Hur blir hyper

Att vara hyper kan vara en otroligt spännande upplevelse och otroligt produktivt också. Att ha obegränsad energi när du bara är hemma och tittar på TV är inte det bästa uttaget, så det är bäst att ha en plan. Om du är ute i det öppna med vänner och gör något aktivt kan det vara bra för dig och underhållande för dem.Ibland är det även smittsamt! Är du redo att klättra av väggarna?

Steg

Del 1 av 3:
Energiserar ditt sinne
  1. Bild med titeln Bli Hyper Steg 1
1. Energisera den rösten i ditt huvud. När rösten i ditt huvud låter som Eeyore är det ganska svårt att få pumpat upp. Men när det säger saker som, "9 am - var fantastisk. 10 am - dominera gymklass som en chef. 11 am - Rock kemistretestet," Det är ganska svårt att inte Känn dig som Energizer Bunny. Så få träna ditt huvud för energi. Det är här för att pumpa dig, även om det inte låter mycket som Arnold Schwarzenegger.
  • Tanken här är att a) prata med dig själv i utropstecken - med entusiasm, med spänning - men också b) prata med dig själv positivt. Det är väldigt svårt att bli entusiastisk om att misslyckas eller sak inte går. Så att aktivera dina tankar, tänk ljusare.
  • Bildbetatled blir hypersteg 2
    2. Använd ljusa färger. Det finns en anledning att vi bär svart till begravningar! Visas med att bära ljusa färger kan göra dig lyckligare och mer energiserad. Med andra ord, hyper! Så om du tänkte på goth, ledsen. Du skulle vara bättre att gå Rainbow Brite.
  • Titta på ljusa färger kan göra det också. Det är som om de ljusa färgerna cue din hjärna för att bli redo för roligt och spänning. Inte konstigt att vuxna blir trött - de är ständigt runt svarta, blues och tans. De behöver lite apelsin i sina liv!
  • Bild med titeln Bli Hyper Steg 3
    3. Spela i regnet. Okej, det är förmodligen det roligaste du kan göra. Men verkligen, blir våt alls varnar ditt system, vaknar alla dina sinnen. Duschar kan faktiskt få din metabolism att gå! Så gå stänk lite vatten på ditt ansikte eller gå pöl hoppning - det är allt bra!
  • Det torkar också bort stress, nästan bokstavligen. Så om du känner dig orolig för något (vilket kan vara ett totalt drag), sikta på vattnet. Kanske livet skall vara en jätte pool parti, va?
  • Bildtiteln blir hyper steg 4
    4. Klä upp. Om Prom skulle hända varje dag, skulle det inte vara speciellt. Mycket få människor skulle bli upphetsade och buzz den odlar bara skulle inte vara där. Men när du klär upp (även om det inte är prom) rullar bara en gång så ofta, skapar den denna immateriella spänning som du inte kan hjälpa till att känna sig energiserad om. Så ta den här fredagskvällen att klä sig på näsarna!
  • Du behöver inte lägga på en prom-klänning eller tux för att se den här effekten. Att bara kasta på fina kläder kan sätta dig i gott humör, speciellt om dina vänner gör det också. När det gäller effekter som dessa är det en bestämd effekt i antalet!
  • Bildbeteckningen blir hypersteg 5
    5. Begränsa din TV-användning. Visar sig att plopping själv ner framför TV: n är mer än bara avkopplande - det är energi-zapping och vänder dig till en grönsak. Du slutar inte vilja göra någonting men sitta där och cykeln blir bara värre. Så om det finns en visa dig absolut måste Titta, titta på det, men sedan upp av din rumpa!
  • Istället, försök spela spel - även om det bara är ord med vänner på facebook! Det är samma avkopplande saker, men det håller din hjärna underhållen och helt enkelt att gå - istället för att zonera ut och stänga av som det gör när du kryper framför röret.
  • Bild med titeln blir hyper steg 6
    6. Bli glad. Vi har slagit på det här redan, men låt oss lägga det på linjen: det är super svårt att vara hyper när du är nere i dumpningarna. När du tänker på en ledsen person, kör de om, flailing sina armar, skriker för kullarna och är, väl, ostoppbar? Nej. Aldrig. Så om du vill få hyper, måste du slå de otäcka tankarna till inlämningen. Det finns inget utrymme för oro, ånger eller sorg här. Du behöver en anledning till den pep i ditt steg!
  • Så vad som helst som gör dig lycklig, gör det. Dans naken i ditt vardagsrum. Tillbringa natten bakning 3,197 sockerkakor. Spela online schack i 4 timmar och sedan gör dina läxor. Om det får dina endorfiner, är det bra.
  • Del 2 av 3:
    Energiserar din kropp
    1. Bildbeteckningen blir hypersteg 7
    1. Ät en bra frukost. Studier visar att äta en bra, hälsosam, proteinförpackad frukost (tänk havre, äggvitor och magert kött) mot, åh, säg ett paket av munkar kan ha en bestående, energiserande effekt hela dagen. Du skulle tro att sockret i dessa munkar skulle få dig att gå, och det gör - tills du kraschar ett par timmar senare (och då är du hungrig igen). Så äta en hälsosam frukost för hela din dags skull.
    • Förutom att äta en hälsosam frukost är det också viktigt att bara äta frukost. Det får din ämnesomsättning, din kropp Revs upp, och du är redo att ta itu med dagen. Om du inte äter kan du känna dig trög och den eftermiddagen kan Siesta till en förlorad kväll.
  • Bild med titeln blir hyper steg 8
    2. Gå till naturliga stimulanser. Koffein och socker är standarder som pumpar upp din aktivitetsnivå.Den form du väljer är en av personlig smak men energidrycker, kaffe, läsk och godis är stora källor.Om du hade tid att planera, kanske du vill "Carb Load" natten innan för att ge din kropp som extra boost så du kan vara längre.
  • Naturligtvis, med saker som detta, kommer du att uppleva en krasch. Det kan vara minuter senare, det kan vara timmar, men det kommer att hända. Lösningen är inte att konsumera mer. Det kommer bara att göra nästa krasch värre!
  • Var försiktig med koffeinpiller - ta inte mer än en. Ditt hjärta börjar bli galen och du kommer att känna att döden knackar. Var medveten om farorna med krossning och snortande koffeinpiller (eller några piller för den delen). Det rekommenderas inte och kan orsaka kroppsskada.
  • Bild med titeln Bli Hyper Steg 9
    3
    Övning. Vet du det hela "Sitter framför TV: n gör att du vill sitta framför TV: n" sak? Det motsatta är också sant. När du tränar får du ditt blodpumpa, dina juice som flyter, din kropp redo och raring att gå - vilket gör dig Mer Hyper, trots att du har spenderat din energi. Du mår bra, du kommer att känna dig energiserad, och Du kommer vara friskare!
  • Nämnde vi att övning utgå från endorfin, ditt Get-Happy Hormone? Prata om att döda två fåglar med en sten!
  • Bild med titeln blir hyper steg 10
    4. Få en god natts sömn. Den här är definitivt en no-brainer. Om du vill ha några allvarliga energikostnader, få 8 timmars sömn - eller få dock många ditt magiska nummer är (någonstans mellan 7 och 9, förmodligen). När du inte är helt vilad, kan bara göra det genom dagen vara en utmaning, mycket mindre att vara upphetsad över det.
  • Håll samma sömnschema så mycket som möjligt. Din kropp blir van vid när den vaknar och går och lägger sig och om du röra det, blir det krossat. Det blir mycket lättare att vakna och vara glad över det när du vaknat på samma gång hela veckan.
  • Bild med titeln Bli Hyper Steg 11
    5
    Rocka loss. Att vara hyper från dina öron.Det är en mental sak, men det tar cues från din kropp. Så sätt på lite musik som exciterar dig för en bra start.Flytta med.
  • Om du är i mycket aktiva videospel, är det också bra. Vem säger att det är den enda musiken du kan rocka ut till? Att döda zombies är en rytm helt själv, trots allt.
  • Del 3 av 3:
    Använda din energi
    1. Bild med titeln blir hyper steg 12
    1. Få med dina vänner.Att vara hyper med människor har ett syfte: att bli upphetsad tillsammans och att leka och arbeta tillsammans. Många av många kan skapa en underbar sak! Du är inte en kaotisk röra. Du har ett syfte: roligt och energi!
    • Tänk på att vara hypermjuk ibland ibland, så att du kan försöka ditt bästa i konditionering, springa, jogga eller öva enskilda färdigheter i en sport som basket - dribbling eller öva trepunktsbilder med din hastighet utan att slåss den stora d.
  • Bild med titeln Bli hyper steg 13
    2. Planera några aktiviteter där du kan visa din spänning och kan ha allvarligt kul - med ett syfte. Välj en plats där det är Hyper är acceptabelt-köpcentret är förmodligen ett dåligt val medan en skatepark kan fungera bra. Samla upp dina vänner och gå till det gamla folket hem kommer inte att vara den bästa användningen av din tid. Sikta på platser som inte kommer att få dig att skugga eller vänligt visat dörren.
  • Stora, öppna områden är bäst. Tänk parker, stranden, fält eller platser dedikerade till friidrott som basketplanen eller poolen.
  • Bildbeteckningen blir hyper steg 14
    3. Sprid entusiasmen: Försök inte att "stanna lugnt" på vägen. Få dina vänner upphetsad med dig.Lämna ut godis-få de andra att köpa energidrycker och läsk med vitaminer och koffein.Hyperaktivitet är smittsam så att du kommer att "mata" av varandra - du kommer alla att njuta av det mer om du alla delar upplevelsen.
  • Om någon inte är upp till snus, få dem där! Inte nag eller göra roligt med dem, bara bjuda in dem att ha så mycket roligt som du har. Nagging eller retning ger bara din positiva energi (och gruppens energi) nere.
  • Bild med titeln blir hyper steg 15
    4. Gör det!Frisläppa det penten upp energi!Springa, hoppa ... gör det bara!Att vara det här sättet kan faktiskt bli en nästan andlig händelse (tänk indianer som dansar hela natten till trummans slag).Ju mer du gör mer fantastiska kommer du att känna.Dansa som ingen tittar på. Varför skulle du dansa på något annat sätt?
  • Bara en vänlig påminnelse: frigör det som uppstår energi på rättsliga sätt. Att ha polisen visas på scenen är den värsta typen av Buzzkill det finns.
  • Bildbeteckningen blir hypersteg 16
    5. Koppla av:Sluta inte bara plötsligt.Din kropp har en stor butik av endorfiner som går genom det - om du bara slutar uppleva en "droppe" som du inte kommer att njuta av.Du värmde upp genom att förbereda - svalna innan du slutar. Du skulle inte landa ett plan plötsligt - Tänk på din kropp på samma sätt.
  • Ta en minut att påminna med dina vänner. Skratta om det. Ät någon anständig mat (mening inte godis och berg dagg) och ta på dagen. Phew!
  • Bild med titeln blir hyper steg 17
    6. Planera det igen!Ju längre du väntar, desto mer energi kommer du att bygga upp för att vara hyper. Tänk på det som något att se fram emot! Nu hur kommer du att göra det ännu bättre nästa gång?
  • Överväga att bjuda in fler människor också! Ju fler desto bättre. Och om du inte kan vänta så länge, tänk på att få hyper på egen tid. En liten övning kan inte skada!
  • Tips

    Se till att du är glad att vara ledsen och hyper är inte kul alls.
  • Var noga med att du har gott om vätskor - du kommer att bli törstig.
  • Drick apelsinjuice. C-vitamin är bra för energinivåer.
  • Du är högprängad när du är hyper, och du kommer så småningom att krascha hårt.
  • Varningar

    Försök inte bli hyper genom att använda olagliga droger som kokain eftersom överdosering på det kan orsaka dödlig hjärtinfarkt som leder till döden, och det är också olagligt att ha i USA.
  • Se till att den plats du väljer är lämplig.Att vara hyper och att vara i fängelse är helt enkelt inte en rolig kombination.
  • Överdoseras inte på koffein eller socker.Huvudvärk, magont, känner sig - ja, bara inte bra - är inte vad du vill ha.
  • Se till att dina föräldrar vet vart du går.Inte att du vill ha dem där, men om du blir för vild kan du bli skadad, och att ha det säkerhetsnätet är en bra känsla.
  • Saker du behöver

    • En vän eller vänner
    • Energidrycker / koffein
    • Skräpmat / godis
    • Ljusfärgade kläder
    • musik
    • En bra frukost
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande