Hur man besegrar tyrannosaurus rex i tomb raider anniversary

Detta är att hjälpa några Tomb Raider nybörjare eller de som kämpar för att spela Tomb Raider: årsdagen. Det handlar om hur man bara besegrar Tyrannosaurus Rex.

Steg

  1. Bild med titeln Besegra Tyrannosaurus Rex i Tomb Raider Anniversary Steg 1
1. Komma till den förlorade dalen i Peru. Tyrannosaurs Rex finns i Peru, nivå 3: den förlorade dalen. Det kommer att finnas en cutscene före själva kampen. Under cutscene kommer det att finnas två delar som involverar dig. När de glödande vita pilarna visas, tryck på de önskade tangenterna W / S / A / D (metod som endast testas på PC, men regeln går för alla spelsystem) beroende på var pilen pekar.
  • Bild med titeln Besegra Tyrannosaurus Rex i Tomb Raider Anniversary Steg 2
    2. Börja slå Tyrannosaurus Rex genom att helt enkelt skjuta på honom med dina pistoler från fjärran. (Obs! Rage Bar tyrannosaurus "längst upp till höger på skärmen) Det kommer att öka ju mer du skjuter på Tyrannosaurus. Tyrannosaurerna strider genom att utveckla dig, chomping och slashing med sin svans. Han är långsam, så han är lätt att undvika.
  • Bild med titeln Besegra Tyrannosaurus Rex i Tomb Raider Anniversary Steg 3
    3. Adrenalin dodge: När Tyrannosaurs raseri är i topp, tar Tyrannosaur. Om du har tid, flytta för att stå framför en spikad bar. När skärmen blir suddig, använd adrenalindodge (går antingen vänster eller höger) medan den är låst på tyrannosauren. Det ögonblick som det slår rött, skjuter på honom. Tyrannosauren kommer att fumla och ram i den spikade baren (om Lara står framför en) orsakar extrema skador på tyrannosauren. Du kan också besegra tyrannosauren utan att använda de spikade barerna om du inte kan komma till en i tid - men det tar längre tid att besegra tyrannosauren.
  • Bild med titeln Besegra Tyrannosaurus Rex i Tomb Raider Anniversary Steg 4
    4. Upprepa steg # 3. Så småningom kommer Tyrannosaurs hälsa att minska hela vägen, och du kan fortsätta Lara`s Adventure.
  • Video

    Genom att använda den här tjänsten kan viss information delas med YouTube.

    Tips

    Adrenalin Dodge: Det här är en ny funktion till Tomb Raider-spelen. Detta drag behövs i årsdagen för att besegra de tre stora cheferna. Adrenalin Dodge används annorlunda beroende på vilket spelsystem du spelar årsdagen på.
  • I Tomb Raider, när du provocerar fienderna genom att skjuta på dem, kommer deras raseri att öka, och några av dem kommer att ladda Lara. När de gör, blir skärmen suddig och tiden saktar ner, vilket ger Lara chansen att motverka. För PC, när skärmen blir suddig, använd snabbt markörknapparna med S / A / D (mycket lättare än att försöka använda piltangenterna - såvida du inte har tre händer!) tillsammans med den vänstra skiftknappen för att undvika, och bara eld när lås-målet vrider sig från grått till rött! För mindre fiender: Wolves, Raptors, Mummies, etc... Resultaten vanligtvis en omedelbar död. För cheferna, kommer det bara att stunna dem, skjuta dem eller resa dem.
  • Tyrannosaurs Rex Tips: Kampen rör sig snabbt om du skjuter på tyrannosauren medan du står framför en spikad bar. Men kom inte framför dig själv. Om tyrannosauren blir nära, flytta åt sidan, även om det betyder att du använder adrenalin Dodge bort från en spikad bar.
  • Var noga med att spara ditt spel! Alltid!
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande