Hur man är vänner med det konstiga barnet

Finns det ett barn på din skola som du tycker är konstigt? Ser de förlorade och vänlösa? Uppmana dem genom att bli sin vän, och på nolltid har du en ny vän och att barnet inte verkar konstigt längre!

Steg

Del 1 av 2:
Vara öppen och vänlig
  1. Bild med titeln vara vänner med det konstiga barnet Steg 1
1. Vara välkommen. Låt "konstig" Kid vet att du är vänlig. Om det finns ett barn som inte är exakt detsamma som alla andra i skolan, kan de användas för att behandlas okänt av människor och inte initialt inse dina snälla intentioner. Berätta för dem att du är vänlig och låt dem att du inte är en mobbning eller en genomsnittlig person.
  • Bild med titeln vara vänner med det konstiga barnet Steg 2
    2. Starta en konversation. Börja helt enkelt genom att säga något trevligt som, "Snygg skjorta" eller "Coola skor." Du kan också enkelt starta en konversation genom att bara säga, "Jag märkte din väska / skor / örhängen / glasögon / någonting". Om du säger detta, istället för att bara ge ett komplimang, är chansen att den andra personen kommer att säga, "Vad märkte du om min --?" Du kan svara på sin fråga och hålla konversationen att gå. Om du bara säger, "Snygg hatt," Då kan den andra personen svara bara genom att säga "tack", vilket inte är mycket av en konversation.
  • Att ge komplimanger är alltid trevligt - nästan alla gillar att få komplimang, men säger vad du märkte är en bättre öppnare, och du kan även säga det om du bara märkte något för att du inte tyckte om det. Var bara taktfull och säg, "Jag märkte det eftersom jag aldrig sett en sådan som tidigare," snarare än att säga hur hemskt du tycker att varan är! Inte alla gillar samma saker, men det är inte nödvändigt att dela dina åsikter när du försöker göra nya vänner.
  • Bild med titeln vara vänner med det konstiga barnet Steg 3
    3. Vara deras skydd, om de behöver en. Om någon annan säger något betyder, stå upp för din nya vän. Goda vänner gör det för varandra. Ingen borde välja någon annan bara för att de tycker att de är konstiga. Vi är alla konstiga till någon! Alla skiljer sig från alla andra i hur de ser ut och vad de tycker och gillar eller inte gillar. Vissa människor liknar varandra, och ibland är människor riktigt olika.
  • Det finns verkligen inget sådant som vanligt och inget sådant som konstigt. Konstiga skulle vara 150 personer som var alla identiska! Kuslig! Acceptera skillnader i andra och stå upp för alla mot mobbningar och okunniga människor.
  • Bild med titeln vara vänner med det konstiga barnet Steg 4
    4. Introducera din nya vän till dina andra vänner. Berätta lite om var och en av dina vänner när du gör introduktionerna. Försök att nämna något som din nya vän har gemensamt med dina etablerade vänner. Till exempel, om "konstig" Kid gillar fotboll, och din kompis gör också, säg, "X, det här är y, han är också i fotboll," eller, "Om det nya barnet har en Halloween kitty läxa bindemedel, säg, "A, det här är B, hon har en Halloween kitty lunchväska."
  • Bild med titeln vara vänner med det konstiga barnet Steg 5
    5. Be din nya vän att berätta om sitt liv och vad de tycker om att göra. Försök att inte pry. Om du tycker det är konstigt att någon bär mörka glasögon hela tiden, fråga inte genast omedelbart om det. Din nya vän kan vara känslig för ett ögonproblem. Fråga om deras familj, vilka klasser de gillar, vilken musik de är i och den typen av saker. Berätta för din vän lite om dig själv också. Det spelar ingen roll om du är totala motsatser och tycker inte om något av samma saker - du kan fortfarande vara vänner! Om du inte hittar något som du vill prata om, försök sedan binda om något du inte gillar, även om det är något lite dumt eller trivialt, som skolan köttfärs, matte tester eller spindlar!
  • Bild med titeln vara vänner med det konstiga barnet Steg 6
    6. Lyssna på dem när de talar. Vissa människor är blyg, och vissa har en stammar eller andra talproblem, så var tålmodig och lyssna noga. Om, tyvärr, i allmänhet är folk inte så trevliga för detta till synes "konstigt barn," Då kan de inte vara mycket vana vid att ha vänliga samtal och kan vara lite besvärligt. Var uppmuntrande och försäkra din nya vän som du vill vara vänner och komma överens med dem.
  • Del 2 av 2:
    Lär känna personen
    1. Bild med titeln vara vänner med det konstiga barnet Steg 7
    1. Ge dem ditt nummer. Berätta för dem att ringa dig. Du kan lära dig mycket av dem när du pratar mer och de kan finna det lättare att prata när du inte är ansikte mot ansikte.
  • Bild med titeln vara vänner med det konstiga barnet Steg 8
    2. Bli vänner på Facebook eller en annan social media webbplats.
  • Bild med titeln vara vänner med det konstiga barnet Steg 9
    3. Lär känna personen lite mer. Prata några gånger för att lära känna varandra - du kommer inte bli vänner efter en snabb chatt i lunchkön! Var noga med att inte överdriva detta och / eller gör det för fort, de kan bli obekväma.
  • Bild med titeln vara vänner med det konstiga barnet steg 10
    4. Fråga dem över. Ge dem din adress och fråga dem till din plats.
  • Bild med titeln vara vänner med det konstiga barnet Steg 11
    5. Bli bra vänner. Försök att veta den personen in och ut. Du kommer till slut inte ens ihåg varför du trodde att de var konstiga!
  • Bild med titeln vara vänner med det konstiga barnet steg 12
    6. Lär dig din nya väns brister. Brister kan göra en vänskap svagare, så försök att känna dem först och då borde de vara mindre av ett problem. Men kom ihåg att alla har brister och att det inte behöver vara en dålig sak. Om de har några triggers, var försiktig så att du inte ställt dem.
  • Tips

    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande