Hur man njuter av en rockkoncert

Du kommer till din första rockkoncert och du vet inte hur det kommer att visa sig. Du lyssnar inte normalt på Rock så att du inte vet vad du ska göra eller hur du ska bete dig. Hur tycker du om en rockkoncert?

Steg

  1. Bild med titeln Njut av en Rock Concert Steg 1
1. Identifiera vilken typ av konsert det är. Är det metall? som involverar intensiva gitarrer, trummor och högt sång? Mainstream, radiovänlig sten? eller till och med klassisk rock? Ditt beteende beror på vilken typ av konsert det är.
  • Bild med titeln Njut av en Rock Concert Steg 2
    2. Lär orden. Nu vet jag vad du tänker. Vad händer om jag inte känner till orden till varje sång? Det är helt okej att inte veta varje ord. Men försök att känna till majoriteten. För att göra detta gör du lite forskning om bandet som spelar månader framåt. Slå upp texterna. Köp cd-skivan och lyssna på det mycket. Då när du går till konserten kan du skrika / sjunga med alla andra.
  • Bild med titeln Njut av en Rock Concert Steg 3
    3. Klä rätt. Bära gamla kläder. Gamla jeans och skjorta. Band tees är också bra, men bär inte en tee för ett band den totala motsatsen till den som spelar. Till exempel, bär inte en Jonas Brothers Tee Shirt till en kula för min valentin konsert och vice versa. Bär inte något som du inte vill bli smutsig. Dålig idé. Så, nya, dyra och värdefulla kläder är ute.Du kan bli smutsig på konserter.
  • Bild med titeln Njut av en Rock Concert Steg 4
    4. Stanna ut ur mosh grop Om du är svag. En mosh grop är en sektion, vanligtvis nära framsidan av scenen, där människor kan ventilera sin adrenalin till musiken, som vanligtvis innebär att kollidera med andra människor. Det kan bli våldsamt ibland, och det är bäst att du stannar för att förhindra allvarliga skador. Dessutom händer Mosh-gropar inte vid varje konsert. Till exempel skulle det inte finnas en Mosh Pit på en Jonas Brothers konsert (förutom kanske en påträngande liten tjej eller två). Det kommer att finnas moshing på tunga metallband och speciellt vid dödsmetallbandet konserter.
  • Bild med titeln Njut av en Rock Concert Steg 5
    5. Gå med vänner. Gå inte ensam. Du måste kunna skratta och sjunga och dansa med människor du känner och älskar. Ju fler människor du tar med desto bättre. Då kan du omge dig med människor som du vet och du kommer att oroa dig mindre om att vara med en folkmassa. Se till att du vet var din grupp är och försök att stanna med och nära dem alla gånger.
  • Bild med titeln Njut av en rockkoncert steg 6
    6. Förbered dig mentalt och fysiskt för konserten. Ungefär en timme eller två före konserten, förbereda. Ta en varm dusch. Titta på tv. Koppla av. Läs en bok. Lyssna inte på någon musik eller något för högt. Bara sitta och koppla av. Få en ryggmassage från en vän eller familjemedlem. Jag föreslår också att du tar en tupplur - som kommer att uppdatera dig.
  • Bild med titeln Njut av en Rock Concert Steg 7
    7. Viktigast tycker om dig själv. Du och alla andra gick till den här konserten för att ha en bra tid. Komma in där, flytta till musiken och låt dig gå!
  • Tips

    Att gå till en konsert själv kan vara en bra upplevelse, du kan träffa massor av nya personer med liknande intressen!
  • Din nacke kan bli ont från mycket huvud bobbing / banging
  • Dricka juice, äta frukt, eller ta vitaminer på förhand om du tror att ditt immunsystem kanske inte har en bra tid runt de stora folkmassorna.
  • Varningar

    Människor tar droger öppet på konserter ibland, av olika skäl. Oroa dig inte för dem, använd bara sunt förnuft och få dig inte i trubbel. Får inte några berusade personer arg på dig heller.
  • Att gå döva är inte coolt... Om dina öron ringer efteråt, är de skadade. Stå för nära framsidan för länge och du önskar att du tog öronproppar. Försök bara vara medveten om ljudnivåerna.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande