Hur man kan prova ditt kontorsutrymme

Det kan komma en tid när du får möjlighet att ta med din hund till kontoret. För de som arbetar hemifrån, har en kanin medarbetare en del av din dagliga arbetslivserfarenhet. I båda situationerna kan det vara nödvändigt att förbereda ditt kontor med hundsäkerhet dina golv och möbler samt skapa en hundvänlig miljö där Fido kan känna sig hemma.

Steg

Metod 1 av 4:
Hundsäkerhet dina kontor golv
  1. Bild med titeln Hund Bevis Ditt kontorsutrymme Steg 1
1. Investera i kakel, lövträ eller laminatgolv om möjligt. Hundar, speciellt valpar, har olyckor från tid till annan. Medan hundar som inte är husbrutna kan urinera eller defekera på golvet, har även vuxna hundar olyckor från tid till annan. Detta kan sträcka sig från badrumsolyckor till kräkningar. Att ha en golvyta som lätt kan rengöras, sparar du massor av huvudvärk när din hund har en olycka.
  • Bild med titeln Hund Bevis Ditt kontorsutrymme Steg 2
    2. Ta bort och rulla upp några fina mattor och mattor. Om ditt kontorsutrymme har mattor och mattor, ta bort dem eller rulla upp dem om möjligt. Detta kommer att göra städning mycket enklare när din valp bestämmer sig för att gå potty på kontorsbotten.
  • Bild med titeln Hund Bevis Ditt kontorsutrymme Steg 3
    3. Köp en billig, tvättbar matta för ditt kontor golv. Ibland är lövträ och kakelgolv kalla, och du kan behöva en matta för att hålla fötterna varma medan ditt arbete. Om detta är det här fallet, spendera inte massor av pengar på en fancy matta. Köp istället en billigare matta och, om möjligt, en som är tvättbar. Detta kommer att göra rengöring av olyckor enklare. Det kommer också att vara lite lättare att smälta din hund som gör middag ut ur dina golvbeläggningar.
  • Bild med titeln Hund Bevis Ditt kontorsutrymme Steg 4
    4. Få en bärbar mattan renare. Om du någonsin har upplevt en hundolycka på en mattesyta, vet du hur svårt det kan vara att ta bort de resulterande fläckarna och luktarna. En bärbar eller handhållen mattrengörare kan göra rengöring av en cinch. Försök att låna eller köpa en som görs specifikt för att rengöra PET-messor.
  • Bild med titeln Hund Bevis Ditt kontorsutrymme Steg 5
    5. Lager upp på husdjursvänliga golvrengöringsmedel. När natursamtal och din hund inte gör det genom doggy dörren, har en golvrengörare speciellt formulerad för att hantera doggyolyckor, ger dig lite sinnesro. Du kan hitta dessa i Pet Supply-delen av de flesta livsmedelsbutiker eller husdjursaffärer. Du kan också hitta ett brett utbud av alternativ från online-köpmän.
  • Bild med titeln Hund Bevis Ditt kontorsutrymme Steg 6
    6. Placera kontorsmaterial och dokument i utom räckhåll. Att ta bort elektronikband, pennor, markörer, papper och viktiga dokument och filer från en hunds räckvidd hjälper till att förhindra att din pooch chowing ner på oersättliga eller dyra objekt. Placera dessa saker högt på hyllor där din hund inte kan nå, även om hon gör sin bästa studsande övning.
  • Metod 2 av 4:
    Hundsäkerhet dina kontorsmöbler
    1. Bild med titeln Hund Bevis Ditt kontorsutrymme Steg 7
    1. Placera inte något viktigt på lågljuda hyllor. Om du håller ditt kontor kort på din bokhylla sista hyllan, flytta dem till den högsta hyllan. Föremål som gör bra tuggleksaker lätt intriger hundar, särskilt valpar. Detta kan tyvärr leda till att kundens sista vilja och testamentet omvandlas till ett eftermiddags mellanmål.
  • Bild med titeln Hund Bevis Ditt kontorsutrymme Steg 8
    2. Undvik nakna trämöbler om möjligt. Hundar som tugga och nakna trä är särskilt aptitretande för vissa, särskilt unga valpar som fortfarande lär sig repen. Kontorsstolar med metallben, till exempel, kan vara ett bättre val än din farfars antika kontorsstol.
  • Bild med titeln Hund Bevis Ditt kontorsutrymme Steg 9
    3. Välj läder och mikrofiberduk för möbler. Både läder och mikrofiber är husdjursvänliga. Läderkupon och stolar kan rengöras enkelt genom att helt enkelt torka ner på ytan för att ta bort husdjurshår. Mikrofibermöbler Omslag kan också rengöras enkelt med en luddrulle och är utformade för att avvärja PET-vätning.
  • Bild med titeln Hund Bevis Ditt kontorsutrymme Steg 10
    4. Tänk på ett sofflock. Om ditt kontor har soffor, stolar eller andra möbler som fluffiga kan hitta särskilt spännande för sin eftermiddags-tupplur, överväga att täcka klädseln med en budgetvänlig och maskin tvättbar möbelkåpa. Detta kommer att göra borttagning av sällskapsdjur en bris och du behöver inte oroa dig för din Rottweiler som förstör din favoritläkare.
  • Metod 3 av 4:
    Göra ditt kontorsutrymme hundvänligt
    1. Bild med titeln Hund Bevis Ditt kontorsutrymme Steg 11
    1. Placera en säng eller kista på ditt kontor. Medan vissa människor hundar bevisar sina kontor för att hålla husdjur, vill andra göra sina hundarbetare att känna sig välkomna. Att sätta en speciell säng eller kista på ditt kontor kommer att ge hunden en känsla av utrymme som är helt och hållet. Detta kan också hjälpa till att hålla ditt husdjur bort från delar av rummet du föredrar att de inte byxa runt i.
  • Bild med titeln Hund Bevis Ditt kontorsutrymme Steg 12
    2. Skapa en låda eller korg fylld med hundens leksaker. Om dina medarbetare är hundar, behöver de speciella projekt för att arbeta med. Lägg åt sidan en korg, låda eller annan behållare och fyll den med tuggoleksaker och andra uppmärksamhet grepp leksaker. Du kan då vara säker på att din pup kommer att vara upptagen när du tar det konferenssamtalet.
  • Bild med titeln Hund Bevis Ditt kontorsutrymme Steg 13
    3. Se till att din Canine medarbetare har mat och vatten. För dem som vill arbeta bredvid sina husdjur, har en riklig utbud av mat, godis och vatten kan hålla ditt husdjur upptagen. Din hund kommer att vara mindre benägna att gå efter din lunch eller eftermiddagsmat om hon har en måltid som väntar på bokhylla.
  • Håll mat och vattenmaskar i Bay genom att placera din hunds mat och vattenskål på en matta eller plastmatta som är speciellt gjorda för hundskålar.
  • Metod 4 av 4:
    Håll din hund ut ur ditt kontor
    1. Bild med titeln Hund Bevis Ditt kontorsutrymme Steg 14
    1. Stäng kontorsdörren. För vissa människor betyder hundsäkerhet ditt kontor att hålla din pooch helt ut ur kontoret. Om du inte är glad över att ha en kanin medarbetare, håller dörren till ditt kontor stängt tätt, kommer att se till att du kan arbeta utan Fido på dina fötter.
  • Bild med titeln Hund Bevis Ditt kontorsutrymme Steg 15
    2. Använd en hund eller en grind. Ett bra sätt att hålla ditt husdjur ut ur kontoret är att placera en port i dörröppningen. Du kan köpa en hundspecifik port för ditt kontor. Om du inte vill investera i en ny port kan du alltid använda en grind som du redan har. Håll porten placerad i dörröppningen hela tiden för att säkerställa att hunden inte går in i ditt kontor.
  • Du kan också få en valpspelspel för att skapa ett dedikerat lekområde för din hund. Fyll det med leksaker och tugga föremål för din hund för att hålla den ockuperad.
  • Bild med titeln Hund Bevis Ditt kontorsutrymme Steg 16
    3. Träna din hund för att hålla sig ur kontoret. Om du inte vill stänga dörren eller lägga upp en port för att förhindra att hunden kommer in i ditt kontor, kan du alltid träna ditt husdjur för att hålla sig borta från kontorsutrymmet. Försök att berätta att ditt husdjur "stannar" när han kommer nära kontorsdörren. Fråga sedan honom att "sitta" och "stanna."Om din hund följer dessa kommandon, ge honom en behandling för hans goda beteende.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande