Hur man köper din flickvän den perfekta gåvan

Att försöka tänka på den perfekta gåvan kan vara en skrämmande utsikter. Med så många alternativ är det svårt att veta vad som skulle göra den perfekta presenten till din flickvän. Det är viktigt att komma ihåg att den viktigaste delen av att köpa en gåva för någon är att få dem att känna att du verkligen känner dem. Med lite övervägande kan du vara säker på att se ett lyckligt ansikte när hon öppnar lådan.

Steg

Metod 1 av 6:
Kommer upp med en idé
  1. Bild med titeln Köp din flickvän den perfekta presenten Steg 1
1. Planera framåt. Vänta inte till sista minuten. Genom att planera framåt kan du bestämma om en romantisk gest eller present som passar tillfället, och du får tid att utföra den. Det ger dig också tid att beställa online om du behöver.
  • Bild med titeln Köp din flickvän den perfekta presenten Steg 2
    2. Brainstorma idéer. Ta lite tid att Brainstorm tre listor: en lista över saker som hon gillar, en lista med saker du gillar om henne, och en lista över saker du har gemensamt, som kan innehålla inuti skämt eller minnen. Använd dessa listor som inspiration för presentidéer.
  • Till exempel, om du vet att hon älskar att laga mat, kan du få henne ett förkläde tryckt med några av dina favoritbilder tillsammans.
  • Bild med titeln Köp din flickvän den perfekta presenten Steg 3
    3. Tänk på en praktisk present. Många uppskattar praktiska gåvor. Var försiktig med det här alternativet, men du vill inte ge något för tråkigt eller vardagligt. En bra fråga att fråga dig är, "är det något hon så småningom kommer upp att köpa för sig själv om jag inte gör det?"Om svaret är ja, köp inte det. En bra gåva borde vara något hon älskar och / eller kan använda, men hon skulle inte köpa för sig själv.
  • Till exempel, kanske hon håller ögonen på en snygg köksgets, men hon har aldrig extra pengar till skal ut för det, vilket skulle göra det till den perfekta presenten.
  • Bild med titeln Köp din flickvän den perfekta presenten Steg 4
    4. Använd senaste konversationer. Det är möjligt att hon avsiktligt tappade en ledtråd om något hon kanske vill ha. Alternativt, kanske du två har pratat om något hon verkligen är i senast, vilket kan hjälpa till att styra din gåva. Använda vad hon säger som en källa till presentgivande inspiration kommer att se till att du får henne något som hon verkligen gillar och visar henne att du lyssnar på vad hon säger.
  • Till exempel kanske hon sagt, "Taylor Swifts musik gör mig alltid glad. Jag vill verkligen få sin nya CD."
  • Bild med titeln Köp din flickvän den perfekta presenten Steg 5
    5. Titta på hennes Pinterest. Om hon har en, är det en fantastisk resurs för att räkna ut vad hon vill utan att fråga henne direkt. En annan källa kan vara hennes Amazonas önskelista, om det är offentligt. Bara se till att du inte köper henne något som hon redan äger.
  • Bild med titeln Köp din flickvän den perfekta presenten Steg 6
    6. Tänk på hennes kärleksspråk. "Kärleksspråk" är en term som används av Gary Chapman för att beskriva vad folk behöver känna sig älskade. Om du kan räkna ut din flickvän kärleksspråk kan du få henne något som hon verkligen vill ha och få henne att känna sig älskad. Ett sätt som du kan räkna ut hennes kärleksspråk är att be henne att ta en quiz på 5lovelanguages.com. Oroa dig inte, hon kommer nog att hitta den romantisk att du vill veta hennes kärleksspråk.
  • Det första kärleksspråket är ord av bekräftelse. Det betyder att personen känns den mest älskade när hon hörs ord av uppskattning eller tillgivenhet.
  • Det andra kärleksspråket är tjänstehandlingar, vilket innebär att personen känner den mest älskade när du gör handlingar för henne, som att ta över en chore.
  • Det tredje kärleksspråket får gåvor, vilket är som det låter-den här personen känner sig älskad när du duschar henne med gåvor.
  • För personer som värdesätter kvalitetstid, bara spendera tid med dig är det viktigaste.
  • För personer vars kärleksspråk är fysisk kontakt, är det nära dig viktigt, från att hålla händerna att ha intima stunder.
  • Bild med titeln Köp din flickvän den perfekta presenten Steg 7
    7. Fråga henne vad hon vill ha. Använd god bedömning här-några tjejer kommer att uppskatta din övervägande att fråga, medan andra kan hitta det konstigt. Om du frågar henne om hjälp, undvik bara fråga, "Vad vill du ha?"Fråga henne istället för en lista med saker eller typer av saker som hon har haft sitt öga på. På så sätt vet hon inte exakt vad hon får.
  • Metod 2 av 6:
    Gör sin gåva
    1. Bild med titeln Köp din flickvän den perfekta presenten Steg 8
    1. Gör henne något. Det här alternativet är bra om du inte har mycket pengar, och ofta kommer din flickvän att värdera det mer om du gjorde det. Att göra en gåva tar mer tid och ansträngning än att bara köpa något online, men det behöver inte ta dagar. Plus, du vet att det kommer att vara unikt. Oroa dig inte, du behöver inte vara van Gogh för att göra en vacker gåva, hon kommer att älska.
  • Bild med titeln Köp din flickvän den perfekta presenten Steg 9
    2. Gör en klippbok eller ram ett foto. Eftersom de flesta bilder är på datorn eller telefonen dessa dagar, kan de faktiskt vara trevliga. Du kan antingen lägga bilder i en enkel klippbok eller ram flera bilder av dig två tillsammans.
  • Bild med titeln Köp din flickvän den perfekta presenten Steg 10
    3. Sätt ihop hennes favoritdryck. Oavsett om hon älskar te eller varm kakao, försök att sätta ihop ett litet kit av hennes favoritdryck. Till exempel, för varm kakao, kan du göra en hemlagad kakaoblandning med små packar av marshmallows och flera små flaskor av Bailey på sidan. Om hon gillar te, försök att göra ett arrangemang av alla hennes favoriter, plus lite snygg honung. Inkludera en fancy rånar till toppen av det.
  • Bild med titeln Köp din flickvän den perfekta presenten Steg 11
    4. Skapa några hemlagade badbomber. Om din tjej älskar att suga i badkaret, gör badbomber perfekt för henne. Välj en essentiell olja som hon kommer att älska att dofta dem, och hon kommer att vara i salighet.
  • För att göra en badbomb, blanda bara 2 koppar majsstärkelse med 1 kopp citronsyra och 1 3/4 en kopp bakpulver genom att skaka det genom en sikt.
  • Fyll upp små sprayflaskor med vatten. Om du vill färga du bad-fizzies, lägg till 6 droppar matfärgning.
  • Mät ut 1 kopp driven blandning. Använd sprayflaskorna för att lägga till små mängder vatten till pulvret. Blanda det efter varje spray. Blandningen är klar när den håller ihop när den sugs.
  • Lägg till i den eteriska oljan. För en eterisk olja med en tung doft (som pepparmynta), lägg till 5 droppar - använd 6 om det är lättare (t.ex. citron). Rör doften i. Sätt blandningen i små bakformar, företrädesvis de som håller omkring 1/4 kopp, tillräckligt för ett bad. Om mindre, använd två badbomber per bad. Upprepa för resten av den torra blandningen.
  • Metod 3 av 6:
    Gör något trevligt för henne som en gåva
    1. Bild med titeln Köp din flickvän den perfekta presenten Steg 12
    1. Städa huset. Kanske vill du inte ha ett rent hus för att vara hela presenten, men om du bor med din flickvän, visar du vård genom att städa huset är en trevlig gest. Se till att du tänker på alla vanliga sysslor, från att städa badrummet för att göra tvätten.
  • Bild med titeln Köp din flickvän den perfekta presenten Steg 13
    2. Göra sin mat. Du kan göra hennes brownies (blandningar gör brownies väldigt lätta), och du anpassar dem genom att lägga till chokladflis, karameller, godis eller hallon bevarar, allt hon skulle vilja. Glöm inte att ta hennes allergier och gillar och tycker inte om. Alternativt, om du vill gå upp, försök göra en hel måltid. Välj ett enkelt recept eller spela till dina styrkor.
  • Bild med titeln Köp din flickvän den perfekta presenten Steg 14
    3. Skina upp sin bil. Om hon är som de flesta, har hon inte alltid tid att hålla sin bil i ordning. Hitta ett sätt att "låna" hennes bil. Ta ut det och rengör det, inifrån och ut. Var noga med att inte kasta någonting bort - det kan leda till problem!
  • Metod 4 av 6:
    Hitta en unik gåva
    1. Bild med titeln Köp din flickvän den perfekta presenten Steg 15
    1. Titta på handgjorda webbplatser. Handgjorda webbplatser erbjuder en mängd olika gåvor som är unika. Du kan hitta något skräddarsydd för vad din tjej älskar eller ens har en present anpassad till henne. Kolla in webbplatser som Etsy, Custom Made och Shana Logic.
  • Bild med titeln Köp din flickvän den perfekta presentsteget 16
    2. Prova hantverk eller konstmässor. Liksom webbplatser med konst och hantverk, kan du hitta enskilda gåvor på lokala konstshower och hantverksmässor. Även om priserna kan vara höga, betalar du en riktigt speciell gåva och stöder din lokala ekonomi samtidigt.
  • Bild med titeln Köp din flickvän den perfekta presenten Steg 17
    3. Hitta något i linje med hennes lustar. Till exempel, om din flickvän älskar teckning, är konsttillbehör definitivt ett lämpligt val. Men det är en bok om konst, eller en målning av sin favoritartist (om du har råd med det). Ha presentlinjen upp med saker hon älskar.
  • Bild med titeln Köp din flickvän den perfekta presenten Steg 18
    4. Ta det ett steg upp. Till exempel, om hon älskar böcker, ger henne en bok ett självklart val. Du kan dock gå ett steg längre. I stället för att bara få henne någon bok, försök att få en kopia av hennes favoritbok undertecknad av författaren. Det kommer att göra det verkligen unikt och speciellt.
  • Metod 5 av 6:
    Ger henne en upplevelse
    1. Bild med titeln Köp din flickvän den perfekta presenten Steg 19
    1. Försök att plocka något du kan göra tillsammans. I stället för att ge henne något, ska hon sätta på sin hylla, försök att ge henne något du kan gå ut och göra. Oavsett om det är något du både älskar eller något du inte gillar så mycket men hon gör det, kommer det att göra en oförglömlig gåva.
    • Försök till exempel få biljetter till en musikalisk eller spela. Alternativt kan du köpa biljetter till en lokal symfoni.
  • Bild med titeln Köp din flickvän den perfekta presenten Steg 20
    2. Överväg att ge henne en mer långsiktig upplevelse. Försök till exempel få henne in i en målningsklass om hon alltid är älskad att måla. Alternativt kan du båda prova en ölbryggande klass tillsammans om hon älskar öl, vilket kan bli en livslång passion. Bara se till att det är något hon är passionerad om, som du borde veta från att uppmärksamma vad hon säger och gör.
  • Bild med titeln Köp din flickvän den perfekta presenten Steg 21
    3. Prova en liten resa. Även en kort jakt till en stuga i närheten kan vara romantisk under de rätta förutsättningarna. Det behöver inte vara super dyrt, så länge du tänker på vad du är din flickvän gillar. Till exempel, om hon inte är super utomhus, ta henne för liten tillflyktsort i en närliggande stad eller pittoresk liten stad.
  • För en ännu mindre tillflyktsort, försök stanna en natt på ett fint hotell i stan.
  • Ett annat alternativ är en "vistelse." I grund och botten tar du båda en ledig dag från jobbet och gör roliga planer i den stad du bor i. Till exempel kan du göra henne en picknick och gå till en park eller gå till en konsert på Botaniska trädgården.
  • Metod 6 av 6:
    Undvika vanliga fallgropar
    1. Bild med titeln Köp din flickvän den perfekta presenten Steg 22
    1. Överväga tillfälle. Medan det kan vara trevligt att ge en tjej ett sött, handgjorda kort för att fira din 1-månaders årsdag, kommer en stor romantisk gest förmodligen att freak henne och lägga för mycket tryck på förhållandet. På samma sätt kommer ett handgjordt kort inte att skära det för en 1-års jubileum. Men du måste överväga vad din flickvän vill ha - vissa tjejer gillar att göra en stor sak av evenemang som födelsedagar och Alla hjärtans dag, medan andra föredrar att hålla saker mer avslappnad.
  • Bild med titeln Köp din flickvän den perfekta presenten Steg 23
    2. Undvik gåvor som är mer för dig än henne. En skimpy outfit eller biljetter till en sportevenemang som hon inte bryr sig om kommer inte att tjäna dig några poäng. Se till att du tänker på din flickvän, inte själv, när du väljer en gåva.
  • Bild med titeln Köp din flickvän den perfekta presentsteget 24
    3. Falla inte tillbaka på clichés. Populär kultur är full av skildringar av män som ger kvinnor nallebjörnar, hjärthalsband och rosor. Medan vissa tjejer kan uppskatta att de är i en romantisk komedi, föredrar de flesta en gåva som visar att du verkligen känner dem, och tänk inte på dem som en tvådimensionell stereotyp.
  • Om du är ute av tid och idéer, åtminstone överväga att köpa en fylld version av hennes favoritdjur istället för en generisk nalle, en bukett av hennes favoritblommor istället för rosor, eller ett halsband som på något sätt påminner om henne istället för bara en Typiskt hjärtahänge.
  • Bild med titeln Köp din flickvän den perfekta presenten Steg 25
    4. Var försiktig med kläder och smycken. Medan dessa kan verka som bra idéer, bör du tänka två gånger om att ge kläder eller smycken om du inte är mycket säker på att du känner din flickvän smak. Det är alltid en bra idé att inkludera ett kvitto med bärbara gåvor, så att din flickvän har möjlighet att byta ut din gåva för något som passar henne bättre.
  • Tips

    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande