Hur man frågar din förälskelse för sitt mobilnummer

Att fråga din förälskelse för deras nummer kan verka läskigt, men det behöver inte vara! Om du redan har en bra känsla om konversationen du har med din förälskelse, kan du enkelt fråga dem direkt för deras nummer med ett val av självsäkra fraser. Om du krossar på någon som du inte har pratat med mycket än, finns det sätt att starta en konversation med din förälskelse. Det finns också mer indirekta, flirtiga sätt att få din förälskelse nummer.

Steg

Metod 1 av 3:
Frågar direkt
  1. Bild med titeln Fråga din förälskelse för sitt mobilnummer Steg 1
1. Le och vara självsäker. Det viktigaste när du frågar efter ett nummer är att du verkar entusiastisk om tanken på att ringa din förälskelse. Öva leende och be om din förälskelse nummer i spegeln innan du faktiskt gör det - det kan hjälpa dig att arbeta genom din nervositet innan du pratar med dem.
  • För att bli mer självsäker, även om du inte känner dig självsäker, ler, står upp rakt och gör ögonkontakt med din förälskelse när du pratar med dem.
  • Om du vet i förväg kommer du att fråga din förälskelse för deras nummer, spendera lite extra tid så redo så att du kommer att känna dig mer självsäker. Du kan också lyssna på musik eller dans för att få dig fysiskt pumpad och upphetsad.
  • Var inte rädd för att vara dig själv. Du är mer benägna att hitta framgång om du stöter på så ärlig och äkta än om du verkar nervös eller som om du behöver din förälskelse godkännande.
  • Bild med titeln Fråga din förälskelse för sitt mobilnummer Steg 2
    2. Fråga "Vad är ditt nummer?" Som det enklaste tillvägagångssättet. Om en konversation går bra kan du helt enkelt fråga din förälskelse för deras nummer. Detta visar att du är intresserad av att prata med dem mer och du är övertygad om att de skulle vilja ge sitt nummer till dig.
  • Ha din telefon eller en penna och redo när du frågar-Detta visar att du inte har någon tvivel om din förälskelse som ger dig deras nummer.
  • Bild med titeln Fråga din förälskelse för sitt mobilnummer Steg 3
    3. Försök "Jag måste gå men jag skulle vilja prata mer. Du borde ge mig ditt nummer." Detta tillvägagångssätt kan personen veta direkt att du vill prata med dem igen, och även att du är upptagen och organiserad. Ha din telefon eller en penna redo att få sitt nummer snabbt.
  • Text din förälskelse strax efter att du deltog. Säg, "det är jag! Spara mitt nummer."
  • Bild med titeln Fråga din förälskelse för sitt mobilnummer Steg 4
    4. Säg, "Låt oss byta nummer" om du nämnde planer eller intressen. Detta tillvägagångssätt fungerar bäst om konversationen ledde mot saker du båda gillar att göra eller en händelse du båda skulle. Till exempel nämner du en fest och din förälskelse säger att de också vill gå. Du kan säga, "Låt oss byta nummer, kanske vi kan gå ihop."
  • Följa upp med din förälskelse strax efter det här samtalet genom att texta dem "Ser fram emot den där parten" eller något liknande.
  • Bild med titeln Fråga din förälskelse för sitt mobilnummer Steg 6
    5. Ge dem ditt nummer först om du är för nervös för att be om deras. Säg, "Jag skulle vilja prata med dig mer, låt mig ge dig mitt nummer."Det fungerar bra om din förälskelse har sin telefon redan - du kan hålla din hand ut som du säger" Låt mig ge dig mitt nummer "för att ange ditt nummer i telefonen för dem.
  • Ta inte din förälskelse telefon från sin hand - det kan komma över som aggressivt. Om din förälskelse verkar ovillig att överlämna sin telefon, vänta bara på att de ska svara. De kommer förmodligen att titta ner på sin telefon när de skriver och meddelar när de är redo för numret. Om du tar tag i sin telefon kan de känna sig hotade eller tvungen i förhållandet.
  • Bild med titeln Fråga din förälskelse för sitt mobilnummer Steg 7
    6. Le och säga "inget problem" om de säger nej. Kom alltid ihåg att du vill datera någon som är intresserad av dig, och om din förälskelse inte är, är det bättre för dig att veta och gå vidare. Fråga inte dem igen eller försök att trycka på dem, gråta eller se generad. Även om du känner dig generad, försök att skaka av det som ingen stor sak.
  • Försök att inte oroa dig för att bli avvisad. Det händer med människor hela tiden, och du kommer så småningom att hitta någon som är intresserad av dig.
  • Metod 2 av 3:
    Starta en konversation
    1. Bild med titeln Fråga din förälskelse för sitt mobilnummer Steg 8
    1. Ge dem en äkta komplimang innan du frågar efter deras nummer. Ett bra sätt att få din förälskelse uppmärksamhet är att komplimangera dem. Berätta för dem att du gillar något som de har på sig eller något de gjorde, säg något annat för att ge dem chansen att svara. Om din konversation går bra, be om deras nummer i slutet av det eller nästa gång du ser dem.
    • Till exempel, säg "Jag gillar de skor mycket - min bror skulle förmodligen också. Var fick du dem?"
    • Eller försök, "Du gjorde ett bra jobb på det projektet. Jag kan säga att du arbetade hårt på den. Kanske kan du ge mig några tips på offentligt talande någon gång."
  • Bild med titeln Fråga din förälskelse för sitt mobilnummer Steg 9
    2. Be dem att hjälpa dig med något och be om deras nummer. Det här fungerar bra om du ser någon ut i allmänheten som du vill prata med. Få deras uppmärksamhet genom att be om vägbeskrivning eller hjälpa till att få något från en hylla. Försök, "ursäkta mig, kan du berätta för mig hur du kommer till biblioteket?"Eller" kan du nå det här för mig?"Efter att de hjälper dig, tacka dem och försök att starta en annan konversation och fråga om deras nummer om de verkar intresserade av dig.
  • Om personen undviker dig eller hjälper dig att snabbt gå bort, tacka dem och lämna dem ensamma. Följ inte en person i allmänhet, eller de kan tro att du trakasserar dem.
  • Bild med titeln Fråga din förälskelse för sitt mobilnummer Steg 10
    3. Planera ett studiedatum så att du måste byta nummer. Om din förälskelse är någon som du går till skolan med eller arbetar med, låt dem veta att du vill spendera mer tid med dem genom att ordna ett studiedatum. Säg, "Det verkar som om du vet mycket om det här ämnet. Vill komma över efter skolan för att prata om det mer?"
  • Om de verkar intresserade av att studera med dig, nämna en viss tid och plats att träffas, och be om deras nummer så att du kan hålla kontakten om mötet.
  • Bilden med titeln Fråga din förälskelse för sitt mobilnummer Steg 11
    4. Bjud in dem att göra något de är intresserade av så att de ger dig deras nummer. Om du vet att din förälskelse spelar en viss sport eller ett instrument, eller gillar en viss typ av musik, ta med ämnet med dem när du ser dem. Berätta för dem om ett spel eller en konsert som händer och fråga om de skulle vilja gå med dig. Eller om du inte kan betala för biljetter, bjuda in dem att spela sporten med dig, gå på en cykeltur, eller gå till en musikbutik med dig.
  • Om de verkar intresserade av din idé, be om deras nummer så att du kan göra ytterligare planer.
  • Bild med titeln Fråga din förälskelse för sitt mobilnummer Steg 12
    5. Läs deras signaler. När du har en konversation med din förälskelse är det viktigt att titta på tecken på att de är intresserade av dig. Om de ler, gör ögonkontakt och svara på dina frågor entusiastiskt, är det alla tecken på att de eventuellt är intresserade av att utbyta siffror.
  • Å andra sidan, om din förälskelse undviker ögonkontakt, försöker gå bort eller titta bort från dig, eller svarar inte på dig eller ger ett ordsvar, det här är alla signaler att de kanske inte är intresserade, tyvärr. Verkar inte desperat eller behövande, och tillbaka.
  • Metod 3 av 3:
    Flirta för att få ett nummer
    1. Bild med titeln Fråga din förälskelse för sitt mobilnummer Steg 13
    1. Ring eller text själv från deras telefon. Om du redan har etablerat en bra rapport med din förälskelse, kan du lekfullt nå för sin telefon när de har det. När du gör det, säg, "Jag ger dig mitt nummer. Vi borde hänga någon gång, "så tror de inte att du bara försöker krypa eller vara nosy på sin telefon.
    • När din förälskelse har ditt nummer, kommer de att ge dig deras nummer genom att ringa eller texta om de är intresserade.
  • Bild med titeln Fråga din förälskelse för sitt mobilnummer Steg 14
    2. Gör flirtiga kommentarer på sociala medier. Facebook, Instagram, Twitter och Snapchat är alla sätt att få din förälskelse uppmärksamhet som inte är lika direkta som att begära sitt nummer personligen. Skicka dem en vän eller följ begäran och börja tycka om sina inlägg. Lämna gradvis komplimanger och fina kommentarer på sina tjänster för att skapa en bra rapport.
  • Om din förälskelse börjar gilla och lämna fina kommentarer tillbaka på dina sociala medier, är det möjligt att de är intresserade av dig och du kan med säkerhet be om deras nummer.
  • Lämna dem ett direktmeddelande på vilken app du har anslutit till. Fråga om de skulle vilja komma ihop i person någon gång, och om så är fallet, om du kan få deras nummer att skriva dem.
  • Bild med titeln Fråga din förälskelse för sitt mobilnummer Steg 15
    3. Skriv ditt nummer på en servett eller kommentarkort. Om din förälskelse fungerar på en restaurang eller annan allmän plats, kan du flirta ett intresse för dem genom att ge dem ditt nummer på en servett eller kommentarkort. Var noga med att lämna ditt namn med numret. Om de är intresserade, är allt du behöver göra vänta på deras samtal eller text.
  • Prova sätt att be om deras nummer

    Subtila sätt att fråga din förälskelse för deras nummer

    Stöd WikiHow och Lås upp alla prover.

    Overt sätt att fråga din förälskelse för deras nummer

    Stöd WikiHow och Lås upp alla prover.

    Texting din förälskelse

    Stöd WikiHow och Lås upp alla prover.

    Video

    Genom att använda den här tjänsten kan viss information delas med YouTube.

    Tips

    Om du vill ha deras nummer, närma dem när de är i sig och de är mer benägna att ge det till dig.
  • Be om deras Instagram är mycket lättare. Många människor är mer villiga att ge ut sina instagram än deras nummer. Du har fortfarande möjlighet att skriva dem så det fungerar på samma sätt.
  • Du kan också göra samma sak om de har Messenger bara be om sitt Messenger användarnamn.
  • Det är en bra idé att låta din krossa veta från början att du är intresserad av att dö dem. På det sättet kommer de inte att misstänka dina intentioner för bara vänskap.
  • Tänk två gånger innan du säger: "Kan jag?"Eller" är det okej om?"Starta din begäran om din förälskelse med dessa fraser kan göra dig till osäker på dig själv och dina chanser att du får sitt nummer. Kom ihåg att låta självsäker, även om du är faktiskt nervös.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande