Hur man besegrar taurus demon boss i mörka själar

När du bara har börjat, kan spelet mörka själar verka oöverstigliga. Död lurar runt varje hörn och chefer verkar omöjliga att besegra. Den Taurus demon du träffas tidigt i spelet är inget undantag. Till nybörjaren har han ingen svaghet, men följ den här guiden och du kommer att bris av honom. Bläddra under hoppet för att lära dig att komma igång.

Steg

Allmän förberedelse

  1. Bild med titeln Besegra Taurus Demon Boss i mörka själar Steg 1
1. Hitta området Taurus Demon är i. Taurus-demonen är troligen bara den andra chefen du kommer att möta, och som sådan är han svår att missa om du följer vägen genom undeadsberg. När du har tänt bryggan i Uneadberg, följ bron förbi eldbombningen Hollows, upp de stora trapporna och genom staden tills du kommer till det stora tornet mot slutet. På andra våningen kommer det att bli en dimma-wall-The Taurus Demon kommer att vara genom dörren, men akta dig - Du kan inte återvända tills du besegrar chefen, så bara ange om du är beredd.
  • Bild med titeln Besegra Taurus Demon Boss i mörka själar Steg 2
    2. Förbered dig för att möta Taurus-demonen. Oavsett vilken metod du väljer att bekämpa demonen med, vill du ha nivån upp din uthållighet och dexterity statistik en rättvis bit, eftersom du kommer att göra en bra mängd rullande och springa under din kamp. Annars vill du också lagra på Firebombs (cirka 20 av dem för att vara säkra), som kan köpas från köpmannen under de två spjuthålorna i Uneadsberg, inte långt från brasen där.
  • Bild med titeln Besegra Taurus Demon Boss i mörka själar Steg 3
    3. Ange dimdörren. Du hittar dig själv på en smula bro med ett vakttorn framåt och ett vakttorn bakom dig med en stege och två ihåliga marksmän.
  • Bild med titeln Besegra Taurus Demon Boss i mörka själar Steg 4
    4. Rensa de ihåliga marksmännen på vaktornet bakom dig. Att bekämpa Taurus-demonen med dem Skytte på dig kan vara svårt och två av de metoder du kan använda för att bekämpa honom behöver du implementera skyddstornet, så att döda hålorna är enklaste. Klättra upp upp stegen och skicka dem båda.
  • Bild med titeln Besegra Taurus Demon Boss i mörka själar Steg 5
    5. Flytta till mitten av bron. Vid något tillfälle utlöser du ankomsten av Taurus demonen, som kommer att klättra av Far Guard Tower.
  • Bild med titeln Besegra Taurus Demon Boss i mörka själar Steg 6
    6. Springa tillbaka till det rensade skyddstornet och bestämma vilken av följande metoder du vill döda Taurus-demonen med.
  • Metod 1 av 5:
    Använda Firebombs
    1. Bild med titeln Besegra Taurus Demon Boss i mörka själar Steg 7
    1. Använd Firebombs för att döda Taurus-demonen. Denna metod är överlägset det enklaste, men är också lite längre än de andra metoderna.
  • Bild med titeln Besegra Taurus Demon Boss i mörka själar Steg 8
    2. Kör till det första vaktstornet och klättra upp stegen till toppen. Taurus demonen väntar på dig längst ner i tornet.
  • Bild med titeln Besegra Taurus Demon Boss i mörka själar Steg 9
    3. Flytta till kanten av tornet och titta ner.
  • Bild med titeln Besegra Taurus Demon Boss i mörka själar Steg 10
    4. Lås vidare till Taurus-demonen med rätt tumme pinne på din Xbox 360-kontroller.
  • Bild med titeln Besegra Taurus Demon Boss i mörka själar Steg 11
    5. Välj en Firebomb och kasta den på Taurus-demonen med X-knappen på din Xbox 360-kontroller. Det kommer att explodera och ta en liten bit av hälsa utanför djuret.
  • Bild med titeln Besegra Taurus Demon Boss i mörka själar Steg 12
    6. Snabbt springa till stegen och klättra ungefär en tredjedel av vägen ner den. Även om det kan vara frestande att kasta en andra firebomb, kommer det vanligtvis att ta för mycket tid att kasta och Taurus demonen kommer snabbt att döda dig, eller du kommer oavsiktligt att falla av tornet, eftersom kasta en brandbomb flyttar dig lite framåt.
  • Bild med titeln Besegra Taurus Demon Boss i mörka själar Steg 13
    7. Vänta på att Taurus demonen hoppar på tornet och tillbaka igen. Taurusdemonen kommer att hoppa på tornet som tror att du fortfarande är på det, men om du är rätt och klättrar på stegen, kommer han att hoppa tillbaka ner på bron strax efter.
  • Bild med titeln Besegra Taurus Demon Boss i mörka själar Steg 14
    8. Klättra upp upp stegen och upprepa processen tills du har dödat Taurus-demonen. Det kan ta ett tag, men den här metoden är det överlägset säkraste och enklaste sättet för nykomlingar till spelet för att besegra chefen.
  • Metod 2 av 5:
    Med hjälp av plungande attacker
    1. Bild med titeln Besegra Taurus Demon Boss i mörka själar Steg 15
    1. Springa snabbt tillbaka till tornet efter att ha utfärdat chefs utseende.
  • Bild med titeln Besegra Taurus Demon Boss i mörka själar Steg 16
    2. Klättra upp stegen till toppen av skyddstornet. Taurus-demonen ska vänta nedan nu.
  • Bild med titeln Besegra Taurus Demon Boss i mörka själar Steg 17
    3. Flytta till kanten och faller av på Taurus Demons huvud.
  • Bild med titeln Besegra Taurus Demon Boss i mörka själar Steg 18
    4. Tryck på Attack-knappen (den högra stötfångaren på din Xbox 360-kontroller) när du faller, initierar en plungande antack som kommer att göra din karaktär slam med vapen i Taurus Demons huvud och ta en stor mängd hälso.
  • Bild med titeln Besegra Taurus Demon Boss i mörka själar Steg 19
    5. Fly från Taurus Demons kopplingar. När du har avslutat attacken hittar du att du fastnar mellan dimma dörren och demonen själv. Om du rullar snabbt genom Taurus Demons ben, kommer du att kunna fly utan att ta skada. Om du har tid kan du också snabbt slash benen när du körs av. Försök inte att klättra omedelbart tillbaka upp stegen när Taurus Demon kommer att slå dig innan du kan klättra upp det.
  • Bild med titeln Besegra Taurus Demon Boss i mörka själar Steg 20
    6. Sprint hela vägen till den andra änden av bron och tillbaka igen. Taurus Demon kommer att följa dig snabbt, så när du når slutet av bron, behöver du återigen rulla genom benen och springa tillbaka till det första vaktstornet.
  • Bild med titeln Besegra Taurus Demon Boss i mörka själar Steg 21
    7. Klättra upp stegen och upprepa processen med att svänga attacker och lurar demonen bort tills du har besegrat Taurus-demonen. Det är en svårare metod som du kommer att vara inom räckhåll för demonen oftare än Firebomb-metoden, men de stora stugorna av hälsa du tar bort med kastaattacker kommer inte bara att göra kampen snabbare, men låter dig spara dina Firebombs För andra fiender.
  • Metod 3 av 5:
    Backstep blunder

    Det finns en annan självmordsmetod för Taurus Demon Boss.

    1. Bild med titeln Besegra Taurus Demon Boss i mörka själar Steg 22
    1. Börja med att placera dig själv nära samma kant som för föregående metod. Vänta på Taurus-demonen att attackera dig.
  • Bild med titeln Besegra Taurus Demon Boss i mörka själar Steg 23
    2. Dodge genom benen och slash honom lite medan du bor på motsatt sida av kanten (med demonen mellan dig och gapet). Det finns en bra chans att han kommer att hoppa tillbaka, och precis utanför kanten.
  • Metod 4 av 5:
    Begå Taurus demon självmord
    1. Bild med titeln Besegra Taurus Demon Boss i mörka själar Steg 24
    1. Locka Taurus-demonen till området av bro där sidan har förstörts. Det ligger nära mitten av bron och på vänster sida. Du kan behöva springa tillbaka till ditt eget skyddstorn och sedan rulla genom demonens ben innan du effektivt kan locka honom till den här platsen.
  • Bild med titeln Besegra Taurus Demon Boss i mörka själar Steg 25
    2. Stå nära kanten av den brutna bron med Taurus demon rusar mot dig.
  • Bild med titeln Besegra Taurus Demon Boss i mörka själar Steg 26
    3. Vänta på att Taurus-demonen gör en svepande attack, rulla sedan bakåt. Om du har tidat det korrekt, och Taurus-demonen är på rätt plats, kommer trögheten från hans klubb att driva honom utanför bronens kant och döda honom omedelbart. Denna metod är ganska svår och svår att göra. Om du är ovillig att dö, försök inte den här metoden. Men trots svårigheten har metoden både ett element av humor som är värt att visa det och kommer att minska kampen med chefen till en snabb melee.
  • Metod 5 av 5:
    Dödar Taurus-demonen med Hollows på Guard Tower
    1. Bild med titeln Besegra Taurus Demon Boss i mörka själar Steg 27
    1. Bli skjuten. För att göra detta måste du låta de två snipersna på toppen av vaktornet skjuta dig ett par gånger.
  • Bild med titeln Besegra Taurus Demon Boss i mörka själar Steg 28
    2. Gå på bron. När sniparna har skjutit dig lite, korsa bron tills Taurus Demon kommer ut.
  • Bild med titeln Besegra Taurus Demon Boss i mörka själar Steg 29
    3. Väva om. När Taurus-demonen är på bron, få sniparna att börja skjuta dig samtidigt som du går bakom, framför eller under Taurus-demonen. Snipersna kommer att skjuta Taurus-demonen. Fortsätt att upprepa detta tills Taurus-demonen är död. Det är lite knepigt att göra men det är roligt att se att Taurus-demonen blir skott av sina egna lagkamrater.
  • Video

    Genom att använda den här tjänsten kan viss information delas med YouTube.

    Tips

    Att döda Firebombing Hollows är ett enkelt sätt att hitta Firebombs utan att behöva köpa dem. Dessutom, om du har mänskligheten är du mer benägna att lura dem från hålen.
  • Ett enklare sätt att få Taurus-demonen att begå självmord är att stå på kanten av det brutna broområdet själv och låt honom slå dig av. Mest av tiden kommer han att falla av med dig. Du kommer att dö, men du får krediten för att döda honom och eftersom han är en chef, kommer han inte att respawn. Du kommer då senare att kunna återfå dina förlorade själar genom att gå till bron och plocka upp dem.
  • Svart Firebombs är mer dödliga än normala eldbomb, så om du har plundrat eller hittat någon av dem, kommer de att göra din kamp mycket lättare om du använder Firebomb-metoden.
  • Om du behöver dricka en estuss kolv för hälsa, antingen få tillräckligt långt bort från Taurus-demonens gunga för att dricka det, eller vänta tills du är på toppen av tornet, eftersom du har några sekunder innan han hoppar på det att attackera dig.
  • Istället för Firebombs är Magic eller Pyromancy också mycket effektiv mot Taurus-demonen.
  • Om du är instängd nära Taurus-demonen, försök att blockera med din sköld. Detta kommer att minska all din uthållighet och eventuellt ta en liten bit av hälsa från din totala, men det kommer att avböja de flesta skador från attacken.
  • Varningar

    Spelet mörka själar är svårt och menat att vara så. Det kräver tålamod och ansträngning, så var inte nedskärmad om du dör på de första försöken.
  • Undvik att komma för nära kanten av bron när som helst, om du inte planerar att göra chefen begå självmord. Den svepande attacken av Taurus Demon knockar ofta spelare från bron om de inte är försiktiga.
  • Saker du behöver

    • Xbox 360 eller PS3
    • Dark Souls Disc
    • Eldbomb
    • Tid
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande