Hur får man burkar i kylskåpet snabbare

Guinness World Record för "Snabbaste tid att sätta 24 burkar i ett kylskåp" är 5.78 sekunder. Med detta tiktokhack kommer du att bryta den här världsrekordet på nolltid. Processen är enkel och effektiv, och det är en av de tricks som fungerar så bra, du kommer att undra varför du inte kom med det själv. Om du vill påskynda uppackningsprocessen efter att du har hem från mataffären, läs vidare för att se mer om den här eleganta tekniken.

Steg

Metod 1 av 4:
Öppna ditt burkar.
  1. Bild med titeln Få burkar i kylskåpet Snabbare Steg 1
1. Riva öppna flikarna i båda ändarna av väskan. Ställ fallet på din räknare och öppna de limmade flikarna i ena änden för hand. Rotera väskan på din räknare och upprepa processen på andra sidan. Ta inte burkarna ur sitt kartongfodral.
  • Se till att du har lite utrymme i ditt kylskåp innan du gör det här.
  • Du kan göra det med något fall av burkar så länge det inte finns två rader av burkar staplade ovanpå varandra.
Metod 2 av 4:
Ställ fallet på en hylla i kylskåpet.
1. Håll båda de öppna ändarna av ärendet och bära den till kylskåpet. Ställ ner den på hyllan där du lagrar burkarna. Orientera fallet så att den långa sidan löper parallellt med sidorna av kylskåpet och en av de öppna ändarna står inför dig.
  • Lämna lite utrymme mellan baksidan av kylskåpet och baksidan av väskan.
Metod 3 av 4:
Tryck burkarna genom väskan.
1. Dra ut kartongfodralet med en hand medan du trycker med den andra. Burkarna kommer att glida ut ur kartongfodralet och in i baksidan av kylskåpet. Låt kartongfallet glida upp armen medan du drar den tillbaka och fortsätter att dra och trycka tills fallet är tomt.
Metod 4 av 4:
Linje burkarna upp i kylskåpet.
  1. Bild med titeln får burkar i kylskåpet snabbare steg 4
1. Burkarna kommer att se lite ut ur ordning, så organisera dem efter behov. Du kan lägga tillbaka dem i rader, eller lämna dem där de är om du inte är super oroad över organisationen av ditt kylskåp. Kassera kartongväska när du är klar.

Video

Genom att använda den här tjänsten kan viss information delas med YouTube.
Dela på det sociala nätverket:
Liknande