Hur man är en höftmormor

Dagens mormor är inte längre den typ som sitter i den hela eftermiddagen, och tittar på hennes "berättelser" och stickning.Den moderna, höftmormor är mycket som barnen och barnbarnen - levande liv till fullo och hålla ett öppet sinne om nya trender och erfarenheter.Om du vill se till att du är i linje med den moderna mormor, det finns steg du kan ta för att vara höft och fräsch, utan att se ut som du försöker för svårt att "hänga med barnen" (vilket i slutändan kan skämma bort dina barnbarn).

Steg

  1. Bild med titeln vara en hip mormor steg 1
1. Klä cool men inte som en tonåring.Du vill ha en fräschare, yngre look utan att se ut som du raided ditt barnbarns garderob. Försöker klä sig som tonåring åldrar en kvinna snarare än att få henne att se yngre.
  • Följ modekodsregler om hemlinjens längd.Äldre kvinnor bör välja hemliner som smickrar kroppen, och det betyder vanligtvis färre dunklinjer och små mini-kjolar. I allmänhet följer emellertid samma regler som vanligtvis följts av kvinnor i sina 30-tal eller 40-shorts och kjolar borde vara tillräckligt länge för att täcka mitten och halsband som inte exponerar för mycket klyvning.
  • Men om du har stora ben, visa dem, och om din barm är fantastisk, bära v-halsar!
  • Se till vad du bär passar. För tätt eller för baggy är vanligtvis inte snygg.
  • Handla på kvinnors butiker - inte tonårs- eller juniors sektioner. Även om du är ung, hip mormor, är du inte längre 20 år gammal.Lyckligtvis ingår dagens kvinnors mode unga stilar och färger.Hoppa över byte av kläder med ditt 15-åriga barnbarn och butik i kvinnornas avsnitt.I stället för att välja gammaldags klänningar och pantsuiter, gå till yngre toppar, jeans och shorts.
  • Blanda och matcha roliga, ljusa färger och mönster. Bara för att du är mormor betyder inte att du måste överge mode roligt och färg.Gå med trendiga färger eller mönster för att uttrycka din kärlek i livet.
  • Bild med titeln vara ett höftmormor steg 2
    2. Uppdatera ditt hår och smink.Ingen höftmormor skulle lämna huset med grå i håret eller med samma utseende som hon hade på 1980-talet.Stanna med trenderna, men fortsätt med samma mogna tillvägagångssätt. Använd skådespelerska Helen Mirren eller Goldie Hawn som inspiration för hår och smink (även mode).
  • Grått hår. Det händer med de flesta av oss med ålder. Du har valet att färga ditt hår eller omfamna den gråa. Det finns inte ett enkelt svar.
  • Färgar vägen att gå? Den bästa valvägen är att besöka en professionell färgist, som kan styra dig på de bästa färgerna och alternativen för dig. Men hemfärgningspaket ger ofta mycket bra resultat.
  • Besök en professionell stylist för en ny ungdomlig klippning. Om du inte har haft din stil uppdaterad de senaste decennierna nu är det dags att komma in i det nya årtusendet.Begär en stil som inte bara är höft men går med din unika personlighet, ansiktsform och livsstil.
  • Kolla in några av de senaste sminkteknikerna och applikationerna. Du vill vara höft, men inte 14 år, så inficera några av de senaste färgerna och teknikerna i din repertoar men gör dem ålder.
  • Bild med titeln vara en hip mormor steg 3
    3. Vara öppen om trender och samhällsnormer i det moderna samhället. Att vara en hipmormor innebär att du går med flödet, försök att ansluta och förstå den yngre generationen utan dom eller beklaga hur tider var "bättre" när du var en tjej.
  • Låna en pålitlig, lyssna öra till dina barn och barnbarn. Lämna någon dom i det förflutna och vara den typ av mormor som kan vara ditt barn eller barnbarns ljudkort.
  • Prova nya ansträngningar med din familj.Om dina barnbarn verkligen tror att du kan älska zip-foder (och du är i relativt bra form), erbjuda till våren för en session och gå till det med barnen.
  • Förstå att tiderna har förändrats sedan du var ung - och det är o.k. Så ditt sonson vill leva med sin flickvän istället för att gifta sig direkt eller ha några piercingar - var den mormor som försöker förstå var han kommer ifrån och är stödjande.
  • Omfamna ny teknik.I stället för att se nya prylar och bekvämligheter som en börda eller vägra att lära sig att skicka ett textmeddelande, springa mot det och lära dig mer om varför människor älskar det.Ta en klass på den lokala Apple Store eller be dina barnbarn att lära dig om hur du maximerar din smartphone-användning.
  • Bild med titeln vara en hip mormor steg 4
    4. Ha en humoristisk känsla.En cool mormor älskar att skratta och fortsätta hitta humor i nästan alla situationer - även om det är relativt omog.
  • Skratta åt dig själv. En självsäker kvinna kan definitivt skratta åt sig och hitta humor i hennes misstag.Hon vet också att oavsett hennes ålder är hon ett pågående arbete, vilket kan göra ett ganska humoristiskt material.
  • Hitta humor i de små sakerna i livet. Så din kaka visade sig lopsided eller du tittade på "Americas Home Videos" och kan inte få nog att titta på en pappa Ta basebollbat till familjen Jewels-Hitta humor och dumt skratt med dina barn och barnbarn kommer säkert att göra dig till en favorit , Hip Gal.
  • Bild med titeln vara ett höftmormor steg 5
    5. Fortsätt att se livet som en lärande erfarenhet.Bara för att du är en mogen kvinna betyder inte att lärandeupplevelser måste sluta.Livet är en oändlig resa av lärande och levande - fortsätt att omfamna inlärningsmöjligheter och vara en förebild till din familj av hur man får ut det mesta av livet.
  • Driva en extra högskoleexamen (eller driva en examen). Om du alltid ville lära dig hur du är en kreativ författare, ta en klass eller driva en examen i kreativ skrivning.Kanske som barn du tjänade en examen i något du kände skulle vara mer omsättningsbar, men nu i dina gyllene år är världen din ostron att utforska.
  • Lär dig en ny färdighet genom klasser eller självutforskning. Kanske vill du helt enkelt lära dig mer om en ny hobby eller har alltid velat lära sig att måla med oljor - du kan antingen ta en klass eller köpa materialen och gå för det på egen hand (eller bjuda barnen, barnbarn och vänner).
  • Börja sporta.Du kanske har undrat det här lacrosse-galningen handlar om - se själv genom att gå med i en senior League.Du kan bli kär i sporten.
  • Bild med titeln vara en hip mormor steg 6
    6. Besök din läkare. Det enda sättet du kan hålla med familjen senare i livet är att behålla din hälsa och förebygga sjukdom.
  • Följ upp med alla rutinprov. Om din läkare beställer ett testbatteri, ignorera inte beställningen - gör dem.Tidig upptäckt kan lägga till år till ditt liv för att vara inte bara höft men smart.
  • Ta mediciner enligt föreskrifter. Vill hålla koll på yngre människor?Följ sedan läkarens order. Du kan känna dig äldre att ta blodtryck eller kolesterolmedicin, men du kommer att känna dig värre om du inte gör det.
  • Utforska olika sätt att hälsa äta. Stav av sjukdom och sjukdom genom att anta en hälsosam livsstil. Du kommer att ha mer energi och känna dig lyckligare om du äter frisk, röker inte och begränsar alkoholintag.
  • Fortsätt (eller starta) för att träna varje dag. Tänk på Guru Jack Lala Land, som utövade och bodde tills han var 97. Rengör boende och motion tillåtet Jack för att göra mer push ups och pull ups än en person hälften av hans ålder. Lalanne sa en gång, "Jag vet så många människor i sina 80-tal som har Alzheimers eller är i rullstol eller vad som helst. Och jag säger till mig själv, jag vill inte leva så. Jag vill inte vara en börda på min familj. Jag behöver leva livet. Och jag skulle hata att dö - det skulle förstöra min bild.`" Jack var en mycket hip morfar.
  • Tips

    Var öppen och redo att prova nya saker - på samma sätt som du var när du var i dina tonåringar och tjugoårsåldern.
  • Dela visdom och erfarenhet med dina barn och barnbarn om de kommer till dig för hjälp med ett problem eller ett problem.Var inte dömande om de inte helt (eller alls) tar din råd heller.
  • Visa intresse för dina barn och barnbarns hobbyer och / eller drömmar.Ställ frågor och var öppen för svar.
  • Varningar

    Kom ihåg att en hipmormor aldrig condones något olagligt eller farligt beteende, till exempel dricks eller olaglig narkotikamissbruk. Faktum är att en hipmormor strävar efter att utbilda och informera minderåriga om farorna och farorna med olagligt beteende.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande