Hur man ansluter fitbit versa 2

ThisWill lär dig hur du ansluter din Fitbit Versa 2 till din telefon med hjälp av Fitbit Mobile-appen. Versa 2 kräver att en Android eller iPhone ska ställas in och är inte kompatibel med Windows 10-datorappen eller någon annan dator.

Steg

  1. Bild med titeln Connect Fitbit Versa 2 Steg 1
1. Öppna Fitbit-appen på din mobila enhet. Den här appikonen ser ut som en blå bakgrund med vita prickar på den. Du kan hitta den här appen på din startskärm, i applådan eller genom att söka.
  • Om du inte har Fitbit Mobile-appen kan du ladda ner den gratis från antingen Google Play Butik eller App Store.
  • Bild med titeln Anslut Fitbit Versa 2 Steg 2
    2. Tryck på din kontobild. Du hittar det här i det övre vänstra hörnet av din skärm och ser en lista över alla dina anslutna enheter.
  • Bild med titeln Connect Fitbit Versa 2 Steg 3
    3. Knacka Ställa in en enhet. Det är bredvid ett plustecken under rubriken, "Anordningar."
  • Bild med titeln Anslut Fitbit Versa 2 Steg 4
    4. Tryck på versa 2 och Uppstart. En ikon för den tillhörande FITBIT visas bredvid modellnamnet och knappen för att fortsätta installationen är längst ner på skärmen när du väljer Versa 2.
  • Bild med titeln Anslut Fitbit Versa 2 Steg 5
    5. Knacka Acceptera och nästa. Efter att ha läst Fitbit sekretesspolicy, tryck på Acceptera och följ anvisningarna för att ladda din versa 2 medan du fortsätter med uppställningen.
  • Din telefon söker efter din vers via Bluetooth när du trycker på Nästa. Att slå på Bluetooth på en Android telefon, svepa ner från toppen av skärmen för att komma åt snabbmenyn och tryck på Bluetooth-ikonen. För en iPhone, tryck på Bluetooth-ikonen från Control Center.
  • Bild med titeln Anslut Fitbit Versa 2 Steg 6
    6. Ange siffrorna som visas på versa 2-skärmen i appen och tryck sedan på Nästa. När din telefon hittar din versa 2 via Bluetooth ser du en serie siffror på din klocka som du kommer in i din app för att bekräfta att telefonen har placerat den rätta Bluetooth-enheten.
  • Bild med titeln Connect Fitbit Versa 2 Steg 7
    7. Tryck för att välja ditt Wi-Fi-nätverk och ange ditt lösenord. Din klocka behöver Wi-Fi för att kunna installera eventuella uppdateringar innan du kan fortsätta.
  • Knacka Nästa För att fortsätta en gång uppmanas och din versa 2 börjar installera eventuella uppdateringar. Denna process kan ta ett tag, så se till att telefonen är nära din klocka och att din klocka fortsätter att ladda.
  • Bild med titeln Anslut Fitbit Versa 2 Steg 8
    8. Knacka Fortsätta. När uppdateringarna är färdiga installeras din klocka ansluts till din telefon. Du kan Anslut din Fitbit till Alexa och många fler tjänster, av vilka du kan hitta visas på din skärm när din klocka är klar.
  • Video

    Genom att använda den här tjänsten kan viss information delas med YouTube.

    Tips

    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande