Hur man är en utmärkt linebacker

Enligt Pensionerade Baltimore Ravens Linebacker Ray Lewis, "En linebackers jobb är att slå ut ryggen, för att slå ut mottagare, [och] för att jaga fotbollen." Linjebackers är The Attack Dogs of the Gridiron, uppmanad att ge defensiv täckning för både löpande och passande spel. På grund av sin mångsidiga roll måste utmärkta linebackers vara snabba, tuffa, intelligenta och kraftfulla. Läs vidare för instruktioner för att komma igång på din väg till Linebacker Excellence.

Steg

Del 1 av 3:
Förbättra din teknik
  1. Bild med titeln vara en utmärkt linebacker Steg 1
1. Starta en kraftig träningsrutin. Linjebackers förväntas skynda på quarterbacken, erbjuda passering, och sluta köras. Linjebackers måste vara tillräckligt snabba för att fånga mottagare, men tillräckligt starka för att ta itu med att köra tillbaka med full fart. En mager, kraftfull fysisk fysiskhet är kärnan på vilken en bra linebackers spel är byggt. Om du inte redan har en träningsrutin, börja en idag. Ju snabbare du kan springa och desto svårare kan du slå, desto effektivare kommer du att vara som en linebacker.
  • Eftersom linebacker behöver snabbt flytta från en defensiv roll till nästa, är en fast kardiorutin ett måste. Jog för att bygga din uthållighet, men också se till att springa sprints för att bygga den hastighet du behöver ta ner de snabbaste körbackarna och mottagarna.
  • Styrketräning är också viktigt. Linjebackers måste kunna gå tå-till-tå med enorma linemen medan de rusar quarterbacken. Kraftfullt ben, rygg och kärnmuskler är mycket prisade - dessa muskelgrupper är grunden för stark rusning och tacklingsförmåga. Dessutom behöver en linebacker snabba, starka armar för att bekämpa förbi linemen och dra ner bollfartyg. Ray Lewis rekommenderar en robust mix av bänkpressar, shrugs, squats och bicep curls.
  • Bild med titeln vara en utmärkt linebacker Steg 2
    2. Känna din hållning. Linjebackers första sekunder av rörelse kan göra eller bryta ett defensivt spel. Att ha en bra färdig hållning är nödvändig för snabb, avgörande handling så snart bollen är knäppt.
  • Linjebackers använder a två-punkts hållning (två fötter som rör marken) i motsats till tre eller fyra-punkts Stance som används av linemen (två fot plus en eller två händer som rör marken respektive.) Linjebackers spelar en mycket mobil roll - tre och fyra-punkts ståndpunkter är bra för linemen som vill gräva ner och explodera till andra linemen, men inte linebackers, som behöver vara redo att springa.
  • Håll en bred bas. Dina fötter ska vara lite mer än axelbredden ifrån varandra, med tårna pekade inåt. Denna breda, stabila basen kommer att se till att du är välbalanserad och förhindrar falska steg.
  • Böj dina knän så att du kan luta dig tillbaka till din hållning. Se till att böja i midjan, inte på ryggen. Håll bröstet stort och spetsigt utåt. Du kan vila dina armar lätt på låren eller låt dem hänga löst, men lägg inte händerna på knäna, eftersom det uppmuntrar dig att böja på baksidan och också ta längre tid att flytta ut när bollen är knäppt.
  • Bild med titeln vara en utmärkt linebacker Steg 3
    3. Öva ditt första steg. En bra linebacker läser ständigt överträdelsen, men en bra quarterback läser ständigt du. De första ögonblicken av ett spel är kritiska. Om du tvekar på ditt första steg eller telegraf är din avsedda riktning för tidigt, så kommer ett intelligent brott att kunna utnyttja ditt misstag. Var noga med att träna det första, kritiska steget du tar ut ur din hållning. Ditt första steg borde inte vara mer än sex inches. Gör det i riktningen bollen reser. Använd ditt första steg som fotfäste för att trycka på när du bygger hastighet för ditt spel.
  • Bild med titeln vara en utmärkt linebacker Steg 4
    4. Öva korrekt tacklingsteknik. Fotbollsspelare bör inte sätta foten på Gridiron utan att förstå hur man säkert tacklar. Dålig form när han hanterar kan leda till hjärnskakningar eller förödande ryggradsskador. Lägg inte dig själv (eller bollbäraren) i fara - vet vad du gör. Tackning kan brytas ner i tre steg: tillvägagångssätt, kontakt och finish. Var och en hade sin egen teknik för att säkert maximera dina chanser att sätta bollbäraren på ryggen.
  • Tillvägagångssätt: Håll en bred hållning, håll huvudet upp och håll ögonen öppna. Håll på dina fötter när du börjar din tackling.
  • Kontakt: När du kontaktar bollbäraren på hans höfter eller under, tryck dina armar upp och omkring honom. Ta tag i hans trasa. Dra bollbäraren mot dig när du använder kraften i benen och kärnan för att ta ner honom.
  • Avsluta: Håll fötterna att flytta och hålla ditt centrum av balans lågt. "Springa igenom" bollbäraren som du fortsätter att dra honom ner.
  • Bild med titeln vara en utmärkt linebacker Steg 5
    5. Öva din passeringstäckning. Linjebackers är inte bara att ta itu med maskiner - de uppmanas ofta att täcka mottagare. Line upp mot en quarterback och en mottagare, så öva att avlyssna och sväva ner korta pass. När bollen snappas, håll låg och shuffle bakåt och håller axlarna framåt och tittar på quarterback och mottagare. När mottagaren passerar dig, följ honom, håll din kropp mellan honom och bollen. Stanna kvar inuti och under mottagaren - var en gård eller två uppfart från honom, mellan quarterback och honom.
  • Del 2 av 3:
    Mastering defensiva färdigheter
    1. Bild med titeln vara en utmärkt linebacker Steg 6
    1. Öva linebacker-specifika övningar. Genom att öva vissa grundläggande rörelser och strategier kan en linebacker börja internalisera sina färdigheter. Så småningom kommer en framgångsrik linjebackers grundnivå att vara engagerade i muskelminne och han kommer att kunna positionera sig för att reagera på offensiva hot med maximal hastighet och effektivitet. Om du arbetar med en tränare, ska de kunna leda dig genom en mängd olika borrar för att maximera din linebackerpotential. Nedan är bara några bra övningar för aspirerande linebackers.
  • Bild med titeln vara en utmärkt linebacker Steg 7
    2. Förbättra din reaktionshastighet. Denna borr förbättrar din reaktionshastighet och låter dig arbeta på ditt kritiska första steg. Komma i din tvåpunkts hållning, och ha en vän eller tränare framför dig med bollen. När borren börjar, flyttar tränaren bollen till vänster och höger med oregelbundna intervaller. När tränaren flyttar bollen, gör ditt första sex tums steg i riktning mot bollens rörelse så fort du kan, sedan återvända till din hållning. Din tränare bör inte följa ett mönster - håll saker oförutsägbara.
  • Bild med titeln vara en utmärkt linebacker Steg 8
    3. Lär dig att shuffle, läsa och springa. Dessa övningar förbättrar din förmåga att känna igen och stoppa ett löpande spel. Linje upp ca 5 meter (4.6 m) bort från en vän som är en snabb löpare, mot honom medan han står inför dig. Få i din hållning. Din vän simulerar att ta bollen från en vandring, börjar sedan flytta till ena sidan (valt av honom slumpmässigt. Följ honom lateralt utan att stänga marken på honom för snabbt. När han rör sig långsamt, stanna i din hållning och använda en låg, shuffling rörelse för att avancera på honom i 45 graders vinkel. Håll dina axlar pekade framåt. När han rör sig snabbt, sprintar du mot sidlinjen. Stanna alltid om ett steg bakom löparen - du vill inte att han ska skära inuti dig. Försök att tvinga honom mot sidlinjen.
  • Bild med titeln vara en utmärkt linebacker Steg 9
    4. Lär dig att fylla hål för löpande spel. Liknar ovan. Du behöver en annan linebacker att träna med dig. Användbar för att träna spel där du är skyldig att skynda på quarterbacken eller sluta inuti körningar. Ställ upp i din ståndpunkt över fem jämnt åtskilda trummor som kommer att representera offensivlinjen (varje linebacker ska vara uppkopplad på vardera sidan av mittkudden / trumman.) Tränaren kommer att stå bakom dessa och simulera att ta emot bollen från snap. Han kommer då att ange rörelse till vardera sidan med bollen. Om bollen rör sig, kommer linjebacker till höger att shuffle framåt till höger, utanför offensivlinjen, medan linebacker till höger kommer att fylla hålet till direkt till höger om den centrala väskan / trumman. När bollen rör sig åt vänster, spegla rörelserna.
  • Bild med titeln vara en utmärkt linebacker Steg 10
    5. Håll dina händer snabbt. En offensiv Linemans jobb är att hålla dig från att nå quarterback eller bollbärare. För att göra detta kommer de att ta dig, tryck dig och annars manhandlar du. Få bra att sväva sina händer ur vägen - om de inte kan skjuta eller ta dig, kommer du att stå bättre chans att komma runt dem. Stå armlängd från en vän. Håll händerna uppe framför bröstet med dina armbågar i - som en boxare som har sitt skydd. Låt din vän försöka ta tag i bröstet igen och igen, öka gradvis sin hastighet. Öva swatting, blockera eller smacka händerna ur vägen.
  • Kom ihåg att om du saknar handen med en av dina svär kan du försöka bryta sitt grepp med en "backhand" rörelse när du tar din arm tillbaka till dess "redo" placera.
  • Bild med titeln vara en utmärkt linebacker Steg 11
    6. Stanna hemma. Nästan varje tränare kommer att berätta det här. Om tränaren ringde ett spel där du är kantad på höger sida av bollen och du ser att bollen flyttas kvar, klipp inte och kör vänster. Flera offensiva spel är tvungen att lura defensiva spelare till att öppna upp "hål" för brottet. Om du överger ditt inlägg, kommer en snabbkörning att kunna utnyttja hålet du har lämnat öppet för allvarliga meter.
  • När bollen korsar linjen av scrimmage (eller är på väg) kan du fortsätta den direkt.
  • Tre spel som kan ge det andra laget en touchdown om du inte bor hemma: räknaren, boot och revers. Dessa tre spelar alla involverar en falsk till ena sidan följt av a "verklig" springa till den andra.
  • Bild med titeln vara en utmärkt linebacker Steg 12
    7. Tillbringa gott om tid på fältet. Det bästa sättet att bli bra på någonting är helt enkelt att börja göra det. Atleticism och väl praktiserade fundament är inte användbara om de inte kan tillämpas på faktiska i spelets situationer. Om du redan är på ett lag, bör dina tränare organisera scrimmages som en viktig del av ditt träningsschema. Om inte, spela fotboll med dina vänner på parken.
  • Om du inte har tillräckligt med människor att spela ett fullt 11-on-11-spel, inte fret - du kan fina dina färdigheter genom "mini-scrimmages." Bara krympa dina lag för att införliva så många som du har. Du kan försöka koppla med en defensiv linjeman och en säkerhet för att ta ett brott som består av en quarterback, en linjeman och en mottagare, till exempel.
  • Ofta spelas träningsspel inte på "fullhastighet." Det är att vissa säkerhetsåtgärder vidtas för att säkerställa att ingen upprätthåller en skada. För exempel kan tacklas med mindre kraft eller inte alls. Kom ihåg att även linebacker Lawrence Taylor, som anses vara en av de bästa linjerna av hela tiden, hade ibland missat spel på grund av skador.
  • Del 3 av 3:
    Använda strategier för defensivt ledarskap
    1. Bild med titeln vara en utmärkt linebacker Steg 13
    1. Var beslutsfattaren på fältet. Linebacker är en av de viktigaste defensiva positionerna, om inte den viktigaste. Generellt, mellersta linebackers (ibland kallade "quarterbacks av försvaret") Ta emot samtal från den defensiva tränaren och ge spel samtal till försvaret på fältet. Alltid "läsa" Brottet så att du kan göra på fältet ändras till försvaret. Med intelligent, nyanserad play-calling, kommer ditt försvar att respektera och lita på dig.
  • Bild med titeln vara en utmärkt linebacker steg 14
    2. Bly genom exempel - var den känslomässiga kärnan i försvaret såväl som sin stjärnspelare. Var den spelare som alla de andra defensiva spelarna vill vara. Visa upp till varje övning tidigt. Tillbringa extra tid i viktrummet. Håll dig fokuserad och positiv. Dina lagkamrater kommer att märka.
  • Hålla moral högt. Håll ditt försvar fokuserat och "taggad." Det här är lätt i början av spelet, men hårt när trötthet sätter in. Även när du är frustrerad av dina spelare är det i allmänhet bättre att bygga ditt försvar än att riva ner det - det finns gott om tid för kritik i omklädningsrummet.
  • Studie. Känna den defensiva spelboken inifrån och ut, men studera också offensiva spel. Titta på filmer av gamla spel med en tränare eller mentor. Prata med dina tränare om att skriva nya spel. Ju bättre du förstår fotbolls övergripande strategi, desto bättre kommer du att kunna leda ditt försvar till seger.
  • Bild med titeln vara en utmärkt linebacker Steg 15
    3. Lyssna noga med tränaren. Som defensiv ledare är du ansvarig för att vidarebefordra coachens instruktioner till försvaret på fältet. Upprepa vad han säger tre eller fyra gånger i ditt huvud. Känna varje spel så att du inte behöver ställa frågor eller fylla i luckorna i din kunskap med improvisation. Var säker på din uppspelning, och om du ser brottslingen på ett sätt som gör att du tror att ditt försvar inte kommer att vara effektivt, ring ett hörbart på fältet som logiskt räknar med det nya offensiva hotet.
  • Ett exempel på ett defensivt hörbar: Försvaret har uppstått i en 3-4-formation (tre defensiva linemen, fyra linebackers) som förberedelser för en blitz med både yttre linebackers. Brottlinjerna upp i "resor" bildning (tre mottagare på ena sidan av fältet.) Försvaret kan besluta på plats för att ändra Blitz så att en av de mellanliggande linjerna och den svaga sidolinbackeren (linebackeren uppstod på motsatt sida som de tre mottagarna) Blitz, medan de andra två linebackersna utför passeringstäckning. Detta bevarar trycket i Blitz samtidigt som den starka sidokopplingen håller på att hålla trycket på mottagarna.
  • Om du slutar spela Iron Man Football (spelar både brott och försvar) och du har tagit några hårda träffar, kan du nå en punkt där ditt minne är nästan skott. Muskelminne Andbecomes Viktigt vid denna tidpunkt.
  • Bild med titeln vara en utmärkt linebacker Steg 16
    4. Vara robust, men sportsmanlike. Ditt lag räknas på dig för att spela ditt bästa och slå så hårt som möjligt. Håll dock din idrottsliknande lugn. På grund av den grova, även våldsamma karaktären av positionen, defensiva spelare ibland psykas själva "blir arg." De upparbetar känslor av raseri så att de kan mer doggedly driva och slå bollbäraren. Du kan manipulera dina egna känslor för bättre resultat, men gör det bara för en punkt. Förlora aldrig din lugn, även om offensiva spelare förvärrar dig med sina ord eller beteende.
  • Kom ihåg - om du missbrukar en offensiv spelare eller slår honom olagligt, kan du vinna ditt lag ett personligt fel (15 meter och en automatisk först nere för brottet) och till och med utstötas från spelet. Du kommer också att sätta ett hemskt exempel för andra defensiva spelare, som kan se till dig för vägledning.
  • Bild med titeln vara en utmärkt linebacker Steg 17
    5. Ta hand om dig själv. En linebacker måste vara hård som naglar, men när han är skadad, borde han söka den hjälp han behöver. Prata med ditt lags sportmedicin professionell om du känner några ovanliga värk eller smärtor. Han / han kan rekommendera en behandling av behandlingar eller motion för att få dig tillbaka i stridsform. Här är några saker du kan behöva göra:
  • Is ömma fläckar och / eller skador
  • Bära en gjutning, slinga eller annat skyddsutrustning
  • Använd kryckor för att hålla tryck av en skadad fot eller ben
  • Ta emot vävnadsmassage
  • Starta ett speciellt stretch- eller träningsprogram
  • Se en läkare för mer drastiska behandlingsalternativ
  • Tips

    Så småningom kommer du att stöta på en kille som träffar hårt. Kom bara ihåg om du slår honom hårt nog, han kommer inte vara så angelägen om att slå dig igen så i verkligheten desto hårdare slog du honom desto mindre kommer du att skada.
  • Vara sportsmanlike. Hjälp upp det andra lagets killar som slogs över. Bussar och domare kommer båda att märka. Det är också pinsamt att reta en motsatt spelare, då har sitt lag tillbaka och slå dig.
  • Zone täckning är där fältet skärs upp i sektioner och varje spelare täcker en sektion. Djupkvartalet är vanligtvis 15 + meter från linjen. De lägenheter som är täckta av den yttre linebackeren är antingen i sidled och är ca 5 meter (4.6 m) tillbaka. Det finns mer men jag kan inte komma ihåg dem från toppen av mitt huvud.
  • I man täckning kommer du att få en man vanligtvis ett nummer som räknas från höger till vänster i.e. 1 skulle vara bred mottagare, två kunde vara bunden slut mm.
  • Försök att titta på vakterna om du inte kan läsa QB eller RB, kommer vakten alltid att visa var leken går.
  • Som en linebacker, attackera RB eller QB från insidan till det mesta av tiden om de inte kör upp i mitten. Plus, när bollen körs och du vet att du inte kan göra tacken, fyll i hålet nära leken för att förbjuda löparen att gå igenom det. Slutligen, ta på sig på en mycket större linjeman eller bly-blockerare, blåsa upp blocket genom att slå dem i bröstet eller dyka genom benen, så att de inte kan flytta dig för att göra en körfält för löparen.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande