Hur man frågar din förälskelse till dansen

Att prata med din förälskelse är stressig nog, men ber dem att gå med dig till en dans kan vara en mardröm. Även om du är säker på att de gillar dig, kan du aldrig vara positiv om hur de svarar. Och det sista du vill göra är att skämma bort dig själv eller förstöra en vänskap. Lyckligtvis kan droppa tips och göra en plan hjälpa till att göra att du krossar en relativt ångestfri upplevelse. Kom bara ihåg att ingen teknik är bättre än att lära känna varandra, och att ha modet att fråga dem i första hand har redan satt dig före spelet!

Steg

Del 1 av 3:
Planerar din attack
  1. Bilden med titeln Fråga din förälskelse till danssteget 1
1. Leta efter tecken på intresse. Fråga din förälskelse till en dans kan vara nervracking, men att veta att du har ett bra skott av dem som säger att ja kommer att gå långt för att öka ditt självförtroende. För att räkna ut hur intresserade de är, var uppmärksam på hur de agerar runt dig. Till exempel, initierar de ofta konversation eller söker dig i folkmassor? Om din förälskelse konsekvent går ut ur deras sätt att prata med dig eller vara nära dig, är det troligt att de försöker förmedla sina intressen.
  • Om de noterar de saker som intresserar dig att få tillbaka senare i konversation, det är också ett gott tecken som de kanske gillar dig.
  • Om du fortfarande är osäker, försök att få dina vänner att mäta din förälskas intresse. Du vill inte att de direkt frågar honom / henne direkt, men de kan fiska efter information genom att ta upp dig i konversation och sedan se vad din förälskelse säger eller hur de reagerar.
  • Tänk på att om din förälskelse är blyg, kan de vara extra besvärliga och tysta runt dig, så du kanske måste släppa tips för att hjälpa dem att öppna upp.
  • Bild med titeln Fråga din förälskelse till danssteget 2
    2. Gör dina känslor kända. När du har en bra uppfattning om hur din förälskelse känner, är det dags att återfå. Du vill låta din förälskelse veta att du är intresserad och öppen för eventuella framsteg. Det bästa sättet att göra detta är att prata med dem så ofta som möjligt. Det kan tyckas lite besvärligt, speciellt om du ständigt nervös runt dem, men det finns en massa enkel konversationstartare du kan försöka.
  • Till exempel, komplimanger din förälskelse då och då när du ser dem. Detta kan vara allt från, "Den tröja ser väldigt bra ut på dig," till "Fick du en frisyr? Ditt hår ser väldigt trevligt ut idag."Kom bara ihåg att inte gå över toppen eller försök att tvinga det.
  • Du kan också fråga om deras intressen. Till exempel, om din förälskelse spelar sport eller är en stor spelare, försök att fråga dem frågor om sina favoritsportlag eller en kommande spelfrihet du vet att de är glada över.
  • Du kan också engagera dig i några av de aktiviteter som de tycker om, som att gå till konserter av band som de gillar. Bara se till att du är sant för dina egna gillar, du vill inte byta dig bara för att få din förälskelse intresserad.
  • Bild med titeln Fråga din förälskelse till danssteget 3
    3. Tips till din förälskelse som du vill gå dansen. Om du och din förälskelse talar ofta eller har åtminstone börjat, försök att prata om dansen i allmänhet. Du behöver inte säga något om att gå ihop, men bara prata om dansen kommer att introducera idén och göra det mindre besvärligt senare när du frågar dem. Det kommer också att låta dem veta att du är intresserad av att gå.
  • Försök att prata om temat av dansen, som går, eller vilken musik du tror att de ska spela. Till exempel kan du säga något som "Jag hörde Jerry och Jess försöker få en grupp tillsammans för att ta en vagn till dansen istället för en limo. Hur mycket tror du att det kommer att kosta?"Eller" Tror du att DJ kommer att ta förfrågningar? Jag vill dansa till Beyonce."
  • Att prata om dansen ger dig också en bra uppfattning om huruvida din förälskelse planerar att gå till dansen eller inte.
  • Del 2 av 3:
    Göra ditt tillvägagångssätt
    1. Bild med titeln Fråga din förälskelse till danssteget 4
    1. Fråga dem personligen. Detta är den enklaste metoden, även om det vanligtvis är det mest stressande. För att göra situationen enklare på både dig och din förälskelse, försök att fråga dem när du är ensam. Till exempel mellan klasser, på bussen eller till lunch om du får en minut till er själva. Att inte ha en massa människor eller vänner runt kommer att göra dig både mer bekväm.
    • Gör det enkelt, för att börja, säg något som "hej, kan jag prata med dig ett ögonblick?"Då, när de två är ensamma frågar," undrade jag om du skulle vilja gå till dansen med mig?"
    • Om du är nervös, försök att träna konversationen med en vän på förhand.
  • Bilden med titeln Fråga din förälskelse till danssteget 5
    2. Fråga dem via text. Oavsett om du och din förälskelse talar ofta eller inte, är textning ett bra sätt att kommunicera utan extra stress att tala personligen. Du kan ta din tid och revidera vad du vill säga flera gånger. Prova att sätta in frågan i en vanlig konversation genom att bygga upp det. Försök till exempel prata om skolan eller läxan, led sedan in i den kommande dansen, och så småningom fråga dem om de skulle vilja gå med dig.
  • Till exempel, text en enkel, "så, planerar du att gå till dansen?"Eller" Så, har du ett datum för dansen än?"Om din förälskelse säger nej, fråga," Vill du gå med mig?"Om din förälskelse planerar att gå med vänner, fråga om de åtminstone sparar dig dans.
  • Bild med titeln Fråga din förälskelse till danssteget 6
    3. Lämna dem en anteckning. Ett annat enkelt, relativt stressfritt sätt att fråga din förälskelse till dansen är att lämna dem en anteckning. Om du känner dig djärv kan du passera dem i klassen för ett omedelbart svar. Men om du känner dig lite Shyer, bara glida en anteckning som frågar om de skulle vilja gå med dig i deras skåp. Du kan även lämna anvisningar på noten som, "Cirkel Y eller N och släpp det här tillbaka till min skåp i slutet av dagen."Om inte, kan du behöva närma dig din förälskelse direkt för ett svar.
  • Del 3 av 3:
    Få kreativitet
    1. Bild med titeln Fråga din förälskelse till danssteget 7
    1. Ge dem bakade varor. Om du vill göra lite mer av ett intryck, försök att göra några söta godis för din förälskelse. Ta reda på deras favoritkaka eller muffin och gör dem till en massa. Du kan stava ut d a n c e ? ovanpå cupcakes i frostning. För något mer subtilt, hand ut muffins eller kakor till alla dina vänner - tjejer och killar - och ge din krossa en speciell med dans? skriven på det.
    • Om din förälskelse inte gillar sötsaker, försök att göra det med en pizza.
  • Bildbeteckningen Fråga din förälskelse till danssteget 8
    2. Spela hangman. Om du har nedetiden i klassen eller en studiehall, rep din förälskelse i ett spel av Hangman. När det är din tur att komma med ett ord eller en fras, markera utrymmen för antingen d a n c e ? eller "kommer du att gå till dansen med mig?"Håll sedan helt enkelt när du väntar på att din förälskelse ska räkna ut det.
  • Du kan prova denna taktik med andra spel som Pictionary eller Scrabble också.
  • Bilden med titeln Fråga din förälskelse till danssteget 9
    3. Lägg en anteckning i en förmögenhetskaka. Det kan ta lite mer arbete, men borde inte vara för dyrt. Du kan köpa en stor sak av Fortune Cookies online för runt $ 10. Helt enkelt byta ut förmögenheten i en och se till att ge den till din förälskelse när du levererar dem till vänner eller klasskamrater. Bara se till att din förälskelse faktiskt öppnar den och ger inte det till någon annan!
  • Bild med titeln Fråga din förälskelse till danssteget 10
    4. Gör en mix cd. Det här är en bra idé om du och din förälskelse har liknande smaker i musik. Försök sätta ihop en massa låtar du tycker att din förälskelse skulle vilja och skriva ett meddelande för dem på insidan av cd-fallet. Du behöver inte skriva något länge, bara "Vill du gå till dansen med mig?"Du kan också bara skriva" gå till dansen med mig?"Direkt på cd-skivan.
  • Bilden med titeln Fråga din förälskelse till danssteget 11
    5. Skicka dem ett meddelande i en flaska. En annan söt idé är att sätta en anteckning som frågar dem på dansen i en flaska eller masonburk. Du kan sedan fylla den här burken med godis som gelébönor, M & Ms, sura patch barn eller någon annan söt de gillar. Bara se till att din anteckning är tillräckligt stor för att hitta och inte gå vilse bland godis.
  • Tips

    Se till att dina vänner vet att du vill gå med den här killen, så de frågar honom inte istället.
  • Om du får fjärilar innan du frågar dem, försök att starta en konversation som kommer att leda till att du frågar dem.
  • Om de säger nej, svett inte det. Det tar mycket mod att fråga någon och du borde vara stolt över dig själv för att ta den chansen!
  • Varningar

    Om du bara har frågan ut ur det blå, kommer de sannolikt att säga nej. Så försök att bygga en vänskap med dem innan du frågar.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande