Hur man hittar en sista minuten mors daggåva

Å nej! Mors dag är precis runt hörnet och du glömde att få en present till den speciella mamman i ditt liv. Om du panikar, ta ett andetag, eftersom det finns massor av sista minuten alternativ som fortfarande kommer att sopa din mamma av fötterna. Även om du har lite tid och inga idéer finns det fortfarande många enkla sätt att visa din mamma som du älskar och uppskattar henne på mors dag!

Steg

Metod 1 av 4:
Gör en gåva
  1. Bild med titeln Hitta en sista minuten mor
1. Gör henne lite mors dagkuponger. En kuponghäfte innehåller saker du kan "lösa in" senare. Dessa kan vara personliga kuponger, hushållskuponger, eller något annat vår mamma kan behöva hjälp med! Leta efter bra förslag på nätet och skräddarsy dem till några inuti skämt eller vanliga saker som din mamma begär av dig.
  • Till exempel, om din mamma alltid ber om hjälp i köket, kan ditt kuponghäfte innehålla information som "Tvätta disken utan att bli frågad" eller "Gör middag när du är trött."
  • Om din mamma hatar att göra gården, kan din kuponghäfte inkludera "klippa gräsmattan" eller "städa ut den gamla skuren."
  • För en kuponghäfte som är mindre om att göra "sysslor" och mer om bindning med din mamma, prioritera kuponger som "se din favorit tv-show istället för min" eller "bra för 1 backrub."
  • Bild med titeln Hitta en sista minuten mor
    2. Skapa ett personligt mors dagkort. För att göra ett mors dagkort, ta skrivarpapper eller färgat papper och vika det i hälften. Dekorera framsidan med klistermärken, handgjorda ritningar, hjärtan och andra söta saker och fyll in insidan med en anteckning till din mamma om hur speciell hon är.
  • Se till att du signerar kortet!
  • Bild med titeln Hitta en sista minuten mor
    3. Skriv henne a dikt. Din dikt till din mamma kan vara en utarbetad formbaserad dikt som sonett, eller något en enkel och kort dikt som haiku. Fokusera på saker hon gör eller säger att du älskar och värderar, och skriver från hjärtat.
  • Bild med titeln Hitta en sista minuten mor
    4. Ta med sin frukost i sängen. Om du bor med din mamma, eller bor i närheten, förbered din favorit frukost innan hon vaknar. Då slå försiktigt på sin dörr för att överraska henne med ett matbricka!
  • Glöm inte att inkludera en kopp av hennes favoritjuice eller mjölk.
  • Var noga med att vakna tillräckligt tidigt att du kan göra och servera frukost innan hon står upp!
  • Bild med titeln Hitta en sista minuten mor
    5. Välj henne ett bunt av vildblommor. Du behöver inte få din mamma en snygg bukett för att göra sin mors dag speciell. En bunt av blommor som du väljer dig från din bakgård eller närliggande park kan vara lika dyrbar!
  • Bild med titeln Hitta en sista minuten mor
    6. Baka henne muffins eller a kaka. Om din mamma har en söt tand, ta reda på muffinsfacket eller tårta och gör henne något speciellt. Du kan till och med lägga på isen på den eller skriva hennes namn på kakan för att klargöra att det här är för henne på hennes speciella dag!
  • Metod 2 av 4:
    Köpa något online
    1. Bild med titeln Hitta en sista minuten mor
    1. Köp en framtida spa dag. Så kanske du inte planerade och du kan inte planera en spa dag för mors dag själv, men det betyder inte att du inte kan ge din mamma avslappnadens gåva! Ring ett lokalt spa eller använd en tjänst som Groupon för att köpa ett spa-presentkort som hon kan lösa in när hon vill!
  • Bild med titeln Hitta en sista minuten mor
    2. Ge henne gåva av obegränsade tidskrifter. Om din mamma älskar tidskrifter, tjänster som Magzter Gold, Texture, och enkelt tillhandahåller "Allt du kan läsa" Magazine-prenumerationer. Ladda ner någon av dessa appar på din mammas tablett eller smartphone så att hon kan läsa hennes favoritmagasiner när hon vill!
  • Bild med titeln Hitta en sista minuten mor
    3. Skicka en bok till sitt hus varje månad för nästa år. Om din mamma älskar att läsa, men kämpar för att hitta böcker som hon gillar, hjälper henne att hitta nya romaner genom att underteckna henne upp för en bok om månadsabonnemang på https: // bookofthemonth.com. Denna prenumerationstjänst kuraterar en lista över böcker varje månad och ger din mamma möjlighet att välja vilken som hon skulle vilja läsa innan den skickade den rätt till hennes dörröppning!
  • Bild med titeln Hitta en sista minuten mor
    4. Gör sitt liv enkelt med en måltidsabonnemangstjänst. Hatar din mor matlagning, men gör matlagningsuppgifterna ofta på axlarna ändå? Att underteckna henne upp för en tjänst som blå förkläde eller hej färskt är ett sätt att göra måltiden förberedelser så mycket lättare. Dessa tjänster skickar ingredienser och recept direkt till din mors dörr!
  • För en mindre traditionell måltidleverans, prova ofullkomliga produkter, som skickar "ful" men friska råvaror direkt till hennes dörr!
  • För en mamma som älskar att resa, prova världen kommer att skicka din mor snacks och gourmetmat från ett nytt land varje månad.
  • Bild med titeln Hitta en sista minuten mor
    5. Underteckna henne för en klädsabonnemangstjänst. Om din mamma älskar att shoppa, ta kläderna till henne med prenumerationstjänster som sömlös och vilselös. Dessa tjänster skickar Fives produkter av kläder till din mors dörr så ofta som hon vill, alla utvalda för henne av en online stylist!
  • Om du känner till din mammas storlek och stil kan du fylla i "Style Guide" för henne. Om inte, erbjuder båda dessa tjänster presentkort. Ladda upp ett presentkort och ge henne möjlighet att välja sin storlek och stil när hon vill!
  • Bild med titeln Hitta en sista minuten mor
    6. Prova en sminkabonnemangstjänst om din mamma älskar kosmetika. För en blandning av hår, smink, hudvård och doftprover, underteckna din mamma upp till björkbox. Eller, om din mamma föredrar wellness och naturprodukter, beställa henne säsongsbetonade Merkaela Wellness-lådorna.
  • Bild med titeln Hitta en sista minuten mor
    7. Ge en tech-savvy mamma en internet prenumerationstjänst. Tjänster som Spotify, Pandora och Apple-musik ger din mamma en chans att strömma musik när hon vill. Amazon Prime ger sin gratis två dagars leverans, medan videostreamingstjänster som Netflix, Hulu och HBO går tillåter henne att titta på hennes favoritfilmer och TV-program när som helst.
  • Observera att för de flesta av dessa prenumerationer måste du ställa in dem på din mammas enhet, så se till att du har tillgång till sin dator eller surfplatta innan du köper!
  • Metod 3 av 4:
    Planerar några dagar framåt
    1. Bild med titeln Hitta en sista minuten mor
    1. Återskapa gamla familjebilder. Finns det ett foto av dig som din mamma älskar? Försök att återskapa fotot så smidigt som möjligt. Skriv sedan ut det och lägg den sida vid sida med det ursprungliga fotot. Överraska din mamma med den här lätt att göra nostalgiska gåva på mors dag!
    • Till exempel, om det finns ett foto av dig som ett barn med glass över hela munnen, försök att matcha din tröja till skjortan du hade på dig och se till att du smörjar glass överallt. För bonuspoäng, gör det samma färgglass som glass på bilden.
  • Bild med titeln Hitta en sista minuten mor
    2. Gör sitt liv enklare med Google Home eller Amazon Echo. Dessa handsfree-enheter svarar på din mammas röst och hjälper till att svara på frågor och underlätta dagliga handlingar, för att göra din mors liv enklare och roligare. Välj Google hem om hon har en Android, eller gå med det mer flexibla Amazon Echo för någon typ av telefon.
  • Be ditt Google Home eller Amazon Echo att spela din favoritmusik, läs nyheterna eller ringa. De kan också svara på frågor som "Hur många Oz är i en kopp?"Och" Vad är vädret idag?"
  • Andra typer av smart teknik styr dina lampor eller temperatur!
  • Bild med titeln Hitta en sista minuten mor
    3. Köp henne en ny handväska om hon blir gammal. Kanske är din mamma inte på mode, varför hennes handväska blir gammal med användning. Allt mer anledning att få henne! Hitta stora mors dag erbjudanden, och se till att du håller henne i åtanke när du köper.
  • Till exempel behöver hon en handväska som kan passa en bärbar dator? Använder hon sin handväska som träningspåse? Skulle hon föredra något mindre så det kan inte bli rörigt?
  • Metod 4 av 4:
    Arrangera en speciell dag
    1. Bild med titeln Hitta en sista minuten mor
    1. Tillbringa dagen med henne, om du kan. Om du bor med din mamma eller i närheten, spendera dagen med henne. Oavsett om du gör något stort och förplanerat eller bara hänger och skvaller, kommer din mamma att älska företaget och uppmärksamheten.
    • Fråga henne vad hon vill göra, och se till att du är överens! Även om det inte är din favorit sak att göra, vilket medföljer henne till film eller till parken, kommer att göra sin dag!
  • Bild med titeln Hitta en sista minuten mor
    2
    Säg till henne att du älskar henne. Denna till synes enkla del av mors dag kan ofta förbises i förberedelserna för semestern, men det kan vara det som ändrar en vanlig mors dag till en dag värt att komma ihåg. När du säger till henne älskar du henne, fokusera på varför du älskar henne. Markera de specifika sakerna hon gör som är speciella för dig.
  • Till exempel, berätta för henne att du aldrig glömde det en gång hon vaknade tidigt för att göra din favorit frukost innan ett viktigt test eller sportspel.
  • Säg att du ständigt i vördnad om hur hon jobbar så hårt och kan fortfarande komma hem och vara en fantastisk mamma.
  • Påminn henne att de små sakerna hon gör, gillar att köpa din favoritglass när du har en hård dag, menar världen för dig.
  • Bild med titeln Hitta en sista minuten mor
    3. Låt henne få henne. Kanske är hennes favoritmat något du inte gillar, eller hon älskar en tv-show du hittar tråkigt. Vad det än är, se till att du godkänner att delta i den aktiviteten med henne. Kom ihåg att det här är tänkt att vara hennes dag, så att hon sätter henne i rampljuset och hjälper henne att ha den bästa tiden är en av de största gåvorna du kan ge henne.
  • Bild med titeln Hitta en sista minuten mor
    4. Be henne att berätta för dina historier om hennes liv och barndom. Din mamma har förmodligen en hel samling av berättelser som du aldrig hört, och att fråga henne om dem är ett bra sätt att visa att du bryr dig om hennes förflutna och hennes framtid. Fråga henne om hennes barndoms äventyr eller favorit barndomsresor. Har henne att berätta historier om hur det var när hon växte upp, eller vad hon gjorde under hennes somrar. Ge henne en chans att berätta om hennes liv, precis som du alltid berätta för henne om din.
  • Avbryt inte eller stoppa henne om hon börjar berätta en historia som du redan har hört.
  • Present ideér

    Prova mors dagkuponger från äldre barn

    Stöd WikiHow och Lås upp alla prover.

    Prova mors dagkuponger från yngre barn

    Stöd WikiHow och Lås upp alla prover.

    Video

    Genom att använda den här tjänsten kan viss information delas med YouTube.

    Tips

    Istället för "riktiga" blommor, gör henne pappersrosor Det kommer aldrig att vara!
  • Låt inte på att du glömde mors dag, eller det kan få din mamma att känna dig som det du slutade göra var mindre speciellt.
  • Varningar

    Om du väljer att välja vildblommor, se till att du inte överträffar någons land eller plocka blommor från någon annans trädgård!
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande