Hur man väljer en lågsäsong vinterresmål

Populära vinterresmål - inklusive skidorter, vintercamping och natursköna vistas-kan göra vackra och trevliga resor. Men för att undvika crowds av turister och för att undvika utgifter som är förknippade med vinterresor, väljer människor ibland att besöka dessa vinterdestinationer i lågsäsong (i allmänhet från våren genom hösten - mars till oktober). För att kunna planera en stor lågsäsong till ett vinterresmål måste du först hitta aktiviteter i det område som du kan göra under vår och sommarvädret och se till att bostadsalternativ fortfarande är tillgängliga.

Steg

Metod 1 av 4:
Besluta om en plats för resor
  1. Bild med titeln Välj en lågsäsong vinter resmål Steg 1
1. Titta på lokala boende. En av fördelarna med att resa i lågsäsong är att hotell och andra lokala former av boende ofta rabatterar sina rumspriser, för att locka fler resenärer under en långsammare reseperiod. Innan du lämnar på resan, kommer du att vilja bekräfta att inget av ditt potentiella boende är bara säsongsmässigt öppna. Vissa hotell i populära turistområden kan stänga sina dörrar för vintern.
  • Begränsa dig inte till hotell i hotell: Airbnbs, vanliga bed and breakfasts, och andra former av boende kan också erbjuda rabatter för lågsäsong vinterresor.
  • Bild med titeln Välj en lågsäsong vinter resmål Steg 2
    2. Bestäm vilken lågsäsong aktiviteterna är tillgängliga. Off-season resor presenterar också möjligheter att delta i reseaktiviteter som kan vara alltför trångt och fylld med turister under sommaren. Om du vill besöka populära restauranger, nöjesparker, teatrar, museer eller shoppingdistrikt, är lågsäsongen en bra tid att göra det. Titta på nätet för att se om du hittar några rabatterade erbjudanden för lågsäsongsunderhållning.
  • En oro med lågsäsongsresor är att många aktiviteter endast kan vara öppna på sommaren för toppturistsäsong och kan stänga på vintern. Titta online för aktiverar det som du vill göra när du reser, och se till att de inte har stängt för vintern.
  • Bild med titeln Välj en lågsäsong vinterresmål Steg 3
    3. Forskning Tillgänglighet Tillgänglighet. Som en del av att välja ett resmål, forskningsoptioner innan du går. Om du planerar att besöka en inhemsk eller internationell stad, se ut att se vilka biluthyrningsalternativ som är tillgängliga, eller om stadsinfrastrukturen innehåller ett utvecklat kollektivtrafiksystem. Om du kommer att vara i ett mer landsbygdsområde, kolla in busscheman eller kördelning som kan vara tillgängliga.
  • Titta också på de effekter som vintervädret kan ha på din resa. Du kan finna att hyresföretag minskar deras verksamhetsområde i lågsäsong månader.
  • Se till att din planerade transportmetod är möjlig under vintern, särskilt med ökad säsong snö och regn. Till exempel, om du är i ett landsområde, kan hyra en bil eller ta bussen över landsbygdsvägar vara omöjliga.
  • Bild med titeln Välj en lågsäsong vinter resmål Steg 4
    4. Hitta sätt att spara pengar. För många är den främsta fördelen att resa i lågsäsong - speciellt till destinationer som frekventeras på vintern - är att spara pengar. Gör gott om forskning innan du slutför dina reseplaner: se online (eller ring) för att hitta hotell som erbjuder lågsäsongrabatter. Också forskar på nätet för att se om reseattraktioner, restauranger, temaparker, museer, teatrar-erbjudande rabatterade priser, köp-one-get-ett-erbjudanden, eller unika off-säsong förmåner som är utformade för att locka besökare som dig själv.
  • Tänk också på de lokala skolplanerna. Om du planerar att besöka ett populärt vinterdestination under juni och juli, var medveten om att du kan söka underhållning tillsammans med skolbarn och högskolor på deras sommarbrytning.
  • Metod 2 av 4:
    Reser till ett lugnt läge utan turister
    1. Bild med titeln Välj en lågsäsong vinterresmål Steg 5
    1. Sluta med Yellowstone National Park, eller andra västerländska parker. På vintern faller antalet turister i Yellowstone från 3.000.000 till 140.000, vilket resulterar i mycket lättare tillgång till alla platser och bekvämligheter som parken erbjuder. Även om temperaturerna i norra Wyoming kan doppa långt under frysning, kommer den vackra vyerna och den tysta, uncrowded miljön mer än att kompensera.
    • Ring framåt innan du besöker parken: Vägar stänger ofta på vintern på grund av snöfall eller isiga förhållanden, så du kan behöva införliva dessa stängningar i dina dagliga planer.
    • Andra parker i västra dig.S. kommer att se en liknande nedgång i turister under vintern. Titta på att besöka Rocky Mountain National Park, Yosemite National Park, Arches National Park, Badlands National Park, eller Olympic National Park.
  • Bild med titeln Välj en lågsäsong vinter resmål Steg 6
    2. Besök Karibien. Karibiska öarna nära Florida-inklusive Barbados-kan vara en bra lågsäsong resmål. Många turister från kallare klimat väljer att besöka Balmy Karibien under sommarmånaderna, så om du besöker på vintern, kommer du att konfronteras med färre folkmassor, även om du kan stöta på regnigt väder och hög luftfuktighet. Karibiska resmålen erbjuder stränder, vandring, orter och festivaler.
  • Karibien upplever orkan säsong mest allvarligt i augusti, september och oktober, så du kanske vill undvika dessa månader av väderbaserade skäl. Dessutom stänger många hotell och restauranger under de värsta veckorna av orkansäsong.
  • Barbados kan fortfarande dra folkmassor under vintern, så om du planerar att äta på någon av de fina matställen på ön, kanske du vill göra reservationer i förväg.
  • Bild med titeln Välj en lågsäsong vinter resmål Steg 7
    3. Besök Portugal och andra platser i sydvästra Europa. Portugal har mild, relativt trevliga vintrar, och den här säsongen är också sin lågsäsong för turistresor. Regionen har mycket att erbjuda om du är intresserad av strandaktiviteter - trots det kalla vädret, kommer stränderna att vara relativt tomma, och presentera stora möjligheter att surfa, segla och promenera längs stranden.
  • Portugal har nästan 950 kilometer (590 miles) av Shoreline, så det borde inte vara en utmaning att hitta en turistfri strandsträcka som att tillbringa din semester.
  • Metod 3 av 4:
    Reser till sommartester på vintern
    1. Bild med titeln Välj en lågsäsong vinter resmål Steg 8
    1. Planera en resa till en stor stad. Många stora städer - särskilt de med trevliga somrar - kan vara relativt turistfri under vintermånaderna på lågsäsong. Om du letar efter att besöka en kulturell stad i en tid då det inte kommer att bli trångt, tänk på att besöka Las Vegas på vintern. De brännande heta somrarna kommer att ha svalnat, och du kommer att kunna njuta av din tid på remsan och närliggande stadsdelar utan att turisterna skulle se på sommaren.
    • Flera andra städer som är värda att besöka på vintern lågsäsong ligger i söder: Miami, Tampa, Orlando, Atlanta, Savannah, etc. Södra städer-och söder i allmänhet - kommer att ha mer tempererat väder under vintern.
  • Bild med titeln Välj en lågsäsong vinterresmål Steg 9
    2. Besök Coastal Storbritannien mellan december och februari. De brittiska kusterna är vackra (E.g. doverens klippor) och trångt under sommaren, men värd färre turister under vintermånaderna. Med ett lågsäsongsbesök kan du fortfarande delta i populära aktiviteter - som fågelskådning-men utan de folkmassor du skulle hitta under sommarmånaderna.
  • Så länge du är i Storbritannien under vintern kan du utöka dina reseplaner för att inkludera destinationer, inklusive städer som London och Liverpool, eller reser upp i norra England och Skottland.
  • Även om du kan uppleva kalla temperaturer i norra regioner, kommer du sannolikt att få få andra turister att strida mot, och kommer att kunna ha en mer lokal, autentisk kulturell reseupplevelse.
  • Bild med titeln Välj en lågsäsong vinterresmål Steg 10
    3. Förutse oväntat väder. Sommarspecifika resmål kommer normalt att ha dramatiskt olika väder under lågsäsong än under turistsäsong. Du måste göra din forskning i förväg, för att se om vanligtvis varma klimat blir outhärdligt kallt, snöig eller regnig under vinterns säsong.
  • Om möjligt, köp reseförsäkring när du reser under lågsäsong. Även om vädret är rutinmässigt varmt och trevligt under vintersäsongen, kan lågsäsong resa till samma plats innefatta snöstormar, frysande regn eller annat oväntat väder. Reseförsäkring skyddar tillhörigheter som blir skadade på grund av väder.
  • Kontakta din huvudförsäkringsleverantör (e.g. ditt hus eller bilförsäkringsleverantör) och fråga om de tillhandahåller reseförsäkring, eller kan rekommendera ett företag som gör det.
  • Metod 4 av 4:
    Reser till ett östra eller södra klimat
    1. Bild med titeln Välj en lågsäsong vinterresmål Steg 11
    1. Besök Europa i andra månader än juni, juli och augusti. Peak turist säsong i Europa kommer att göra populära destinationer överfulla och sammanfaller med obehagligt varmt sommar väder. Några destinationer som är populärt besökte i vintermånaderna - särskilt varmare destinationer i södra Europa, som Italien, Grekland, och Spanien, kan vara lika trevliga under våren och fallmånaderna, när folkmassor har dött och många hotell erbjuder rabatterade priser.
    • Om du har specifika europeiska destinationer skulle du vilja besöka (e.g. Museer, restauranger, vingårdar eller historiska platser), se till att kolla online på förhand för att se om destinationerna fortfarande är öppna i lågsäsong.
  • Bild med titeln Välj en lågsäsong vinterresmål Steg 12
    2. Tänk i motsatser för södra halvklotet. Årstider är omvända mellan norra och södra halvkärmen: Sommaren i norra inträffar under vintern i södra. Det betyder att under norra lågsäsong kan du besöka södra halvklotet destinationer under toppen av sin vinter. Detta ökar utbudet av rese möjligheter du kan dra nytta av under lågsäsong.
  • Södra halvklotet destinationer, inklusive Australien och Nya Zeeland, kan besöks relativt billigt under sin lågsäsong (sommar på norra halvklotet).
  • Dessa destinationer kan vara ganska kalla när du besöker, naturligtvis, även om du mest är i riskzonen för regnstormar.
  • Bild med titeln Välj en lågsäsong vinterresmål Steg 13
    3. Besök Afrika under norra halvklotets sommar. Om du besöker ett afrikansk destination - till exempel, Sydafrika-under månaderna i maj till september kommer du att anlända mitt i den södra halvklotet vintern. Men det här är en bra tid att besöka Afrika söder om Sahara, speciellt om du planerar att spendera tid utomhus i den naturliga världen. De kallare temperaturerna kommer att innebära färre turister.
  • Om du väljer att besöka Afrika kan du hitta högt rabatterade priser i vildmarkstugor och resa med turnégrupper (inklusive de som ger safari-liknande fotograferingsturer) för relativt billigt. Med tanke på att du checkar ut de erbjudanden som Kensington-turer eller äventyr i Afrika under (norra) sommarmånaderna.
  • Tips

    Om du är en amerikansk medborgare, när du reser utomlands, kontakta dig.S. Statens avdelning (stat.gov) och internationella nyheter på webbplatser för att se om det finns någon politisk oro eller utbrott av sjukdom som kan störa dina reseplaner.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande