Hur man binder med din hund

Även om hunden är känd som människans bästa vän, kan du ibland känna att din hund är mer av en nära bekantskap. Om du verkligen vill binda med din hund för att fördjupa ditt förhållande och känna dig mer kopplad, är det viktigaste att du är villig att sätta i tiden för att prova nya saker, såväl som att förbättra din kärlek, kärlek och Kommunikation med ditt favoritdjur. Bonding med din hund handlar om att låta honom veta hur mycket han betyder för dig, samtidigt som du spenderar tillräckligt med honom för att sätta dina pengar där din mun är.

Steg

Del 1 av 3:
Skapa bindningsaktiviteter
  1. Bild med titeln Bond med din hund Steg 1
1. Vandra. En rolig sak du kan göra för att skapa en starkare band med din hund är att gå på en vandring med honom eller henne. Spendera bara på morgonen eller sen eftermiddag kolla ett nytt berg, park eller naturfyllt område med din hund och njut av att utforska utomhus med honom. Håll din hund i ett koppel om du inte är i ett säkert område där det är okej för honom att springa gratis. Se till att vandringsområdet tillåter hundar i förväg, och att du har lite vatten och godis till hands för din favorit varelse.
  • Att göra en rutin att gå med din hund minst en gång i veckan kan hjälpa till att stärka ditt band.
  • När du vandrar tillsammans, var uppmärksam på vad din hund gillar eller ogillar. Se om han föredrar att klättra upp berg, leka i skogsområden, eller utforska marken nära vatten. Låt honom inte göra något han inte vill göra.
  • Bild med titeln Bond med din hund Steg 2
    2. Gå på picknick. Hundar älskar att vara ute, och om du vill binda med din hund, bör du hitta så många sätt att vara utomhus med din hund eller hela din familj som möjligt. Ta din hund ut till en trevlig, vacker park på en varm dag, ta med en hundvänlig mat, och någon vanlig mat för din familj och ha en trevlig tidsbindning med ditt husdjur. Bara se till att du ger din hund den uppmärksamhet han förtjänar om du är med andra människor. Du kan till och med ta din hund för en promenad runt picknickområdet.
  • Detta kan också vara en bra tid att spela Frisbee eller fånga med din hund, eller bara för att låta din hund springa fri. När som helst du låter din hund vara glad och fri, kommer du att stärka ditt band eftersom han ska associera dig med goda känslor.
  • Bild med titeln Bond med din hund Steg 3
    3. Ge din hund din uppmärksamhet när du går på promenader. När du tar din hund för sina dagliga promenader, chatta inte på telefonen hela tiden, bläddra igenom din telefon, prata med dina vänner eller grannar, eller låt ditt sinne drifta. Istället, prata med din hund och låt honom veta vilken bra pojke han är, ta dig tid att älska honom, och till och med försöka få dina steg i synkronisering med din hunds för att fördjupa ditt band.
  • Titta på din gångtid med din hund som en tid att vara tillsammans, inte som en tid för dig till multi-task.
  • Du kan också springa med din hund, om han gillar att göra det med dig. Running och andning synkroniseras kan verkligen få dig att känna dig ansluten.
  • Bild med titeln Bond med din hund Steg 4
    4. Spela "gömma och sniff."Om du har några minuter på din dag, kan du visa din hund hans favoritbehandla och dölja sedan det i en lätt att hitta plats. Han kommer att älska att spela detta spel och kommer att belönas med behandlingen när han hittar det. Du kan berätta för honom vilken bra pojke han är för att spela spelet och för att vara så smart. Om han inte kan hitta behandlingen och börjar bli frustrerad, låt honom få det så att han inte börjar ångra dig eller känna att han inte kan vinna spelet.
  • Om du bara har tre extra minuter om dagen, det är allt du behöver för att spela det här spelet. Du kan göra denna ritual en del av dig och din hunds bindningsrutin.
  • Bild med titeln Bond med din hund Steg 5
    5. Spela frisbee med din hund. Ett annat sätt att binda med din hund är att spela Frisbee med honom. Ta honom ut till en park eller på din gård, om du har tillräckligt med utrymme och spendera minst 15 minuter att kasta frisbee till din hund, så att han får det i hans mun och väntar på att han ska ta tillbaka det till dig. Detta spel kan ge både dig och din hund en bra träning och kan få dig att känna dig ännu närmare varandra.
  • Du kan göra en ritual av det genom att ta din hund till en park varje helg, så att han vet att det här blir din "Frisbee Time."
  • Bild med titeln Bond med din hund Steg 6
    6. Spela fånga med din hund. Om Frisbee är för fint för dig och din hund, kan du alltid spela med honom, oavsett om du använder en baseball eller ett gammalt ben. Oavsett behandling eller leksak du använder, se till att din hund verkligen gillar att springa efter den och ta tillbaka den till dig. Om han är en valp kan du behöva spendera lite tid att lära honom att ordentligt spela.
  • Att spela fångst låter din hund se att din tid tillsammans handlar inte om affärer, och det behöver ibland bara ha lite bra rent roligt tillsammans.
  • Bild med titeln Bond med din hund Steg 7
    7. Husdjur din hund med syfte. En annan sak du kan göra för att fördjupa ditt band med din hund är att älska honom med syfte. Håll inte bara din hund frånvarande när du stirrar på din dator, pratar med en familjemedlem eller tittar på TV. Låt din hund se att du verkligen bryr dig om honom genom att petting honom medan han ser honom i ögonen och berättar att han är en bra pojke och ser till att ge honom lite kärlek.
  • Du kan även ringa honom mot dig för att börja petting-sessionen. Använda hans namn när du sällskapsdjur förstärker ditt band med din hund.
  • Bild med titeln Bond med din hund Steg 8
    8. Låt din hund välja ut en leksak. En annan sak du kan göra för att förstärka ditt band med din hund är att låta honom välja sin favoritleksak på djuraffären. Ta honom till affären och ge honom några minuter att utforska alternativen och välja leksaken som han är mest dras till. Ofta tar det inte mycket länge för din hund att nolla in på ett nytt tillskott till sin leksaksfack. Ta dig tid att låta honom välja något, köp objektet för honom och gå hem och leka med det. Detta kommer att visa din hund hur begått du är till hans lycka.
  • Du behöver inte heller en ny leksak, antingen. Detta kommer inte nödvändigtvis hjälpa dig att binda, men ta dig tid att välja ut den perfekta leksaken varje gång i taget kommer att stärka din anslutning.
  • Bild med titeln Älska din hund Steg 10
    9. Gör tricks med din hund. Att bygga ett band med din hund borde inte vara svårt. Att göra tricks med din hund lär dem nya saker.Detta kan bygga dina och hundens självkänsla. Att vara lärare till din hund kan få dem att känna sig mycket om dig.
  • Bild med titeln förhindra fästingar på hundar Steg 8
    10. Ta hand om din hund. Mata din hund eller ge ditt hundvatten, det visar din hund du älskar honom / henne. Ta dem på en promenad. Om de inte är gamla, har ben / höftproblem så är det kul för dig och din hund. Det ger dig både motion och kan göra dig lycklig. Ge dem ett bad. Även om din hund inte gillar det, får det dem att använda dig och bygger förtroende.
  • Del 2 av 3:
    Behandla din hund med respekt
    1. Bild med titeln Bond med din hund Steg 9
    1. Spendera tid tillsammans. Det bästa du kan göra för att binda med din hund är verkligen att spendera lite kvalitetstid med honom. Bara carving ut tiden för att verkligen uppmärksamma din hund och ge honom den kärlek som han så illa förtjänar är det bästa du kan göra för att stärka ditt band. Även om du försöker nya aktiviteter för att hålla saker intresserade och att hålla din hund lycklig kan göra en skillnad, är det viktiga att du spenderar tid med din hund, oavsett om du tittar på tv i sängen tillsammans, går en promenad, eller bara hänger på gården.
    • Det kan vara svårt att göra tid att vara med din hund, speciellt om du har ett krävande arbete eller skolschema. Även om du ger din hund din fulla uppmärksamhet när du är tillsammans är det bästa du kan göra, vara runt hemmet när han är där medan du gör något annat är bättre än ingenting. Om du kan hitta ett sätt att göra några av arbetet eller studera att du normalt skulle göra ifrån huset hemma, kommer din hund att uppskatta det och kommer att känna sig närmare dig.
  • Bild med titeln Bond med din hund Steg 10
    2. Var konsekvent. Att vara konsekvent är lika viktigt när du disciplinerar ett barn som det är när du försöker binda med din hund. Om du vill utveckla ett starkt förhållande med din hund, bör du se till att vara konsekvent i dina ord och gärningar. Om det finns en viss del av huset där din hund aldrig kan gå, förbjuder det inte en dag och då går han dit nästa, när du är för trött för att genomdriva regler. Om du ger honom kärlek och snuggles och positiv verbal förstärkning när han gör något bra, som att gå på toaletten på rätt ställe, se till att du alltid gör det så att din hund inte blir förvirrad om huruvida han gör något rätt.
  • Hundar älskar att ha en rutin som de kan följa så att de bättre kan förstå världen såväl som ditt förhållande. Försök att vara lika konsekvent som möjligt i allt du gör, från att ge honom beröm att försöka lära honom en lektion.
  • Bild med titeln Bond med din hund Steg 11
    3. Vara tillgiven. En annan sak du kan göra för att stärka ditt band med din hund och ge honom den kärlek han förtjänar är att vara tillgiven med honom. Pet din hund, berätta för honom att han är en bra pojke, skrapa honom bakom öronen, eller gör vad du behöver göra för att låta honom veta att han är väldigt speciell och att du bryr dig om honom. Om du låter honom gå i sängen med dig, gör det och snuggla nära honom, för att låta honom se hur mycket han betyder för dig.
  • Du kan vara tillgiven i dina ord såväl som dina handlingar. Berätta för din hund att han är en bra pojke när han förtjänar det, och duscha honom med beröm och snuggles. Du kanske inte tror det, men din hund kommer verkligen att kunna berätta skillnaden mellan din röst när du känner dig upprörd och när du är nöjd med honom.
  • Vara uppmuntrande. När din hund försöker något nytt och misslyckas, låt honom veta att han är en bra pojke och visar honom att han ska försöka, försök igen.
  • Bild med titeln Bond med din hund Steg 12
    4. Behålla lugnet. Även om det kanske inte är möjligt att alltid vara lugn, speciellt om din hund har gjort något för att verkligen uppröra dig, bör du arbeta med att bibehålla din coola medan du låter din hund veta att han är misshandlad när han gör något fel. Om du börjar skrika, förlora ditt humör, eller kasta saker, så kommer din hund rädd för dig och kan känna att han inte riktigt litar på dig. Om du känner dig arg, ta ett djupt andetag, gå och gå tillbaka till din hund när du känner dig lugnare.
  • Hundar är mycket intuitiva. De kommer att kunna se att de har upprörd dig och kommer att känna dig dåliga om det även om du inte skriker eller förlorar ditt humör.
  • Var noga med att kommunicera tydligt med din hund. Istället för att få emotionell, berätta för honom vad han gjorde och göra dina regler klara för honom.
  • Bild med titeln Bond med din hund Steg 13
    5. Ha rätt kroppsspråk. Om du vill fördjupa ditt band med din hund, bör du vara försiktig med ditt kroppsspråk. Du vill vara tillgänglig och icke-hotande för din hund, och att få honom att känna sig som älskad och så välkommen som möjligt. Du kanske inte ens inser att du skickar honom negativa signaler utan att betyda. Om du vill ha positivt kroppsspråk när du pratar med din hund, här är du några saker du kan arbeta med:
  • Gå ner på ögonnivå med din hund när du pratar eller spelar med honom så mycket du kan.
  • Underhålla upprätt hållning när du tränar din hund, så han vet att du menar affärer.
  • Slå inte din hund eller peka på honom på ett negativt sätt, eller han är rädd för dina händer.
  • Om din hund är liten, torn inte över honom eller crowd honom, eller han kommer att känna sig kvävad.
  • Stirra inte in i din hunds ögon i mer än en sekund eller två. Han kan ta detta som ett hot eller en utmaning.
  • Bild med titeln Bond med din hund Steg 14
    6. Lär känna din hunds personlighet. Om du verkligen vill kunna knyta med din hund, bör du komma till hans personlighet. Hundar är precis som människor. Vissa är blyg, vissa är mer utåtriktade, vissa är mjuka, och några är lätt exklusiva. Lär känna vad din hund är, från när han tenderar att få den mest trött på vad som driver honom galen, oavsett om det är grannar, hög musik eller en viss typ av mat. Att ta dig tid att lära känna din hund hjälper dig att stärka ditt band eftersom du känner dig mer utrustad för att hantera honom.
  • Om din hund är mer utåtriktad, bör du spendera tid på att hänga med andra hundar och människor. Om han är mer blyg och behöver ett tag att värma upp till människor, då kommer han inte att uppskatta det om du försöker presentera honom till femtio av dina vänner på en gång.
  • Lär känna din hunds energitoppar och dalar också. Om han är mer hyper på morgonen, se till att du får mycket aktivitet då istället för att tvinga den på kvällarna, när han kommer att bli mer mjukt och kanske bara vill ligga ner.
  • Del 3 av 3:
    Går den extra milen
    1. Bild med titeln Bond med din hund Steg 15
    1. Ge din hund en avkopplande massage. De flesta tar inte tid att ge sina hundar en massage. Även om det kan låta dumt, bara spendera 20 minuter en eller två gånger i veckan, vilket ger din hund en trevlig, avkopplande massage kan hjälpa till att fördjupa ditt band. Massera honom som du skulle ha en människa bakom öronen, på nacken, på ryggen och var som helst som tycks få honom att må bra. Börja försiktigt och fördjupa dina massage om din hund verkar gilla den. Detta kommer att bli ett bra sätt för dig att fysiskt ansluta till din hund.
    • Varje hund är annorlunda. Vissa gillar att masseras, medan vissa kan röra sig ur din grepp. Få en känsla för vad din hund gillar som du försöker den här nya bindningsaktiviteten. Om han bara föredrar att pädda, tvinga inte det och hålla fast vid det.
  • Bild med titeln Bond med din hund Steg 16
    2. Ta din hund till jobbet eller till en bar eller en restaurang. Om du arbetar i ett mer höftkontor som låter dig ta med din hund till jobbet, ta honom till jobbet med dig en gång i taget, om du kan svänga den. Även om du måste tendera till din hund lite och kanske inte ha honom det hela dagen, bara tar hunden till din arbetsplats kan förstärka ditt band i en helt ny miljö. Göra ett försök att införliva din hund i andra aspekter av ditt liv. Om det finns en hundvänlig bar eller restaurang i ditt grannskap, ta med din hund en gång i taget, så du kan ha kul med dina vänner medan du låter din hund flamma lite.
  • Att göra ansträngningen att ta din hund ut med dig hjälper dig att binda eftersom han kommer vara glad att du inte vill att han ska vara samlad hela dagen.
  • Plus, din hund kan träffa andra hundar på dessa barer eller restauranger som han kanske gillar att leka med, så han kommer att älska den extra sociala tiden.
  • Bild med titeln Bond med din hund Steg 17
    3. Ange din hund i träningstävlingar. Om du har utbildat din hund väl och tänker träningstävlingar är vägen att gå, då är ett annat sätt för dig och din hund att binda för dig att komma in i tävlingar. Du kan sedan spendera mer tid att grooming din hund, lära honom tricks och resa med din hund också. Även om det inte är för alla, om du är skyldig att träna din hund, kan det här vara en stor bindningsaktivitet.
  • Att komma in i din hund i tävlingar betyder att du måste spendera mycket kvalitetstid med din hund. Vad kan vara bättre än det?
  • Bild med titeln Bond med din hund Steg 18
    4. Titta på en hund-temafilm tillsammans. Även om det kan låta dumt och din hund inte verkligen vet att han tittar på en hund på tv, kan du ha en trevlig tid att titta på en hund-temafilm med din hund. Du kan titta på Lassie, Homeward Bound, Lady och trampen, eller ett antal andra hundtema flikar medan du hänger med din favorit varelse i några timmar. Var uppmärksam på din hund medan du tittar på filmen och ser till att ge honom mycket kärlek, petting, och kanske till och med några godis.
  • Att lägga undan en tid för att titta på en film med din hund kommer att låta dig sakta ner och bara umgås med din hund utan att skapa en massa utarbetade planer för din bindningstid. Även om aktiviteter är trevliga, så hänger bara, detsamma som det är när du hänger med människor.
  • Bild med titeln Bond med din hund Steg 19
    5. Ta din hund till ett vårdhem eller sjukhus. Vissa vårdhem eller sjukhus har program som låter dig ta med dina hundar för att hjälpa till att heja upp sjuka patienter. Titta på dina stadshus sjukhus och vårdhem för att se om du kan ta med din hund till ett av dessa program. Detta kan vara ett bra sätt för dig och din hund att dela kärleken med människor i nöd och att ge glädje åt sina liv. Din hund kommer att älska den sociala tiden och uppmärksamheten och kommer att uppskatta den ansträngning du har gjort för att få honom till en ny miljö.
  • Det är en win-win-situation. Inte bara kommer du att hjälpa till med ditt samhälle, men du kommer att bindas med din hund på ett nytt sätt.
  • Bild med titeln Bond med din hund Steg 20
    6. Gå på en vägresa med din hund. En annan sak du kan gå och gå utöver i ditt band med din hund är att åka på en vägresa med honom. Du behöver inte gå väldigt långt - bara en helg resa eller en lång bilresa till en sjö eller en park kommer att göra. Låt din hund sitta i framsidan eller baksätet, rulla ner i fönstret och låt honom känna brisen på hans ansikte. Din hund kommer att uppskatta den här speciella tiden du spenderar tillsammans och kommer att älska den öppna vägen och den tid du spenderar tillsammans.
  • Ta resan till en rolig, hundvänlig destination som en park eller en strand. Gör upplevelsen om att låta din hund vandra fritt medan du har kul med dig.
  • Video

    Genom att använda den här tjänsten kan viss information delas med YouTube.

    Tips

    Ta alltid igenom din hund. Din hund kommer att uppskatta godis, promenader, och naturligtvis, den klassiska magen gnugga!
  • Om du har en stor hund, välj en tung och stark frisbee. En av lätt material kan brytas eller tuggas.
  • Arbeta med din hund för att bygga ett band och förståelse. Aldrig slå eller ropa på din hund.
  • Ta thedog till träning och lydnadskurser. Din hund blir mer lojal, och kommer att inse genom en positiv verkställighet som du är den som är ansvarig.
  • Varningar

    Tvinga den inte! Bonding händer inte inom 24 timmar. Ge det tid, och din hund kommer att vara bästa vänner för alltid!
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande