Hur man kontaktar kindle

Kindle-linjen av e-läsare (inklusive den grundläggande Kindle och Kindle Fire) produceras och utvecklas av Amazon.com. Det finns ett antal sätt att komma i kontakt med Amazon angående sina Kindle-produkter. För teknisk support finns en mängd olika hjälpresurser tillgängliga online, men det är också lätt att nå kundservice representanter via ett onlineformulär eller med offline-metoder.

Steg

Metod 1 av 2:
Nå kundservice online
  1. Bild med titeln Kontakta Kindle Steg 1
1. Besök Amazon Help & Customer Service för grundläggande hjälp. Om du har problem med din Kindle-enhet, kanske du inte ens behöver kontakta Amazon alls. Istället börja med att besöka Amazonas hjälpsidor, tillgängliga på https: // amazon.com / gp / hjälp / kund / display.html.
  • När du är på Hjälpsidan, klicka på rutan som säger "Digital Services and Device Support."Bläddra ner till kategorin" Kindle E-Reader "och klicka på den för att hitta information om din typ av enhet.
  • Bild med titeln Kontakta Kindle Steg 2
    2. Använd Amazonas hjälpform för ett personligt svar. Kan inte hitta den hjälp du letar efter på hjälpsidorna? Använd den officiella online-hjälpformuläret för att kontakta Amazon kundservice direkt. Gå till https: // amazon.COM / GP / Hjälp / Kontakt-USA / Allmänna frågor.html För att komma åt formuläret.

    Kom ihåg: På grund av Coronavirus-pandemin fungerar Amazons kundsupport telefonlinjer för närvarande inte. Det enda hjälpalternativet du kan få från sidan "Kontakta oss" just nu är onlinechatt med Amazons kundservice bot. Bot kommer att ansluta dig med en mänsklig representant om du behöver ytterligare hjälp.

  • Bild med titeln Kontakta Kindle Steg 3
    3. Fyll i formuläret. Klicka på "Brand och Kindle" knappen längst upp på sidan. Använd rullgardinsmenyerna på sidan för att välja vilken typ av enhet du har och vilken typ av problem eller fråga du behöver hjälp med.
  • Om du har registrerat din Kindle-enhet och du är inloggad på ditt Amazon-konto behöver du inte fylla i informationen om din Kindle. I stället klickar du bara på knappen nära toppen av sidan med enheten på den. Om du inte ser din enhet klickar du på "Min Kindle visas inte" och fyll i formuläret som vanligt.
  • Bild med titeln Kontakta Kindle Steg 4
    4. Läs det hjälpinnehåll som kan visas. När du är klar med att fylla i den del av den form som beskriver ditt problem, kan Amazon omedelbart visa information som har blivit fast besluten att vara till hjälp för dig. Du kan läsa den här hjälpinformationen (och titta på vilken video som helst som ingår i det) eller bara bläddra förbi det för att fortsätta-valet är ditt.
  • Bild med titeln Kontakta Kindle Steg 5
    5. Välj en kontaktmetod. I slutet av formuläret ser du 3 olika kontaktalternativ. Välj den som matchar hur du vill komma i kontakt med kundservice. Dina val är:
  • E-post: På nästa skärm blir du ombedd att verifiera din Kindle-modell och din e-postadress. Du kan också skriva in någon extra viktig information du vill ha kundservice att se. Klick "Skicka epost" att avsluta. Du kan också maila Amazon direkt på CS-Svara @ Amazon.com.
  • Telefon: Du kommer att tas till en skärm med lämpligt telefonnummer för att du ska ringa. Du kan också ges möjlighet att skriva in ditt telefonnummer och ha Amazon Ringa dig.
  • Chatt: Ett fönster kommer att dyka upp med ett utrymme för att beskriva ditt problem. När du är redo, klicka på "Starta chatt" Och du kommer att vara ansluten till en kundtjänstrepresentant som kommer att prata med dig via textchatt.
  • Bild med titeln Kontakta Kindle Steg 6
    6. Observera att vissa kontaktalternativ kan vara inaktiverade baserat på ditt problem. Vissa supportproblem kan göra det så att en eller flera av alternativen ovan är gråton. Om Amazon-kundservice till exempel bestämmer att ett visst Kindle-problem behöver en-mot-hjälp att fixa, kommer e-postalternativet att vara inaktiverat. I dessa fall väljer du bara ett av de återstående alternativen.
  • 7. Använd hjälpcenteret i Kindle-appen för snabb hjälp. Öppna Kindle-appen på din mobilenhet och välj "MER" -menyn i nedre högra hörnet på skärmen. När menyn öppnas klickar du på "Hjälp."Därifrån kan du antingen välja ett av hjälpämnena på skärmen eller klicka på" Kontakta oss "-rubriken.
  • För närvarande är den enda formen av kontakt tillgänglig via appen e-post. Välj det problem som är den närmaste matchen för det problem du har, fyll sedan på textrutan med ditt meddelande och klicka på "Skicka e-post."
  • Metod 2 av 2:
    Nå kundservice via telefon
    1. Bild med titeln Kontakta Kindle Steg 7
    1. Ring 1-888-280-4364 för General Kindle Hjälp. Om du inte har en Internetanslutning eller du föredrar att prata med Amazon direkt, ring det här numret, vilket är gratis för samtal som gjorts inom U.S.
    • Du måste svara på några datoriserade uppmaningar när du ringer det här numret. Men när din produkt och ditt problem har bestämts kan du prata med en mänsklig representant.

    Var medveten: Detta nummer, tillsammans med alla Amazons andra kundservice nummer, är för närvarande ute av service på grund av koronaviruspandemin. För närvarande är det bästa sättet att få hjälp med din enhet att använda Amazons kundsupport chatt service.

  • 2. Ring 1-888-280-4331 för Amazons främsta kundsupportlinje. Du kan också ringa Amazons allmänna kundsupportnummer för hjälp. De kan rikta dig till någon som kan svara på dina frågor om din enhet eller Kindle Service.
  • Den här linjen, som Amazons andra kundsupportlinjer, är för närvarande nere på grund av coronaviruskrisen. Du kan använda den när call centers öppnar igen.
  • Bild med titeln Kontakta Kindle steg 10
    3. För bästa resultat, ha användbar information praktisk. Kindle kundservice representanter bör kunna hjälpa dig med nästan alla problem. Men ditt samtal är sannolikt snabbare och lättare om du har vissa användbara bitar av information redo i förväg. Dessa inkluderar:
  • Modellen av din Kindle.
  • En noggrann beskrivning av ditt problem - vad du har försökt att göra, vad har inte fungerat, och så vidare.
  • Kontaktinformation för dig själv om problemet inte kan lösas direkt.
  • Tips

    Ett annat bra ställe att hitta hjälp för frågor om din Kindle är Officiell Kindle Hjälpforum. Här kan du få svar från samhällsmedlemmar såväl som Amazon supportpersonal.
  • Streaming video webbplatser som YouTube kan också erbjuda hjälp. På dessa webbplatser kan du söka efter inlämnad videostuider till vanliga fel och problem. Tittar på Någon löser din fråga är ofta lättare än läsning eller lyssnar på en expertens råd.
  • Om du är en journalist eller en affärsman med en fråga om Kindle, maila Kindlepr @ Amazon.com att komma i kontakt direkt med Kindle pr istället för att gå igenom kundservice.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande