Hur man väljer en budget vinter semester destination

För att bryta upp vintermånadens monotoni väljer många människor på norra halvklotet att ta en semester till en strand, skidort eller stad. Du kan hitta bra erbjudanden på vinter semester destinationer i Karibien, även under högsäsong. Om du letar efter fler kulturella erbjudanden kan du också hitta riktigt bra alternativ för stadsdestinationer som New York City och Rom. Skidåkare och snowboardåkare kan också hitta erbjudanden genom att söka efter destinationer med erbjudanden på boende, hissbiljetter och mat.

Steg

Del 1 av 3:
Planerar din budget
  1. Bild med titeln Välj en Budget Winter Vacation Destination Steg 1
1. Titta på din ekonomi. Du bör titta på din nuvarande ekonomiska situation för att bestämma din semesterbudget. Om du har satt pengar till en semesterbesparingsfond i några månader eller år, bör du titta på hur mycket du har tillgång till i fonden. Beroende på hur länge du har sparat kan du bestämma lämpliga semesteralternativ.
  • Bild med titeln Välj en Budget Winter Vacation Destination Steg 2
    2. Skapa en besparingsplan. Starta din semesterbesparingsfond idag så att du kan njuta av en trevlig semester i slutet av året. Semester är dyra och involverar ett brett utbud av kostnader som resor med bil, plan eller annat sätt, boende, mat och underhållning. Om du lägger en rad i din månadsbudget och avsatt lite pengar varje månad, borde du ha råd med en semester i slutet av året.
  • Om du lägger åt sidan $ 165 per månad, borde du ha nästan $ 2000 på ett år.
  • Bild med titeln Välj en Budget Winter Vacation Destination Steg 3
    3. Forskning Semesterkostnader. Titta på kostnaderna i samband med olika semester. Du kan upptäcka att det är billigare att besöka platser vid aktuella tider på året. Du kan hitta att särskilda destinationer är billigare från din hemstad. Kostnaden för en semester varierar mycket beroende på om du njuter av en inrikes semester eller en internationell resa. Det varierar också per år, med solvakningar kostar vanligtvis ett vackert öre under semesterperioden.
  • Per person är den genomsnittliga kostnaden per dag i en hemsida $ 144.
  • Per person, en internationell resa kostar i genomsnitt $ 271.
  • Bild med titeln Välj en Budget Winter Vacation Destination Steg 4
    4. Prata med dina resepartners. Diskutera semesterplaner med dina vänner, familj, kollegor eller andra resepartners. Du bör diskutera genomförbarheten av en semester, oavsett om du vill ta en inhemsk eller internationell semester, och de saker du vill göra på din semester. Du kanske frågar dina resepartners:
  • "Vad tycker du om att ta en semester i år?"
  • Om det är en partner, kanske du frågar: "Tror du att vi har tillräckligt med pengar för att njuta av en semester i år?"
  • Om du pratar med en familjemedlem kan du fråga: "Har du tänkt på sommarferieplaner?"
  • Om du tänker på att gå någonstans med en vän, kanske du säger: "Jag har drömt om en vintersol semester, vill du gå med mig?"
  • Del 2 av 3:
    Att räkna ut dina prioriteringar
    1. Bild med titeln Välj en Budget Winter Semester Destination Steg 5
    1. Bestäm din aktivitetsnivå. Du bör överväga om du vill ha en avkopplande semester som innebär lite fysisk aktivitet, en semester med mycket fysisk aktivitet, eller en semester som involverar sociala och kulturella aktiviteter. Om du känner dig som att koppla av på en strand, erkänna den här önskan och leta efter en semester som möjliggör den här aktiviteten. Men om du vill vara fysiskt aktiv, leta efter semester som involverar saker som bergsklättring, surfing, skidåkning, vandring eller andra aktiviteter.
    • Om du vill ha mycket fysisk aktivitet, leta efter semesterdestinationer med mycket fitnessprogrammering, fitnessklasser, aktiva utflykter, samt efter träningsbehandlingar som SPA.
    • Om du vill koppla av på en strand, leta efter en plats som ligger nära vattnet och har en bra strand.
  • Bild med titeln Välj en Budget Winter Vacation Destination Steg 6
    2. Tänk på dina semestermål. Tänk på om du har specifika mål för din semester, som att se en viss plats eller nå ett visst psykiskt eller fysiskt mål. Du borde skräddarsy din semester till dina specifika mål.
  • Om du har drömt om att se Colosseum i Rom, ska du skräddarsy din semester för att möta detta mål. Du kan få bra flygbiljetter och boendeavtal för Rom, Italien under vintermånaderna. Genom att gå på vintern kommer du att kunna njuta av monumenten och konstverk i fred eftersom sommarmassorna kommer att vara länge borta.
  • Om du alltid har drömt om skidåkning i den kanadensiska Rockies, kanske du vill besöka Whistler. Whistler har två berg, inklusive Whistler och Blackcomb, och är den största skidorten i Nordamerika. Du kan hitta prisvärt boende i staden Whistler eller hitta budgetboende i närliggande Vancouver och köra in i några dagar.
  • Bild med titeln Välj en Budget vinter semestermål Steg 7
    3. Väga fördelarna och nackdelarna med olika klimat. Tänk fördelarna med att gå någonstans med ett varmt mot ett kallt klimat på din semester. Du kanske vill överväga klimatet i förhållande till dina semestermål och din aktivitetsnivå. Om du vill vara aktiv och alltid har drömt om skidåkning ett visst berg, kanske du vill ha ett kallt klimat. Men om ditt mål är att koppla av i sanden, kanske du vill ha ett varmt klimat.
  • Om du är till förmån för ett varmt klimat, överväga att suga upp solen i Tulum, Mexiko. Tulum är en populär plats att gå i december men du kan få riktigt bra erbjudanden på flyg under månaderna februari och början av mars.
  • Om du är positiv till snörelaterade aktiviteter och ett kallare klimat, överväga Big Sky, Montana. Stor himmel är ett riktigt bra budgetalternativ för familjer, eftersom barn under 10 års ålder gratis. Du kan hitta budgetboende såväl som skidlift, mat och boende paket.
  • Bild med titeln Välj en Budget Winter Vacation Destination Steg 8
    4. Planera längden på din semester. Titta på din kalender och bestämma hur länge du kan gå bort. Längden på din semester kan bestämmas av den totala tiden du har avstängt för året och hur länge du vill gå bort under andra tider på året. Tänk på ditt eget schema samt schemat för alla dina resepartners. Du kanske också vill fråga dina resepartners om längden på semestern:
  • Hur länge tänkte du att vi kunde komma undan i sommar?
  • Har du någon ledig tid under januari månad?
  • När måste du gå tillbaka till jobbet?
  • Del 3 av 3:
    Plockar den perfekta platsen
    1. Bild med titeln Välj en Budget Winter Vacation Destination Steg 9
    1. Välj Barbados. Du kan hitta billigare flyg till den här typiskt dyrare solen. Du hittar båda pre-julen erbjudanden på hotell och vinter Escape erbjudanden.
    • Om du flyger från östkusten i USA, leta efter erbjudanden på flygbiljetter från Boston.
    • Om du flyger från Storbritannien, leta efter semester erbjudanden under de första par veckorna i december.
  • Bild med titeln Välj en Budget Winter Vacation Destination Steg 10
    2. Njut av en kubansk semester. Du kan få fantastiska paket erbjudanden till Kuba under vintermånaderna. Du hittar Få Paket erbjudanden till Resort Destinationer som Manzanillo de Cuba eller Varadero. Du kan också välja att göra en kombinerad urban och strand semester som inkluderar Havanna och en utväg.
  • Om du är kanadensisk behöver du inte oroa dig för eventuella resebegränsningar. Kuba är en av de mest populära vinterdestinationerna för kanadensare.
  • Om du är amerikansk får du gå till Kuba för pedagogiska eller humanitära ändamål. Du måste rättfärdiga din resa i förhållande till tolv smala kategorier som gäller utbildning, religion eller humanitära ändamål. Men när du är på Kuba är det lätt att njuta av en tid på stranden utöver ditt officiellt angivna ansvarsområden.
  • Vinter är en bra tid att besöka de inre bergen i Kuba.
  • Om du går i mars kan du se vägen för korsningsprocessen i Trinidad den 20 mars.
  • Bild med titeln Välj en Budget Winter Vacation Destination Steg 11
    3. Tillbringa lite tid i Dominikanska republiken. Dominikanska republiken erbjuder några av de billigaste vintersolens semestermöjligheter. Inom Dominikanska republiken tenderar de billigaste orterna att vara i Puerto Plata eller i Punta Cana. Puerto Plata ligger på norra kusten och har några av de billigaste semesterpaketet, även om flygningarna kan vara dyrare. Punta Cana är på den östra sidan av Dominikanska och har en stor koncentration av orter samt en närliggande flygplats med rimliga priser men lite dyrare utvägspaket. Under högsäsongen i Dominikanska (I.e., December - april) kan du få all-inclusive-paket för två gäster i följande prisområden:
  • I Puerto Plata kan du handla i intervallet på 143 USD till $ 467 per natt.
  • I Punta Cana kan du få erbjudanden i utbudet av användningen $ 192 till $ 873 per natt.
  • Bild med titeln Välj en Budget Winter Vacation Destination Steg 12
    4. Blöt upp solen i ocho Rios, Jamaica. Ocho Rios Resorts tenderar att få positiva recensioner samtidigt som de erbjuder överkomliga priserna. En fiskeby i norra Jamaica, detta område har cirka tjugo all-inclusive resorts och ligger nära den vackra Dunns flodfall. Du kan få flyg till Montego Bay Airport och hitta rimliga all-inclusive-paket.
  • Under högsäsong i Jamaica (I.e., December - april), du kan få all-inclusive resort paket för två gäster i intervallet $ 193 - $ 680.
  • Bild med titeln Välj en Budget Winter Semester Destination Steg 13
    5. Välj en mexikansk semester. Du kan hitta mycket rimliga semesterpaket i mexikanska soldestinationer som Playa del Carmen, Cozumel och Cancun. Ön Cozumel har fjorton orter och ligger mittemot Playa del Carmen. Beach of Cancun har några av de billigaste semesterpaketen och du kan också hitta riktigt billiga flyg. Söder om Cancun hittar du turiststaden Playa del Carmen och de närliggande orterna. Under högsäsong i Mexiko (I.e., December - april) kan du få all-inclusive-paket för två gäster i följande prisområden:
  • I Cozumel kan du få erbjudanden i intervallet på US $ 190 - $ 667.
  • I Cancun kan du få erbjudanden i intervallet på US $ 202 - $ 1,416.
  • I Playa del Carmen kan du hitta erbjudanden mellan US $ 216 - $ 1,733.
  • Bild med titeln Välj en Budget Winter Vacation Destination Steg 14
    6. Välj Park City, Utah. Du kan välja mellan tre fantastiska berg, inklusive Park City Mountain Resort, The Canyons och Deer Valley. Du kan spara pengar genom att bo i Salt Lake City istället för en av anläggningen och genom att använda kollektivtrafik till backarna, vilket är gratis. Du kan också spara pengar genom att utnyttja fri eftermiddagskidåkning om du flyger in i Salt Lake på morgonen.
  • Bild med titeln Välj en Budget Winter Vacation Destination Steg 15
    7. Välj New York City. New York City är mycket billigare under vintermånaderna. Du kan hitta något lägre priser strax före vintersäsongen och betydligt lägre hotellpriser mellan januari och mars.
  • Du kan hitta billiga hotell under hotellets vecka New York City som går från den tredje till femtonde januari.
  • Om du vill njuta av köket, försök att gå under NYC Restaurant Week som går mellan den artonde i januari och femte februari. Du kan hitta middag för $ 38 och luncher för $ 25.
  • Du kan få erbjudanden på Broadway Shows under NYC Broadway Week från januari nittonde till februari femte.
  • Bild med titeln Välj en Budget vinter semestermål Steg 16
    8. Häng ut i New Orleans. Du kan spara på New Orleans under vintermånaderna och före början av Mardi Gras firande i februari. Om du är bra med saknade Mardi Gras, kolla in det i december eller januari när det är en rimlig temperatur och hotellpriserna är bra. Ta lite musik och njut av de färska beärgarna på morgonen.
  • Tips

    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande