Hur lägger man som en livsstil

Vill fly från rutan av arbetet / räkningar / scheman och se världen?Prova camping som en livsstil.Varje dag är din att göra exakt som du vill, du kan resa, arbeta säsongsmässigt, och racka upp flera livslängder.När du har smakat den typen av frihet, blir det svårt att gå tillbaka till en 9 till 5 existens.

Steg

  1. Bild med titeln Camp som en livsstil Steg 1
1
Spara pengar.Du kan inte göra någonting utan några pengar först.Men du behöver inte spara för alltid.Några stora kan hålla en mycket lång tid om du budget, och kommer åtminstone att komma igång.
  • Bild med titeln Camp som en livsstil Steg 2
    2. Ge bort eller sälja det mesta av vad du äger.Om du har saker du inte kan dela med, hyra en lagringsenhet.De är mycket billigare i små städer än i stora städer.Inkorporera din månatliga lagringsenhetskostnad i din budget.
  • Bild med titeln Camp som en livsstil Steg 3
    3. Välj ditt transportsätt.Du kommer inte att vilja sitta runt någonstans.Boredom är faktiskt det tuffaste du kommer att möta.
  • Vandring.Vandring är överlägset det svåraste sättet att gå.Allt du behöver är låsat på ryggen, och marken du kan täcka är begränsad.Men tusentals människor vandrar otroliga avstånd varje år på stora nationella natursköna spår, och många hittar erfarenhetens beroendeframkallande.Tänk på att bara för att du vandrar inte betyder att du alltid måste vara "på farten".Hitta en plats du gillar långt ifrån spår och håll så länge som din mat varar.Du kan också använda bussar, hytter och shuttles för att släppa dig i mitten av ingenstans, sedan vandra i och hitta några platser underbara att stanna ett tag.
  • Cykla.Cykling gör att du kan täcka mycket större avstånd, och det är lättare än backpacking.Men du är knuten till vägar, istället för på spår.Få "turné" cyklar och riggar dem med sadelväskor och dra en last trailer.Mountainbikes kan också fungera, om du planerar att göra någon off-road touring, eller bara utforska ner spår och 4x4 vägar.Cykelturning är svårast i bergen, med kontinuerliga klättringar.Men bergen är där majoriteten av de offentliga landarna är i Amerika, med massor av gratis camping.Men om du har barn, liksom alla dina redskap, kan cykla inte ge tillräckligt med långtidsrum för dig.
  • Paddla kanot.Få en 17`4" eller längre för turné så det spårar rakt.Läger på öarna.Du kan simma, fisk och bada varje dag.Du kan resa nästan var som helst via stora floder, sjöar och kanaler.Vatten är där hela livet är - du kan garantera varje minut kommer att vara sceniska.Det är där städer också är, så att få matvaror och nödvändigheter kommer att vara så nära som nästa bro.
  • Få ett 4-hjulsdrivna fordon och gör dem alla.Använd backpacking redskap, sätt cyklar på baksidan och din kanot på toppen.På så sätt är du redo för någonting.Du kan lämna bilen och vandra in, ta en resa ner en flod, gå utforska ett område på mountainbikes.Om du har mer än en cykel, läggs placera ragor mellan dem så metall är inte bortskrapade bort, bumpiga 4x4 vägar.Lätta skrymmande föremål kan fästas i under kanoten.Och insidan av ett fordon har allt du behöver någonsin.Nackdelen är naturligtvis den gaskostnad och reparationer.Men om du budgeterar för det, och stanna kvar i varje plats så länge som möjligt kan du få det att fungera.
  • Bild med titeln Camp som en livsstil Steg 4
    4. Grov ut några planer på var du vill åka.Komma med en allmän resväg.Ta reda på om några offentliga länder som du besöker via Internet - och om du ringer, eller skriver, skickar de dig en lavin av information gratis.Komma med en viss tid, säg en månad, eller sex månader, eller ett år och planera och budget för det.
  • Bild med titeln Camp som en livsstil Steg 5
    5
    Skissera en budget, och hålla fast vid det fanatiskt.Den minut du börjar avvika från din budget blir det bara värre, den nedåtgående spiralen börjar, och du kommer att bli bruten och desperat på nolltid.Tillåt så mycket pengar till varje månad, och när du är ute, stanna, tills nästa månad börjar.Om det betyder en extra vecka eller två i samma tråkig plats, gör det.Ju längre du stannar på ett ställe desto mer kommer du att älska det.Stanna en månad, och lämna kommer att vara som att flytta ut ur ditt hem.
  • Bild med titeln Camp som en livsstil Steg 6
    6

    Skaffa sig Högkvalitativa tält och sovsäckar, om du har råd med dem.Ditt tält är ditt enda skydd - gör det bekvämt.Sovsäckar ska nomineras under noll - syntetiskt tenderar att vara mer hållbart än ner, och fungerar fortfarande när det är vått.Har gott om ullkläder, filtar, tarps och rep.Var medveten om att bomull inte har något isolerande värde när det är våt, till skillnad från ull och syntetik, så har inte icke-bomullsversioner av alla kläder med dig.Bambu mattor är trevliga och bra att lägga sig på.Sova på marken kommer att bära dig snabbt - få tjocka skumdynor, eller en uppblåsbar madrass.Och om du har rummet är en futonmadrass värt sin vikt i guld.
  • Bild med titeln Camp som en livsstil Steg 7
    7. Slå vägen eller spåret eller floden - oavsett fallet kan vara.Koppla av, håll dig organiserad, håll dig till din budget och dina planer.Ställ alltid upp lägret länge före mörkret, eller du kommer att hamna i Motell territoriet.Om ett motell är en del av din månadsbudget - bra... dyka upp tidigt och njut av det för en hel 24 timmar.Men om du slutar få sista minuten motell av dålig planering och beslutsfattande, kommer du tillbaka i staden på nolltid och tillbaka till jobbet.
  • Bild med titeln Camp som en livsstil Steg 8
    8. Se till att det finns en stor vattenkälla Var du än går, oavsett om det är en bäck, sjö eller flod eller varma källor.Du kommer att behöva bada, tvätta, göra tvätt (om du är hardcore - de flesta använder laundromats), dricksvatten, möjligt ätbara växter, etc.Inte bara är vatten där hela livet är, det är där det mesta av maten är också.Vilda fruktträd gör mycket väl av vatten, och vattenlevande växter som Catta är i överflöd.Badning på daglig basis kommer att male dig i den här livsstilen som inget annat.Den största lyxen är varma källor.De är över väst i USA, i allmänhet fri att lägret bredvid, några djupt i vildmarksområdena - och ofta en bra plats för att möta liknande människor.
  • Det är väldigt viktigt att veta Hur man rensar vatten så att ingen blir sjuk.
  • Bild med titeln Camp som en livsstil Steg 9
    9. Gå där det är varmt och rör säsongsmässigt.Ingenting kommer att förstöra din entusiasm för den här livsstilen som kall.Det finns helt enkelt ingen anledning att vara kall och sitta i väskan i tältet.I U.S., Fokusera på söder, platser som Northern Florida, och södra Arizona och New Mexico är stora på vintern - massor av vildmark, spektakulär, ingen runt, mildt väder.Över somrarna, gå norrut.Kolla in Montana eller Adirondacks.
  • Bild med titeln Camp som en livsstil Steg 10
    10

    Använd gratis campingplatser.Vissa har förblir gränser för upp till en månad.Om du är på spåret, eller längs floden - gratis camping är överallt.Men i en bil är det inte så lätt - du måste söka.Det finns fortfarande en överraskande mängd lågt användbara fria campingplatser över U.S.Och ofta om du går ner någon grusväg, i nationella skogsmarker och BLM, kommer det att leda till något intressant...
  • Som det här stora lägret Owl Creek ner i Apalachicola-skogen i Northern Florida...
  • Eller detta öppna fält i Oconee National Forest med en lund av persimmon träd...
  • Eller den här platsen i en äng från Fontana Lake när reservoaren var låg...
  • Utanför East Bay i Florida under de levande ekarna...
  • Av Jones Pond i Adirondacks...
  • Över hela New Hampshire och Maine sponsras av AMC
  • Bild med titeln starta en campingplats Steg 1
    11. RVERS har fler alternativ. Även i tätbefolkade områden kan de hitta en plats att stanna för natten genom att gå med i dessa online-klubbar: Boondockers Välkommen, Harvest-värdar, RV Golf Club och över natten RV parkering. Ett helårs medlemskap är i allmänhet mindre än kostnaden för en natt på en campingplats.
  • Bild med titeln Camp som en livsstil Steg 11
    12. Få hängmattor. Allt som kommer att öka din komfortnivå är enorm.Utan möbler blir det gammalt sittande på marken.Du kan till och med sova i din hängmattor.
  • Bild med titeln Camp som en livsstil Steg 12
    13. Bada.Även ett snabbt dopp i en kall flod kan gå miles mot att du känner dig ren och uppdaterad.Känna sig ren är mycket viktigt, och kommer att skära ner på längtan efter ett motell.Om det inte finns någon vattenkälla i närheten, sola.En timme i solen öppnar alla dina porer och får dig att känna dig ren.Om det inte finns någon sol, och det är kallt - Bygg en svettlodge ut ur plantor och tarps och filtar.Men överväga att om det inte finns någon sol och det är kallt, kanske är du på fel ställe!
  • Bild med titeln Camp som en livsstil Steg 13
    14. Ät bra. Du kan laga mat som du gillar ute på en eld.Prova gjutjärnspanna och bakning i en holländsk ugn.Stromboli, kanelrullar, linser, pannkakor på grillen, rostade yams i elden, det är allt möjligt.Allt smakar bättre kokta över en eld - och med tanke på din spartanska livsstil, kommer du att dyrka varje bit.Din Värdering för livet och allt det erbjuder kommer att hoppa 1000%.Du kan till och med torra frukter i läder och Rök din egen jerky.Om du inte skämmer bort dig på måltiden börjar du längtan efter livet inomhus och oundvikligen bryta ner.
  • Bild med titeln Camp som en livsstil Steg 14
    15. Lär dig ätbara växter.Packa så många guider med dig av ätbara växter som du kan - ta ett litet bibliotek.Det finns en svimlande överflöd av vildmat där ute, om du bara tittar och får den mest grundläggande kunskapen om ätbara växter.Inkorporera vad du hittar i din kost - det här kommer enkelt att täcka några näringsämnen du längtar efter med din begränsade tillgång till färsk mat.Det kommer också att ansluta dig till landet och bygga lite självständighet.Se till att du äter hållbart, och lämnar några av plantorna bakom.
  • Använd alltid testet Universal Edibility (som beskrivs i Hur man testar om en växt är ätbar) eller något liknande för att växten är säker att äta.
  • Här är några idéer:

  • Hur man skördar vildt ris
  • Hur man äter Yucca
  • Hur man äter Prickly Pear Cactus
  • Bild med titeln Camp som en livsstil Steg 15
    16. Försök att sakta ner och njuta av livet.Detta är svårare än det låter. Ser Hur man lagas tillbaka. Hitta saker att göra förutom att bara spela och loafing.Till exempel:
  • Arbeta med primitiva hantverk, såsom sladd, vinkorgar, mattor, kokosnötskålar, sandaler, etc.:
  • Gör en pinjetålkorg.
  • Försök beading och sy ett par av mockasiner.
  • Börja bygga ett primitivt skydd, till exempel en halmtugn.
  • Måla Några av de fantastiska scenerna du stöter på, om du är en konstnär.Små gallerier är mycket öppna för lokalt arbete.En inkomst från detta kan gå långt för att stödja din minimalistiska livsstil.
  • Ta lite tid att läsa litteratur och filosofi, och försök att få en känsla för den "stora bilden".
  • Bild med titeln Camp som en livsstil Steg 16
    17. Arbeta säsongsmässigt.När du är låg på pengar, gör du lite mer för ett tag.Gör något nytt och intressant.Turistområden anställer alltid utanför människor under sin tidsperiod turism, och jobben går i gamut.Du kan också tjäna pengar och sälja vilda svampar. Till exempel kan du sälja Lobster-svamp för $ 15 / lb till kockar i high-end restauranger, och de är mycket roliga att samla.Du kan även tjäna pengar som samlar frö som "Desert Willow" att sälja till företag för skogsplantering.Det finns oändliga möjligheter där ute för att göra lite pengar och omgruppera - du behöver inte vara knuten till ett jobb / karriär för att överleva.
  • Bild med titeln Camp som en livsstil Steg 17
    18. Dokumentera dina erfarenheter.Hålla en journal av allt som händer, liksom dina tankar och humör.Ta massor av bilder.Det blir en dyrbar rekord av en av de viktigaste tiderna i ditt liv.
  • Tips

    Ha respekt för omgivningen som är ditt nya tillfälliga hem så att den naturliga skönheten kommer att bevaras för dem som kommer efter dig.Förorena inte vattenkällor genom att bada eller tvätta med tvål, även den biologiska nedbrytbara sorten.Var skicklig för att göra latriner och katoler för humant avfall, skada inte vegetation - flytta ditt tält varje par dagar för att låta gräset under återhämta sig, eller läger på en mer hållbar yta.Titta på din lägereldpåverkan - Använd endast en existerande brandring om möjligt.Kort sagt, ta inte med en hög effekt "civiliserad" Livsstil med dig - Besök Lämna inga spår För information om minsta effektmål och praxis för livet utomhus.

    Varningar

    Var försiktig. Medan de flesta på spåren är vänliga, kommer du att vara miles bort från medståndare, polis eller låsta dörrar. Håll dig vänlig och lugn men varning och vet hur man försvarar dig själv om behovet uppstår. Du kanske vill bära pepparspray eller någon form av personligt skydd på ett tillgängligt läge.
  • Förhindra tickbett. Lyme sjukdom är den mest utbredda vektorburna infektionssjukdomen i USA och kan ha permanenta hälsokonsekvenser. Lyme sjukdom, Bartonella, Babesien och andra tickburna sjukdomar sprids av flera typer av fästingar och är oftast överförda i nordöstra, stora sjöar, mid-Atlantic och sydostområden under våren, sommaren och faller. Under dessa tider, bära långa byxor tucked i strumpor för att förhindra att fästingar klättrar upp dina ben. Kontrollera hela kroppen och hårbotten för fästingar varje natt. Om du hittar ett bifogat fält, ta tag i huvudet med pincett och dra rakt ut. En försiktighetsresa av några veckors antibiotika rekommenderas omedelbart efter några tickbit.
  • Försök att inte bli skadad. De utan sjukförsäkring kan hitta sin resa kort med ett akutrumsbesök.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande