa. Layovers kan vara oundvikliga, beroende på var du reser från. Om du inte kan få ett direktflyg, kommer en resplan med så få layovers som möjligt att minimera stressen att ladda och lossa ditt husdjur - för dig och för honom.
  • För långa flygningar är det bra att frysa en påse mat och vatten natten före ditt flyg. Frysning av mat och vatten kommer att förhindra en röra i ditt husdjurs bärare, och kan göra det lättare för dig eller flygbolaget att mata honom.
  • Del 2 av 3:
    Skaffa den nödvändiga dokumentationen för ditt husdjur
    1. Bilden med titeln Ta med en hund i USA Steg 4
    1. Bestäm om du behöver ett hälsointyg för ditt husdjur. Ett hälsointyg, officiellt känt som ett veterinärhälsointyg, är inte nödvändigt för inträde av de flesta husdjur i USA. Men de flesta flygbolag, liksom vissa stater, kräver hälsointyg. Kontrollera med ditt flygbolag och den stat som du ska resa, för att få mer information om hälsointygskrav.
    • När du väl känner till din destination i USA, ring den amerikanska ambassaden i ditt land för att ta reda på om det finns några specifika behörighetskrav för den staten.
    • Om du behöver ett hälsointyg måste det fyllas i och undertecknas av en licensierad veterinär.
    • Det kan finnas restriktioner för hur gammal hälsointyget kan vara för internationell resa. Var uppmärksam på dessa begränsningar för att du ska få hälsointyget inom lämplig tidsram innan du reser till USA.
  • Bild med titeln Få ett federalt skatte-ID (USA) steg 10
    2. Lär dig behörighetskraven för Canine Rabies Vaccination. En vaccination för rabies krävs för alla hundar som kommer in i USA, inklusive valpar och servicehundar. Din hund måste ha rabies vaccinationscertifikat som slutfördes och undertecknades av en licensierad veterinär.
  • Certifikatet kommer att innehålla sådan information som din kontaktinformation (namn och adress), information om din hund (e.g., Ålder, ras, kön), datum för vaccination av rabies och vaccinproduktinformation.
  • Om din hund inte har fått en tidigare rabiesvaccination, måste han ta emot vaccinationen minst 30 dagar före din ankomst i USA.
  • Det är acceptabelt för din hund att få en booster-vaccination mindre än 30 dagar före ankomst om han uppfyller följande krav: 1) Minst 15 månader, 2) mottog ett rabiesvaccin efter 3 månaders ålder och 3) Vaccin har löpt ut.
  • Din hund kommer inte Behöver du en rabiesvaccination om du reser från ett rabiesfritt land där du har bott under de senaste sex månaderna. En aktuell lista över rabiesfria länder finns på: http: // CDC.GOV / Importation / Rabies-Free-Länderna.html
  • Var uppmärksam på att din hund kan nekas tillträde om du inte har ett giltigt bevis på hans rabiesvaccination.
  • Bild med titeln Hitta domstolsfall Steg 8
    3. Lär dig behörighetskraven för husdjursfåglar. Om du vill ta med din sällskapsdjur med dig, var medveten om att fågellimporten är förbjudna från vissa länder på grund av risken aviär influensa. Besök USDA APHIS webbplats (https: // aphis.USDA.Gov / WPS / Portal / Aphis / OurFocus / ImportExport) för en lista över dessa länder.
  • Även om du inte reser från ett av de förbjudna länderna, måste din fågel komma in i en 30-dagars karantän på USDA Animal Import Center på din bekostnad.
  • PET-fåglar kräver flera dokumentationstider för inträde i USA: Exporterande land veterinärhälsointyg, importtillstånd för USDA och en fisk- och vildmarkscertifiering (om det behövs).
  • Bild med titeln Hitta en ansedd hund uppfödare Steg 2
    4. Lär dig behörighetskraven för andra husdjur än katter, hundar eller fåglar. Det finns inga restriktioner eller krav på import av kaniner, marsvin, hamstrar eller illrar. Om du har en av dessa husdjur måste de vara friska vid hamnen. Om ditt husdjur ser ut när du går in i USA måste han vara karantän på din bekostnad.
  • Om du har en djursköldpadda, kommer längden på skalet att vara viktig för hans inträde i USA. En sköldpadda vars skal är mindre än fyra tum (cirka 12 centimeter) lång kan tillåtas för inresa i USA, så länge han inte används för kommersiella ändamål.
  • Del 3 av 3:
    Få veterinärvård innan du reser till USA
    1. Bild med titeln Gör rå kattmat Steg 1
    1. Ta ditt husdjur till din veterinär. Att se till att ditt husdjur är hälsosamt och uppdaterat på hans vaccinationer är en av de viktigaste sakerna du kan göra för att säkerställa en säker och smidig inresa i USA för ditt husdjur. Det kan finnas en viss tidsram för detta besök, vanligtvis inte mer än sju dagar innan du reser. Var medveten om att ett husdjur som ser sjuk i hamnen måste granskas av en licensierad veterinär På ägarens bekostnad.
    • Meddela din veterinär när du planerar det möte som du kommer att resa till USA. Din veterinär kommer att se till att ditt husdjur är helt vaccinerat och se till att du har all nödvändig veterinärdokumentation innan du reser.
    • Din veterinär måste godkännas av ditt hemland för att verifiera exporten av djur. Fråga din veterinär om de är certifierade att göra det här. Om inte, kontakta den statliga byrån ansvarig för import / export av djur i ditt hemland. De borde kunna tillhandahålla en lista över lämpligt utbildade veterinärer i ditt område.
    • Det är också en bra idé att kontakta den amerikanska ambassaden i ditt land, för att fråga om några specifika krav som är nödvändiga för att få ett husdjur från ditt land till USA. Detta kan variera beroende på vilka sjukdomar som är vanliga i det landet, särskilt om de är sällsynta eller inte i USA.
  • Bild med titeln Ta en hund i USA Steg 5
    2. Kontrollera ditt husdjurs vaccinationsstatus. För USA gäller rabiesvaccinationsstatus för hundar och katter. Katter är inte skyldiga att ha en rabies vaccination för inresa. Men vissa stater kan kräva att din katt har en aktuell rabiesvaccination. Kontrollera rabiesvaccinationskraven för det tillstånd som du kommer att resa.
  • Bild med titeln Hitta en välrenommerad hund uppfödare Steg 1
    3. Diskutera ditt husdjurs flygresor med din veterinär. Flygresor kan vara svårt för husdjur. Ångest av resor, tillsammans med förlossning på ett plan, kan vara mycket stressande för ditt husdjur. Det amerikanska samhället för att förebygga grymhet mot djur (ASPCA) rekommenderar starkt mot ger sedativa till ett husdjur för flygresor, eftersom sedarna kan påverka hans andning negativt.
  • Prata med din veterinär om säkra alternativ för att hålla ditt husdjur lugnt under flygningen.
  • Bild med titeln Microchip din katt steg 10
    4. Microchip ditt husdjur. Detta är mest tillämpligt för hundar och katter. En mikrochip krävs inte för inresa till USA, men rekommenderas starkt för flygresor. Microchip kommer att hjälpa till att identifiera ditt husdjur om han råkar fly.
  • Din veterinär kan mikrochip ditt husdjur under utnämningen för att kontrollera sin övergripande hälsa.
  • Se till att din hund eller katt också har en krage och ID-tagg.
  • Tips

    Att föra ditt husdjur till USA kräver flitig förberedelse. Tillåta gott om tid att förbereda och vara medveten om de extra kostnaderna (E.g. Veterinärbesök, flygavgifter) som är förknippade med att få honom till USA.
  • Eftersom valpar inte kan få en rabiesvaccination tills de är minst tre månader, måste de vara minst fyra månader gamla för att komma in i USA.
  • Varningar

    Din hund kommer att nekas inträde om han som en smittsam sjukdom - en sjukdom som kan spridas till människor. Ta ditt husdjur till din veterinär för att se till att han är fri från smittsamma sjukdomar.
  • Din hund kommer också att nekas tillträde om han har skruvmaskar. Skruvmaskar kan vara förödande för oss jordbruk, så din hund behöver ett certifikat som verifierar att han är fri från skruvmaskar om du reser från ett land där skruvmaskar är närvarande. Besök USDA APHIS webbplats (https: // aphis.USDA.Gov / WPS / Portal / Aphis / OurFocus / ImportExport) för en lista över dessa länder.
  • Sedativa kan påverka ditt husdjurs förmåga att andas under ett flyg.
  • Det är möjligt att ditt husdjur blir sjukt, eller till och med dö, under ditt flyg. Om ditt husdjur dör under resan, måste folkhälso-tjänstemän se till att han inte har en smittsam sjukdom.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande