Hur man pratar och relaterar till brittiska människor

Brittiska människor beskrivs ofta som huvudstrong, quirky och social. Så om du någonsin knackar in i en brittisk person och vill göra ett bestående intryck, följ dessa steg.

Steg

  1. Bild med titeln Converse och relatera till brittiska människor Steg 2
1. Antag att det finns någon form av konst eller knack att prata och relatera till brittiska människor ställer dig upp för ett fall. Du kommer att relatera till personer du förstår, vars företag du tycker om och vem värderar de saker du gör, oavsett var någon av er kommer från.
  • Bild med titeln Converse och relatera till brittiska människor Steg 3
    2. Lite lite om fotboll. Inte amerikansk fotboll-men fotboll, eller rugby om du kommer till wales. Du behöver inte veta mycket, kanske bara de mest kända klubbarna, som Manchester United, Chelsea och Arsenal och Cardiff, för Rugby.
  • Bild med titeln Converse och relatera till brittiska människor Steg 4
    3. Ord som "godis" och "Jello" används ofta i Storbritannien, så lära sig deras ekvivalenter ("sötsaker" och "gelé"). Den här webbplatsen kan vara användbar: http: // Effingpot.com / slang.shtml
  • Bild med titeln Converse och relatera till brittiska människor Steg 5
    4. Tala inte om te, scones mm. hela dagen - det skulle vara det ultimata beviset att du inte är brittisk.
  • Bild med titeln Converse och relatera till brittiska människor Steg 6
    5. Det skulle vara till hjälp om du kunde laga en utländsk maträtt och brittiska som din matlagning lätt är klassad av hur komplexa ljudet är (som visas på den populära kanal 4-showen "Ät middag med mig").
  • Bild med titeln Converse och relatera till brittiska människor Steg 7
    6. Lära lite om brittiska monarker som den brittiska stolthet i sin rika historia, som inkluderar, men är inte exklusivt, monarkin.
  • Bild med titeln Converse och relatera till brittiska människor Steg 8
    7. Klaga på vädret, eftersom allt väder är för varmt eller för kallt. Eftersom Storbritannien är en ö, har den ett mycket varierande vädersystem och är inte alltid varmt eller alltid kallt som många platser runt om i världen. Vädret kan helt byta från timme till timme så försiktiga briter bär alltid paraplyer redo för en oförutsedd torrential downpour.
  • Bild med titeln Converse och relatera till brittiska människor Steg 9
    8. Brittiska folket lever fortfarande inte på 1800-talet, även om vissa fortfarande bor i 1800-talshus. Brittiska folket är inte alla posh och rika som ett BBC-drama, eller fattigt och nedtryckt som i en dickens roman eller på Eastenders. Brittiska människor är lika olika som dina genomsnittliga människor någonstans.
  • Bild med titeln Converse och relatera till brittiska människor steg 10
    9. Glöm inte, några brittiska människor älskar amerikaner, så om du har tillräckligt med amerikansk kultur om dig, visa den av! Vissa briter kommer att hälla skurna på vad Yanks hänvisar till som kultur och det bör noteras att människor i Storbritannien är mycket vana vid utländska besökare och turister, så de erkänner existensen av andra länder än USA och välkomnar någon som försöker prata och relatera till dem var de än de kan vara från.
  • Bild med titeln Converse och relatera till brittiska människor Steg 11
    10. Medan brittiska barn har förskola, primär, junior, sekundär och sjätte form, har amerikaner förskola, elementär, mitten och gymnasiet. Så som inte bli förvirrad när konversationsämnet är "Pedagogisk"-As Det verkar ofta vara - den här Wikipedia-sidan kan hjälpa till: https: // en.Wikipedia.Org / Wiki / American_and_British_English_Differenser # Education
  • Bild med titeln Converse och relatera till brittiska människor Steg 12
    11. Slutligen, men mycket dessa steg hjälper dig att prata med genomsnittliga brittiska människor, glöm inte att vara dig själv - oavsett din kultur.
  • Tips

    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande