Hur man väljer en mors daggåva till din fru

En semester närmar sig snabbt och du kan inte tänka på den idealiska gåvan. Alla går igenom det, och på mors dag kan det vara en utmaning att fira din fru med något annat än ett hälsningskort, blommor eller en låda med choklad. Det är alltid livskraftiga gåvor, men den bästa gåvan är en som är hjärtlig. Tänk på hennes intressen, ditt förhållande och hennes ansvarsområden under hela året för att komma med en meningsfull gåva. Oavsett om du behandlar din fru till en extravagant resa eller ge henne en fredlig dag fri från ansvar, visa henne att du älskar henne och värdesätter henne som en person.

Steg

Metod 1 av 3:
Ge små presenter
  1. Bild med titeln Köp din flickvän den perfekta presenten Steg 3
1. Hitta en gåva som matchar hennes intressen. Store-köpte gåvor är lätta att skräddarsy till din fru som en person. Du kan få henne en vacker smycke, men också överväga djupare intressen. Till exempel, om hon gillar att läsa, kan du få henne en elektronisk läsare som en Kindle. Du kan också montera en korg med en massa nya, bästsäljande böcker eller hennes favoritfilmer.
  • Bild med titeln Köp din flickvän den perfekta presenten Steg 17
    2. Personifiera en hemlagad gåva till henne. Hantverk kräver ansträngning och visa att du bryr dig. Göra något som hon ska bära eller visa, till exempel ett armband eller en fotokalender. En fotokalender, till exempel, kan göras på en hantverksbutik eller skrivhandel. Du kan inkludera bilder av husdjur, barn eller andra meningsfulla bilder.
  • Kom ihåg, det är tanken som räknas, så var inte rädd att försöka. Få kreativitet.
  • Bild med titeln Köp din flickvän den perfekta presenten Steg 7
    3. Låt henne välja sina egna gåvor. I stället för att välja vad du tycker är hon, få henne ett presentkort till sin favoritbutik. På det här sättet kan hon njuta av att shoppa och välja något hon verkligen vill ha. Du kan också gå med och spendera tid med henne medan hon handlar.
  • Ett presentkort till en onlinetjänst som Amazon eller iTunes kan också fungera, men det kan känna sig mer opersonligt.
  • Bild med titeln Köp din flickvän den perfekta presenten Steg 18
    4. Skriv henne en dikt eller sång. Ett kort är ett sätt att uttrycka din uppskattning, men du kan göra det mer påverkande. Skriva något är en utmaning, men det behöver inte vara ett litterärt mästerverk. Istället, uttrycka dina känslor genom ditt skrivande, kanske påminner om erfarenheter som du har haft tillsammans. Utför ditt arbete för henne på mors dag.
  • Metod 2 av 3:
    Ta henne ut
    1. Bild med titeln utveckla passion steg 6
    1. Gå ut för en rolig upplevelse. Överraska henne med en aktivitet som hon skulle vilja försöka. Du kan klä upp och ta henne till teatern eller gå ut med henne. Alternativt kan du registrera dig för en konst- eller matlagningsklass. Medan du kan låta henne gå ensam, kan du också följa med henne och ha en minnesvärd kväll tillsammans.
    • För klasser och andra planerade händelser, kolla hennes schema för att se till att det inte finns en tidskonflikt som arbete som skulle hindra henne från att gå.
    • Titta på återbetalningspolicyn på alla biljetter eller klasssessioner du köper. Det kan hjälpa dig att få pengarna tillbaka om hon inte kan delta eller önska att sluta en återkommande klass.
  • Bild med titeln Behandla din flickvän som en prinsessa Steg 9
    2. Skäm bort henne med en massage. Avkoppling är en positiv gåva under mors dag. Få henne ett möte för en manikyr eller a massage, Om du tror att hon skulle vilja det. Dessa idéer kommer att få henne ut ur huset och i händerna på en professionell, där hon kan släppa stress och må bra.
  • Detta kan också göras hemma. Om du inte brukar ge massage, kan överraskande henne med en vara en del av en gåva av att spendera tid tillsammans.
  • Bild med titeln Datum en kristen tjej Steg 5
    3. Gör reservationer på en restaurang. En natt på en fin restaurang eller bar är en annan vanlig presentidé. Du behöver inte gå någonstans dyrt, dock. Prova hennes favoritplats eller gå någonstans meningsfullt för dig, som var du gick på ett första datum. Koppla av, återansluta och ha en romantisk natt tillsammans.
  • För mors dag kan du alltid anställa en barnvakt för att titta på barnen, men du kan också ta med barnen med dig och fira som en familj.
  • Bild med titeln Fråga en tjej för en kyss steg 6
    4. Ta en tur. Kanske är mors dag ett tillfälle att lämna staden för en helg och återansluta med din fru. Gå online och hitta ett flyg som passar din budget. Du kan ta en semester utomlands eller bara köra ut ur staden och spendera tid tillsammans i en annan miljö. Gesturen kommer att bli spontan och romantisk.
  • Metod 3 av 3:
    Ger henne ledig dag
    1. Bild med titeln Behandla din flickvän som en prinsessa Steg 7
    1. Koka för henne. Innan hon vaknar på morgonen kan du göra hennes frukost och servera den i sängen. Barn kan också hjälpa till genom att blanda ingredienser och servera. Senare kan du göra hennes middag eller efterrätt. Försök överraskande henne med sin favoritmat eller göra ett nytt recept som du tror att hon kommer att njuta av.
  • Bild med titeln Gör din flickvän vilja spendera tid ensam med dig Steg 11
    2. Ta hand om sitt ansvar. Tänk på vad din fru gör runt huset. För mors dag, berätta åtminstone henne om du ska ta hand om sina sysslor. Om hon är den person som hanterar disken i ditt hem, ta över för henne. Försäkra henne om att hon inte behöver jobba alls den här mors dag.
  • Du kan också ge henne en iou på det här. Göra en glid som hon kan sätta in på några dagar där hon hellre skulle slappna av. Plocka upp sina sysslor på de dagar under hela året.
  • Bild med titeln Berätta skillnaden mellan mardrömmar och nattskräck Steg 8
    3. Låt henne vila. Det låter som en konstig idé, men många fruar njuter av en lugn dag utan stress. Rita henne ett varmt bad, lätta lite ljus och lämna en fluffig mantel. Ta barnen ut för dagen. Låt henne spendera dagen i sängen utan att behöva oroa sig för arbete eller barn. Du kan koppla det här med en annan gåva, som personlig vård eller en låda uppsättning av hennes favoritutställning.
  • Istället för att lämna henne ensam, kan du spendera tid tillsammans men ändå tillåta henne att välja vad man ska göra under dagen.
  • Bild med titeln Rengör ett hus Steg 17
    4. Få sin städservice. Snarare än att ta hand om hennes hushållsansvar för en dag, överväga att göra det hela året. Professionella maids kan hyras för en dag eller för regelbunden rengöring. Din fru kommer att ha mindre ansvar för att betona henne.
  • Tips

    Den bästa gåvan är från hjärtat, och du kan räkna ut en bra present oavsett hur begränsad din budget.
  • Det är viktigt att känna till din hustrus intressen. Att använda dem kommer att visa att du uppmärksammar, men ta bort stressorer som sysslor, vilket gör romantiska gester, eller ger en lugn dag också att visa dig omsorg.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande