Hur man är falsk graviditet

Faking en graviditet är en ganska lätt prank för de flesta kvinnor. Om du tror att din partner, vänner eller familj kommer att få ett skratt ur en graviditetsprank, är det bästa sättet att lura dem att förfalska ett falskt graviditetstest. Du har flera alternativ för att få ett falskt positivt på ett graviditetstest, allt från att köpa ett falskt test för att ändra ett riktigt test. Dessutom kommer din prank mer övertygande om du också efterliknar de tidiga tecknen på graviditet. Men kom ihåg att människor som har upplevt infertilitet eller missfall kan hitta denna prank offensiv.

Steg

Metod 1 av 2:
Visar de tidiga tecknen på graviditet
  1. Bild med titeln falsk graviditet Steg 7
1. Klaga på att sakna din period i dagarna före din prank. Din prank kommer att vara mer övertygande om du berättar för den person du har missat din period. Börja med att nämna din hoppade tid flera dagar innan du planerar att berätta för dem att du är gravid.
  • Säg något som, "Wow, min period var tänkt att komma 2 dagar sedan. Jag hoppas det kommer snart så jag kommer inte vara på det under Karens Pool Party."
  • Om den person du pranking inte svarar på din lediga kommentar, följ upp med en annan kommentar. Till exempel, "Jag blir orolig för min tid inte kommer. Tror du att något kan vara fel?"
  • Bild med titeln falsk graviditet Steg 8
    2. Låtsas ha morgon sjukdom genom att faking illamående och kräkningar. Morgonsjuka är ett vanligt symptom på tidig graviditet som de flesta kommer att känna igen. Ursäkta och springa till badrummet och häll sedan vatten i toaletten för att mimma ljudet av kräkningar. Dessutom, "Kope" med dina falska symptom genom att snacka på kakor, dricka klubb soda och och äta mindre måltider.
  • Dab lite vatten på pannan efter att du låtsas kräka för att få det att se ut som om du svettar från ansträngningarna för kräkningar.
  • Stark lukt är en vanlig orsak till illamående hos kvinnor som är riktigt gravida. När du luktar en stark lukt, berätta för alla att du känner dig illamående.
  • Bild med titeln falsk graviditet Steg 9
    3. Besök toaletten ofta för att låtsas att du urinerar ofta. När du blir gravid, producerar din kropp mer blod, vilket innebär att dina njurar filtrerar ut fler vätskor. Dessa vätskor blir urin, så du måste oftast använda toaletten. Ursäkta åtminstone en gång per timme för att använda toaletten. Dessutom klagar du på att behöva gå så ofta.
  • Säg, "Jag är så trött på att gå på toaletten. Jag känner att jag bor där, "eller" Jag känner att jag behöver kissa hela tiden. Jag hoppas att jag inte är gravid."
  • Dricks: Du kan göra dig själv att använda toaletten oftare genom att äta mycket frukt, som vattenmelon, citrus, ananas, tranbär, tomater, pommes frites, bananer och äpplen. Högvattenhalten får dig att behöva urinera ofta. Andra alternativ inkluderar diuretika som koffein och kolsyrade drycker.

  • Bild med titeln Fake Pregnancy Steg 10
    4. Agera som dina bröst är svullna och ömma. Hormonella fluktuationer under de tidiga veckorna av graviditeten kan få dina bröst att känna sig smärtsamma, även innan du vet att du är gravid. Nämna detta obehag för den person du planerar att prank. Du kan till och med lägga en varm kompress över bröstet för att "lindra" smärtan.
  • Om du bor med personen, gör en punkt att ta bort din bh när du är hemma. Säg, "Mina bröst är för obekväma för mig att bära denna bh. Jag känner att de är mer svullna än vanligt."
  • Bild med titeln Fake Pregnancy Steg 11
    5. Låtsas att känna sig trött hela tiden. När du blir gravid, gör din kropp mer progesteron, vilket gör att du känner dig trött. Det betyder att du börjar känna trötthet även i de tidiga dagarna av en graviditet. Låtsas ha trötthet genom att berätta för alla att du är trött. Dessutom kan du ta naps eller falska somna i mitten av dagen.
  • Låtsas inte att sova på jobbet eller skolan, eftersom det här kan få dig i trubbel.
  • Säg något, "Jag borde inte känna det här trött eftersom jag sov i 9 timmar igår kväll. Jag undrar vad som är fel."
  • Bild med titeln falsk graviditet Steg 12
    6. Fake är känslomässig och gråtig att efterlikna humörsvängningar. Eftersom graviditeten orsakar så många hormonella fluktuationer, orsakar det ofta humörsvängningar. Du kan falska humörsvängningar genom att låtsas att gråta under reklam eller efter att ha sett en ledsen meme. Dessutom kan du förfalska ilska över mindre problem och låtsas sedan att gråta.
  • Till exempel, visa personen en gif av en söt hund. Då låtsas att gråta okontrollerbart, säger: "Han är bara så söt."
  • Bild med titeln Fake Pregnancy Steg 13
    7. Låtsas att kräva konstiga matkombinationer. Även om cravings vanligtvis inte börjar under de första veckorna av graviditeten, är de ett lätt igenkännbart symptom på graviditeten. Om du låtsas att du vill ha konstig mat, kommer den person du prankar troligen att undra om du kan vara gravid. Be om godis som pickles och glass eller begär jordnötssmör som en topping för din majshund. Om du inte har en stark mage, förbered din egen smoothie och berätta för den person som den har många konstiga ingredienser.
  • Du kanske säger, "mmm...Denna smoothie är så bra. Jag lägger pickles och ansjovis i det eftersom jag har längtat dem så mycket."
  • Metod 2 av 2:
    Få en falsk positiv
    1. Bild med titeln falsk graviditet Steg 1
    1. Köp ett falskt graviditetstest för det enklaste alternativet. Skämt graviditetstest är det bästa alternativet eftersom de ger dig en falsk positiv varje gång. För att använda testet, ta det in i badrummet och urinera på det som ett riktigt test. Vänta på resultatet, visa det för den person du prankar.
    • Du kan hitta falska graviditetstest online eller på en lokal skämthandel.
    • Se till att du läser och följer anvisningarna för testet du köper så att det fungerar korrekt.

    Dricks: En nackdel med att köpa ett falskt test är att du kan bli ombedd att återta testet för att vara säker. Du kanske vill köpa några falska tester så att du kan låtsas att ta det två gånger.

  • Bild med titeln falsk graviditet Steg 2
    2. Doppa ett graviditetstest i en kopp koks eller pepsi. Vissa ingredienser som används för att göra sodasimic graviditetshormoner, så de kan ge ett falskt positivt på ett graviditetstest. Ta med dig en läsk med dig i badrummet när du går för att ta provet. Doppa sedan testet i soda istället för att urinera på den. Dölj soda innan du öppnar badrumsdörren.
  • Eftersom du kan bli ombedd att ta ett andra test för att bekräfta din graviditet, dölj en extra läsk i badrummet om du behöver det. Sätta det någonstans andra är osannolikt att se, som inuti ditt sminkpaket eller en låda med tamponger.
  • Bild med titeln falsk graviditet Steg 3
    3. Öppna provet och dra en linje för att skapa ett positivt resultat. De flesta graviditetstester har en separat plaststycke för fram- och baksidan. Använd en tunn metallstycke, som ett par pincett eller en metallspikfil, för att pry fronten av graviditetstestet. Använd sedan en markör som är nära samma färg som testresultaten att dra i en linje för att skapa ett positivt resultat. Därefter dab lite vatten på testet för att få det att se ut som om du peed på det och sätta tillbaka tillbaka tillsammans.
  • En ljusrosa markör blir ditt bästa alternativ.
  • Resultaten kan se bättre om du ritar på alla linjer. Detta eliminerar också behovet av att du faktiskt ska kissa på provet.
  • Förutom att göra testet som används, hjälper det också att fade markören så det ser ut mer verkligt.
  • Bild med titeln falsk graviditet Steg 4
    4. Ta provet minst en timme före pranken så att din urin avdunstar. De flesta graviditetstest ger bara exakta resultat i några minuter. Efter den punkten börjar urinen förångas från dynan, vilket gör att linjerna ser mörkare ut. Detta skapar ofta en falsk positiv. Använd detta till din fördel genom att ta testet minst en timme i förväg. När resultatet ser ut som en positiv, ta det in i badrummet och låtsas att ta det.
  • Detta kan inte alltid fungera, men det är en vanlig orsak till falska positiva effekter på graviditetstest.
  • Bild med titeln Fake Pregnancy Steg 5
    5. Prova ett utgått graviditetstest för att få ett falskt positivt resultat. Ett utgått graviditetstest kan också ge ett falskt positivt, men det kan vara svårt att hitta 1. Fråga dina vänner om de har ett gammalt graviditetstest som de kan ge dig, eller kolla en webbplats som eBay för att se om någon säljer ett gammalt test. Du kan också hitta 1 till en rabatt dollarn eller sparsamhet.
  • Utgångsdatumet skrivs ut på graviditetstestrutan.
  • Det här kanske inte fungerar varje gång, men det är vanligt att förfallna test för att ge en falsk positiv.
  • Bild med titeln falsk graviditet Steg 6
    6. Få en gravid vän att ge dig ett urinprov. Även om det här är lite icky, kommer det att garantera att du får ett positivt testresultat. Be din gravida vän att kissa i en lufttät behållare, som en burk. Då, ta provet i ditt badrum när du tar provet så att du kan doppa testet i den uppsamlade urinen.
  • Var försiktig med att du inte får urin på dig själv.
  • Du kanske kan använda samma prov till falska flera test.
  • Tips

    Låt inte denna prank gå på för länge. Berätta för folk sanningen strax efter att du får en reaktion från dem.
  • Även om kvinnor vanligtvis inte visar förrän i din graviditet, kan du böja dig lite för att få din mage att se lite mer rundad ut.
  • Varningar

    Faking en graviditet kan få människor att förlora förtroende för dig. Dessutom kan det leda till negativa konsekvenser när människor får reda på det är ett skämt.
  • Fake inte medicinska dokument eftersom det kan anses förfalskning, beroende på hur långt din prank går. Det är bäst att spela det säkert och undvika eventuella juridiska repercussions.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande