Så här laddar du din iphone med en inofficiell blixtkabel

Thistaaches du hur man använder en icke-Apple iPhone laddare för att ladda din iPhone. Det enda tillförlitliga sättet att se till att en icke-Apple-kabel laddar din telefon är att köpa en MFI-certifierad kabel.

Steg

Metod 1 av 2:
Inköp av en tredje parts kabel
  1. Bild med titeln Ladda din iPhone med en inofficiell blixtkabel steg 1
1. Sök efter en MFI-certifierad kabel. MFI (gjord för iDevices) Kablar är certifierade av Apple att arbeta med din iOS-enhet, även om de inte är gjorda av äpple själv. MFI-certifierade kablar kommer inte att orsaka att din IOS-enhet slutar laddas när du använder dem.
  • Medan MFI-kablar är billigare än Apple-kablar, är de fortfarande inte billiga.
  • Bild med titeln Ladda din iPhone med en inofficiell blixtkabel Steg 2
    2. Leta efter "Gjord för" certifiering. Den här rutan kommer att vara någonstans på förpackningen av den kabel du försöker köpa - det kommer att säga "Gjord för" följt av de iOS-enheter som den stöder (e.g., iPhone, iPad, iPod) och deras respektive silhuetter. Om du inte ser "Mfi" i titeln på kabeln och "Gjord för" Certifiering Någonstans i förpackningen kommer kabeln inte att fungera med din iPhone.
  • Om du handlar online och inte kan se förpackningen, överväga att maila leverantören för mer information.
  • Bild med titeln Ladda din iPhone med en inofficiell blixtkabel Steg 3
    3. Titta på användarrecensioner. Om de senaste recensionerna nämner att kabeln slutade arbeta för en ny release av iOS, kommer kabeln förmodligen inte att fungera.
  • I en traditionell butik, be bara att prata med teknikavdelningen eller kundservice.
  • Bild med titeln Ladda din iPhone med en inofficiell blixtkabel steg 4
    4. Titta upp MFI-kabelns serienummer. Om du ser positiva recensioner utanför webbplatsen eller förvaringen där du hittade kabeln, bör du fortsätta och köpa den. Annars, fortsätt leta efter en MFI-certifierad kabel.
  • Vissa MFI-kablar som fungerade med en version av iOS slutar fungera när dina iPhone-uppdateringar. Av denna anledning, försök att köpa en kabel tillverkad nyligen.
  • Metod 2 av 2:
    Slå ner din iPhone
    1. Bild med titeln Ladda din iPhone med en inofficiell blixtkabel Steg 5
    1. Anslut kabeln till din iPhone. Om kabeln verkligen inte stöds, bör du se följande meddelande popup på skärmen: "Denna kabel eller tillbehör är inte certifierad och kanske inte fungerar tillförlitligt med den här iPhone."
  • Bild med titeln Ladda din iPhone med en inofficiell blixtkabel steg 6
    2. Knacka OK. Gör det kommer att ursäkta meddelandet.
  • Bild med titeln Ladda din iPhone med en inofficiell blixtkabel Steg 7
    3. Tryck och håll ned låsningsknappen. Efter några sekunder visas en skjutreglage längst upp på skärmen med meddelandet "glida för att stänga av" visad.
  • Bild med titeln Ladda din iPhone med en inofficiell blixtkabel Steg 8
    4. Skjut omkopplaren till höger. Det är på toppen av skärmen. Om du gör det kommer du att strömma ner telefonen - I vissa fall kommer telefonen att börja ladda medan det är avstängt eftersom programvarubegränsningarna som hindrar kabeln från att erkännas inte längre är i kraft.
  • Bild med titeln Ladda din iPhone med en inofficiell blixtkabel Steg 9
    5. Slå på telefonen efter tio minuter. För att göra det, håll bara ner låsknappen tills den vita ikonen White Apple visas på skärmen. Om din iPhone batteritid har ökat alls, stäng av din iPhone och låt den ladda de närmaste timmarna.
  • Beroende på din iPhone operativsystem och kabeltyp kan den här metoden inte fungera. Om så är fallet måste du köpa en MFI-certifierad kabel.
  • Tips

    De flesta MFI-kablarna har namnen på iPhone-modeller i iPhone i sina beskrivningar. Var noga med att dubbelkontrollera att kabeln kommer att fungera med din modell av iPhone innan du köper den.
  • Du kanske kan komma runt din iPhone-programlås av Jailbreaking din iPhone, Men gör det därför en hel del risker, överväga att bara köpa en billigare MFI-certifierad kabel.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande