Hur man bokar en timeshare-turné

En timeshare turné är en turné som du tar av timeshare egendom av agenter och säljare i hopp om att du kommer att köpa timeshare-egenskapen. Som ett incitament att få dig att ta sin turné eller lyssna på deras presentation, erbjuder de ofta semesterpaket till betydligt lägre priser. Även om detta kan vara en högtrycksfälla för vissa människor, utnyttjar andra billigare semester i utbyte mot några timmar av sin tid. Andra är faktiskt intresserade av att köpa en timeshare. Om du är intresserad av att prova en timeshare-turné för att omfatta timeshare egendom eller för en billigare semester, följ dessa tips för att undvika bedrägerier och motstå högtrycksförsäljningsstället.

Steg

Del 1 av 2:
Bokning din timeshare turné
  1. Bild med titeln Boka en timeshare Tour Steg 1
1. Hitta en timeshare turné och presentation du är intresserad av. Många orter och semesterdestinationer kommer att erbjuda reducerade priser på hotellrum i utbyte mot dig som sitter genom en tidningspresentation. Dessa semesterpaket är till toppen destinationer, som Orlando, Cancun, Las Vegas, Anaheim, Hawaii, Miami, Hilton Head Island, Branson och Colorado.
  • Timeshare semester erbjudanden kan hittas online via timeshare semesterpaket webbplatser och resort webbplatser. De kan också vara tillgängliga som exklusiva erbjudanden när du bokar researrangemang till andra hotell.
  • Exempel på timeshare semesterpaket erbjudanden är: 3 nätter i en lägenhet med ett sovrum och 2 attraktion biljetter i Orlando för under $ 400- 4 nätter för 2 vuxna och 2 barn under 12 år i Cancun för under $ 500.
  • Många semesterpaket väljer ett hotell för dig baserat på tillgänglighet. Det innebär att du kan hamna på ett hotell utan bekväm transport, vilket kan ge extra kostnader till din resa.
  • Bild med titeln Boka en timeshare Tour Steg 2
    2. Registrera dig för Timeshare Newsletters. Många olika timeshare-webbplatser erbjuder erbjudanden på semesterpaket och specialerbjudanden via nyhetsbrev eller telefon. När du registrerar dig för dessa webbplatser, ger du dem din e-postadress och telefonnummer så att de kan kontakta dig med information och erbjudanden.
  • Dessa webbplatser skickar dig erbjudanden från många olika destinationer, som Orlando, Hawaii, och till och med Cancun.
  • Andra webbplatser låter dig välja de städer där du skulle vara intresserad av att delta i en presentation, och sedan samlar de paket från olika orter och utvecklare och ger dig paket.
  • Bild med titeln Boka en timeshare Tour Steg 3
    3. Kontakta timeshare-bolaget. Innan du bokar din timeshare-turné och acceptera semesterpaketet, kontakta företaget. När du kontaktar dem, låt dem veta att du är intresserad av fastigheten och berätta för de datum du är tillgänglig för att resa och delta i presentationen. Detta säkerställer att det kommer att finnas en presentation under dagarna av ditt besök.
  • Genom att kontakta företaget kan du också ta reda på vad som ingår i presentationen, till exempel incitamenten och längden på presentationen. På så sätt vet du vad du kommer in i förhand och undviker några överraskningar som kan sluta med att du betalar mer än du förväntade dig.
  • Bild med titeln Boka en timeshare Tour Steg 4
    4. Se till att du kvalificerar dig för semesterpaketet. De flesta Timeshare semesterpaketet har vissa behörighetskrav du måste träffas för att få semestererbjudandena. Varje paket skiljer sig, så se till att du läser alla kvalifikationer och fint utskrift innan du bokar så att du inte behöver betala fullt pris.
  • De flesta paket kräver att du är mellan 25-75 år. För vissa måste du vara 30.
  • Vissa semesterpaket kräver en minsta hushållsårig inkomst, till exempel $ 40,000- $ 50.000. En familjemedlem måste ha en minsta kreditpoäng som bolaget ställer.
  • Vissa semesterpaket kräver att du är gift.
  • Bild med titeln Boka en timeshare Tour Steg 5
    5. Boka en timeshare-turné. Om du hittar ett semesterpaket och timeshare-turné som intresserar dig, undersöker företaget för att se till att det är legitimt. Om företaget är legitimt och du har ringt för att diskutera paketet, kan du boka semesterpaketet och turnén. Innan du ger någon din information via Internet eller telefonen, var noga med att undersöka företaget.
  • Registrera dig över Internet via semester- eller resortwebbplatsen. För att registrera dig för affären måste du ge ditt fullständiga namn, din hemadress, din telefon och din kreditkortsinformation.
  • Boka semester över telefonen. Om du ger din information till ett företag via Internet stör dig, kontakta företaget eller utväg direkt. Många av dessa Timeshare-presentationswebbplatser har ett alternativ för dig att fylla i en blankett eller skicka ett e-postmeddelande för att låta en agent veta att du är intresserad. Agenten kommer då att kontakta dig, och du kan anmäla dig till affären via telefon.
  • Bild med titeln Boka en timeshare Tour Steg 6
    6. Var beredd på extra avgifter till din faktura. Medan semesterpaketet tillhandahålls till en betydligt billigare skattesats, kan du också förvänta dig att få extra avgifter till din faktura. Ibland kan räkningen vara så mycket som 25% mer än du förväntade dig.
  • Dessa avgifter inkluderar skatter, dagliga anläggningsavgifter, serviceavgifter, bland annat semesterpecifika avgifter.
  • Det kan finnas extra avgifter till semester, högsäsong datum och helgdagar.
  • Bild med titeln Boka en timeshare Tour Steg 7
    7. Delta i timeshare-presentationen. Typiskt är timeshare-presentationer planerade att vara i 90-120 minuter på den sista dagen av din semester. Om du bor på orten där timeshare är, kommer du att behöva gå på en turné. För att få ditt rabatterade semesterpaket måste du sitta genom presentationen. Annars kan de få dig att betala för dina semesteralternativ.
  • Om de har ditt kreditkort på filen, kan orten debitera dig skillnaden mellan det vanliga priset och den rabatterade priset för din vistelse.
  • Andra timeshare-kampanjer kommer att hålla kupong för din kvälls vistelse tills du sitter genom presentationen.
  • Vissa timeshare-presentationer kan sluta vara hela dagen, trots att det bara är 90 minuter.
  • Del 2 av 2:
    Undvika bedrägerier och försäljningstryck
    1. Bild med titeln Boka en timeshare Tour Steg 8
    1. Känn inte press för att boka ett semesterpaket eller timeshare. Många webbplatser har timer tickar ner för att få dig att tro att du måste agera eller förlora på den speciella. I själva verket är dessa erbjudanden vanligtvis tillgängliga året runt med orter som ett sätt att få dig att lära dig om tjänsterna. Dessa erbjudanden skapades som ett försäljningsverktyg för att få kvalificerade par och familjer att besöka en utväg och lära sig om resorts-tjänsterna.
    • Falla inte för försäljningsställen som trycker på dig omedelbart. Många gånger kommer säljaren att använda en taktik som hävdar att erbjudandet upphör att gälla eller att det är ett erbjudande.
    • Om du är seriöst intresserad av en timeshare, gör ett välgrundat beslut istället för att köpa eftersom du är rädd att en affär kommer att komma undan. Ingen affär är så bra att du inte kommer att kunna hitta en jämförbar en någon annanstans.
  • Bild med titeln Boka en timeshare Tour Steg 9
    2. Gör dina läxor innan du köper ett semesterpaket. Innan du ger alla dina pengar, forskar du företaget. De flesta stater har strikta riktlinjer med vilka företag som erbjuder resepaket måste hålla sig kvar. Ta reda på om företaget är ett legitimt företag innan du ger dem några pengar eller kreditkortsinformation. Kontakta dem, prata med någon av sina agenter och be om en prisjämförelse.
  • Titta bortom internet. Försök att ta reda på om företaget är registrerat via lokala, statliga eller myndigheter.
  • Försök titta på det bättre affärsbyrån eller genom det amerikanska samhället av resebyråer.
  • Bild med titeln Boka en timeshare Tour steg 10
    3. Inse att semestercertifikat är en dålig idé. Inköp av semestercertifikat för en framtida semester, eller att du får veta att du inte behöver veta dina resdatum idag, kan vara en bluff. Var också försiktig med att någon pressar dig att klara dig i telefonen. Att köpa en semesterkupong eller resecertifikat betyder inte att du har en garanterad semester genom den utväg du val. Om marknadsförings- eller callcenterbolaget går ur affärer, förlorar du ditt semesterpaket.
  • Lita inte på något du får i posten, via e-post, eller via fax.
  • Ge aldrig din kreditkortsinformation till alla som ringde dig först. Detta kan vara en bluff. I stället undersök och returnera samtalet om du upptäcker att verksamheten är legitim.
  • Bild med titeln Boka en timeshare Tour Steg 11
    4. Akta dig för något gratis. Tro inte på några erbjudanden som hävdar att du har vunnit en gratis semester. Dessa är ofta bedrägerier som syftar till att få din kreditkortsinformation. Se upp för några oönskade annonser för lågprispaket. Dessa gratis semester ofta kräver att du ger ditt kreditkort för en liten bearbetningsavgift. Om du slutar med ett semesterpaket kan du redan ha betalat flera hundra dollar i avgifter. Om du tror att semesterpaketet verkar för bra för att vara sant, är du nog rätt.
  • Det finns ingen köp en, få ett gratis erbjudanden. Dessa kampanjer erbjuds av orter med avsikt att marknadsföringsföretaget säljer dem för ett uppsatta pris. Dessa orter vill inte att du kommer till deras utväg med ett gratis semesterpaket för nästa års resa. De försöker sälja dig en semestertjänst. Detta är helt emot alla villkor som resorten har satt och bör rapporteras direkt.
  • Bild med titeln Boka en timeshare Tour steg 12
    5. Använd alltid ett amerikanskt registrerat företag som arbetar ut ur USA. Det finns många företag som hävdar att de är amerikanska baserade och verkligen arbetar ut ur andra länder. Motsvarar inte bara personer via e-post. Istället, prata med dem i telefon, eller till en hyresvärd, resekoordinator eller bokningsagent.
  • Många utländska scammers får oss telefonnummer för att göra konsumenterna att de är lokala. Du måste undersöka det företag du ska Köp din timeshare semesterpaket genom innan de ger dem några pengar.
  • Bild med titeln Boka en timeshare Tour Steg 13
    6. Undvik att pressas till att köpa en timeshare. Det ultimata målet med en timeshare-presentation eller turné är att få dig att köpa en timeshare. Säljespeoplen kommer att använda många försäljnings taktik, inklusive att du pratar med 3-4 försäljningsrepresentanter som vardera sänker priset ännu längre. De kan också få dig att känna dig skyldig att ta rabattpaketet, för att slösa sin tid, eller för att inte köpa eftersom de inte får betalt om du inte köper från dem. Falla inte för detta.
  • Se till att fråga om avbokningsperioder. De flesta säljare kommer inte att berätta om din rätt att avbryta om du registrerar dig för en timeshare.
  • Leda inte en säljare på. Om du inte har någon avsikt att köpa, låtsas inte du är mer intresserad än du är.
  • Video

    Genom att använda den här tjänsten kan viss information delas med YouTube.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande