Hur man bygger väggar effektivt i empires ålder 3

Din fiende rusar alltid genom dina väggar eller du ser aldrig var fienden attackerar dina väggar? Denna artikel kommer att ge dig några allmänna tips om hur du kan förbättra byggnaden av väggar och hålla fienden tillbaka.

Steg

  1. Bild med titeln Bygg väggar effektivt i Empires ålder 3 Steg 1
1. Undvik att bygga mycket stor vägg. Om en vägg är för stor är det inte effektivt längre eftersom du inte kan kontrollera det när dina fiendens attacker. Så först tänka på hur stor det borde vara. Du kan minimera storleken på dina väggar om du följer några av följande tips när det är möjligt:
  • Försök att använda små skogar eftersom enheter inte kan komma igenom skogar. Använd naturen Det blir mycket lättare för dig att skicka dina försvarande trupper till åtgärden när det inte finns mycket vägg. Men din motståndare kan slå skogen ner med en väl riktad kanonboll, vilket gör denna strategi ineffektiv mot erfarna riktiga spelare.
  • Gör inte väggen långt ifrån din by. Om fienden kommer genom väggen blir det svårt att besegra honom för att han kan sprida sina trupper och kan orsaka stora problem för dina bybor mm. Så tänker verkligen på vilken del av din by som behöver försvaras och bygga väggen runt detta område.
  • Bild med titeln Bygg väggar effektivt i ålder av Empires 3 Steg 2
    2. Bygg väggar offensivt. När du vill skicka trupper verkligen snabbt till dina fiender kan du bygga en militär utpost nära dem. Bygg väggar runt den här utposten och gör väggen tillräckligt stor så att de måste attackera det för att komma till din by. (Fienden kunde bara gå runt, men nästan alla spelare vill förstöra en utpost eftersom det är farligt för sin by).
  • Bild med titeln Bygg väggar effektivt i ålder av Empires 3 Steg 3
    3. Bygga väggar i två rader för att göra det väldigt svårt för din fiende att attackera din utpost eller by. Väggarna ska inte röra varandra. De måste ha utrymme mellan dem så att du kan placera trupper där. Detta är ett riktigt effektivt sätt för att om frontväggen blir förstörd, kan dina trupper fortfarande besegra fiendens armé. Det kan också ge dig tid att skicka stöd från din hemby. Det beror på situationen.
  • Bild med titeln Bygg väggar effektivt i ålder av Empires 3 Steg 4
    4. Ge din vägg en struktur. Bygg inte en vägg som går tillbaka och framåt och bakåt och framåt mm. Om möjligt, bygga en rak vägg så dina trupper kan nå det enkelt och du har en bra översikt över vad som händer. Detta hjälper dig mycket! Om du inte vet var din vägg går och hur den är byggd, är det för sent när fiendens attacker. Du måste vara snabb men det är mycket effektivt för försvaret.
  • Tips

    När du bygger väggar, titta alltid på att du inte har något utrymme i dem. Om fienden finner en plats där han bara kan gå igenom och du inte inser det, kommer du att vara väldigt stressad för att besegra sina trupper i ditt eget land eftersom han kan sprida sin armé och kommer att orsaka stor skada på din ekonomi.
  • Uppgradera dina väggar i kyrkan. De är mer effektiva och de ser också bättre ut.
  • När ska du bygga väggar: det beror verkligen på situationen. Normalt bör du börja bygga väggar när din ekonomi går bra. Det är verkligen viktigt att du inte förlorar för mycket av trä för dina väggar om du inte har råd med det. Trä är en mycket viktig resurs eftersom du behöver det för varje byggnad och samla trä kan ta lite längre tid än någon annan resurs. Så först bygga några enheter för nödsituationer och om du har en minut där det inte finns någon kamp, ​​börja bygga väggar. Väggar har inte första prioritet, de är inte ens nödvändiga. Men om du är en bra spelare och vill ha ett gott försvar där fienden behöver sluta lite, bör du bygga väggar.
  • Använd Shift-tangenten och placera en del av väggen åt gången. På det sättet kommer du inte att sluta med så många små sektioner av väggen (som alla tar AOE-skador från kanon) för att övervaka under strid, och vilken vägg som helst kan omvandlas till en grind på det sättet.
  • Varningar

    Bygg inte för mycket väggar. Om det finns väggar överallt och de inte har en bra struktur, kommer du att förlora översikten och kommer inte att kunna reagera tillräckligt snabbt när fiendens angrepp.

    Saker du behöver

    • Trä (om du inte behöver det just nu!)
    • Lite tid eftersom väggarna måste placeras perfekt så du har en struktur i den
    • Bybor
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande