Hur man flirtar i gymnasiet

Middle School är en spännande tid där du kommer att träffa många nya vänner. Det är också möjligt att du kanske vill tycka om någon som mer än en vän! När du börjar ha dessa känslor kanske du undrar hur du kan börja flörta med den speciella personen. Lyckligtvis finns det många enkla sätt att visa någon du har en förälskelse på dem (och se om de gillar dig tillbaka). Kom ihåg att alltid vara respektfull, inte överdriv det, och var dig själv.

Steg

Metod 1 av 3:
Använder kroppsspråk
  1. Bild med titeln Flirt i Middle School Steg 1
1. Låt din förälskelse fånga dig titta på dem. Titta på din förälskelse från hela rummet och vänta på att de ska fånga dig. Titta bort snabbt när de gör ögonkontakt med dig. Detta kommer att låta dem veta att du är intresserad av dem.
  • Överdriv inte det genom att stirra. Du vill inte göra din förälskelse obekväma, speciellt om du inte vet än om de gillar dig tillbaka. Det finns en fin linje mellan att flirta och vara otrevlig, och du vill definitivt inte komma ut som otrevlig!

Dricks: Prova detta flera gånger under några dagar så att det inte verkar som om du stirrar på din förälskelse. Om du får dem att titta tillbaka på dig en dag, så kan de vara i dig också!

  • Bild med titeln Flirt i Middle School Steg 2
    2. Le på din förälskelse när du ser dem. Blinka ditt bästa leende När du korsar vägar med din förälskelse eller när du gör ögonkontakt i klassen. Leende visar att du är en glad person och att du är glad att se din förälskelse.
  • Se till att ditt leende är varmt och äkta. Tvinga inte det. Detta är ett bra sätt att börja flörta, speciellt om du är blyg och har inte kommit upp i nerven att prata med din förälskelse än.
  • Även om du är för blyg för att säga hej ännu, är ett leende ett sätt att säga hej utan att tala. Därifrån kan du bygga upp nerven för att säga hej och slutligen starta en konversation.
  • Bild med titeln Flirt i Middle School Steg 3
    3. Gör aktiviteter med dem för att göra det uppenbart att du gillar att vara runt dem. Be din förälskelse att vara din partner i ett klassrumsaktivitet eller på ett projekt. Försök att vara på deras lag under gymklass. Det är okej att klargöra att du vill vara nära dem. Detta kommer att ansluta dem till det faktum att du gillar dem, och tillåta dem att överväga om de kanske gillar dig också.
  • Du kan "oavsiktligt" kasta bollen nära din förälskelse medan du spelar sport så att du måste hämta det nära dem. Detta är ett perfekt tillfälle att göra ögonkontakt och blinka dem ett leende.
  • Om du är blyg och inte har pratat med din förälskelse ännu, ansluter sig till grupper eller lag som de är i kan ge dem möjlighet att börja prata med dig först. Om du subtilt visar dem att du gillar att vara runt dem, är konversationer mer benägna att naturligtvis förekomma.
  • Bild med titeln Flirt i Middle School Steg 4
    4. Observera deras kroppsspråk för att se om de kanske gillar dig tillbaka. Försök att berätta om din förälskelse använder samma typ av flirty kroppsspråk du är.Titta på att de gör ögonkontakt, försöker vara nära dig och ler på dig.
  • Om du inte har pratat med din förälskelse ännu, men du använder både flirty kroppsspråk, ta sedan nästa steg och börja prata med dem för att flytta flirta framåt.
  • Om din förälskelse steg bort, korsar sina armar, eller pekar på sina fötter från dig, de kanske inte är intresserade.
  • Metod 2 av 3:
    Pratar med din förälskelse
    1. Bild med titeln Flirt i Middle School Steg 5
    1. Säg hej när du passerar din förälskelse i korridorerna. En enkel hej är det enklaste sättet att börja prata med någon. Det tar bara några sekunder och kommer åtminstone att visa din förälskelse som du vet att de existerar.
    • När du har en förälskelse på någon, kan din första instinkt vara att ignorera dem eller titta ner på din telefon när du passerar dem i korridoren. Prova ditt bästa för att ignorera denna instinkt. Gör ögonkontakt, le och säg hej!
    • Att säga hej är ett bra första steg innan du har en konversation om du tenderar att vara blyg. På det här sättet kommer du att vänja dig att ha en muntlig interaktion med din förälskelse innan du försöker ha en full-on-konversation.
  • Bild med titeln Flirt i Middle School Steg 6
    2. Försök bryta isen med en ostliknande linje. Det kan låta kliché, men isbrytare kallas det av en anledning! Försök att kasta ut en av de lama linjerna du har hört eller läs innan och du kommer åtminstone ett skratt.
  • Använd inte linjer som det här av det blå på någon du inte känner till alls eller har inte ens sagt hej till. Det här är obehagligt och kommer inte att gå som du vill ha det!
  • Omfamna den obehagliga att använda en ostliknande linje. Ditt mål är att komma ut som sött och roligt för din förälskelse. Men flirta är inte en perfekt vetenskap, och inte alla svarar på samma sätt. Hur de reagerar beror på din krosspersonlighet.
  • Var alltid respektfull. Om din förälskelse inte verkar tro att det är roligt, fortsätt inte försök. Om de verkar förolämpade, kan det vara en bra idé att be om ursäkt och säga att du bara försökte vara rolig.
  • Klassiska isbrytare

    "Gjorde det ont när du föll från himlen? Eftersom du är en ängel!"
    "Hur mycket väger en elefant? Bara tillräckligt för att bryta isen!"
    "Vet du HLR? För att du tar andan iväg!"
    "Har du en karta? För att jag fortsätter att gå vilse i dina ögon!"

  • Bild med titeln Flirt i Middle School Steg 7
    3. Fråga dem frågor. Fråga dina förälskade personliga frågor om vad de är i. Detta kommer att visa att du är intresserad av dem och bryr sig verkligen om att lära känna dem. Du kommer också att kunna upptäcka saker du har gemensamt att du kan prata om eller göra tillsammans.
  • Att ställa frågor kommer också att hjälpa till att hålla konversationen att gå om du går tom för att säga.
  • När du väl har reda på saker som din förälskelse tycker om, gör lite forskning om de sakerna så att du kan prata om dem med din förälskelse.
  • Frågor att fråga

    "Vad spenderar du mest av din fritid?"
    "Vilken typ av musik lyssnar du på?"
    "Vad är något du kan göra som de flesta andra kan inte?"
    "Vad var det bästa året i ditt liv hittills?"

  • Bild med titeln Flirt i Middle School Steg 8
    4. Vara en bra lyssnare. Ge din krossa massor av möjligheter att prata om sig själva och saker som de gillar. Var uppmärksam och kom ihåg saker om dem så att du kan prata om dem senare och visa att du verkligen bryr dig.
  • Försök att inte någonsin hämta konversationer eller vara helt tyst. Du vill skapa en balans där du får chanser att prata och lära känna varandra.
  • Bild med titeln Flirt i Middle School Steg 9
    5. Var där för din förälskelse när de behöver hjälp med något. Erbjuda att hjälpa dem att bära sina böcker till klassen eller hjälpa dem med läxor. Att vara där för att hjälpa till med din förälskelse visar att du bryr dig om dem.
  • Överdriv inte det, antingen. Du behöver inte hjälpa din förälskelse med varje liten sak, eller de kan sluta känna att du tror att de inte kan göra det för sig själva. Försök bara hjälpa till med små saker här och där för att vara söt och visa att du bryr dig om dem.
  • Bild med titeln Flirt i Middle School Steg 10
    6. Ge dina crush komplimanger. Komplimanger din förälskelse i sin stil eller ett visst klädsel. Berätta för dem att du verkligen gillade den presentation de gav i klassen eller det konstprojekt de gjorde.
  • Till exempel kan du säga något som: "Hej! Jag gillar verkligen den blå skjortan du har på dig, det tar ut det blå i dina ögon."Eller" Jag gillar verkligen din målning. Du har en seriös talang!"
  • Ge dem inte en komplimang varje gång du ser dem. Detta kan få dig att komma för stark. En gång om dagen eller ett par komplimanger är en vecka en bra mängd för att visa att du är intresserad av dem, utan att vara överst.
  • Bild med titeln Flirt i Middle School Steg 11
    7. Be om deras nummer och börja texta med dem. Fråga din förälskelse om du kan skriva dem någon gång efter att du har interagerat lite i skolan. Detta gör att du kan börja lära känna dem mer utanför de korta interaktionerna du har i skolan.
  • För att få sitt nummer, säg något som, "Hej, kan jag få ditt nummer så vi kan prata utanför skolan någon gång?"
  • Du kan skriva din förälskelse under dagen för att fråga dem hur deras dag går, eller på kvällarna att prata om dina dagar och skämt runt.
  • Det finns ingen regel för hur ofta att skriva din förälskelse. Gå bara med det som känns naturligt och låt konversationen flöda.
  • Om du är säker på att du både gillar varandra, så kan du säga saker som: "Hej sötnos, du var i mitt sinne idag."Eller" Du såg så söt ut i matteklassen idag."
  • Metod 3 av 3:
    Ta reda på om din förälskelse tycker om dig
    1. Bild med titeln Flirt i Middle School Steg 12
    1. Alltid vara sig själv. Sluta inte vara dig själv Bara för att du har en förälskelse på någon och vill att de ska gilla dig tillbaka. Var tydlig om vad du gillar och inte gillar, och ljuga inte om någonting för att försöka få din förälskelse att gilla dig tillbaka.
    • Om du vill att din flirta för att leda till något mer, är det bästa du kan göra är ärlig och äkta. På det sättet kommer den person du gillar att lära känna den riktiga du, och om de gillar dig tillbaka kommer det att vara på grund av vem du verkligen är!
  • Bild med titeln Flirt i Middle School Steg 13
    2. Var ärlig och berätta för din förälskelse att du gillar dem. Du har inget att förlora genom att vara okomplicerad med din förälskelse. Ibland kanske du inte kan berätta för bara genom att flirta om de som du tillbaka, Så säg bara dem som dem och du kommer att ta reda på det!
  • Vänta ett ögonblick som du två är ensamma och säger något som, "Hej, jag trodde bara att du borde veta att jag verkligen gillar dig."Om de gillar dig tillbaka, så är det en bra chans att de kommer att säga något som," Jag gillar verkligen dig också."
  • Du behöver inte gå hela vägen och fråga dem ännu, speciellt om du inte är redo att vara dating än. Du kan bara berätta för dem som dem, och om de gillar dig då kan du fortsätta lära känna varandra och se var det går i framtiden.
  • Bild med titeln Flirt i Middle School Steg 14
    3. Organisera en grupphangout som ett chill sätt att umgås tillsammans om de gillar dig. Detta är ett mycket mer lågt tryck sätt att hänga först i stället för en-mot-en. Ring upp några vänner för att komma ihop utanför skolan och bjuda din förälskelse för att låta dem veta att du tänker på dem och vill spendera tid tillsammans.
  • Säg något som, "hej! Jag har några vänner över skolan för att umgås och kanske beställa en pizza eller något, vill du komma chill?"
  • Vissa aktiviteter du kan göra i en grupp inkluderar att gå på bio, ha en studie session, eller värd en bakgård grill.
  • Bild med titeln Flirt i Middle School Steg 15
    4. Acceptera det och fortsätt om din förälskelse inte gillar dig tillbaka. Acceptera att det inte är tänkt att vara och inte ta det personligen eller låt det skada ditt självförtroende. Det finns gott om andra fiskar i havet. Att flytta på öppnar dig för att möta nya människor och ha andra erfarenheter.
  • Det är ok att känna sig sårad eller besviken över lite, men bor inte på det. Du är fortfarande ung och det kommer att bli många mer krossar som fungerar eller inte träna.
  • Om du tycker det är svårt att sluta tänka på din förälskelse, fokusera på att hålla dig upptagen. Tillbringa extra tid på dina hobbyer och hänger med dina vänner. Snart nog, det verkar inte som en så stor sak längre!
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande