Hur man njuter av en semester i lake house

Att ta en semester på ett Lake House har många förmåner, inklusive vacker utsikt över vattnet och en rad roliga aktiviteter. Om du vill bo aktiv på din resa, välj en plats med massor av stigar och möjligheter till vattensporter. Om du hellre kan koppla av och sparka tillbaka, välj ett lugnt resmål med lokala attraktioner som museer eller konstgallerier. När du tar med barnen, se till att fastigheten är utrustad med gott om utrymme att spela utöver lekplatser, parker och barnvänliga attraktioner i närheten.

Steg

Metod 1 av 4:
Går på en aktiv semester
  1. Bild med titeln Njut av en Lake House Vacation Step 1.jpeg
1. Välj ett träningspass. Om du är en fitnessbuff, kan du välja ett semesterpaket skräddarsydd för att stanna i form. Erbjudanden inkluderar guidade vandringar eller cykelturer, vatten aerobics, kajakpaddling, parkour praxis, yoga sessioner eller personliga tränare. Du kan njuta av att träna i en ny miljö och lära dig nya tekniker eller sport.
  • Bild med titeln Njut av en Lake House Vacation Step 2.jpeg
    2. Välj en destination med massor av spår. Vandrings- och cykelleder ger dig vackra vägar för att se den lokala floran och fauna medan du bor Active. Om du inte vill ta med egna cyklar, leta efter platser i närheten som hyr dem ut till besökare innan du bokar din resa.
  • Bild med titeln Njut av en Lake House Vacation Step 3.jpeg
    3. Välj en sjö där vattensporter är välkomna. Välj en sjö som tillåter vattensporter, som jetskidåkning, paddla ombordstigning, kajakpaddling eller paddling. Du kan ta med egen utrustning om du har det - annars väljer du en sjö med en butik som hyr ut båtar, utrustning och flytvästar till besökare.
  • Bild med titeln Njut av en Lake House Vacation Step 4
    4. Ta reda på vattentemperaturen. Om du är en vattenfel och planerar att spendera tid simma eller delta i vattensporter på sjön, se till att vattentemperaturen kommer att vara varm nog för att göra det. Titta på den genomsnittliga vattentemperaturen för sjön under årstiden du planerar att resa. Du kan också ta med en våtdräkt om vattnet är lite för coolt för din smak.
  • Bild med titeln Njut av en Lake House Vacation Step 5.jpeg
    5. Leta efter ett gym i närheten. Vissa fastigheter kommer att ha fitnesscenter eller erbjuda träningsklasser till besökare, som är perfekta för människor som vill hålla sig aktiva på semester. Välj en plats med ett fitnesscenter som välkomnar gästerna förutom boende, och kontrollera priserna i förväg så att du vet vilka avgifter som är debiterade för att använda gymmet eller ta en Pilates-klass.
  • Bild med titeln Njut av en Lake House Vacation Step 6.jpeg
    6. Dra nytta av den lokala geografi. Leta efter möjligheter att göra saker du inte kan göra i ditt lokala område, som längdskidåkning, snöskor, bergsklättring, zip-foder eller mountainbike. Forskning klimatet och topografi innan du bokar din resa så att du har en uppfattning om vilka nya äventyr du kan försöka.
  • Bild med titeln Njut av en Lake House Vacation Step 7.jpeg
    7. Välj en plats med plats för gräsmattor. Ta med gräsmatta dart, majshål eller stege kasta längs på din semester. Du kan också välja en plats som ger dessa spel för gäster eller som har en hästsko grop eller volleyboll för dig att njuta av. Du kan dra nytta av varma sommarnätter utomhus medan du spelar spel som håller dig att flytta.
  • Metod 2 av 4:
    Avkopplande på din resa
    1. Bild med titeln Njut av en Lake House Vacation Step 8.jpeg
    1. Välj ett lugnt läge. Om du vill komma bort från liv och rörelse i vardagen och koppla av till max, välj ett lugnt resmål utan mycket pågår. Vissa semesteregenskaper är ordnade i kluster som betyder mycket ljud, action eller fester från grannar som kan ha en annan idé om vad som gör en bra semester.
    • Du kanske till och med vill välja en plats som bara tillgodoser vuxna, snarare än familjer.
  • Bild med titeln Njut av en Lake House Vacation Step 9.jpeg
    2. Välj en lyx reträtt. Välj ett lyxigt reträtt eller spa för att njuta av extra bekvämligheter som personliga concierges och tjänster som massage och ansiktsbehandlingar. Vissa reträtt erbjuder också meditationsvägledning eller yogaklasser, medan andra har bastuella badkar eller takterrass. Fortfarande andra har fängslande visningar av antikviteter och konst eller fantastisk utsikt.
  • Bild med titeln Njut av en Lake House Vacation Step 10.jpeg
    3. Leta efter kulturella upplevelser i närheten. Välj ett sjöhus i ett område som erbjuder kulturella upplevelser, som konstgallerier, museer och bibliotek. Andra idéer inkluderar historiska monument, botaniska trädgårdar, fågelskådning eller vandringsturer. Du kan lära dig mer om den lokala kulturen medan du njuter av avkopplande dagar.
  • Bild med titeln Njut av en Lake House Vacation Step 11.jpeg
    4. Planera en solnedgång picknick. En lakeside picknick är ett bra sätt att njuta av landskapet kring din destination. Packa din favorit äter eller se om en lokal restaurang erbjuder en picknick måltid pick-up service. Helt enkelt sprida ut en filt och sparka tillbaka medan du njuter av en lugn måltid på ett vackert läge.
  • Bild med titeln Njut av en Lake House Vacation Step 12.jpeg
    5. Lounge på bryggan eller piren under dagen. Använd bryggan eller brygga som en lugn plats för att läsa en bok, eller använd den som en dykplattform eller fiskebborre. Du kan också Skip Rocks från det eller se djurlivet. För dem som älskar att måla, rita, eller ta fotografier, kan sjöutsikten vid olika tider på dagen göra för fascinerande ämne.
  • Bild med titeln Njut av en Lake House Vacation Step 13.jpeg
    6. Stargaze på en lugn natt. Dra nytta av tiden från staden för att se stjärnorna i all sin ära. Ställ in ett comfy-område utomhus med kuddar och filtar och titta på stjärnorna. Du kan även använda en app, som Sky Map eller Star Walk, för att hjälpa dig att identifiera konstellationer och planeter.
  • Bild med titeln Njut av en Lake House Vacation Step 14.jpeg
    7. Bevara minnena av din vistelse. Gör en loggbok, tidskrift, eller skrapbook av varje dags verksamhet. Ta massor av bilder att dela när du återvänder. Om du regelbundet återvänder till sjön, kommer dessa minnen att bygga igenom åren och göra för härlig läsning genom generationerna.
  • Metod 3 av 4:
    Ta en semester med barn
    1. Bild med titeln Njut av en Lake House Vacation Step 15.jpeg
    1. Välj en familjevänlig egendom. Vissa destinationer är riktade mot familjer med barn än andra, så det är viktigt att omfatta utlägget och bekvämligheterna innan du bokar din resa. Leta efter platser som erbjuder utrustning som du behöver (t.ex. spjälsängar eller barnstolar), samt lekrum, brädspel och leksaker eller media rum med Wi-Fi och spelkonsoler för dina barn.
    • Notera mängden utrymme att spela utomhus också och leta efter saker som bra klättringsträd och stenar.
  • Bild med titeln Njut av en Lake House Vacation Step 16.jpeg
    2. Leta efter platser som har parker eller lekplatser i närheten. Dina barn kommer att älska att ha en plats att spela på semester. Välj en destination som har parker, skateparker, stänkkuddar eller lekplatser, liksom barncentrerade aktiviteter, som zip-foder, trädhus, klättringsmurar och däcksvängningar.
  • Bild med titeln Njut av en Lake House Vacation Step 17.jpeg
    3. Bo nära en mataffär. Om du planerar att laga mat än att äta ute för varje måltid, bör du välja en fastighet inom ett rimligt avstånd från en mataffär. Med alla de saker du kommer att packa för resan, det blir lättare att köpa mat från mataffären när du anländer och lossa bilen. Du behöver inte gå långt om du glömde någonting eller vill göra inköp av sista minuten när du ser vad som finns inne i fastigheten.
  • Kolla in lokala priser för matvaror samt gas och andra väsentligheter så att du är beredd om priserna är högre än vad du är brukade.
  • Bild med titeln Njut av en Lake House Vacation Step 18.jpeg
    4. Välj en plats nära barnvänliga attraktioner. Du kanske vill ta en paus från sjön och våga till stan för att besöka en temapark, zoo, akvarium, bowlinghall, arkad eller leksaksaffär. Se vilka typer av attraktioner som erbjuds i området som vädjar till barn innan du bokar din resa. Notera några festivaler eller parader som kan äga rum medan du besöker också.
  • Bild med titeln Njut av en Lake House Vacation Step 19.jpeg
    5. Välj en plats med en sandstrand. Ta med hinkar och skovlar hemifrån, eller hämta några billiga på en lokal butik så att barnen kan spela i sanden. Dina barn kommer att älska att kunna skapa en cool sandslott Eller leta efter små skatter dolda i sanden.
  • Bild med titeln Njut av en Lake House Vacation Step 20.jpeg
    6. Leta efter en plats med en eldstad. Bygga en brasa vid sjön och gör en trevlig kväll utomhus. Du kan stiga hotdogs till middag eller grillad marshmallows för s`mores. Elden kommer inte bara att hålla buggarna borta, det kommer också att hålla dig varm och mysig när temperaturen börjar falla.
  • Se till att träna brandsäkerhet. Få tillstånd innan du bygger en eld, gör det bara i det angivna området och håll en brandsläckare i närheten.
  • Bild med titeln Njut av en Lake House Vacation Step 21.jpeg
    7. Skriv dina barn upp för ett dagsläger. Leta efter läger och dagsprogram i det område som erbjuder aktiviteter som dina barn skulle njuta av. Vissa orter och egenskaper har även dagläger eller program på plats som gör det möjligt för vuxna att slappna av medan rådgivare underhåller barnen.
  • Bild med titeln Njut av ett semester Steg 22.jpeg
    8. Ordna att ta barnen slangar. Du kan hyra en båt och dra barnen på ett rör själv, eller registrera dig för en kryddad båtförare för att ta dig och familjen ute på vattnet och uppleva en spännande rörtur.
  • Bild med titeln Njut av ett Lake House Vacation Steg 23.jpeg
    9. Planera en naturavskiljarejakt. Barnen kommer att älska att jaga ner saker runt fastigheten under en naturavskiljarejakt. Skapa en lista med objekt (som fröer, en pinecone, ett rött löv, en bugg, en blomma, något som flyter, en liten sten, en bär, en fjäder, en mutter, något gult, etc.) och skicka barnen ut för att hitta så många som de kan.
  • Metod 4 av 4:
    Förpackning för din semester
    1. Bild med titeln Njut av en Lake House Vacation Steg 24
    1. Ta reda på vilka väsentliga fastigheten inkluderar. Har fastigheten alla apparater du är vana vid, till exempel en tvättmaskin och torktumlare, diskmaskin, kylskåp, frys och ismaskin? Finns det en ugn, en mikrovågsugn och en grill? Du bör också ta reda på om det finns rengöringsmedel som all-purpose cleaner och svampar, diskmedel, handtvål och tvätttvål, förutom saker som ett vakuum, kvast och mopp, tillgänglig för dig.
    • Ta reda på om en städservice ingår i huset eller om du måste rengöra innan du går hem.
    • Ta med extra toalettpapper och vävnader, såvida du inte är säker på att hyran har tillräckligt med.
  • Bild med titeln Njut av en Lake House Vacation Step 25.jpeg
    2. Bestäm vilka föremål som finns i köket. Ibland kommer semesteruthyrning fullt utrustade, men det kan inte alltid vara fallet. Ta reda på om fastigheten kommer med köksredskap, rätter och redskap (som krukor, kokkärl, spatlas, skedar, knivar, gafflar, tallrikar, skålar, etc.), eller om du behöver ta med dig själv.
  • Du kanske också vill ta med aluminiumfolie, servetter eller pappershanddukar och Ziploc-väskor eller Tupperware.
  • Bild med titeln Njut av en Lake House Vacation Step 26.jpeg
    3. Ta reda på om sängkläder ingår. Nå ut till fastighetsägaren för att ta reda på om sängkläder ingår i fastigheten. Om inte, eller om du får fler personer än det finns sängar, behöver du lakan, filtar, kuddar och potentiellt luftmadrasser också. Du kan också behöva badhanddukar, tvättdukar, handdukar och badlakan.
  • Bild med titeln Njut av en Lake House Vacation Step 27.jpeg
    4. Ta med kläder och personliga föremål. Pack underkläder, shorts, byxor, toppar, tröjor, strumpor och skor för din resa. Du behöver också en baddräkt för att leka i sjön. Packa en fin outfit, som slacks och en polotröja eller en sundress och sandaler, om du bestämmer dig för att gå ut på middag.
  • Glöm inte dina resebokningar, nycklar, plånbok, kontanter eller kreditkort och ID!
  • Bild med titeln Njut av en Lake House Vacation Step 28.jpeg
    5. Packa dina toalettartiklar. Inkludera schampo, balsam, kroppsvask, ansiktsvask, fuktkräm eller lotion, deodorant, läppbalsam, tandborste, tandkräm, tandtråd, munvatten och rakmaterial. Du behöver också solglasögon, en hatt, solskyddsmedel, buggspray, tvättdukar och handdukar. Ta kontaktlösning, extra kontakter och glasögon, om tillämpligt.
  • Packa smink och hårförsörjning (e.g., en pensel, hårprodukter, hårband eller clips, och en torktumlare eller rätjärn om du vill ha en).
  • Ta med en första hjälpen kit och alla receptbelagda läkemedel.
  • Bild med titeln Njut av en Lake House Vacation Steg 29.jpeg
    6. Packa mat och dryck. Du kan välja att ta med dessa föremål hemifrån eller bestripa på en lokal mataffär. Välj objekt till frukost, som ägg och bacon eller frukt och havregryn. Lunchartiklar kan inkludera wrap eller sandwichfixningar. Till middag, överväga grillning av varmkorv och hamburgare eller rostning över elden. Bra alternativ för snacks är granola barer, spår mix, frukt och grönsaker.
  • Glöm inte kryddor, som salt och peppar, liksom kryddor, som Mayo, senap och ketchup.
  • Plocka upp flaska vatten, juice, läsk, alkohol om så önskas, och is.
  • Ta reda på om det finns en kaffebryggare eller om du behöver ta med dig, tillsammans med filter, kaffe, socker och creamer.
  • Bild med titeln Njut av en Lake House Vacation Steg 30.jpeg
    7. Lägg till underhållningsartiklar. Böcker, pussel, spelkort och brädspel är saker som håller dig underhöll inomhus, speciellt om vädret tar en tur till det värre. Du kan också inkludera CD-skivor, filmer och videospel efter att ha säkerställt att fastigheten kommer med lämpliga spelare. Var noga med att packa alla laddkablar och extra batterier också. Glöm inte din kamera, liksom!
  • Tips

    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande