Hur man väljer ett semestermål för djurälskare

Om du älskar djur finns det många alternativ för ett semestermål för dig. Många platser tillåter dig att besöka och interagera med en mängd olika djur. Du kan besöka destinationer som är kända för deras vilda djur, som Nya Zeeland. Du kan besöka temaparker, som Disney World, som har djurparker. Överväg att göra volontärarbete på en semester. Volontärarbete med vilda räddar kan du interagera med djur samtidigt som den är en positiv inverkan på världen.

Steg

Metod 1 av 3:
Visa zoo djur
  1. Bild med titeln Välj ett semestermål för djurälskare Steg 1
1. Gå till Disneys djurrike. Disney`s Animal Kingdom finns i Orlando, Florida. Det är ett afrikanskt tema djurbehållare där du kan se exotiska djur som giraffer och elefanter. Du kan gå på en safari medan du är i parken, så att du kan se djuren i närheten.
  • När Disney World har många olika attraktioner, kan det här vara ett bra alternativ om du bokar en semester med flera personer. De som inte är stora djurälskare kan spendera tid någon annanstans.
  • Bild med titeln Välj ett semestermål för djurälskare Steg 2
    2. Bo på Giraffe Manor i Kenya. Om det ligger inom din budget, försök boka en resa till Kenya och bo på Giraffe Manor. Detta är ett privat hotell som ligger på 12 hektar mark. Giraffer besöker ofta området. Ibland pekar de även sina huvuden genom fönster i hopp om att få en behandling från gästerna.
  • Kolla med arbetare på hotellet innan du matar girafferna. Du vill se till att du inte ger dem något skadligt.
  • Bild med titeln Välj ett semestermål för djurälskare Steg 3
    3. Prova en semester i Botswana, Sydafrika. Varje år migrerar zebror till Boteti-floden i Botswana. Om du besöker området runt tiden kommer en migrering sannolikt att inträffa, kommer du att se mycket zebror som svärmer till floden. Detta kan vara en rolig semester om du älskar att observera vilda djur.
  • Bild med titeln Välj ett semestermål för djurälskare Steg 4
    4. Ta en tur till Australien. Australien har mycket vilda djur, du är osannolikt att se någon annanstans. Cirka 80% av det vilda djur som finns i Australien finns bara där. För att se saker som Wombats, Koalas och Känguruer, boka en resa till någonstans i Australien.
  • Bo i ett mer landsbygdsområde när du besöker för att se mer djurliv.
  • Boka saker som safaris och naturvandringar medan du är i Australien för att fullt ut uppleva vilda djur.
  • Bild med titeln Välj ett semestermål för djurälskare Steg 5
    5. Volontär på djur räddningar. Se om det finns några djurredskap som söker volontärer. Om du volontär i en räddning, kan du hjälpa djur i nöd. Din resa till en destination med mycket unika djurliv kan till och med vara täckta. Ofta behöver platser människor hjälpa veterinärer som hjälper vilda djur, till exempel lejon. Överväg att donera din semestertid till välgörenhet genom att fungera som en volontär.
  • Vissa organisationer kan ha specifika krav för volontärer. Se till att du hittar en organisation som du kvalificerar dig för att arbeta med.
  • Metod 2 av 3:
    Se skog och husdjur
    1. Bild med titeln Välj ett semestermål för djurälskare Steg 6
    1. Besök National Parks. Om du reser i USA, dra nytta av landets nationalparker. Det finns många nationalparker som finns över U.S där du kan se en hel del djurliv i USA.
    • Yellowstone National Park är hem för djur som björnar, bison, älg och vargar.
    • Buck Island National Park i Virginia är hem till mycket vilda djur som är infödd i området.
  • Bild med titeln Välj ett semestermål för djurälskare Steg 7
    2. Gå till Mackinac Island. Mackinac Island är en liten Michigan Island som finns i Lake Huron. Med undantag för nödfordon och snöskotrar är inga fordon tillåtna på ön. Människor reser via häst och vagn eller häst. Detta kan vara ett roligt semestermål om du älskar hästar.
  • Bild med titeln Välj ett semestermål för djurälskare Steg 8
    3. Prova Chincoteague Island. Chincoteague Island, som finns i Virginia, har besättningar av vilda ponnyer. I juli är ponnyer herdade över floden i en händelse som kallas Chincoteague Island Pony Swim. Boka en resa runt den här gången för att bevittna simmen.
  • På grund av det faktum att det är ett turistmål finns det många hotell som omger eller på ön. Se till att du bokar i förväg om du vill se ponnysidan, dock.
  • Bild med titeln Välj ett semestermål för djurälskare Steg 9
    4. Sluta med länsmässor. Om du planerar en semester sista minuten, se om du kan hitta några närliggande länsmässor. Under sommaren är många områden värdmässor. Förutom rider och mat har mässor i allmänhet saker som häst och boskapshow. För en billig och snabb semester, försök att göra en resa till en närliggande länsmässa.
  • Bild med titeln Välj ett semestermål för djurälskare steg 10
    5. Ta med din hund. När du ser husdjur, kanske du vill ta med din egen hund för resan. Om din hund är bekant med saker som husdjur, och i allmänhet är lugn i nya situationer, tänk på att inkludera det i din resa.
  • Tänk på hur man reser med din hund. För en lång enhet, se till att du stannar regelbundet för att låta din hund ut ur bilen. Ge tillräcklig mat och vatten. När du flyger, gör din forskning. Se hur mycket det kostar att flyga med en hund, och eventuellt pappersarbete du behöver.
  • Hitta hotell som tillåter husdjur. Medan vissa hotell har en strikt, ingen husdjursregel, är andra hotell gärna till att rymma husdjur. Det kan dock finnas en extra avgift för potentiella skador.
  • Kontrollera alltid med din veterinär innan du reser med ett husdjur.
  • Metod 3 av 3:
    Upplever marint liv
    1. Bild med titeln Välj ett semestermål för djurälskare Steg 11
    1. Volontär på Galapagos. Galapagos är hem för en massiv havssköldpadda befolkning som kräver en stor mängd forskning och skydd. Organisationen havssköldpaddor i Galapagos Island behöver ofta frivilliga för att hjälpa till att samla data och återställa djurlivsmiljöer. Resan kostar $ 3,850, men det inkluderar måltider, logi och transport genom öarna.
    • Medan du arbetar mycket på resan finns det också händelser som mountainbike, vandring och snorkling.
    • Förutom havssköldpaddor har Galapagosöarna sköldpaddor, pingviner och Iguanas.
  • Bild med titeln Välj ett semestermål för djurälskare Steg 12
    2. Gå snorkling i Costa Rica. Costa Rica kan vara kul för en semester om du älskar marint liv. Du kan boka snorklingutflykter där du kan observera marina djur som delfiner, havssköldpaddor, tonfisk och manta strålar.
  • Förutom det marina livet, tycker många människor om fågelskådning i Costa Rica.
  • Bild med titeln Välj ett semestermål för djurälskare Steg 13
    3. Semester i Hawaii. Om du älskar marint liv, ta en tur till Hawaii. Öarna är hem för mycket marint liv, så snorkling är alltid ett alternativ. Vissa hotell har delfiner som bor i poolerna och erbjuder guidade turer där du interagerar med djuren med hjälp av en tränare. Om du vill simma med delfinerna, gör en resa till Hawaii.
  • Bild med titeln Välj ett semestermål för djurälskare Steg 14
    4. Besök Discovery Cove i Orlando, Florida. Discovery Cove, som finns i Orlando, erbjuder gästerna möjlighet att simma med delfinerna. Om du älskar marint liv, boka en semester till Orlando och planera på att besöka Discovery Cove. Förutom att se marint liv kan du besöka Disneys djurrike för att se exotiska djur.
  • Florida är bra om du reser med människor som är mindre entusierade om djur. De kan dra nytta av andra turistattraktioner medan du interagerar med djur.
  • Tips

    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande