Hur man kontaktar pubg mobile kundservice

PlaySunknowns slagfält, Mer kännetecknat känt som PUBG, är ett populärt Battle Royale-spel där du kämpar mot andra spelare online. Medan spelets mobilversion spelar på samma sätt som konsoler, hanteras appen av ett annat företag som du behöver kontakta om du upplever några problem eller problem. Om du vill ha ett omedelbart svar och fortfarande kan komma åt spelet kan du nå ut till kundservice via appen oavsett var du bor. Annars kan du bläddra i vanliga frågor online eller skicka ett mail till kundsupport. Om du bor i Sydkorea eller Japan kan du också skicka till hjälpbiljetter från PUBGs supportwebbplats.

Steg

Metod 1 av 2:
Söker hjälp via appen
  1. Bild med titeln Kontakta PUBG Mobile kundservice Steg 1
1. Klicka på ikonen Gear i nedre högra hörnet på skärmen för menyn. Öppna PUBG-appen och låt menyn laddas medan. Leta reda på den växelformade ikonen, som vanligtvis är på nedre högra sidan av skärmen. Tryck på ikonen för att komma åt spelets inställningar.
  • I äldre versioner av appen kan växelikonen vara i övre högra hörnet istället.

Dricks: Du måste logga in på ditt PUBG-konto för att komma åt menyn Inställningar. Om ditt konto har avbrutits eller förbjudits, försök att kontakta support med en dator istället.

  • Bild med titeln Kontakta PUBG Mobile kundservice Steg 2
    2. Tryck på ikonen Kundtjänst längst ner till vänster. Titta längst ner till vänster på skärmen för att hitta en ikon som ser ut som ett headset och säger "Kundsupport" under det. Tryck på ikonen, som öppnar en ny skärm med en lista med vanliga frågor från huvudstödplatsen.
  • Gamla versioner av appen kan ha en knapp märkt "CS" istället.
  • Bild med titeln Kontakt PUBG Mobile Kundtjänst Steg 3
    3. Leta efter din fråga i listan över vanliga ämnen. Bläddra igenom de viktigaste ämnena som listas på sidan för att se om någon har haft en liknande fråga som du. Tryck på den kategori som bäst matchar problemet och läs igenom hur du fixar det. Följ anvisningarna helt för att se om det löser problemet du har.
  • Om du vill prata direkt till en kundsupportperson kan du hoppa över det här steget.
  • Några av de vanliga ämnena är att skapa eller återställa ett konto, få återbetalning och rapportera andra spelare.
  • Du hittar bara de vanligaste problemen på supportsidan, så de kanske inte har ett ämne direkt relaterat till ditt problem.
  • Bild med titeln Kontakt PUBG Mobile Kundtjänst Steg 4
    4. Välj meddelandeikonen längst upp till höger för att prata direkt till en representant. Leta efter en ikon som ser ut som en chattbubbla i hörnet av skärmen och tryck på den. Vänta på att den nya meddelandeskärmen laddas, vilket öppnar ett tangentbord och ger dig en snabb att skriva ut dina bekymmer.
  • Du kan meddela och skicka en biljett via appen oavsett var du bor.
  • Bild med titeln Kontakt PUBG Mobile Kundtjänst Steg 5
    5. Förklara ditt problem och inkludera skärmdumpar i meddelandet. Skriv ett meddelande som beskriver de problem du har så representanten vet den fulla utsträckningen av ditt problem. Ladda upp skärmdumpar till ditt meddelande med hjälp av kameraknappen på skärmen. Representanten kan skicka relevanta ämnen från FAQ, men du kan berätta för dem att du redan har provat de rekommenderade korrigerna. Fortsätt konversationen tills du kan lösa problemet.
  • Du kan få några automatiserade svar när du först börjar meddela, men vanligtvis kan du prata med en levande person efter några minuter.
  • Metod 2 av 2:
    Arkivering av ett krav på nätet
    1. Bild med titeln Kontakta PUBG Mobile kundservice Steg 6
    1. Kontrollera PUBG Hjälp-webbplatsen för att hitta svar på vanliga frågor. Bläddra igenom de ämnen som människor normalt har frågor om att se om någon har frågat om samma fråga. Läs igenom de rekommenderade åtgärden och följ eventuella anvisningar som anges för att se om det löser problemet. Kontrollera de relaterade ämnena också bara om det finns information som är dold någonstans på en annan sida.
  • Bild med titeln Kontakt PUBG Mobile Kundtjänst Steg 7
    2. Skicka ett mail till PubgMobile_CS @ Tencentgames.com anger din fråga. Skriv ett e-postmeddelande som innehåller ditt smeknamn i spelet, det operativsystem du använder, och det problem du har upplevt. Försök att vara så detaljerad som möjligt i din e-post så att representanten förstår problemets fulla omfattning. Se till att du stavat allt korrekt innan du skickar meddelandet och vänta på ett svar, vilket kan ta några timmar.
  • Du kan få ett automatiskt svar rätt när du skickar e-postmeddelandet, men det kanske inte adresserar de problem du skickade.
  • Du kan skicka ett mail till kundsupport oavsett var du bor i världen.
  • Bild med titeln Kontakt PUBG Mobile Kundtjänst Steg 8
    3. Skicka in en biljett via Help-desk-webbplatsen om du bor i Sydkorea eller Japan. För närvarande kan du bara fylla i supportformuläret på webben om du bor i Sydkorea eller Japan. Klicka på knappen Kontakta oss längst upp till höger på hemsidan. Fyll i din e-postadress, PUBG Mobile Smeknamn, och vilket operativsystem du använder. Förklara det problem du har så mycket detaljer som möjligt så kundservice förstår problemet. Lägg till skärmdumpar från spelet om du vill innan du skickar in formuläret.
  • Kundtjänst skickar vanligtvis ett mail inom en dag för att lösa problemen du har.
  • Varning: Om du fyller i en biljett och bor i ett annat land, får du inget svar tillbaka från kundsupport.

    Tips

    Du kan försöka skicka dina frågor eller bekymmer på PUBG Mobile Social Media-sidorna, men de brukar instruera dig att skicka ett krav i appen eller på webben.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande