Hur man ringer till usa från förenade kungariket

Oavsett om du är en amerikansk resa utomlands eller ett brittiskt boende som försöker ringa folk i U.S., Du behöver veta alternativen och förfarandena på plats för att framgångsrikt ringa från ett land till det andra. Lär dig hur du ringer från var som helst inom Förenade kungariket (England, Skottland, Wales och Nordirland) till var som helst inom Förenta staterna. Du kan välja att ringa från en fast telefon, U.S. Mobiltelefon, brittisk mobiltelefon eller onlinetjänst.

Steg

Metod 1 av 3:
Kallar dig.S. Från en traditionell telefon
  1. Bild med titeln Ring i USA från Förenade kungariket Steg 4
1. Ring "00" på telefonen först. Ringa Storbritanniens internationella uppringningskod till din telefon, vilket är 00. Detta kommer att signalera att telefonnumret du är på väg att ringa är ute av landet.
  • Om du ringer från en mobiltelefon kan du behöva trycka på "+" -skylten på knappsatsen före eller istället för "00."
  • Bild med titeln Ring i USA från Förenade kungariket Steg 5
    2. Ring "1" för landskoden. När du har ringt 00 trycker du på 1 på telefonens knappsats. Detta är landskoden för Förenta staterna som kommer att beteckna att telefonnumret du är på väg att ringa är en U.S. siffra.
  • Om det telefonnummer du vill ringa är listad online, i en katalog eller som talas med dig, inklusive nummer 1 före riktnummer och nästa sju siffror, behöver du inte ringa "1" mer än en gång. Till exempel skulle du ringa 00-1 - (###) - ### - ####, inte 00-1-1 - (###) - ### - ####.
  • Bild med titeln Ring i USA från Förenade kungariket Steg 6
    3. Ring området för dig.S. område. Efter inmatning av den internationella uppringningskoden (00) och landskoden (1), ring area Code of the Region of the United States du försöker nå.
  • En u.S. Områdesnummer är alltid ett tresiffrigt nummer och är ofta listat inom parentes före följande sju siffror i telefonnumret, så: (###) - ### - ####.
  • En u.S. Tollfritt nummer ersätter områdeskoden med en av följande koder: 800, 888, 877, 866, 855, 844. Tollfria nummer är dock inte gratis när du ringer från utsidan av dig.S., och i själva verket kanske inte fungerar alls när den är uppringd. Ring i stället ett företags alternativ, standard telefonnummer.
  • Observera att en persons riktnummer kanske inte är densamma som deras fysiska läge i USA om de har flyttat men hållit samma telefonnummer, eller köpte en telefon i ett annat område än den de bor i.
  • Bild med titeln kalla Förenta staterna från Förenade kungariket Steg 7
    4. Ring de återstående sju siffrorna. Följ den internationella uppringningskoden (00), landskoden (1) och den tresiffriga områdeskoden med de återstående sju siffrorna i U.S. telefonnummer. När alla siffror är angivna, tryck på samtalsknappen för att placera samtalet.
  • Allt du.S. Telefonnummer innehåller tio siffror totalt, med tre för riktnummer plus de återstående sju siffrorna, som så: (###) - ### - ####.
  • Observera att du inte ska inkludera några specialtecken som "#", "-," "(," eller ")", även om de kan visas i dessa exempel eller vart numret du försöker ringa är listat.
  • Metod 2 av 3:
    Använda en online-samtalstjänst eller app
    1. Bild med titeln Ring till USA från Förenade kungariket Steg 8
    1. Använd Skype för röst- eller videosamtal. Prova den populära Skype-tjänsten för att göra video eller ljudsamtal till någon i världen som har skype på sin telefon eller dator. Du kan också ringa till ett vanligt telefonnummer, oavsett om det finns ett tillhörande Skype-konto, för en liten avgift.
    • Ladda ner Skype gratis på en smartphone, surfplatta eller dator för att omedelbart börja ringa andra Skype-konton gratis. Om du vill använda Skype för att ringa en vanlig U.S. Telefonnummer, lägg till Skype-kredit till ditt konto för att betala när du går, eller välj en månadsabonnemang för att spara på frekventa samtal.
    • Se till att du är ansluten till en dator eller telefon med höghastighetsinternet när du ringer från Skype, eftersom ljud- och videokvaliteten blir bättre och mer tillförlitlig med en bra anslutning.
    • Observera att om du använder en mobilapp för Skype på en telefon eller surfplatta som inte är ansluten till WiFi, kommer du att medföra dataavgifter. Kontrollera med din telefon- eller SIM-kortleverantör om dessa avgifter, eller köpa en plan med obegränsad eller en stor mängd data om du planerar att använda telefonappar ofta utan en internetanslutning.
  • Bild med titeln Ring i USA från Förenade kungariket Steg 9
    2. Prova andra samtalsprogram. Använd en annan tjänst med ljud- och / eller videosamtal, till exempel Google Hangouts, Viber eller WhatsApp. Liksom Skype, samtal via dessa tjänster är gratis till andra medlemmar av tjänsten och har en liten avgift för att ringa regelbundna fasta telefoner och mobiltelefoner.
  • Använd dessa tjänster på en dator eller via gratis appar för din mobiltelefon eller surfplatta. Kom ihåg att om telefonen inte är ansluten till Internet, kommer du att medföra dataavgifter för de samtal du gör på nätverket.
  • Prova olika tjänster för att se vilken du gillar det bästa, eftersom de alla har lite olika funktioner. Eller du kan välja en app baserat på om du är.S. Kontakter har också det eller kan få det, för då är dina samtal till dem fria.
  • Bild med titeln Ringa Förenta staterna från Förenade kungariket Steg 10
    3. Testa en tjänst innan du använder den. Ladda kontakter, telefonnummer eller kredit (om tillämpligt) för samtal på en Internet-telefon eller app innan du använder den för att ringa till dig.S. Från Storbritannien. Bekanta dig med processen att ringa, kvaliteten på ljudet eller videon, och alla andra funktioner så att du är redo att använda den utan problem.
  • Om du kan, testa appen innan du är utomlands i Storbritannien för att bli bekant med det. Se till att du har en bra Internetanslutning och, om möjligt, använd samma enhet som du använder för att ansluta under utlandet.
  • Du kanske vill vara beredd med en pålitlig mikrofon och ett par hörlurar för att ringa från Storbritannien, särskilt om du använder en äldre dator som inte har en mikrofon eller högtalare som är inbyggda, eller du vill kunna göra Handsfree mobilsamtal.
  • Metod 3 av 3:
    Välja hur man ringer
    1. Bild med titeln Ringa Förenta staterna från Förenade kungariket Steg 1
    1. Ta en mobiltelefon från U.S. Om du är från Förenta staterna och reser i Storbritannien, ta med en olåst telefon som gör det möjligt för SIM-kort att matas in från andra leverantörer. Ett SIM-kort är ett litet informationschip som du kan köpa från en mobil leverantör under utlandet.
    • Se till att den mobiltelefon du vill ta med till Storbritannien är en GSM-telefon (global mobilteknik som används av det mesta av världen) och det är olåst, vilket innebär att det inte har en begränsning att användas med andra leverantörer. AT & T och T-Mobile bär GSM-telefoner som vanligtvis är upplåsta.
    • Leta efter en brittisk mobilleverantör som bär ett SIM-kort som passar i telefonen. De flesta mobiltelefoner har en vanlig SIM-kortstorlek, men iPhones och andra nyare smartphones använder speciella mikro- eller nano SIM-kortstorlekar.
    • Du kan skapa en internationell uppringningsplan via din nuvarande U.S. telefonbärare, men notera att dessa planer är vanligtvis mycket dyra.
    • Oavsett om du väljer en internationell samtalsplan eller SIM-kortvägen, se till att du ringer till dig.S. leverantören att ändra eller avbryta din tjänst och ställa frågor du kan ha innan du reser till Storbritannien.
  • Bild med titeln Ring till USA från Förenade kungariket Steg 2
    2. Köp en mobiltelefon i Storbritannien. Välj att köpa en mobiltelefon i Storbritannien om du inte kan eller inte vill ta med dig från U.S., som det är ofta enklare och billigare. Köp en billig telefon för en kort vistelse i Storbritannien och köpa en Pay-As-You-Go SIM-kort plan för att ringa internationella samtal.
  • Kontrollera prissättningen på planen för att se till att du vet vad priserna är för internationella samtal. Kontrollera dataanvändningspriserna på en smartphone om du planerar att använda den för Internet Calling Apps.
  • De flesta pay-as-you-go SIM-kortplaner för mobiltelefoner i Storbritannien kommer med en liten mängd förutbetalda minuter för samtal, och då kan du "fylla upp" med flera minuter över telefonen eller på en kiosk för nätverksleverantören.
  • De viktigaste mobilnäten i Storbritannien är Vodafone, T-Mobile, Virgin Mobile, O2 och Orange. Butiker som Car Phone Warehouse och Phones4u säljer billiga telefoner från flera olika nätverk.
  • Bild med titeln Ringa Förenta staterna från Förenade kungariket Steg 3
    3. Ring från en fast telefon. Ring till dig.S. Från en brittisk fast telefon om du vill. Kontrollera med fasta tjänsteleverantören för att ta reda på priserna för internationella samtal, eller köpa ett telefonkort för att sänka priserna för samtal till U.S.
  • Köp ett internationellt telefonkort från livsmedelsbutiker, postkontor eller telefonbutiker i Storbritannien för att minska kostnaden för frekventa internationella samtal. Generiska internationella telefonkort kan vanligtvis användas med antingen fasta telefoner eller mobiltelefoner.
  • För att använda ett internationellt telefonkort kommer du vanligtvis att ringa ett åtkomstnummer som finns på baksidan av kortet, sedan ett unikt PIN-nummer, och slutligen det telefonnummer du vill ringa.
  • Video

    Genom att använda den här tjänsten kan viss information delas med YouTube.

    Tips

    Kom ihåg när du lägger ett samtal som du.S. är uppdelad i sex olika tidszoner. När i Storbritannien kan tidsskillnaden vara så stor som 11 timmar från att ringa Hawaii eller så liten som 5 timmar för New York. Kontrollera tidsskillnaden så att du ringer till en rimlig tid för mottagaren, eller inom öppettider om det är ett affärsrop.
  • I vissa fall kan ett internationellt textmeddelande vara ett billigare eller bekvämt alternativ för kommunikation som inte är nödvändigt att göra med röst.
  • Varningar

    Undvik att placera internationella samtal från ett hotell, eftersom de ofta lägger till på en tillägg till din samtalskurs, även om samtalet skulle vara fritt från en annan telefon. Kontrollera med hotellet först om sina priser om du planerar att ringa från sina telefoner.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande