Hur det är falskt skratt

Det kan vara besvärligt när du saknar eller misstolkar ett skämt och är den enda som inte skrattar. Varför inte köpa dig själv och låt din hjärna räkna ut saker medan du är falsk chuckling tillsammans med dina vänner? Fake Prising är en användbar social skicklighet som du kan anställa till till nytta av andra såväl som dig själv. Imponera din chef med falsk skrattning tillsammans med hans unamusing wisecrack, eller visa lite moraliskt stöd av falskt skrattar på DUD-skämt av en kollega.

Steg

Del 1 av 3:
Att forma ditt falska skratt för att låta naturligt
  1. Bild med titeln falskt skratt steg 1
1. Förlora kontrollen av dig själv. Naturligt skratt kommer vanligtvis som en överraskning, eller som ett resultat av en stimulans, som kittlande. Detta resulterar i en oplanerad vocalization - skratt! Av sin natur är skratt oregelbundet, så de uppmätta tonerna i ditt falska skratt kan lätt ses.
  • Lägg till variation till ditt skratt genom att börja med låga toner och slutar med en högre tonhöjd eller vice versa.
  • Bild med titeln falskt skratt steg 2
    2. Påskynda priset på ditt skratt. Lyssnare är mer benägna att tro på ett falskt skratt är verkligt när hastigheten ökar. Istället för långsammare, djupare skratt, kan du försöka imitera en lättare, snabbare fuktig.
  • Bild med titeln falskt skratt steg 3
    3. Lägg till andning till dina gapslag. Mänskliga hjärnor skiljer sig mellan verkligt och svagt skratt av andan som sätts mellan dina chuckles och chortles. Låt ditt andetag komma i förskjutna, slumpmässiga intervaller för att cue dina vänner som du gjorde hitta skämtet roligt, även när du inte gjorde det.
  • Mer andetag kommer att göra ditt skratt Ljud mer äkta. Det finns vanligtvis mer andetagande delar i naturligt skratt än förfalskat.
  • Bild med titeln falskt skratt steg 4
    4. Skratta enligt ditt kön. Både män och kvinnor har visat sig vara tendera mot olika skratta stilar, och att använda dessa kan hjälpa dig att lura din publik. Kvinnor tenderar att skratta på ett mer lyriskt, sing-songy sätt, medan män oftare gruntar eller snorterar i nöjen.
  • Bild med titeln falskt skratt steg 5
    5. Reglera inom normala gränser. Det här är en knepig del av att faking ett skratt, eftersom skratt är den spontana explosionen av vokaliserad glädje. För mycket reglering kommer att stöta på som falskt och onaturligt, men motsatsen är också sant. Skrattar för mycket kan signalera din lyssnare som du inte faktiskt hittar vad som sägs är humoristiskt.
  • Syfte för en volym för ditt skratt som är ungefär samma volym av dem som skrattar runt dig, eller det handlar om samma volym som konversation.
  • En allmän riktlinje vid faking: Låt inte ditt skratt vara så högt att du inte kan höra konversation över det.
  • Bild med titeln falskt skratt steg 6
    6. Börja högt och agera generad. Du kanske har erfarenhet av att skratta högt på något på ett olämpligt ögonblick. Skratt slår ibland när det är mindre än bekvämt, men du kan använda detta till din fördel när du fakar. Gör din första bark av skratt tillräckligt högt för att få uppmärksamhet, och täck sedan din mun och låtsas vara generad.
  • Var noga med att le under hela processen. Leende utlöser små muskler i ditt ansikte till flex och rynka, imiterar utseendet på naturligt skratt.
  • Bild med titeln falskt skratt steg 7
    7. Taper av i slutet av ditt falska skratt. Ett vanligt fel av oerfarna fakers skär ett skratt av för plötsligt. Naturligt skratt skärs sällan plötsligt. För att imitera naturligt skratt, låt dina tee-hees svindla tills du känner ögonblicket är rätt att sluta.
  • Observera uttrycken av dem runt dig. När du märker den uppåtgående pekande "skratta linjer" Mjukgöring tillbaka till ett mer neutralt uttryck, bör du börja sätta upp ditt skratt.
  • Del 2 av 3:
    Med ditt sinne till falskt skratt naturligt
    1. Bild med titeln falskt skratt steg 8
    1. Prime dig själv för skratt. Om du redan är i gott humör, blir det lättare för dig att flytta redskap i skrattläge. Börja dagen med att surfa på några webcomics du hittar humoristisk, eller kanske slår på stand-up comedy speciell som alltid kittlar ditt roliga ben för att få dig redo att skratta hela dagen.
  • Bild med titeln falskt skratt steg 9
    2. Le hela tiden för att förbereda för skratt. Leende har många positiva hälsofördelar, som att öka attraktivitet, vilket ökar ditt immunsystem och sänker blodtrycket. Men ännu viktigare, ler kan ge ditt humör en boost, som kan hjälpa dig att övergå från ett litet grin till en chortel av nöjen.
  • Bild med titeln falskt skratt steg 10
    3. Öppna dig själv till andras skratt. Detta är den främsta anledningen till att skrattspår har använts i Sitcoms och andra komediska tv-program - Ljudet av skratt är smittsamt. Lyssna noga på skrattet av dem runt dig, och se om du kan fånga chuckle-bug.
  • Bild med titeln falskt skratt steg 11
    4. Skratta grammatiskt. Skratt förekommer förutsägbar hela språket. Även om det finns undantag, inträffar skratt i slutet av fraserna eller under paus i tal. Att ge ditt falska skratt den bästa chansen att passera som riktigt, du vill "punktera" ditt tal med det, istället för att välja en tid att skratta slumpmässigt.
  • Bild med titeln falskt skratt steg 12
    5. Håll ett mentalt skrattbank. Det finns några bilder som, oavsett hur ofta du ser dem, slår dig fortfarande lika hilarisk. Eller kanske finns det ett skämt som får dig att skratta oavsett hur många gånger du hör det. Håll dessa i din mentala "skratta" för användning när du behöver förfalska ett skratt.
  • Roliga händelser från ditt personliga liv, som antics of a comedic moster eller kusin på en familjefest, kan fungera bra som skrattbankmaterial.
  • Del 3 av 3:
    Ersätta falskt skratt
    1. Bild med titeln falskt skratt steg 13
    1. Identifiera när falskt skratt är olämpligt. Detta innehåller inte bara dyster händelser, som begravningar och passfoton, men också högre risksituationer, som jobbintervjuer. Om din intervjuare spricker ett skämt och du inte tycker det är roligt, kan han upptäcka insincerity i ditt falska skratt, och det kan påverka dina chanser att få jobbet.
  • Bild med titeln falskt skratt steg 14
    2. Ge ett artigt leende i stället för ett skratt. Detta är ett uppenbart sätt att du kan visa ditt sociala stöd till din konversationspartner utan att komma över som oärlig. Grin, NOD och erbjuda andra positiva sociala signaler, som att säga:
  • "Jag önskar att jag hade tänkt på den där!"
  • "Jag har aldrig hört det förut. Var hörde du det?"
  • Bild med titeln falskt skratt steg 15
    3. Spricka ett skämt som svar. När ett skämt görs som faller, kan du hämta det genom att sätta en twist på den eller genom att göra ett skämt av din egen. Humor är ett socialt verktyg som vi använder för att uttrycka delade värderingar och glädje, och genom att spricka ett skämt av din egen, kan du visa ditt sociala stöd. Ett exempel på detta kan se ut som:
  • Boss: Vad kallar du en ko utan ben? (följt av tystnad)
  • Är du hungrig?
  • Bild med titeln falskt skratt steg 16
    4. Erbjuda en rimlig ursäkt. Det finns många anledningar att du kanske inte hittar ett skämt roligt. Till exempel kan du ha hört exakt samma skämt några dagar tidigare, förstör punchlinjen för dig. Några andra ursäkter du kan erbjuda:
  • "Visst att jag trodde det var roligt. Jag skrattade bara på insidan."
  • "Jag är ledsen, jag hörde inte dig - vad sa du?"
  • Tips

    Falsk skratt är inte nödvändigtvis en dålig sak. Det är en slags social kommunikation som skickar signaler till din konversationspartner, vilket indikerar saker som artighet och förlägenhet.
  • När du är skratt, ler alltid. Leende anses vara en viktig del av skrattprocessen.
  • Varningar

    Faking skratt för ofta kan leda människor att fråga om huruvida du kan lita på att vara ärlig eller inte. Falskt skratt på egen risk.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande