Hur man äter scones

Det bästa sättet att äta scones är fortfarande ett varmt debatterat ämne. Scones är en del av eftermiddagste eller grädde-tea tjänster, och det finns mer att scone än du kanske tror. Äter du dem Devon Way eller Cornish Way? Vilken typ av sylt sätter du på dem? Använder du dubbel vispad grädde eller clotted cream? Att äta scones är faktiskt ganska enkelt, men så länge du följer ordentlig etikett. Du kommer att kunna fritt njuta av dig själv i några söta scones och te på nolltid!

Steg

Metod 1 av 2:
Välja de perfekta toppings och parningar
  1. Bild med titeln Ät Scones Steg 1
1. Ät scones efter te smörgåsar men innan sötsaker. Du hittar vanligtvis scones på den andra tierplattan. Ta en eller två för att spara lite utrymme för sötsaker också.
  • Bild med titeln Ät Scones Steg 2
    2. Välj vispad dubbelkräm eller clotted cream. Gå med clotted cream för den traditionella brittiska smaken som är favorit bland scone älskare. Om du vill sticka ut, välj den vispade dubbla grädden, vilket ger dig en renare, jordigare smak. Prova båda krämer se vilken du gillar bäst.
  • Bild med titeln Ät Scones Steg 3
    3. Har skarp, tårta sylt för att balansera krämens smak. Sätt på en klassiker som jordgubbe eller damson sylt. Var ny våg och välj hallon eller svartbärssylt, vilket kan göra din scone ännu mer utsökt.
  • Bild med titeln Ät Scones Steg 4
    4. Välj en scone, lägg sedan 2 matskedar värda kräm och sylt på den. Försök att träffa den 2: 1: 1-förhållandet söt plats, vilket innebär att du behöver ungefär samma vikt på toppings som din scone.
  • Bild med titeln Ät Scones Steg 5
    5. Drick lös lövte efter att ha ätit scone. Att dricka lös lövtea förbättrar smaken och den övergripande upplevelsen. Brygga teet i 3 till 6 minuter. Var försiktig, men: brygga teet för länge kan det påverka smaken.
  • Metod 2 av 2:
    Ställa in scone
    1. Bild med titeln Ät Scones Steg 6
    1. Använd en sked för att skopa små portioner av grädde eller sylt på din tallrik. Använd de serveringsskedar som tillhandahålls för varje skål. Du vill bara blanda grädden och sylt på din scone med din sked.
  • Bild med titeln Ät Scones Steg 7
    2. Bryta scone horisontellt med fingrarna. Använd din kniv för att endast sänka grädden.Oroa dig inte, scone är super lätt att bryta ihop!
  • Bild med titeln Ät Scones Steg 8
    3. Börja med att klä av scone med kräm då sylt eller vice versa. Använd en kniv för att sprida tillräckligt med grädde och sylt på en liten bit. Välj antingen Devon eller Cornish Way. Om du vill vara som drottningen, gå med Cornish-metoden.
  • Devon Way: Cream först, sylt andra. Du kommer att kunna smaka på syltens smak bättre eftersom det kommer att slå dina smaklökar först.
  • Cornish sätt: Jam först, Cream Second. Du kan undvika att vara rörig om du väljer det här. Sylten kommer att hålla grädden på plats så att du inte behöver oroa dig för att slå din skjorta.
  • Bild med titeln Ät Scones Steg 9
    4. Ät den bitformade biten av scone. Har några servetter i närheten eftersom scones är mycket känsliga. Njut av!
  • Tips

    Scones är bäst medan de fortfarande är varma.
  • Använd en servett om du äter scone blir rörig.
  • Varningar

    Ät aldrig en scone som en smörgås, eftersom det anses vara dåligt sätt.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande