Hur man frågar din förälskelse

Om du är nervös för att fråga din förälskelse, är du definitivt inte ensam. Vi har alla varit där förut. Fråga din förälskelse (eller ens bara prata med dem) kan vara läskigt, men vi är här för att göra det enklare! Vi går igenom hur man ska lära känna din förälskelse bättre, sätt scenen för framgång, och slutligen fråga dem. Dessutom har vi råd för att övervinna dina nerver och inte vara så rädd för avslag.

Steg

Metod 1 av 3:
Lär känna din förälskelse
  1. Bilden med titeln Fråga om din förälskelse Steg 1
1. Prata med din förälskelse. Det blir mycket lättare att fråga dem om du känner varandra, och de kommer att vara mycket mer benägna att säga "ja." Börja med att slå upp en enkel konversation. Bara casually säga "Hallå," och presentera dig själv.
  • Om du är i klass tillsammans, fråga om läxans uppgift eller fråga din förälskelse för att hjälpa förstå materialet. Om du är i en klubb tillsammans, slå upp en konversation om klubbens tema.
  • Fråga din förälskelse om sig själva. Fråga hur deras dag går. Fråga om de är upphetsade om någonting i helgen. Det är lätt!
  • Bilden med titeln Fråga om din förälskelse Steg 2
    2. Befriend din förälskelse. Du behöver inte vara bästa vänner, och du behöver inte berätta för varandra allt. Men vänskap innebär en viss förtroende, och det kommer att göra dig mer av en känd kvantitet i dina förälskade ögon. Försök gå till klassen med din förälskelse, eller hänger i en gruppinställning. Om du är en bra passform för varandra, kan de till och med utveckla en förälskelse på dig!
  • Bilden med titeln Fråga om din förälskelse Steg 3
    3
    Var ärlig och äkta! Försök inte göra din förälskelse tycker att du är någon du är inte. Vilseledande den här personen är varken det bästa eller det mest hållbara sättet att få dem att gå ut med dig. Om du ljuger kommer det slutligen ut. Om du försöker agera "Häftigt" eller imitera någon som du tycker är "Häftigt," Du kan bara göra din förälskelse obekväma. Stör inte med illusioner.
  • Om du är sant mot dig själv och gör de saker du verkligen vill göra, kommer du att lägga mer passion i dessa saker. Många människor finner passion attraktiv.
  • Bilden med titeln Fråga om din förälskelse Steg 4
    4. Vara så direkt som möjligt. Om du vill ha din förälskelse nummer, fråga om deras nummer - se inte upp det på andra ställen eller fråga någon annan. Om du vill veta vad din förälskelse gjorde i helgen, stalk inte på Facebook - fråga bara. Efter din förälskelse runt eller sätta dem på en piedestal är inget sätt att starta ett hälsosamt förhållande.
  • Metod 2 av 3:
    Ställa in scenen
    1. Bild med titeln Fråga om din förälskelse Steg 5
    1. Gör det i person. Om absolut nödvändigt, fråga om din förälskelse över telefonen, eller över ett videosamtal - men försök att inte popa frågan över text. Det kan vara mycket lättare att kommunicera med människor över text eller snabbmeddelanden, särskilt människor du gillar, men du kan upptäcka att det är mycket mer romantiskt att fråga ett krossa ansikte mot ansikte. Om avslappnad och noncommittal är det du letar efter, känner du dig fri att gå till textruten - men förvänta dig inte att din förälskelse är imponerad.
  • Bilden med titeln Fråga om din förälskelse Steg 6
    2. Försök att göra det naturligt. Hitta en tid då varken du eller din förälskelse har någon annanstans att vara. De borde inte vara stressade eller i en rush. Om möjligt, välj en plats där du är bekväm, och där du normalt skulle hänga eller springa in i varandra. Försök att skapa så smidigt och enkelt ett ögonblick som möjligt.
  • Bilden med titeln Fråga om din förälskelse Steg 7
    3. Få din förälskelse ensam. Denna konversation kommer troligen att bli mycket lättare för er båda om du inte frågar dem framför en massa människor. Många har problem med att prata om sina känslor one-on-one, än mindre när strålkastaren är på dem. Om du normalt inte befinner dig ensam med din förälskelse, måste du skapa det där. Det är mycket lättare att få någon ensam om du är vänner, eller åtminstone på avslappnad talande termer.
  • Be dem att ta en promenad med dig: hem från skolan, eller mellan klasser, eller runt kvarteret. Be din förälskelse att gå ut med dig för en sekund. Du kan säga "Kan jag prata med dig ensam i en minut?" eller "Vill gå till klass med mig?"
  • Speciellt fråga inte någon ute framför sina vänner! Din förälskelse kan vara generad, eller de kanske inte vill prata om detta framför en massa människor. Du kan bli avvisad bara för att din förälskelse känner sig obekväma.
  • Bilden med titeln Fråga om din förälskelse Steg 8
    4. Försök att göra små prat först. Bättre än, fråga din förälskelse medan du redan hänger ut en-mot-en. Du behöver inte hoppa direkt in i den stora frågan. Det kan hjälpa dig att ställa humöret om du frågar din förälskelse om dagen, knäcker några skämt och lyssna på vad de måste säga. Du borde både känna dig bekväm och lugn.
  • Bilden med titeln Fråga om din förälskelse Steg 9
    5. Vänta på rätt ögonblick. Även de bästa planerna löper in i hinder. Kanske försökte du gå med din förälskelse hem efter skolan, men ett annat par gemensamma vänner bestämde sig för att märka. Ha tålamod. Du kan alltid fråga din förälskelse imorgon, men det kan vara svårt att ta tillbaka ett besvärligt ögonblick som hände när du rusade saker. Leta efter en tid då allt verkar rätt.
  • Metod 3 av 3:
    Fråga din förälskelse
    1. Bilden med titeln Fråga om din förälskelse Steg 10
    1. Vara djärv! Det kan vara väldigt svårt att erkänna dina känslor till någon som du gillar mycket. Du kan nervöst svettas, skaka, skrämmande - men du kommer nog att känna dig mycket bättre när du får det med. Fråga dig själv om du kommer ångra det om du aldrig frågar den här personen. Om du ångrar det, gör det.
    • Tänk på det som att hoppa i kallt vatten. Du kan spendera hela dagen stirra på vattnet, känner det med tårna och tänker på hur kallt det blir. Å andra sidan kan du skjuta dig åt sidan och hoppa in - vid vilken tidpunkt du behöver oroa dig för är att simma, justera eller komma ut.
    • Om du inte kan ta med dig själv, ställ dig själv ett incitament. Säga, "Jag måste fråga [min förälskelse] ute före fredag, annars kan jag inte gå till festen på fredagskvällen." Ge dig en anledning att skära igenom din tvekan och få det över med.
  • Bilden med titeln Fråga om din förälskelse Steg 11
    2. Var direkt och ärlig. Försök att skära igenom spelen och bara berätta för din förälskelse hur du känner. Det här kan vara läskigt, men du kan också upptäcka att det här gör din uppgift mycket enklare. Säga, "Hej, jag vill vara tydlig. Jag gillar dig mycket, och jag vill spendera mer tid med dig. Vad tror du?"
  • Bilden med titeln Fråga om din förälskelse Steg 12
    3. Fråga din förälskelse att göra något specifikt. Fråga inte dem vagt "ut." Be dem inte om att vara din pojkvän eller flickvän om du inte ens har varit på ett datum. Föreslå något roligt och billigt att du båda kan njuta av: en film, en vandring, en show eller en skolhändelse. Om du ber den här personen att gå någonstans med dig ensam, kommer de förmodligen att anta att det är ett datum - men du behöver inte försöka be dem vara din partner än.
  • Om det finns en skoldans som kommer upp, fråga din förälskelse att gå som ditt datum. Detta kan vara ett utmärkt tillfälle att visa någon hur du känner. Tänk på att om du inte uttryckligen är överens om det, betyder ett datum hittills en dans inte nödvändigtvis att de två är "går ut."
  • Bilden med titeln Fråga om din förälskelse Steg 13
    4. Ta det lugnt. Fråga din krossa ut på ett datum, och låt det datumet vara exakt vad det är. Om du redan har pågått datum med den här personen, och du vill be dem att datera dig exklusivt, så tittar du på en annan konversation. Om personen bara är en förälskelse kanske du vill hålla trycket av och ta det långsamt.
  • Bilden med titeln Fråga om din förälskelse Steg 14
    5. Respektera "Nej." Om du frågar din förälskelse, och de vänder dig, måste du låta det svaret. Det är en sak att vara ihållande eftersom du verkligen gillar någon - det är en annan sak att stjälka någon, att plocka dem och göra dem obekväma. Det finns andra fiskar i havet. Vara en omtänksam människa! Du måste vara direkt och djärv. Bara få ditt mod hype själv för att fråga dem.När du äntligen känner att du kan göra det, gå bara för det.
  • Video

    Genom att använda den här tjänsten kan viss information delas med YouTube.

    Tips

    Fråga inte din förälskelse upprepade gånger efter att de vänder dig ner. Respektera dem och gå vidare.
  • Var dig själv. Om du inte är äkta, kan det ibland verka som om du är en annan person varje dag. Du kan stänga av din förälskelse om du verkar ojämnt.
  • När du frågar din förälskelse, vad du vill göra är att göra dem bekväma. Låt henne veta att du faktiskt är oroad över dem.
  • Försök att inte vara obehaglig runt din förälskelse. De kommer bara att tro att du är konstig.
  • Det är redan svårt att fråga om din förälskelse, men om du psykerar dig själv Fråga din förälskelse till prom, Du behöver lite mer råd.
  • Det finns alltid en chans att du kommer att bli avvisad. Detta är risken och ndash, men livet är fullt av risker.
  • Kom ihåg att det finns gott om människor än dem som kan vara med dig.
  • Om din förälskelse säger nej, det finns en chans att de gillar dig, men kan inte säga ja av andra skäl. Kanske kommer deras föräldrar inte att låta dem datera, eller de tror att det kommer att förstöra din vänskap, eller de är bara blyg. Om du misstänker det, försök att ta reda på varför - men respektera alltid "Nej."
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande