Hur man firar besväret själv dag

Olägenhet själv dag kan verka som en ovanlig semester att fira. Dess mål eller uppdrag är inte bara att känna igen en persons självmedvetenhet i livet, men också att erkänna andras liv och handlingar också. Det finns tider där du måste sätta dig först, men den här dagen, försök att sätta någon annan före dig. Denna inofficiella semester firas den 4: e onsdagen i februari.

Steg

Bild med titeln axel att gråta på?
1. Var där för någon annan känslomässigt. Om en vän, medarbetare, släkting eller till och med en online-vän vill prata, ge dem din fulla uppmärksamhet. Få dem att känna sig uppskattade att du är där genom att ge dem råd och försök alltid att få dem att se en positiv aspekt av det. Alla älskar leenden och kramar, särskilt i en stressig situation.
  • Bild med titeln Jack läser en bok med pappa
    2. Få barn att känna sig uppskattade. När föräldrarna är begravda i arbetet, hushållsarbeten för att upprätthålla ett rent och säkert hus och räkningen betalningsfrister för att träffas, det är svårt att ställa lite tid att spendera kvalitetstid med barn. Hjälp dem ut med läxor, ha kul att förbereda sig för ett test genom att skapa indexkortspel, ta dem till parken, eller ens spela sitt favoritvideospel med dem.
  • Bilden med titeln en fin linje
    3. Utföra en slumpmässig handling av vänlighet till en främling. Tveka inte att låta någon i snabbköpslinjen innan du har några saker medan du har en hel vagn. Öppna dörren för en senior medborgare och låta dem gå in / ut före dig.
  • Bild med titeln Eastbound I 40, Andy Devine Exit
    4. Var tålamod på vägen. Tillåta människor att gå framför dig för att göra en sammanslagning och aldrig spela "Bumper-to-Bumper-spel" så att människor inte kan slå samman. Undvik att ta en parkeringsplats eftersom det är närmare och bekvämare för dig - gå längre tillbaka för att tillåta någon annan chansen - det är också bra övning att gå.
  • Bild med titeln Affärsledare i Patrick County
    5. Uppnå framgång på jobbet. Använd den här dagen för att omvärdera hur du presenterar dig själv mot andra. Erbjuda hjälp till någon först - vänta inte på att de kommer till dig. Förklara saker med specifika instruktioner istället för en grundläggande översikt. Ta dig tid och se till att de presenteras med bästa bistånd.
  • Bild med titeln hund promenad
    6. Undvik att göra "mig" saker. "Mig" saker är aktiviteter eller vill att människor vill göra på sin extra eller fritid av sig själva. Exempel kan sova i ett senare tillfälle, ta en stressfri promenad Av sig själva, eller läser en bok i en lugn och tyst plats. Godkänna en utflykt med vänner eller delta i din dotters fyllda djurteparti.
  • Bilden med titeln tittar ut genom fönstret
    7. Reflektera över "Olägenhet själv dag". Om du har lagt någon annan före dig, hur fick det dig att känna dig? Var du nöjd eller missnöjd med resultatet (erna)? Försök att anpassa och träna den här varje dag och se om det kommer tillbaka till dig.
  • Tips

    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande