Hur man binder med långa barnbarn

Att känna en förbindelse med dina barnbarn kommer i allmänhet naturligt, men det här inneboende bindningen utmanas när mil eller oceaner skiljer dig. Farföräldrar som bor långt bort kan kämpa för att vara en del av sina barnbarns liv när du besöker varje vecka eller att delta i regelbundna sammankomster är det inte möjligt. Utveckla ett speciellt band med dina långdistans barnbarn genom att komma upp med kreativa sätt att spendera en-på-en-tiden med dem, med hjälp av teknik för att hålla kontakten och göra dem till en del av ditt dagliga liv.

Steg

Metod 1 av 3:
Dela din tid med flera barnbarn
  1. Bild med titeln Bond med långdistans barnbarn Steg 1
1. Anslut med barnbarn baserat på deras intressen. Snarare än att försöka tvinga konversation med ett blygt barnbarn eller spela sport med en som är okoordinerad, maximera framgång genom att leka till deras intressen. Ta reda på vad varje barnbarn tycker om och använder det för att stärka ditt band med dem.
  • Använd både ansikte mot ansikte och fjärrkontroll för att fokusera på sina individuella hobbyer, lustar och talanger. Detta gör att du kan känna igen och uppskatta skillnaderna mellan varje barnbarn.
  • Säkerställa regelbunden ansikte mot ansikte, även om det är genom användningen av teknik. Detta är särskilt viktigt i sina tidiga år. Ju mer bindning du har i sina formativa år, desto lättare kommer det att vara för dem att villigt leta efter de speciella stunderna när du kan ansluta till dem och ge dem kärleksfulla uppmärksamhet senare på.
  • Precis som föräldraskap är att vara morförälder inte enstor-passar-alla. Att försöka göra samma sak med varje barn kommer inte att få dem att känna sig kopplade till dig.Istället visa dem att du är medveten om vad som gör dem unika. Om du har ett barnbarn som gör ballett, ta henne till en show när du är i stan och skicka sina videor av professionella dansare.
  • Bild med titeln Bond med långdistans barnbarn Steg 2
    2. Lägg åt sidan speciell tid för varje barn under besök. Spendera tid med alla på en gång är inte bara överväldigande men det gör inte rättvisa för varje barn. Naturligtvis kan vissa händelser som att se en film eller gå på semester kräva att alla är närvarande. Annars, schemalägga en timme eller två med varje barnbarn varje gång de besöker dig eller vice versa.
  • En-på-en-tiden erbjuder dig det bästa tillfälle att utveckla och stärka det band du har med dina barnbarn. Igen, använd tiden för att fokusera på varje barns lustar. Se ett basketspel med en sportfläkt, eller gå till den botaniska trädgården med naturälskaren.
  • Bild med titeln Bond med långdistans barnbarn Steg 3
    3. Försök att inte spela favoriter. Det finns inget som kopplar bort dig från dina barnbarn som att gynna en över de andra. Medan det kan känna sig svårt att inte skämma bort lite Henry som ser ut som du, undvik det till varje pris. Att visa favoritism gör inte bara de andra barnen ogillar favoriten, men de kan också utveckla negativa känslor mot dig i processen.
  • Behandla alla dina barnbarn rättvist. Detta problem elimineras när du ägnar särskild tid att fokusera på varje barn individuellt och är säkert att fokusera på deras intressen. När de känner sig som mormor eller morfar gav dem kvalitetstid, är de mindre benägna att bry sig om vad du gjorde med eller för de andra.
  • Metod 2 av 3:
    Kommunicerar från fjärran
    1. Bild med titeln Bond med långdistans barnbarn Steg 4
    1. Spåra utvecklingen av yngre barnbarn med teknik. Den digitala åldern gör det mycket lättare för morföräldrar att bilda och behålla bilagor med barnbarn över långa avstånd. Även om du har en som är nyfödd och oförmögen att svara på ett telefonsamtal, kan du fortfarande hålla flikar på deras tillväxt och utveckling.
    • När det gäller att utveckla ett band med mycket unga barnbarn, ligger svaret i att hålla kontakten med sina föräldrar. Be din son eller dotter att inkludera ultraljud i ett e-postmeddelande eller ett textmeddelande. Om du inte kan resa för levande födseln, har du någon att spela in nyckeltal så att du kan observera från fjärran.
    • Dessutom kan prata i telefon eller videokonferenser hjälpa dig att höra gråter från barnbarns barnbarn. Att notera hur snabbt de växer, begär att dina barn slutför ett månatligt skott av varje ungt barn. Inspelning Första ord och steg på video är också ett annat sätt för dig att hållas ajour med växande barnbarn.
  • Bild med titeln Bond med långdistans barnbarn Steg 5
    2. Planera regelbunden videokonferens. Om du bara kliar för att höra sina lilla (eller stora) röster varje vecka, få dina barn att skära ut ett fönster när hela familjen är tillgänglig för att göra videokonferenser. Det finns en rad tjänster där ute som Skype eller Google Hangouts som låter dig göra live videosamtal. Endless möjligheter väntar med denna typ av teknik: titta på filmer tillsammans, läsa böcker, lyssna på musik eller laga samma recept på middag.
  • För att ansluta på det här sättet behöver du en smart telefon eller en dator med en webbkamera och högtalare. Om du har problem med tekniken, föreslå att dina äldre barnbarn lär dig hur du ställer in eller använder din utrustning. Ungdomar idag är ganska tech-savvy!
  • Bild med titeln Bond med långdistans barnbarn Steg 6
    3. Skicka brev och vårdpaket. Att hålla kontakten behöver inte utarbetas. Gammaldags brev kan vara precis vad dina barnbarn behöver hålla kontakten, och att skicka ett svar kan hjälpa små att perfekta sina handstilkunskaper. Skötselpaket kan skickas med bokstäverna eller separat också. Inkludera speciella godis, bilder av ditt liv, födelsedagskort, små gåvor och till och med hembakade varor.
  • Bild med titeln Bond med långdistans barnbarn Steg 7
    4. Skicka e-post eller texter. Ett enkelt textmeddelande att säga "Jag hoppas att du har en bra vecka i skolan" kan lyfta ett tonårsbarns sprit. Å andra sidan kan du be dina barn att skanna och skicka kopior av rapportkort och handritade bilder för dig att hålla dig uppdaterad om hur barnbarnen utförs i skolan eller hemma.
  • Eventuellt delat intresse kan diskuteras via telefonsamtal, textmeddelanden eller e-postmeddelanden. Om du och ett barnbarn har en gemensam passion för skämt, skicka lite humor till sin inkorg. Om ett barnbarn har utvecklat intresse för att baka, skicka ett hemligt familjerecept för cookies.
  • Metod 3 av 3:
    Inklusive dem i ditt liv
    1. Bild med titeln Bond med långdistans barnbarn Steg 8
    1. Dela din familjhistoria. De berättelser som har gått ner genom din familj måste transporteras genom dina barnbarn. Även om dina egna barn kan höra att höra om hur din familj bosatte sig, kommer dina barnbarn troligen att njuta av att få en illustrerande beskrivning av de tidiga dagarna. Delningshistoria kan vara enkel och enkel eller kopplad med en kreativ twist.
    • Involvera dem i ett experiment som slår till nuvarande historia lektioner till din familjens början. Använd släktforskningsdiagram för att spåra din familjs rötter. Gör en klippbok för att inkludera bilder av förfäder som de aldrig fick chansen att träffas.
  • Bild med titeln Bond med långdistans barnbarn Steg 9
    2. Spela spel. Varje familj tycker om att låta en liten ånga med en rolig styrelse eller kortspel. Du kanske inte är i samma rum med dina barnbarn, men många traditionella spel kan nu spelas online. Genom din dator, smart telefon eller surfplatta kan du ansluta till dina barnbarn och välja mellan ett brett urval av spel som ord pussel, trivia spel, bildspel, mysterium spel, schack, checkers, sportspel och mer.
  • Bild med titeln Bond med långdistans barnbarn Steg 10
    3. Använd dina resor för att ansluta. Gör dina barnbarn känner att de är där med dig när du vågar ut under din pension. Om du är en vandrande morförälder, skicka tillbaka vykort, souvenirer eller unika matvaror från dina resor.
  • Du kan också ordna att ta en tur med dina barnbarn för att presentera dem för nya kulturer nära och långt och göra oförglömliga minnen i processen. Beroende på hur unga de är, kan det vara bättre om föräldrarna kom fram för att hjälpa till med sin omsorg.
  • Bild med titeln Bond med långdistans barnbarn Steg 11
    4. Lär dem en ny färdighet. Är du en Jack-of-All-Trades? Damm av dina bruksanvisningar och hjälpa dina barnbarn att lära dig en färdighet du värmer. Om du bor i ett främmande land kan det vara praktiskt att få dem att lära sig att lära sig det dominerande språket i ditt område. Sedan igen kan du lära dem att jaga, sy, laga mat, måla eller spela gitarr.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande