Hur ryggsäck genom europa

Backpacking genom Europa är ett bra sätt att tillbringa din sommar eller vintersemester. För att få de bästa erbjudandena och spara de flesta pengar, planera din resa sex till åtta månader i förväg. När du har bestämt dig för var du vill gå och vad du vill se, börja planera ditt boende och transport. När det gäller förpackning är konvertibla ryggsäckar din bästa satsning och kom ihåg att packa ljus!

Steg

Metod 1 av 5:
Beslutar vart man ska gå
  1. Bild med titeln Ryggsäck genom Europa Steg 1
1. Välj din ankomst- och avresedatum. Se till att du överväger säsongen du vill resa in när du väljer datum. Juni till augusti är högsäsong, vilket innebär många turister och högre priser, men trevligt väder och många festivaler. Å andra sidan är november till april lågsäsong, vilket innebär billigare priser och färre turister, men kallare väder.
  • Om du Planera en resa till Europa På vintern, kom ihåg att du måste packa mer kläder.
  • Bild med titeln Ryggsäck genom Europa Steg 2
    2. Gör en att göra-lista. Att göra en att göra-lista är den roliga delen. Gör en lista över alla platser du vill se eller besöka. Sedan begränsa din lista till de platser du måste se, de platser du verkligen vill se, och de platser du kan göra utan.
  • Använd kartor, reseböcker och online resesajter för att ta reda på spännande eller populära evenemang och destinationer.
  • Bild med titeln Ryggsäck genom Europa Steg 3
    3. Planera att stanna i stora städer i minst tre hela dagar. Gör det här om du planerar att besöka flera städer. Tre hela dagar ger dig tillräckligt med tid för att se sevärdheterna utan att känna sig rusade eller brända ut. Men hur länge du bor i varje stad beror verkligen på längden på din resa.
  • Till exempel, om du reser i två veckor och du vill besöka fyra olika städer, är två hela dagar i varje stad mer praktisk.
  • Metod 2 av 5:
    Planerar ditt boende
    1. Bild med titeln Ryggsäck genom Europa Steg 4
    1. Kolla in vandrarhem. Om du planerar på en budget, är vandrarhemmet ett bra val. I genomsnitt kostar ett vandrarhem var som helst från 18 till 40 euro / natt. Ju längre du går öst, desto billigare är priserna. Många vandrarhem erbjuder gratis WiFi, rena sängkläder och frukost. Men inte alla gör. Var noga med att kolla in de bekvämligheter som varje vandrarhem erbjuder innan du bokar.
    • Dessutom, eftersom vissa vandrarhem har lägre och övre åldersgränser, kolla in vandrarhemets åldersgräns innan du bokar din vistelse.
    • Kostnaden för ett vandrarhem kommer typiskt att bero på världens popularitet och storleken på ditt rum - till exempel, ett privat rum i ett parisiskt vandrarhem kostar mer än ett gemensamt rum i ett kroatiskt vandrarhem.
  • Bild med titeln Ryggsäck genom Europa Steg 5
    2. Couchsurf. Couchsurfing är ett annat prisvärt sätt att resa runt om i Europa eftersom det är gratis mest av tiden. Det är också ett bra sätt att träffa lokalbefolkningen och ta reda på lokala evenemang och aktiviteter. Besök en webbplats som Couchsurfing.com. Du kan bläddra i de tillgängliga sofforna i det område du kommer att bo i.
  • Det finns ett stort nätverk av Couchsurfers i Europa, så det är ett relativt säkert och prisvärt sätt att rygga genom Europa på en budget.
  • Bild med titeln Ryggsäck genom Europa Steg 6
    3. Prova camping. Camping är ett annat prisvärt alternativ. Men du måste packa eller köpa ett tält och grundläggande camping leveranser om du vill prova det här alternativet. Den genomsnittliga kostnaden för ett tältutrymme på en campingplats sträcker sig från 9 till 15 euro.
  • Alternativt kan du prova en campingtjänst. Anmäl dig till tjänsten, hitta en värd och lägg ditt tält i sin bakgård för en fast avgift på 4 till 10 euro. Vissa värdar kan till och med erbjuda bekvämligheter, som en dusch, under din vistelse. Leta efter dessa tjänster på webbplatser som Campinmygarden.com, gamping.com och airbnb.com.
  • Bild med titeln Ryggsäck genom Europa Steg 7
    4. Hus sitta. Hus sitter är ett bra alternativ om du bor i en stad i en vecka eller två. Du kommer att kunna bo på en lokal bostad gratis i utbyte mot att upprätthålla och titta på deras hus. Anmäl dig till en tjänst, hitta ett hus och kontakta ägaren. Var noga med att läsa över avtalet och logga in några dokument innan du bokar.
  • Leta efter dessa tjänster på webbplatser som Mindmyhouse.com, housecarers.com och lyxhousesitting.com.
  • Bild med titeln Ryggsäck genom Europa Steg 8
    5. Prova en semesterlägenhet nummer. Semesterlägenhet uthyres är pricier än vandrarhem och couchsurfing, men de är fortfarande överkomliga. Genom att bo i en semesterlägenhet hyra, kommer du definitivt att ha mer utrymme och integritet. Anmäl dig till en tjänst, hitta en hyra och boka den. Det är så enkelt.
  • Leta efter semesterlägenhet uthyrning på HomeAway.com, airbnb.com, vrbo.com och flipkey.com.
  • Bild med titeln Ryggsäck genom Europa Steg 9
    6. Bo på hotell. Att bo på hotell är det dyraste alternativet, men det är ett bra alternativ om du känner för att bli bortskämd för en natt. Bo på ett hotell för en eller två nätter under hela din resa.
  • Se om du har några poäng sparade på dina kreditkort. Detta är ett bra sätt att få lite rabatter på hotellvistelser.
  • Metod 3 av 5:
    Planerar din transport
    1. Bild med titeln Ryggsäck genom Europa Steg 10
    1. Resa med buss. Att resa med buss är överlägset det billigaste alternativet. Du kan resa med buss inom städer, liksom till andra städer. Det är typiskt 2 euro eller mindre att resa inom en stad med buss. Euroline är huvudbussen i Europa och dess nätverk sträcker sig över hela kontinenten.
    • Nackdelen är att det tar längre tid att resa från stad till stad med buss.
  • Bild med titeln Ryggsäck genom Europa Steg 11
    2. Få ett järnvägspass. Att resa med tåg är ett prisvärt alternativ om du planerar att besöka många städer. För att få de bästa erbjudandena, köp ett Eurail-pass före tid. För obegränsad resa till något land inom Eurail-systemet i 15 dagar till 3 månader, få ett globalt pass. Få ett Flexi Pass i 10 till 15 dagar av resor till något land inom systemet för en 2-månadersperiod.
  • Om din resetid till städer är mindre än sex till åtta timmar, så är det det bästa alternativet.
  • Bild med titeln Ryggsäck genom Europa Steg 12
    3. Flyga till dina platser. Försök flyga till dina platser om du reser för bara en kort tidsperiod som två veckor. Budgetflygbolag i Europa gör det här alternativet mycket prisvärt. Kostnaden för ett flyg kan vara så lågt som 5 euro. Se till att du tittar på avgifterna och bestämmelserna innan du bokar. Flygningen kan tyckas billigt, men avgifter kan öka priset väsentligt.
  • Detta är ett bra alternativ om din resetid med tåg är åtta eller flera timmar.
  • Vissa rabattflygbolag är Ryanair, Wizz, EasyJet och Transavia.
  • Bild med titeln Ryggsäck genom Europa Steg 13
    4. Hyra en bil. En bil är ett bra alternativ om du vill besöka små städer på landsbygden, men det är det dyraste alternativet. Du måste betala för gas, vägtullar och parkering. Dessutom tar många företag en avstängningsavgift på 100 till 300 euro om du släpper bilen i en annan destination.
  • Metod 4 av 5:
    Förpackning för Europa
    1. Bild med titeln Ryggsäck genom Europa Steg 14
    1. Välj en konvertibel ryggsäck. En konvertibel ryggsäck är en resväska med ryggsäcksremmar. De gör packning och transporterar dina saker lätt.Se till att du väljer en som passar din kropp bekvämt. Försök att undvika att plocka en stor ryggsäck eftersom det kan leda till att du packar mer.
    • Välj en ryggsäck med 40 till 50 liter för den mest mångsidiga.
    • Om du vill undvika att checka in ditt bagage, gå sedan till en 30 till 40 liter ryggsäck.
  • Bild med titeln Ryggsäck genom Europa Steg 15
    2. Packa grunderna. Försök bara ta med grundläggande toalettartiklar (tandborste / pasta, multi-use tvål, tvättduk, etc.), fem till sex toppar, två till tre byxor / shorts och fem par underkläder och strumpor. Se till att alla dina toppar matchar dina byxor, och ta med både långa och kortärmade toppar. Ta med tillbehör som halsdukar, hattar och solglasögon för att lägga till variation i dina kläder.
  • Rynkfria kläder är ett utmärkt val eftersom dina kläder kommer att packas i en resväska en majoritet av tiden.
  • Kom ihåg att välja komfort och flexibilitet över mode.
  • Du kan alltid köpa kläder eller skor när du reser.
  • Bild med titeln Ryggsäck genom Europa Steg 16
    3. Pack Viktiga rese tillbehör. Tillbehör Du kanske vill överväga att ta med är en mindre ryggsäck eller satchel, ett hänglås, en snacktorkande handduk, en vattenflaska och tvätttvål. Du kanske också vill ta med kanalband, en multi-verktygsenhet, ett pengarbälte, ziploc-väskor i flera storlekar och ett paraply.
  • Att komma runt staden ta med en guidebok, liksom en frasbok för att kommunicera med lokalbefolkningen.
  • Metod 5 av 5:
    Planerar före tid
    1. Bild med titeln Ryggsäck genom Europa Steg 17
    1. Börja spara tidigt. När du har allt planerat, beräkna kostnaden och börja spara. Det är förmodligen bäst att börja planera din resa sex till åtta månader i förväg. På så sätt kan du se till att du får tillräckligt med pengar som sparas för din resa.
  • Bild med titeln Ryggsäck genom Europa Steg 18
    2. Få ett pass. Var noga med att göra det om du inte har en. Gör fotokopior och elektroniska kopior av ditt pass bara om du förlorar det. Empa e-post själv de fotokopior. På så sätt kan du komma åt dem på en dator var som helst.
  • Var noga med att kontrollera din resmåls turistwebbplats för att se om du behöver visum för din resa - till exempel, kan du behöva visum om du reser under en längre tid, eller om du reser från ett EU-land till ett icke-EU-land.
  • Bild med titeln Ryggsäck genom Europa Steg 19
    3. Boka dina flyg, boende och transport. Gör det här när du har planerat och de beräknade kostnaderna. Försök att köpa dina flygbiljetter, boende och tågbiljetter (eller hyrbil) ett par månader i förväg för att få de bästa erbjudandena.
  • Bild med titeln Ryggsäck genom Europa Steg 20
    4. Besök din bank. Fråga din bank om sina valutakurser och avgifter. Se om de har kreditkort som kan hjälpa dig att komma runt några av dessa avgifter medan du reser. Var noga med att fråga om ATM-uttagsavgifter.
  • Dessutom, innan du lämnar, se till att du kan låta din bank veta att du kommer att resa för att undvika att ha dina kreditkort frusna.
  • Bild med titeln Ryggsäck genom Europa Steg 21
    5. Kontakta din mobiltelefonbärare. Fråga din mobila bärare om sina internationella priser, liksom typen av internationella planer som de har tillgängliga. Om du bestämmer att priserna är för dyra, kolla sedan på att få en förbetald telefon, som en tracphone.
  • Bild med titeln Ryggsäck genom Europa Steg 22
    6. Ta med kartor. Det är alltid en bra idé med att få en global karta eller kartor över de länder du kommer att besöka. På det här sättet, om du inte kan komma åt Internet för att aktivera din GPS, kommer du att ha en säkerhetskopia.
  • Försök att köpa reseguideböcker som inkluderar kartor över de länder du kommer att besöka.
  • Tips

    Köp ett turistkort med stad för att få rabatter på turer och attraktioner, gratis lokal kollektivtrafik och rabatter på köpcentra och restauranger.
  • Du kan spara pengar på mat genom att äta på lokala smörgåsar, gatuförsäljare och pizzaoller.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande