Hur man hittar gratis saker att göra på helgerna (för en familj)

"De bästa sakerna i livet är gratis," går det gamla ordstävet - men vad kan du göra gratis det är faktiskt...väl...roligt? Här är några tips att utforska de billiga roliga sakerna att göra med din familj.

Steg

  1. Bild med titeln Hitta gratis saker att göra på helgerna (för en familj) Steg 1
1. Kontrollera din lokala tidning för samhällsevenemang. Städer, städer, bibliotek, skolor, rekreationscenter och liknande har ofta gratis evenemang. Kontrollera dina lokala museer, parker och liknande för speciella öppna hus dagar eller andra evenemang som erbjuder gratis entré.
  • Bild med titeln Hitta gratis saker att göra på helgerna (för en familj) Steg 2
    2. Utforska det stora utomhus. Utanför parker, skogar, statligt land och liknande är ofta gratis och erbjuder mycket roliga aktiviteter som simning, naturvandringar, camping, kiteflygning och liknande. Var noga med att kolla in speciella evenemang som gratis workshops, guidade vandringar, stargazing, och mer.
  • Bild med titeln Hitta gratis saker att göra på helgerna (för en familj) Steg 3
    3. Laga ihop. Du måste laga mat - varför inte gör det tillsammans? Ett familjepokingprojekt: Chokladkakakakor, Grill, Göra Smoothies, Göra Appesauce, är lågkostnad och är kul. För barnen, det finns några bra "matfartyg" Projekt som de förmodligen kommer att njuta av, som skapa ljust färgat ris eller pasta för att äta eller gör frukt sushi.
  • Bild med titeln Hitta gratis saker att göra på helgerna (för en familj) Steg 4
    4. Leka tillsammans. När var sista gången du spelade fånga med din pappa? Spelade schack med din styvmor? Vad sägs om något enkelt som stenar, papper, sax eller luffarschack?
  • Bild med titeln Hitta gratis saker att göra på helgerna (för en familj) Steg 5
    5. Skapa tillsammans. Få din familj som är inblandad i ett projekt, som att bygga ett trädhus ur skrotstimmer, måla vardagsrummet, skapa en familjeskrapbook och mer.
  • Bild med titeln Hitta gratis saker att göra på helgerna (för en familj) Steg 6
    6. Ha en filmnatt. Varje medlem som är gammal nog att välja kan utse en film för kvällen att titta på tillsammans. (Var noga med att det är lämpligt för alla). Du kanske har glömt hur mycket du älskade "Trollkarlen från Oz" tills din lillasyster plockade ut det.
  • Du har förmodligen massor av videor och DVD-skivor som du inte har sett på ett tag, eller kan spela in ett antal filmer på din inspelare.
  • Bibliotek har ofta ett brett utbud av gratis filmer gratis.
  • Bild med titeln Hitta gratis saker att göra på helgerna (för en familj) Steg 7
    7. Läs en bok tillsammans. Klassiker som "Charlottes webb", "Alice i Underlandet" och mer kan avnjutas av hela familjen.
  • Bild med titeln Hitta gratis saker att göra på helgerna (för en familj) Steg 8
    8. Vad har du inte gjort på ett tag? Vad är något som du eller dina föräldrar gjorde det förflutna för skojs skull, att du inte har gjort nyligen?
  • Bild med titeln Hitta gratis saker att göra på helgerna (för en familj) Steg 9
    9. Vad gömmer sig i garderoben? Finns det sportutrustning, spel, konstprojekt och mer som är förknippad på vinden, garderoben, garage, skjul och så vidare? Kanske är det dags att prova de rullbladen igen, eller sätt upp teleskopet i bakgården, spela ett spel av krocket och ta din farbrors gamla kanot ut på en resa.?
  • Bild med titeln Hitta gratis saker att göra på helgerna (för en familj) Steg 10
    10
    Volontär många organisationer uppskattar familjer som hjälper till. Att donera din tid till värdiga organisationer kan vara roliga, pedagogiska och en stor bindningsupplevelse.
  • Bild med titeln Hitta gratis saker att göra på helgerna (för en familj) Steg 11
    11. Kontrollera om stipendier. Ibland kommer en organisation att ge en familj ett gratis pass om de kan visa ekonomiska svårigheter. Volontärarbete kan också ge dig fri entré till museer, evenemang, klasser och mer.
  • Bild med titeln Hitta gratis saker att göra på helgerna (för en familj) Steg 12
    12. Sätt på en magisk show. Har alla i familjen Hitta några knep att utföra.
  • Bild med titeln Hitta gratis saker att göra på helgerna (för en familj) Steg 13
    13. Gör något du aldrig gjort tidigare. Det är lätt att gnälla, "det finns inget att göra"...Vad sägs om att aktivt leta efter något nytt att göra...Oavsett om du tycker att det är roligt eller inte. Till exempel kan du hitta i den lokala tidningen, det finns en afrikansk dans demonstration gratis. Kommer det vara roligt? Vem vet - men ge det ett försök.
  • Bild med titeln Hitta gratis saker att göra på helgerna (för en familj) Steg 14
    14. Gör en speciell dag för varje familjemedlem. Detta kan vara ett roligt, omtänksamt sätt att träffa allas kul. På en roterande basis har varje person en dag där han eller hon är den "speciell person" och alla andra ställer in i. Till exempel, om din pappa älskar golf (även om du inte) kanske din familj kan skapa en putting green på gården.
  • Tips

    Kom ihåg: Familjid tillsammans kan först inte vara så kul som dyra semester, men att göra tid tillsammans för att arbeta med att ha kul kommer troligen att vara riktigt bra för alla.
  • Packa måltider och snacks för att undvika att shelling ut pengar på dessa saker.
  • Inte varje ledig händelse blir det bästa din familj någonsin gjorde tillsammans - det är okej. Prova en bra tid, och fortsätt att prova saker även om det finns några besvikelser.
  • Rent hus och trädgård tillsammans.
  • Om personen i din familj verkligen, verkligen inte vill komma, tvinga inte dem att gå
  • Varningar

    Några gratis aktiviteter (som fri entré) slutar inte vara fri. Akta dig för händelser där du spenderar pengar på godis, måltider, spel och så vidare.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande