Hur man är övertygad om din förälskelse

Förtroende är bra, men vänta inte att känna dig trygg för att visa din förälskelse du är intresserad. Närmar sig någon attraktiv är nerve-wracking för de flesta, så chansen kommer du aldrig att ta en risk om du väntar på att känna dig helt lugn. Direkt kommunicerar, "jag gillar dig," Även om du gör det obehagligt, är ett av de bästa sätten att bygga attraktion.

Steg

Metod 1 av 2:
Hålla din coola
  1. Bild med titeln vara säker på din förälskelse Steg 1
1. Var dig själv. Om det bara är en sak du gör för att öka ditt självförtroende, gör det här. Försök att inte falla för fällan att ändra ditt normala beteende för att imponera på din förälskelse. Det här är en dålig idé av några skäl. Först sätter det på dig för att vara någon du inte, vilket kan lägga till dina påfrestningar eftersom det inte är något du är van vid. För det andra ger du din förälskelse en falsk uppfattning om vem du är. Detta kan leda till förvirring och skada känslor när du släpper lagen. Å andra sidan, om du är sant mot dig själv, behöver du inte oroa dig för att hålla några lögner rakt.
  • Denna grundläggande idé kan sträcka sig så enkla som avslappnade samtal. Till exempel, om din förälskelse säger att de älskar filmen Fight Club Och du har inte sett det, säg inte "Jag också!" att försöka imponera. Detta ställer dig upp för förlägenhet om till exempel din förälskelse frågar vad din favoritdel är.
  • Bild med titeln vara säker på din förälskelse Steg 2
    2. Se ditt bästa, men observera inte över ditt utseende. I det stora systemet av saker är det bara en enda, ganska grundlig del av det som gör att någon lockas till någon annan. Att lägga lite extra ansträngning i ditt utseende kan dock vara mycket användbart om det hjälper dig att hålla ditt självförtroende högt. Överväga att spendera lite extra tid varje morgon sätta dig ihop om du vet att din förälskelse kommer att vara runt. Att älska det sätt du ser i spegeln hjälper dig att känna dig positiv om dig själv senare på dagen.
  • Men du vill aldrig spendera för mycket tid att oroa dig för hur du ser ut. Kom ihåg att din förälskelse är mest sannolikt att gilla dig för din personlighet, inte hur du ser ut. Betonar om huruvida du ser perfekt, kommer du bara att sänka ditt självförtroende och göra det svårare för dig att agera naturligt när du är runt din förälskelse.
  • Bild med titeln vara säker på din förälskelse Steg 3
    3. Använd självsäker kroppsspråk. Det sätt du bär dig kan ha en stor effekt på hur säker dig ser ut - och känner. Medan du sitter eller går, håll axlarna tillbaka, ditt huvud lyfts något och bröstet sitter något. Framför allt bära ett elegant leende. Människor är i allmänhet mycket mer benägna att starta konversation med människor som verkar vänliga och öppna.
  • Å andra sidan, "nervös" beteenden kan få dig att se och känna sig mindre självsäker. Försök att undvika att fida med ditt hår, bita på naglarna och liknande gester.
  • Bild med titeln vara säker på din förälskelse Steg 4
    4. Tänk på honom som en vanlig person (inte en idol). När du är helt infatuated med någon, är det lätt att glömma att de är en vanlig person. Förutom de saker som gör dem fantastiska, har krossar brister, rädslor och osäkerhet som du gör. De är komplexa, ofullkomliga människor, så tänk inte på dem som filmstjärnor eller royalty. Istället försök att tänka på dem på samma sätt som du skulle tänka på någon avslappnad bekantskap.
  • Detta är särskilt viktigt om du så småningom startar ett förhållande med den här personen. Förr eller senare, om du spenderar tillräckligt med tid tillsammans, hittar du saker om varandra som du inte gillar. Detta kan vara en mycket obehaglig realisering om du har tanken att din signifikanta andra är perfekt.
  • Bild med titeln vara säker på din förälskelse Steg 5
    5. Tänk inte över saker. Granska varje enskild handling som du gör runt din förälskelse (eller att din förälskelse gör omkring dig) är ett säkert sätt att vända dig till ett nervöst vrak. Odds är att du inte alltid väljer det perfekta sak att säga eller göra när du är runt dina vänner och familj, så det finns ingen anledning att oroa dig för det här när du är med din förälskelse. Ironiskt nog, stressa ut om varje sak som händer bara gör det Mer sannolikt att du gör ett misstag, så håll dig cool!
  • Om du under en konversation befinner dig själv och tänker, "Herregud, Varför Sade jag bara det?", koppla av. De flesta mindre misstag kommer att gå helt obemärkt. Om de inte gör det, kan din förälskelse till och med hitta dem underhållande. De flesta kommer inte att bli förolämpade eller arg över en mindre glidning. Dessutom, om de gör, är de inte bra krossmaterial.
  • Metod 2 av 2:
    Gör ditt drag med förtroende
    1. Bild med titeln vara säker på din förälskelse Steg 6
    1. Flörta lite för att testa vattnet. Flirta är ett bra sätt att bedöma om din förälskelse är fram och tillbaka till dina känslor. Det finns många olika sätt att flörta. Till exempel kan du försöka försiktigt reta din förälskelse om ett misstag, så länge du håller saker bra. Du kan också försöka leverera en suave-komplimang eller göra en subtil innuendo medan du pratar med varandra. Touch är också en bra idé - försök att nå ut och röra på din förälskade axel när han / hon säger något som får dig att skratta, till exempel. Om din förälskelse går med din flirta eller returnerar det, är det ett gott tecken.
  • Bild med titeln vara säker på din förälskelse Steg 7
    2. Tillbringa lite tid med varandra innan du fattar några beslut. Krossar är inte alltid logiska. Om du är fascinerad av någons utseende och självförtroende, kan du få en förälskelse för den här personen innan du har en bra uppfattning om vem den här personen är. Du vill inte flytta på någon bara för att ta reda på att du är inte faktiskt lockas till den här personen, så försök att spendera åtminstone lite tid tillsammans (ensam eller i grupper) innan du tar steget.
  • Om du är nervös för att spendera avslappnad tid med din förälskelse, välj aktiviteter som du vet att du är bra på. Ditt naturliga förtroende gör det lättare att hålla dig cool medan du interagerar. Till exempel, om du är bra på tennis, kan du utmana din förälskelse till några vänliga Volleys.
  • Bilden med titeln Var säker på din förälskelse Steg 8
    3. Var direkt med dina avsikter, men håll saker casual. Oavsett hur säker du är, frågar en krossning kan orsaka några stora fjärilar. Ett bra sätt att "desarmera" Situationen är att göra din begäran en avslappnad. Detta tar lite av trycket - din förälskelse bestämmer inte om han ska uttrycka sin eller hennes odödliga kärlek till dig, bara bestämma om du ska spendera lite tid tillsammans.
  • Du behöver inte ens ta upp tanken på romantik än. Till exempel kan du helt enkelt fråga din förälskelse, "Hej, vill du få lite mexikansk mat efter skolan?" Om du slår saker på din första hang-out-session, kan du börja tippa att du skulle vilja vara mer än vänner.
  • Bild med titeln vara säker på din förälskelse Steg 9
    4. Lägg inte för mycket vikt i din förälskas svar. Krossar är inte världens ände. Försök att inte låta dig bli för investerad i resultatet av att fråga din förälskelse. För en, a "Nej" kan inte ha något att göra med dig - det kan helt enkelt finnas andra åtaganden som gör romantik omöjligt. Viktigare är dock det faktum att en persons åsikt om dig inte spelar någon roll. Krossar kom och gå, så låt inte en bestämma hur du känner dig själv.
  • Tips

    Om du känner dig nervös, andas. Det kan låta enkelt, men ta några djupa, långsamma andetag kan lugna din hjärtfrekvens och ge extra syre till ditt blodomlopp. Efter några sekunder kommer du att känna mindre panicky.
  • Kom ihåg det du är viktigare för dig själv än din förälskelse är. Medan det är okej att gå lite gaga över din senaste kärlek, påminna dig om att du har mycket att erbjuda och att den person du slutar med kommer att ha tur att ha dig.
  • Om tanken på att ha en konversation med din förälskelse gör att du skakar i dina stövlar, tar lite tid att förbereda kan vara en bra idé. Har några konversationsämnen du kan dra ut ur fickan. Försök inte göra dem för generiska, som "Vad sägs om vädret?" YouCan be även dina vänner att göra lite recon och ta reda på några av deras intressen. Sport, musik och popkultur är vanligtvis ganska vanlig mark.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande