Hur spola en brittisk toalett

Brittiska toaletter kommer i en mängd olika former och storlekar. Många av de äldre, särskilt de som i slutet av århundradet och bed and breakfast och frukostar, kräver lite know-how för att spola dem. Däremot kan de nyare dubbla spolmodellerna vara lite knepiga.

Steg

Metod 1 av 3:
Spola en toalett med en spak
  1. Bild med titeln Spola en brittisk toalett Steg 1
1. Sitta på toaletten och göra din insättning. Även om många länder har "squat stil" toaletter, är brittiska toaletter nästan alltid utformade för sittande. I denna aspekt liknar de vanligtvis andra västerländska toaletter.
  • Bild med titeln Spola en brittisk toalett Steg 3
    2. Tryck ner på spaken med din hand. Var säker på att du trycker på spaken så långt ner som det kommer att gå, men håll inte det där i mer än en sekund. Släpp det snabbt efter att du känner att det slutar.
  • Bild med titeln Spola en brittisk toalett Steg 4
    3. Försök igen, om det inte fungerade. Om en enda flush inte fungerade, vänta tills toaletten påfylls själv och försök igen. Den här gången, försök hålla spaken längst ner i några sekunder. Vissa äldre toaletter kräver lite längre för tanken att dränera eller fylla.
  • Metod 2 av 3:
    Spola en kedja-dra toalett
    1. Bild med titeln Spola en brittisk toalett Steg 5
    1. Gör ditt företag. Sitta på toaletten, släpp ditt avfall och sedan kassera ditt papper.
  • Bild med titeln Spola en brittisk toalett Steg 6
    2. Leta efter kedjan på väggen.Äldre brittiska toaletter kommer ofta inte med en hävarm. I stället har de en kedja, som vanligtvis är fäst vid väggen.
  • Bild med titeln Spola en brittisk toalett Steg 7
    3. Dra kedjan försiktigt ner. Dra inte för hårt eller du kan snäppa kedjan eller spaken på toppen. Om vattnet inte flyter, eller flyter mycket långsamt, kan du behöva prova en snabbare rörelse. Dra inte hårt - öka bara din hastighet lite.
  • Bild med titeln Spola en brittisk toalett Steg 8
    4. Släpp kedjan så snart du hör eller ser vatten. Toaletten fortsätter spolning. Det finns inget behov av att hålla kedjan nere, och det kan leda till att toaletten fungerar.
  • Om toaletten fortsätter att springa i mer än några minuter, spola igen, och den här tiden släpper spänningen på kedjan försiktigt. (På en korrekt fungerande toalett, bör du bara släppa taget, men äldre toaletter kan vara i förfall.)
  • Metod 3 av 3:
    Spola en dubbel spola toalett
    1. Bild med titeln Spola en brittisk toalett Steg 9
    1. Sätt dig ner och uppnå din uppgift. Sitta och lindra dina tarmar. Kassera ditt toalettpapper. Dubbla spoltoaletter är vanligtvis av en mer modern sort.
  • Bild med titeln Spola en brittisk toalett Steg 9
    2. Leta reda på knapparna på toppen av toaletten. Leta efter tecken som visar vilken knapp som är vilken.Några dubbla spoltoaletter har dekaler som berättar hur mycket vatten varje knapp erbjuder. Andra kommer att ha större knappar för de större flush och mindre knapparna för den mindre spolen.
  • I vissa fall kommer dubbla spoltoaletter att ha upp och ner spakar istället för knappar. Om så är fallet, leta efter tecken som berättar om du ska dra av spaken upp eller skjut ner det (baserat på om du har deponerat vätskor eller fasta ämnen).
  • Bild med titeln Spola en brittisk toalett Steg 10
    3. Tryck på lämplig knapp. Du behöver den mindre spolen för vätskor och den större spolen för fasta ämnen. Var noga med att trycka på knappen ordentligt, så långt det går, men håll inte ner det i mer än en sekund.
  • Dubbla spoltoaletter erbjuder vanligtvis en .8 gallon spola och en 1.6 gallon spola.
  • Tips

    Innan du använder en okänd toalett är det en bra idé att hitta en kolv, bara i fallet.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande