Hur man skapar boho brudstil

Boho-inspirerade bröllop är ett bra alternativ för dem som vill ha något okonventionellt och naturligt för sin stora dag. Välj för bröllopsklädsel som är enkelt och enkelt. Välj känsliga tyger, dämpade färger och vintageinspirerade detaljer. Gör bort med formella blommönster och skapa enkla bitar gjorda med barns andetag, tusenskönor och färska örter. Den bohemiska utseendet är sorglös, tidlös och graciös. När blandas med din personliga stil och smak kan slutresultatet vara riktigt unikt.

Steg

Metod 1 av 3:
Dressing i en boho stil
  1. Bild med titeln Skapa Boho Bridal Style Steg 1
1. Leta efter en klänning i lös och flytande stil. En Boho brud ska se avslappnad och känna sig bekväm i hennes bröllopsklänning. Välj eteriska tyger som spets, chiffong, organza, silke, satin och gasbind. Sök ut känsliga texturer och lager, vilket hjälper till att skapa ett luftigt utseende. Billowy Ruffles, spetsdesign, mjuka silhuetter, känsliga spaghetti-band och vintageinspirerade detaljer kan hjälpa till att skapa en nyckfull och avslappnad boho-vibe.
  • Subtil kräm och tidslitad elfenben är bra färgalternativ till den traditionella vita bröllopsklänningen. Tyger i pasteller som lila, rosa och mynta är också populära.
  • Leta efter lösa passar och naturliga, flytande material.
  • Bild med titeln Skapa Boho Bridal Style Steg 2
    2. Sök ut känsliga tillbehör. Graciösa och eklektiska tillbehör, som spetsar och enkla tygmuffar, är populära med Boho Brides. Leta efter läckra utsmyckningar som silke rosetter, fjädrar, kristaller, pärlor och filigran. Vintage smycken fungerar bra för att skapa en boho-stil, men håll dina bitar minimal och enkel. Övervälka inte din klänning med höga tillbehör.
  • Tänk på ett slöja med en okonventionell design och mjuk, lacy tyg.
  • Beroende på din klänning och personlig stil kan du även välja en ultra-avslappnad, ingen smycken.
  • Bild med titeln Skapa Boho Bridal Style Steg 3
    3. Gå barfota. Höga klackar kompletterar vanligtvis inte en Boho-stil Brudklänning - En avslappnad klänning kräver carefree skor. Många Boho-bröllop hålls på utomhuslokaler, med en markbeläggning av mjukt gräs eller sand, så går barfota bra i dessa situationer. Du kan också få din brudfest, så bra att slutföra den intima atmosfären och ljuvt utseende.
  • Om du föredrar att bära skor, håll dig till enkla mönster. Lägenheter och känsliga sandaler fungerar bra, men det ultimata beslutet bör göras baserat på designen av din klänning.
  • Bild med titeln Skapa Boho Bridal Style Steg 4
    4. Bära blommor i ditt hår. Blommig Kronor gjorda av barnets andetag, tusenskönor, lavendel kvistar och känsliga grönska är extremt populära och symboliserar Boho-andan. Beroende på din personliga stil och klänning kan du bära en subtil cirkel eller något mer utsmyckat för din krona. Du kan göra något ännu enklare, som tucking-kvistar av barnets andetag eller vilda blommor i en lös och något "ångrat" frisyr.
  • Försök adorning flätor och upp-dos med färska örter och tusenskönor.
  • Mer invecklade tyghuvudstycken med blommiga detaljer är också populära.
  • Metod 2 av 3:
    Använda Boho Décor
    1. Bild med titeln Skapa Boho Bridal Style Steg 5
    1. Välj en icke-traditionell plats. Naturinställningar är okonventionella och mycket gratis till Boho brudstil. Rustika rancher, gårdar, privata fastigheter, bakgårdsinställningar, lager, loft, trädgårdar och vingårdar är alla bra val. Akvatiska inställningar, som på stranden strand eller nära en sjö, är också populära alternativ. Var säker på att din valda plats är bekväm för dina gäster och realistiska för en ceremoni inställning.
    • Till exempel, om du vill ha ditt bröllop utomhus, sätta gästens stolar i ett skuggigt område.
    • Leta efter inställningar som har mycket frodigt grönska som du enkelt kan införliva i ditt bröllopstema.
  • Bild med titeln Skapa Boho Bridal Style Steg 6
    2. Håll inredningen enkel och naturlig. Använd så många organiska detaljer som möjligt. Dekorera med blommiga kransar, kransar, krukväxter och frodig grönska. Välj accenter av naturliga material som burlap och trä. Titta på en naturtema ceremoni båge, som kan vävas med murgröna, färska örter och ferner. Utsmycka med enkla blommor som barnets andetag, tusenskönor och rosor. Linje ceremoni gången med växter eller blommor som matchar ditt bröllopstema.
  • Du kan också täcka gången med rosenblad, färska örter eller vildblommor för att du ska gå över.
  • Inkorporera känsliga accenter, såsom spets, silke och sammetband i dämpade pastellfärger.
  • Bild med titeln Skapa Boho Bridal Style Steg 7
    3. Blanda och matcha rustika detaljer och vintage design. Boho-stil använder sig av eklektiska detaljer som kan blandas och matchas med stor effekt. Försök använda ett sortiment av vintage serveringsplattor och rätter som har olika mönster men dela ett färgschema. Kombinera olika typer av utskrifter och tyger - Mosaiktryck är populära, liksom paisleys. Blanda flera stilar med ett sortiment av olika färger.
  • Inkorporera vintageinspirerade detaljer som Mason Jars, apotekare burkar, vanliga lyktor, papperslyktor och strängljus med gammaldags Edison-lampor.
  • Accent med sammet, burlap, garn, band, spets, torkad blomma buntar och flytande tealight centerpieces.
  • Bild med titeln Skapa Boho Bridal Style Steg 8
    4. Använd lokala och artisanala resurser. Håll den sorglösa bohemiska atmosfären som går med att betjäna icke-traditionell bröllopsmat som tillgodoses av ett lokalt företag. Kolla in jordbrukarnas marknader för lokalt odlade och ekologiska grönsaker, frukter, grönska, örter och blommor. Överväg att göra bort en formell sit-down middag och skapa något mer avslappet, som en utomhusbuffé. Servera homestyle och färska livsmedel.
  • Kolla in Artisan Bageries i ditt område för Boho-inspirerade bröllopskakor.
  • Titta på Boho-inspirerade matbilar för att tillgodose maten i en utomhusinställning.
  • Metod 3 av 3:
    Skapa Boho Buketter och arrangemang
    1. Bild med titeln Skapa Boho Bridal Style Steg 9
    1. Använd vildblommor och färska örter. En avslappnad Boho-vibe borde inte lita på traditionella och formella blommiga detaljer. Använd icke-konventionella källor som vildblommor, färska örter, klättra ivy och vilda gräs. Rosor är ett typiskt val för bröllop, men försök att blanda dem med enklare blommor som barns andetag, lavendel sprigs, tusenskönor och kaprifol. Hålla blommiga accenter lös och "ångras."Undvik styva kransar och arrangemang.
    • I stället för typiska "perfekta" blommiga arrangemang, leta efter organiskt formade buketter och mer naturliga kombinationer.
    • Suspendera färska blommabuntar från taket eller häng dem på väggarna.
    • Handla för lokalt odlade blommor och örter, eller gå ut i ett närliggande fält och samla blommor och vilda gräs själv.
  • Bild med titeln Skapa Boho Bridal Style Steg 10
    2. Införliva torkade blommor. Färska blommor är ett måste, men torkade blomsterarrangemang och buketter kan göra ett unikt bohemiskt uttalande. Om budgeten är ett problem kan torkade blommor vara ett vackert sätt att spara lite pengar. Du behöver inte oroa dig för torkade blommor som smäller eller skadas. Hitta en leverantör och skapa torkad blomma buntar dig själv. Binda dem tillsammans med naturliga fibrer som Twine och Burlap.
  • Suspendera buntarna från taket, binda dem till stolar, placera dem på bord och arbeta dem i mittpieces.
  • Om du är en DIY Boho brud och har resurserna, överväga att skörda och torka blommorna och örterna själv, antingen från dina egna trädgårdar eller från det vilda.
  • Bild med titeln Skapa Boho Bridal Style Steg 11
    3. Designa buketterna med barnets andetag, tusenskönor och färska örter. Rosor och liljor är vanliga val för brudbuketter, men överväga att använda barnets andetag och tusenskönor för att skapa en mer rustik vibe. Omger de enkla blommorna med färskt eller torkat växtbaserat grönska. Lavendel sprigs är ett populärt och doftande val och de små lila blommorna fungerar bra med bohemiska färgscheman. Eukalyptus gör en underbar, pastellgrön fyllmedel för buketter.
  • Slå buketterna tillsammans med spets, sammet eller satinband i dämpade färger som matchar ditt bröllopstema. Twine och burlap är också stora naturliga val.
  • Babys andetag, döen och örter är mycket kostnadseffektiva, särskilt i jämförelse med traditionella alternativ som rosor.
  • Bild med titeln Skapa Boho Bridal Style Steg 12
    4. Skapa konstnärliga och ovanliga blommiga brännvidd. Ordna blommorna efter eget val i Mason eller apotekare burkar för en rustik pastoral vibe. Skapa högt drama på en budget genom att sätta ihop stora fluffiga arrangemang av barnets andetag och örter och placera dem i vintage cocktailglasögon. Smycken borden med lyktor och ljus. Fyll på långa glasvaser med vatten och nedsänkningar av barnets andetag i dem för att skapa ett unikt utseende. Flyta tealights i vattnet och lätta dem innan gästerna anländer.
  • Gör bort med konventionella vaser helt och fyll i vintage glasskålar eller andra fartyg med vatten och flyta blommorna av ditt val på vattnet.
  • Ett annat alternativ kör färska gröna kransar ner längden på tabellerna. Väva eller ta de blommor av ditt val i kransarna.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande