Hur man skapar romantik på din bröllopsnatt

Det är svårt att följa glädjen och ren bliss kände under ditt bröllopsrätt. Men det roliga är inte över när ceremonin slutar, och den första natten av din smekmånad lämnar gott om plats för romantik.

Steg

Del 1 av 3:
Hitta det perfekta läget
  1. Bild med titeln Skapa romantik på ditt bröllopsnatt Steg 1
1. Håll dig hemma för en mer intim natt. Ibland är det perfekta läget den du och din make delar redan. För vissa par kommer att vara mycket bekvämare än att gå till ett nytt eller exotiskt läge, och det kan till och med göra hela upplevelsen att känna sig mer verklig eller äkta.
  • Om du är kortfattad eller firar din smekmånad vid ett senare tillfälle kan en natt hemma vara det perfekta alternativet.
  • Bild med titeln Skapa romantik på ditt bröllopsnatt Steg 2
    2. Gå till ett hotell för en högklassig upplevelse. Även om du bor i samma stad eller stad, kan hyra ett hotellrum göra din natt att känna sig farlig. Eftersom det är ditt bröllop, boka ett stort rum i ett 4 eller 5-stjärnigt hotell som erbjuder rumsservice och en mängd olika bekvämligheter. Se till att du bokar i förväg, det sättet kommer du att garanteras rummet kommer bröllopsnatt.
  • Många hotell erbjuder brud- eller smekmånadsviter speciellt utformade för nygifta.
  • Bild med titeln Skapa romantik på ditt bröllopsnatt Steg 3
    3. Resa till en utväg för ett roligt, främmande äventyr. Oavsett om du är intresserad av en strandhytt eller en mysig stuga i skogen, är en utväg ett perfekt alternativ för par craving äventyr. Spendera din bröllopsnatt i en helt ny, unik plats kommer att göra upplevelsen ännu mer minnesvärd och förbättra de fantasyelement som finns i många bröllop.
  • Bild med titeln Skapa romantik på ditt bröllopsnatt Steg 4
    4. Låt inte barn, husdjur, familj eller vänner i. Kanske är den viktigaste delen av något bröllopsnatt plats att bara du och din make är tillåtna i. Efter bröllopet, låt inte några vänner eller familjemedlemmar komma tillbaka till rummet med dig. Om du har barn, skicka dem för att stanna hos andra familjemedlemmar. Om du har höghållfasta husdjur som hundar, styr dem.
  • Del 2 av 3:
    Ställa in humöret
    1. Bild med titeln Skapa romantik på ditt bröllopsnatt Steg 5
    1. Se till att rummet är rent. Oavsett var du bor, se till att allt är snyggt och snyggt innan du lämnar för bröllopsceremonin. Om du bor på ett hotell eller utväg, kontrollera att de har konfigurerat några speciella bekvämligheter du beställde. Om du bor hemma, se till att du:
    • Avsluta några dagliga sysslor.
    • Städa upp huset och avlägsna röran.
    • Damm och polera möblerna.
    • Vakuum, ångrengöring, eller mopp golv.
    • Tvätta dina tyger och kläder.
  • Bild med titeln Skapa romantik på ditt bröllopsnatt Steg 6
    2. Fyll i rummet med blommor eller blomblad. Även för något så stort som du bröllopsnatt kan några enkla blommor göra en stor skillnad. Försök fylla i rummet med din makas favoritblommor, eller läggna kronblad på och runt sängen. Även om falska blommor kan fungera, kommer riktiga blommor att ge en extra speciell touch.
  • Bild med titeln Skapa romantik på ditt bröllopsnatt Steg 7
    3. Lägg till doft till rummet. Dofter är ett kraftfullt men subtilt sätt att förändra någons humör. För att lägga till bara en doft, försök att bränna en pinne av rökelse eller placera droppar eterisk olja på dina ark. För att förbättra den visuella atmosfären, försöker bränna doftljus eller påfyllningsskålar med doftpotpourri.
  • Om du inte har en favorit doft, prova en väckande som Ylang-ylang, lavendel, jasmin eller sandelträ.
  • Bild med titeln Skapa romantik på ditt bröllopsnatt Steg 8
    4. Spela lite humörmusik du båda tycker om. Musik är en stor humörförstärkare, och det är verkligen sant för din bröllopsnatt. Välj några romantiska album du båda njuter och låt dem spela i bakgrunden hela natten. För ett mer personligt ljud, skapa en spellista med låtar som tar tillbaka minnen av din tid tillsammans, som sången du hade din första dans till.
  • Mood musik behöver inte vara traditionellt romantisk. Om du båda swoon på ljudet av tungmetall, lägg på Metallica istället för Michael Bublé.
  • Del 3 av 3:
    Njuter av natten tillsammans
    1. Bild med titeln Skapa romantik på ditt bröllopsnatt Steg 9
    1
    Flört med varandra. Bara för att du är gift betyder inte att de söta nothingsna måste sluta. Enkla saker som att stirra in i din makas ögon, komplimangerar dem, eller att röra dem lätt kan öka den romantiska och sexuella spänningen mellan dig.
  • Bild med titeln Skapa romantik på ditt bröllopsnatt Steg 10
    2. Förbered några söta snacks. Även om du förmodligen hade en stor måltid vid ditt bröllop, tänk på att spara rum för bröllopsnatt efterrätt. Choklad, jordgubbar, honung och liknande livsmedel är stora afrodisiakum, och du kan använda dem för att göra din natt ännu mer romantisk. Prova:
  • Matar varandra små mellanmål som chokladtryffel.
  • Äter en bit av mat tillsammans och slutar i en kyss.
  • Slickar klibbiga livsmedel som honung och chokladsås av varandra.
  • Bild med titeln Skapa romantik på ditt bröllopsnatt Steg 11
    3. Ge varandra spa-behandlingen. Att ta ett varmt bad eller dusch tillsammans ger dig chansen att vara intim när du städar efter dagens aktiviteter. Om du bor på ett fint hotell eller utväg, se till att du använder några stora badkar, duschar och jacuzzis som du kan få tillgång till. Efter, försök att gnugga din make med mineralolja och ge dem en massage.
  • Bild med titeln Skapa romantik på ditt bröllopsnatt Steg 12
    4. Sätt på sexiga kläder eller underkläder. För något elegant, försök att glida in i silke pyjamas eller en fancy mantel. För något mer avskedat, prova en genomträngning bh eller baby docka klänning, en spets panty och garter bälte, eller några tight-passande boxare. Oavsett vad du bär, kom ihåg att din make älskar hur du ser och kommer att njuta av de saker som gör att du känner dig sexig.
  • Se till att du också tar några vanliga kläder eftersom du kanske inte vill sitta i skimpy underkläder hela natten.
  • Bild med titeln Skapa romantik på ditt bröllopsnatt Steg 13
    5. Njut av smekmånadssön. För många människor är termen "bröllopsnatt" synonymt med sex, och av god anledning! Oavsett om det är din första tid eller inte, kan det vara en otroligt intim, känslomässig upplevelse. Se till att du pratar om dina önskemål i förväg, men håll dig öppen för nya idéer och gå med flödet.
  • Om du räddade dig själv för äktenskap, slappna av och ta saker långsamt. Det finns gott om tid för experiment senare, så för nu, bara njut av turen.
  • Om du är öppen för rollspel, försök att återskapa ditt första sexuella möte tillsammans, komplett med de kläder du hade på dig vid den tiden.
  • Bild med titeln Skapa romantik på ditt bröllopsnatt Steg 14
    6. Låt dig vara känslomässigt intim. När folk tänker på en bröllopsnatt, glömmer de ofta den viktigaste delen: helt enkelt tillsammans. Utöver mat och kön, det fina rummet och romantiska humör, är bröllopsnatt den första chansen att vara tillsammans som ett gift par. Låt dig slappna av och vara öppen och intim med din partner, oavsett om det betyder att du pratar i timmar om din framtid eller helt enkelt ligger, hand i hand, tills du somnar.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande