Hur man får ögonbryn microblading

Oavsett om du beundrar de buskiga pannorna i Cara Delevingne eller de snygga, perfekt pulverformiga pärlorna i Kardashian Clan, verkar det som ögonbrynsunderhåll har tagit centrum. Tyvärr har inte alla naturligtvis fulla pannor att arbeta med, och inte alla har tid (eller skicklighet) att fylla dem på varje dag. Om detta är ditt fall kan mikrobladning vara den perfekta lösningen. Microblading är en halv-permanent tatueringsteknik som appliceras i små, hårliknande slag. Eftersom processen inte är billig är det viktigt att förstå teknikens ins och outs.

Steg

Del 1 av 4:
Välja din konstnär
  1. Bild med titeln Få ögonbryn Microblading Steg 1
1. Undersök tekniker i ditt område som erbjuder microblading. En snabb Google-sökning kommer att komma igång, men du behöver mer djupgående forskning än det. Beroende på var du bor kan du ha flera olika alternativ att jämföra eller du kan göra en trek till en tekniker, så det är viktigt att göra dina läxor.
  • Kontrollera sina licenser och certifikat. Dessa bör listas på deras hemsida, men du kan också ringa och uttryckligen fråga.
Expertips
Laura Martin

Laura Martin

Licensierad Cosmetologistlaura Martin är en licensierad kosmetolog i Georgien. Hon har varit en frisör sedan 2007 och en kosmetologilärare sedan 2013.
Laura Martin
Laura Martin
Licensierad kosmetolog

Mikroblad är ett semi-permanent procedur. Laura Martin, en licensierad kosmetolog, förklarar: "Tekniken är utformad för att Senast åtminstone ett år, då kan färgen blekna över tiden. Var försiktig med att kommunicera exakt vad du vill ha till din tekniker så att du är nöjd med resultatet."

  • Bild med titeln Få ögonbryn Microblading Steg 2
    2. Titta på portföljen och läsa recensioner. Det bästa sättet att gissa vad dina egna resultat skulle vara är att se resultaten från tidigare kunder. Titta på teknikens portfölj online, med särskild uppmärksamhet åt dem "före" ögonbrynsbilder som ser mest ut som din.
  • Kolla in recensioner på deras Yelp-sida, och Google deras namn för att se om du hittar några andra kunder.
  • Glöm inte, tekniker skapar pannor per klientens preferenser. Om du inte gillar en viss form eller stil ser du på i sin portfölj, kan det ha varit kundens val.
  • Bild med titeln Få ögonbryn Microblading Steg 3
    3. Jämföra priser. Microblading är inte en billig investering, och beroende på var du befinner dig, kan det variera från $ 300 till $ 1000. Medan jämförelse av priser kan vara till hjälp och realistiskt, kom ihåg att mikrobladning är en process som drastiskt kan ändra ditt ansikte. Om du föredrar en tekniker, men det är lite pricier, överväga de faktorer som kan påverka prissättningen, som plats eller erfarenhet.
  • Del 2 av 4:
    Förberedelser för microblading
    1. Bild med titeln Få ögonbryn microblading Steg 4
    1. Planera ett samråd. När du tror att du har valt din tekniker, ring och planerar ett samråd. Det här är ett kort möte där din tekniker kan titta på dina naturliga pannor, prata med dig mer djupgående om tekniken och börja bestämma den bästa färgen och formen för ditt ansikte. Många gånger kommer de även att använda en penna för att skapa "preliminära" brows.
    • Ta bilder av brows du gillar att visa tekniker. Detta kommer att ge dem en uppfattning om vad du vill att dina pannor ska se ut.
  • Bild med titeln Få ögonbryn Microblading Steg 5
    2. Undvik att få sol på ditt ansikte före proceduren. Om du har en solbränna på ditt ansikte under ditt möte, kan pigmentet läka mörkare än du önskar. En solbränna kan också påverka hur linjerna läker. För ett par veckor före ditt möte, bära hattar och bära solskyddsmedel!
  • Bild med titeln Få ögonbryn Microblading Steg 6
    3. Avstå från kemiska peel, Botox och vissa hudprodukter. Om du får kemiska peeling, får du inte några inom 60 dagar efter din mikrobladande möte. Tänk också på att kemiska peels efter din mikrobladning kommer att få pigmentet att blekna snabbare. Få inte Botox inom tre veckor efter din mikroblad. Trettio dagar före din procedur, avbryta användningen av produkter med retinol eller retin-a.
  • Bild med titeln Få ögonbryn microblading Steg 7
    4. Hoppa över vaxningen och plockningen. Din tekniker kommer att arbeta med dig för att skapa en form, så oroa dig inte för att få dem formade före ditt möte. Om du får dina ögonbryn, se till att du inte gör det inom 72 timmar efter ditt möte. I allmänhet, kommer du till ditt möte au naturligt att föredra.
  • Del 3 av 4:
    Få din microblading
    1. Bild med titeln Få ögonbryn Microblading Steg 8
    1. Undvik koffein och alkohol före ditt möte. Båda dessa kan öka blödning och svullnad under applikationen. För att uppnå de bästa resultaten ska din hud vara så okänslig för proceduren som möjligt. Ju mer blödning och oozing som uppstår, desto mindre pigment stannar faktiskt i huden. Överflödig blödning och svullnad kan också göra teknikens jobb mycket svårare.
  • Bild med titeln Get Eyebrow MicroBlading Steg 9
    2. Ta bilder av brows du gillar. Om du har ett kändis "panna mål", ta med en bild (eller fem). Det är särskilt användbart om dessa kändisar har en liknande hårfärg och ansiktsstruktur till dig. Du kanske inte kan artikulera exakt vad du letar efter, men dessa bilder kan hjälpa din tekniker att förstå stilen av ögonbryn du gillar.
  • Kom ihåg att den perfekta pannan för dig är en som är utformad för att bäst smalare dina funktioner.
  • Bild med titeln Få ögonbryn microblading steg 10
    3. Var ärlig och noggrann om formen. Innan din tekniker även tillämpar den numrande grädden, kommer de att arbeta med dig för att skissa ut ögonbrynformen. Ta dig tid att se till att de skapar den exakta formen du gillar. Observera de inre hörnen, svansen, bredden, bågen och så vidare. Om du ogillar något, berätta för dem. Oroa dig inte för att ta din söta tid ¬¬- Du vill att de ska vara perfekta, och du betalar för det.
  • Detta steg är det viktigaste av hela proceduren, så det är viktigt att vara tydlig och fast med vad du vill ha.
  • Bild med titeln Få ögonbryn Microblading Steg 11
    4. Undersök mikrobladningen. När du har fått ditt microblading, se till att kolla in det i en spegel och bestämma om det finns något annat du vill ha gjort. Kolla efter eventuella luckor eller alla områden där du vill ha några fler slag. Se till att du är nöjd med formen när du lämnar salongen.
  • Del 4 av 4:
    Ta hand om din microblading
    1. Bild med titeln Få Eyebrow MicroBlading Steg 12
    1. Följ dina specifika eftervårdsinstruktioner. Beroende på din hudtyp och hur din hud reagerade på proceduren får du specifika instruktioner från din tekniker. Eftervårdningen är kritiskt viktigt för hur dina pannor läker och resultaten du hamnar med. Vissa människor berättas att hålla sina pannor torra, medan andra får veta att sätta helande salva på dem. Oavsett instruktioner du får, följ dem!
  • Bild med titeln Få ögonbryn Microblading Steg 13
    2. Hoppa över smink och hudprodukter. Detta kan vara svårt om du är van vid att fylla i dina pannor noggrant varje dag, men lämna dem orörda i minst tio dagar efter proceduren. Du kan ha lite missfärgning, scabbing och luckor, men du måste låta det läka utan någon produkt ovanpå den. Om dina pannor inte är felfria som de läker, oroa dig inte - följ dina eftervårdningsinstruktioner, och de kommer att vara en gång de är läkt.
  • Bild med titeln Get Eyebrow MicroBlading Steg 14
    3. Undvik att svettas, simma och direkt solljus under läkning. Dessa kan alla påverka färg och intensitet av ditt färdiga resultat. Du vill att pigmentet ska ta sig till din hud så gott som möjligt. Det är bäst att planera din mikrobladande möte strategiskt, så att du kan följa dessa eftervårdningsinstruktioner utan mycket offer.
  • Till exempel, planera inte ditt möte före en maraton eller en tropisk semester.
  • Bild med titeln Få ögonbryn Microblading Steg 15
    4. Få den rekommenderade touch-up. Mikrobladande tekniker kommer att berätta att du inte uppnår perfekta ögonbryn i ett möte. Det är en tvådelad process. När den första ansökan har läkt, kommer du tillbaka för en touch-up-möte. Nu kan tekniker observera hur din hud tog pigmentet och hur resultaten läktas. Då kan du fixa allt du är missnöjd med, mörka färgen, tweak formen, och så vidare.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande