Hur man blir en kanadensisk polis

Om du är en kanadensare med tanke på en karriär inom polis, har du möjlighet att ansluta sig till den nationella polisstyrkan som kallas den kungliga kanadensiska monterade polisen eller gå med i en provinsiell polisstyrka. Varje kanadensisk brottsbekämpande myndighet har sina egna krav och standarder för polisrekryter, men du kommer att se några grundläggande krav över myndigheterna. När byrån har verifierat uppfyller alla krav, måste rekryteringen slutföra en omfattande anställningsprocess för att bli en kanadensisk poliser.

Steg

Del 1 av 3:
Uppfylla de grundläggande kraven
  1. Bildbeteckningen blir en kanadensisk poliser Steg 1
1. Var gammal nog. Du måste vara minst 18 år gammal i de flesta områden. Men vissa områden kräver att du är 19 år gammal.
  • Bildbeteckningen blir en kanadensisk poliser Steg 2
    2. Uppfylla medborgarskapskraven. Du måste ha någon form av permanent status i Kanada - nämligen, du måste antingen vara en landad invandrare, en permanent bosatt eller en kanadensisk medborgare. Du måste också kunna tala franska eller engelska (flytande).
  • Bildbeteckningen blir en kanadensisk poliser Steg 3
    3. Graduate High School. Oavsett var du är, måste du ha ett gymnasiet diplom eller motsvarande att ansluta sig till de kanadensiska polisstyrkorna. Du måste bevisa att du har denna utbildning med transkript eller ett diplom.
  • Detta krav innebär att du antingen måste gå igenom gymnasiet eller passera ett ekvivalensprov. Till exempel kan du ta testerna i allmänhetens utveckling (GED), som erbjuds i hela Kanada genom din provinsiella eller territoriella utbildningsdepartement. Du måste passera 5 test totalt för att få din GED.
  • Du kan också kunna få lite kredit för den erfarenhet du fått genom åren, som kan räkna med ditt gymnasiet diplom.
  • Bildbeteckningen blir en kanadensisk polissteg 4
    4. Har etik och moral. Även om detta krav kan verka lite vagt, listar de flesta avdelningar som ett krav. Vissa definierar detta krav som att ha integritet och vara ärlig.
  • I huvudsak, för att du kommer att lita på så mycket ansvar, vill polisavdelningen se till att du är värd för det förtroendet. De vill veta att du kommer att vara ärlig och rättvis. De vill veta att du kommer att göra din plikt med en positiv attityd och utan diskriminering. De vill veta att du kommer att dyka upp när du säger att du vill och arbeta tillsammans med dina kollegor för att få jobbet gjort.
  • Som ett tillägg måste du också ha en ren post. Du kan inte ha en brottslig övertygelse eller väntande övertygelse om din rekord.
  • Bildbeteckningen blir en kanadensisk poliser Steg 5
    5. Komma i form. Du måste vara i god hälsa och form för att vara en del av polisen. Till exempel kommer många polisstyrkor i Kanada att kräva att du slutför en fysisk tentamen, vilket kan inkludera kör 2.4 kilometer under en viss tidsperiod, en simning och andra fysiska tester.
  • Om du inte är i form, starta en träningsregim på ett lokalt gym. Var noga med att inkludera aeroba övningar, viktträning och simning som en del av din rutin.
  • Dessutom, se till att du äter rätt och får tillräckligt med sömn. Fyll på hälften av din tallrik med frukter och grönsaker, byt ut bearbetade korn med hela korn och gör magert protein en del av din kost.
  • Bild med titeln Bli en kanadensisk poliser Steg 6
    6. Få certifiering i HLR och första hjälpen. Att vara en polis, måste du vara redo för någonting, särskilt i nödsituationer, och att vara utbildade i HLR och första hjälpen är en del av det. Du kan anmäla dig till klasser på platser som det kanadensiska Röda Korset eller Heart and Stroke Foundation.
  • Bild med titeln Bli en kanadensisk poliser Steg 7
    7. Ha ett körkort. Yoarm är också licensierad att köra för att vara en polis. Dessutom kan du inte ha mer än sex poäng taget av din licens för brott.
  • Del 2 av 3:
    Ansökan om lokal polis
    1. Bildbeteckningen blir en kanadensisk poliser Steg 8
    1. Få en högskoleexamen. Medan du bara behöver ett gymnasiet för att bli en polis, konkurrerar du mot många människor för uppgångspositioner. Därför kan en högskoleexamen, särskilt en i straffrätten, hjälpa till med att sätta dig ifrån varandra.
    • Om din gymnasium GPA inte var bra, försök att starta på en community college. Community Colleges är lättare att komma in, och de kan hjälpa dig att få några av dina grundläggande klasser ur vägen. Du kan överföra senare så att du kan få en 4-årig examen.
  • Bild med titeln Bli en kanadensisk poliser Steg 9
    2. Bli en kadett. Som en kadett kommer du att vara en del av den civila kraften. Till exempel kan du tilldelas som trafikofficer eller som officer i ett domstolsrum. För att bli en kadett, gäller för lokala positioner på din polisstyrka.
  • Du kan hitta positioner via din kommunala webbplats. Till exempel kan din stads regeringens webbplats ha ett område där du kan ansöka om jobb. Sök igenom jobben, fyll i informationen och skicka in din ansökan.
  • Bildbeteckningen blir en kanadensisk poliser Steg 10
    3. Delta i polisskolan. När du är en kadett måste du väljas för att delta i Police College. Det bästa sättet att kvalificera är att göra det bra som en kadett, som visar god bedömning, självdisciplin och engagemang.
  • På vissa områden kan du gå till polisens college innan du blir en kadett, om du accepteras till skolan. På andra områden måste du accepteras som en kadett först.
  • Om din polisavdelning accepterar kadetter först kommer avdelningen att ge dig en uppfattning om vilken akademi du vill delta. En av de viktigaste är den kanadensiska polisakademin, som drivs av regeringen. Du måste arbeta på ett polisbyrå, har fredsansvarig status, eller har ett utredat mandat att ansöka om denna skola.
  • Din ansökan kommer ofta att behandlas via din polisavdelning, så prata med din handledare om att delta i polishögskolan om det är din önskan.
  • Bilden med titeln Bli en kanadensisk poliser Steg 11
    4. Fyll i din träning framgångsrikt. Att flytta upp, eller i vissa fall, som ska anställas, måste du examinera från polisskolan. Dessutom kan du behöva slutföra fältarbete innan du anställs på heltid.
  • Del 3 av 3:
    Ansluta till den kungliga kanadensiska monterade polisen
    1. Bilden med titeln Bli en kanadensisk poliser Steg 12
    1. Ha din hörsel och syn kontrollerad. Du måste kontrolleras av en ögonläkare och audiologen innan du ansöker. Du kan ladda ner lämpliga blanketter på den kungliga kanadensiska monterade polisens officiella hemsida på http: // rcmp-gc.gc.CA / Recruiting-recutement / Rec / Process-Processus-Eng.htm.
    • Dina ögon måste vara minst 6/6 (20/20) och 6/9 (20/30) med glasögon eller kontakter och minst 6/18 (20/60) i båda ögonen när du inte har dina glasögon på eller kontakter i. (Du kan också ha 6/12 (20/40) och 6/30 (20/100) i okorrigerad vision.)
    • Du hörs måste vara H2.
  • Bild med titeln Bli en kanadensisk poliser Steg 13
    2. Se till att du har de grundläggande dokumenten tillgängliga. Du behöver ett antal dokument när du ansöker om denna position, till exempel ditt födelsecertifikat, högskoleexamen och universitetsutskrift, om du har en. Du behöver också ditt personnummer, ditt certifikat om kanadensiskt medborgarskap (om inte kanadensiskt född) och ett giltigt körkort.
  • Hitta också ditt äktenskap, skilsmässa eller separationsbevis om du har en. Du behöver också ditt provinsiella hälsokort och två passfoton.
  • Slutligen måste du bevisa att du tog nivå C HLR för vuxna, spädbarn och barn från en organisation som godkänts av de kanadensiska arbetshälso- och säkerhetsbestämmelserna (http: // arbetskraft.gc.CA / ENG / Health_Safety / Prevention / First_Aid.shtml).
  • Bilden med titeln Bli en kanadensisk polis Steg 14
    3. Ansök om positioner. Precis som i många lokala polisstyrkor måste du anställas i en polisens ställning för att kvalificera sig för utbildning. Du ansöker om jobb på Kanadas huvudsida för statliga jobb.
  • Du ansöker om dessa positioner som du skulle många statsjobb. Du skapar ett konto och söker igenom positionerna. När du väl har hittat en lämplig position väljer du den och fyller i den nödvändiga informationen. Slutligen skickar du in din ansökan.
  • Bild med titeln Bli en kanadensisk poliser Steg 15
    4. Göra ett prov. De som är kvalificerade gå vidare till nästa steg, vilket är entréprovet. Men om du redan har en kandidatexamen behöver du inte ta provet, så länge du kan bevisa att du har en examen.
  • Examinationen kallas RCMP-inträdesprovet eller RPAB. Den har två delar, en personlighetsutvärdering och en aptitude sektion. Det är tänkt att bedöma om du har de nödvändiga färdigheterna att vara poliser. Passerar är 3.2 av 5.
  • Det är nästan omöjligt att studera för den första delen, eftersom det är en serie uttalanden som du håller med eller är oense med, vilket testet kommer att använda för att bedöma om du har rätt temperament att vara en polis. Den andra deldomarnas sammansättning (inklusive grammatik), förståelse, minne, dom, observation, logik och beräkning. RCMP-webbplatsen erbjuder tekniker för att studera för testet på http: // rcmp-gc.gc.CA / RECRUITING-RECRUTIONS / REC / Prep-RPAB-BTATPG-ENG.htm # 1.
  • Bildbeteckningen blir en kanadensisk poliser Steg 16
    5. Fyll i urvalspaketet. Om du gör det bra, kommer RCMP att kontakta dig. De kommer att innehålla ett urvalspaket med olika dokument som du måste fylla i, inklusive de som ger biografisk och utbildningsinformation. Du måste också fylla i formulär för att ge samtycke till säkerhetsavstånd, ge information för medicinsk utvärdering och samtycke till ditt fysiska test.
  • Ett dokument är det vanliga medlemsansökningsformuläret. Detta dokument är en annan bedömning, tittar på hur pålitlig du är och om du är lämplig för positionen.
  • Bildbeteckningen blir en kanadensisk poliser Steg 17
    6. Slutföra din fysiska bedömning. Du måste också slutföra din fysiska bedömning, kallad den fysiska förmågor som krävs (Pare). Den fysiska delen innehåller en hinderkurs som du måste slutföra på under 4 minuter och 45 sekunder, liksom en viktbärande övning.
  • RCMP-webbplatsen rekommenderar att du är väldigt aktiv minst en månad till en månad och en halv i förväg om ditt test. De råder att du utför minst 3 kardiovaskulära träningspass i veckan, men 5 skulle vara bättre, liksom flera viktträningssessioner i veckan i förberedelse.
  • Bildbeteckningen blir en kanadensisk poliser Steg 18
    7. Slutför den vanliga medlemmarnas intervju (RMSI). Du kommer att kontaktas för att schemalägga en intervju, som kommer att se om du har de nödvändiga färdigheterna för RCMP. Till exempel behöver du problemlösande färdigheter och kommunikationsförmåga. Du måste vara flexibel, medvetenhet och pålitlig, och du måste kunna arbeta på ett lag och träffa dina beståndsdelar.
  • Denna intervju liknar de flesta jobbintervjuer. Du kan bli ombedd att förklara hur du hanterade svåra situationer tidigare eller hur du skulle svara på en viss situation.
  • Ett sätt att förbereda är att titta på de åtta kompetenserna som RCMP kräver, som utvecklar sig själv, flexibilitet, problemlösning, samvetsgrannhet och tillförlitlighet, möter klientbehov, kommunikation, lagarbete och självkontroll och lugn. RCMP-webbplatsen har en beskrivning av dessa kompetenser (http: // rcmp-gc.gc.CA / Recruiting-recutement / REC / Prep-intervju-Entrevue-Eng.htm).
  • Lär dig så mycket som möjligt om RCMP. Gilla alla intervju, måste du lära dig om det företag du ansöker om. Du kan hitta en stor mängd information på RCMP-webbplatsen. Du kan också prata med andra poliser om sina jobb för att lära dig mer om fältet.
  • Var säker på att du är redo att svara på de 5 viktiga jobbbehovsfrågorna genom att säga "ja." I grund och botten måste du ha ett körkort, vara villig att flytta någonstans i Kanada, arbetsskifttimmar, bär ett vapen och lovar allegiance till Kanada.
  • Bilden med titeln Bli en kanadensisk poliser Steg 19
    8. Ta ett polygraphtest. Du kommer att bli underrättad om din ansökan upp till denna punkt har accepterats, vid vilken tidpunkt du kommer att gå vidare till polygrafiska testet. Denna del av processen är lite mer involverad än PolyGraph-testet själv. I huvudsak har du en annan lämplighetsintervju före testet och sedan ta ett PolyGraph-test för att bekräfta svar du har gett under hela applikationsprocessen.
  • Det bästa du kan göra för den här delen är att koppla av och berätta sanningen. Så länge du var sanningsenlig i de dokument du presenterade, borde du vara bra.
  • Bildbeteckningen blir en kanadensisk poliser Steg 20
    9. Passera bakgrundskontrollen. När du har passerat PolyGraph-testet måste du passera en bakgrundskontroll. Du har redan givit samtycke till den här delen i ditt urvalspaket, så det kommer att göras automatiskt.
  • Bildbeteckningen blir en kanadensisk poliser Steg 21
    10. Skicka hälsobedömningen. Denna tentamen innefattar att passera de tidigare hörsel- och ögonprovningarna. Men du måste också vara fysiskt i god hälsa, liksom mentalt.
  • Bildbeteckningen blir en kanadensisk poliser Steg 22
    11. Fyll i din träning. Du måste först slutföra en 6-månaders träningskurs för kadetter på den kungliga kanadensiska monterade polisakademin. Efter avslutad kurs måste du slutföra en annan 6-månaders kurs, men den här är på fältet under ledning av en mentor.
  • Bilden med titeln Bli en kanadensisk poliser Steg 23
    12. Bli en polis med RCMP. När du har slutfört dig är du utbildad i Kanada. Du kan ange en preferens, men RCMP kommer att överväga vilka områden som behöver poliser först.
  • Video

    Genom att använda den här tjänsten kan viss information delas med YouTube.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande